Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:02:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, deset je ura..... ....lahko noč! Bubi ve, kdaj je vikend, takrat se pri nas vstaja eno prej kot čez teden
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:03:20
|
|
|
|
petarda
|
Z rokavčki ni hotel plavat, se je v žlavfu bolj sigurnega počutil. Jaz pa ga tudi nisem hotela nič silit, da se mu ne bi zamerilo Petardito se po novem rad kopa oz. tušira...samo na bazenu pa vprašanje kaj bi bilo ...jaz ga po mojem nebi dobila v šlauf ali pa rokavčke ... ...pa nasploh je ta moj otrok taka boječka ....gremo na maškare, pa pride ful prijazen stric v hoduljah, vsi otroci okoli njega...moj se ga pa boji ...pa pride Tuško...spet vsi okoli njega...moj se ga boji ....pa če pride kdorkoli...se ga boji ...in prav pravi...Mami, bojim se... .....Jaz ne vem po kom je...po meni ziher ne ..... ah...upam, da je samo prehodno obdobje ...čeprav vem, da ni...in da bo potrebno veliko truda, da se bomo znebili teh čudnih strahov ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:05:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, zgleda, da bomo morali tudi letos eno varianto poiskat za morje. Lani smo bili ful zadovoljni Ti si hvalila tisti hotel v Umagu - ima notranji bazen z ogrevano vodo? Jaz imam namreč ful željo, da bi za 1. maj nekam odrinili, samo je ful vprašanje, kaj bo z službo in možnostjo dopusta Ja. Imajo bazen...pa res priporočam ta hotel
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:06:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, deset je ura..... ....lahko noč! Bubi ve, kdaj je vikend, takrat se pri nas vstaja eno prej kot čez teden ....no...pa grem še jaz Lepo se mejte jutri, pa Ado pozdravi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:10:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, si ti sploh predstavljaš, kaj se plete po teh malih glavicah za maškare? Pa saj si morajo mislit, da so okoli njih same pošasti. Bubi se je bal svoje vzgojiteljice, oblečena je bila v piko nogavičko, pa ni hotel it knjej, ker sem ga hotela slikat. In je takoj vprašal, kje je druga vzgojiteljica. No, v tem vrtcu so bile vse enako oblečene. Danes sva se šla frizirat in ni bilo "njegovega" frizerja. Saj je res faca Kake . Komaj sem ga prepričala, da bo pri frizerki enako in da se ne rabi bat. Drugače pa niti nimam občutka, da bi se bal, bolj mu je nerodno.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:11:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajdi, zdaj pa res. Lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:19:39
|
|
|
|
petarda
|
Petarda, si ti sploh predstavljaš, kaj se plete po teh malih glavicah za maškare? Pa saj si morajo mislit, da so okoli njih same pošasti. ...seveda si predstavljam...saj zato pa smo imeli priprave pred dogodki ....ne rečem, če bi se ustrašil indijanca, pa recimo enega bojevnika, dinozavra....ampak strica na hoduljah ...pa vse mu lepo razložim, pa nič ne pomaga...al pa recimo, da bi šel k moji babici v naročje danes...NI ŠANS....pol pa gledam otroke, ki se ničesar in nikogar ne bojijo, so isto stari pa recimo plešejo na maškarah....ja...ma en strah ....mislim, da kar precej večji od sovrstnikov
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:20:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ajdi, zdaj pa res. Lahko noč! Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 7:49:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 17:57:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ne džouk ....bom le kmalu lahko noč rekla Danes smo maximalno izkoristili sonček .... grem zdaj fotke na PC dat, če je kaj uporabnega prilimam Aja - sem dobila SMS od Želje, ki vam sporoča, da se je v sredo ob 11.45 rodila princeska Žana, velika 52 cm in težka 3700 g. Obe sta celi, zdravi in super. Pozdrave vsem!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 18:27:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
No dejmo - najprej dolg še od pusta ...pa malo zimskih radosti, ki so nam bile namenjene le en dan ...in razno...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:22:51
|
|
|
|
Urša
|
Srčkane slike, Nina! Bom še jaz kakšno prilepila, smo bili danes na igralih v Velenju. Jaka se je upal vsepovsod, tudi na največji tobogan, jaz sem se pa samo za glavo držala in zobe stiskala.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:25:31
|
|
|
|
Urša
|
Aja, pa danes smo imeli moževega bratranca na obisku in je rekel kako to, da smo skoz na kabel priključeni ko smo na internetu, da imamo pa ja wireless. No, in zdaj, po parih mesecih, jaz srfam drugje kot za pisalno mizo, na vodni postelji. Luštno!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:33:13
|
|
|
|
amy26
|
končno glas od Želje čestitke Želja za punčko pa bratcu za malo sestrico
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:33:42
|
|
|
|
ada2
|
smo bili danes na igralih v Velenju. Jaka se je upal vsepovsod, tudi na največji tobogan, a to je en tak beli zaviti tobogan? ker v Velenju imam jaz teto in sva nekoč z Nušo hodile na počitnice tja in v bližini njenega bloka je eno veliko otroško igrišče (blizu rdeče dvorane) in en tak velik zaviti beli tobogan
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:35:29
|
|
|
|
amy26
|
Nina, ful luštne slikice Tina je postala prava damica, pa kako oba pozirata
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:42:54
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo bili pa na potepu, smo se z bubi dobili , jaz sem si ogledala pot kako se do pohorske vzpenjače pride, da bom lahko šla sama z otrokoma, ker naš ati glih ni neki pohodnik , pol so se pa še pri svaku na RD oglasili, aja, pa za male peneze smo se še prej nažrli do sitega, tako da tam na RD nisem mogla nič vase spravit pa naš adam je eno tako čudno bitje bubi tam ves priden lepo drži mamo bubi za roko in gre poleg nje, pa se meter vstran ne odmakne, naš pa kar tam nekje čim dlje od nas po luži skače, pa v smuči od drugih brca , pa kar nekaj po svoje, pa bi hodil, pa ne bi hodil, pa v vsakega psa bi rinil jja, saj vem, bo boljše
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:46:17
|
|
|
|
Urša
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:49:22
|
|
|
|
Urša
|
a to je en tak beli zaviti tobogan? To je zdaj bolj na novo, v parku ja, poleg Rdeče dvorane. Belega so že porušili. En del izgleda takole:
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 20:53:24
|
|
|
|
ada2
|
vau Urša, vidim, da bo treba hitro spet teto obiskat saj pravim, az sem na tem igrišču bila še v času ko sva bili z Nušo še ledik in fraj
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 21:05:31
|
|
|
|
*bubi*
|
pa kar nekaj po svoje, pa bi hodil, pa ne bi hodil, pa v vsakega psa bi rinil ja, bubi pa se je bal vsakega psa in se mame za kiklo držal Drugače pa dober večer!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 21:09:43
|
|
|
|
ada2
|
dober večer bubi
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 21:22:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, saj jaz se že poslavljam. Nekaj sem za službo zdaj delala, pa mi itak ni Grem malo pred TV in verjetno po hitrem postopku pod odejo Lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.2.2008 21:23:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Glavno, da ste se fajn imeli, ada Ko bo malo topleje, bo še lepše. Pa vsem za slikice.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 10.2.2008 8:46:33
|
|
|
|
petarda
|
ŽELJA, ČESTITKE Me veseli, da je je vse v redu, da je Žana zdrava in pridna. Upam, da bosta čimprej doma, da se boste lahko še s fanti mal crkljale, pa nam kako slikico pripopale
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.