|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.2.2008 22:02:22   
*bubi*
Evo, deset je ura.....

....lahko noč!

Bubi ve, kdaj je vikend, takrat se pri nas vstaja eno prej kot čez teden user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
8.2.2008 22:03:20   
petarda
Z rokavčki ni hotel plavat, se je v žlavfu bolj sigurnega počutil. Jaz pa ga tudi nisem hotela nič silit, da se mu ne bi zamerilo

Petardito se po novem rad kopa oz. tušira...samo na bazenu pa vprašanje kaj bi bilo user posted image ...jaz ga po mojem nebi dobila v šlauf ali pa rokavčke user posted image ...

...pa nasploh je ta moj otrok taka boječka user posted image ....gremo na maškare, pa pride ful prijazen stric v hoduljah, vsi otroci okoli njega...moj se ga pa bojiuser posted image ...pa pride Tuško...spet vsi okoli njega...moj se ga bojiuser posted image ....pa če pride kdorkoli...se ga bojiuser posted image ...in prav pravi...Mami, bojim se...user posted image user posted image .....Jaz ne vem po kom je...po meni ziher ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

ah...upam, da je samo prehodno obdobjeuser posted image ...čeprav vem, da ni...in da bo potrebno veliko truda, da se bomo znebili teh čudnih strahovuser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
8.2.2008 22:05:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, zgleda, da bomo morali tudi letos eno varianto poiskat za morje. Lani smo bili ful zadovoljni user posted image  Ti si hvalila tisti hotel v Umagu - ima notranji bazen z ogrevano vodo? Jaz imam namreč ful željo, da bi za 1. maj nekam odrinili, samo je ful vprašanje, kaj bo z user posted image  službo in možnostjo dopusta user posted image

Ja. Imajo bazen...pa res priporočam ta hoteluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.2.2008 22:06:07   
petarda

Evo, deset je ura.....

....lahko noč!

Bubi ve, kdaj je vikend, takrat se pri nas vstaja eno prej kot čez teden user posted image  user posted image

....no...pa grem še jazuser posted image

Lepo se mejte jutri, pa Ado pozdravi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
8.2.2008 22:10:31   
*bubi*
Petarda, si ti sploh predstavljaš, kaj se plete po teh malih glavicah za maškare? Pa saj si morajo mislit, da so okoli njih same pošasti.

Bubi se je bal svoje vzgojiteljice, oblečena je bila v piko nogavičko, pa ni hotel it knjej, ker sem ga hotela slikat. In je takoj vprašal, kje je druga vzgojiteljica. No, v tem vrtcu so bile vse enako oblečene.

Danes sva se šla frizirat in ni bilo "njegovega" frizerja. Saj je res faca user posted image  Kake user posted image . Komaj sem ga prepričala, da bo pri frizerki enako in da se ne rabi bat.

Drugače pa niti nimam občutka, da bi se bal, bolj mu je nerodno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.2.2008 22:11:41   
*bubi*
Ajdi, zdaj pa res. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
8.2.2008 22:19:39   
petarda
Petarda, si ti sploh predstavljaš, kaj se plete po teh malih glavicah za maškare? Pa saj si morajo mislit, da so okoli njih same pošasti.

...seveda si predstavljam...saj zato pa smo imeli priprave pred dogodki user posted image ....ne rečem, če bi se ustrašil indijanca, pa recimo enega bojevnika, dinozavra....ampak strica na hoduljahuser posted image ...pa vse mu lepo razložim, pa nič ne pomaga...al pa recimo, da bi šel k moji babici v naročje danes...NI ŠANS....pol pa gledam otroke, ki se ničesar in nikogar ne bojijo, so isto stari pa recimo plešejo na maškarah....ja...ma en strahuser posted image ....mislim, da kar precej večji od sovrstnikovuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
8.2.2008 22:20:40   
petarda

Ajdi, zdaj pa res. Lahko noč! user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.2.2008 7:49:05   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.2.2008 17:57:36   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne džouk ....bom le kmalu lahko noč rekla user posted image

Danes smo maximalno izkoristili sonček user posted image .... grem zdaj fotke na PC dat, če je kaj uporabnega prilimam user posted image

Aja - sem dobila SMS od Želje, ki vam sporoča, da se je v sredo ob 11.45 rodila princeska Žana, velika 52 cm in težka 3700 g. Obe sta celi, zdravi in super. Pozdrave vsem!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.2.2008 18:27:39   
NinaŠ
No dejmo - najprej dolg še od pusta user posted image

user posted image

user posted image

...pa malo zimskih radosti, ki so nam bile namenjene le en dan user posted image

user posted image

user posted image

...in razno...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.2.2008 20:22:51   
Urša
Srčkane slike, Nina! user posted image  Bom še jaz kakšno prilepila, smo bili danes na igralih v Velenju. Jaka se je upal vsepovsod, tudi na največji tobogan, jaz sem se pa samo za glavo držala in zobe stiskala. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
9.2.2008 20:25:31   
Urša
Aja, pa danes smo imeli moževega bratranca na obisku in je rekel kako to, da smo skoz na kabel priključeni ko smo na internetu, da imamo pa ja wireless. user posted image user posted image user posted image  No, in zdaj, po parih mesecih, jaz srfam drugje kot za pisalno mizo, na vodni postelji. user posted image user posted image user posted image  Luštno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
9.2.2008 20:33:13   
amy26
končno glas od Želje

čestitke Želja za punčko pa bratcu za malo sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
9.2.2008 20:33:42   
ada2
smo bili danes na igralih v Velenju. Jaka se je upal vsepovsod, tudi na največji tobogan,

a to je en tak beli zaviti tobogan? ker v Velenju imam jaz teto in sva nekoč z Nušo hodile na počitnice tja in v bližini njenega bloka je eno veliko otroško igrišče (blizu rdeče dvorane) in en tak velik zaviti beli toboganuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
9.2.2008 20:35:29   
amy26
Nina, ful luštne slikiceuser posted image  Tina je postala prava damica, pa kako oba poziratauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
9.2.2008 20:42:54   
ada2
no, mi smo bili pa na potepu, smo se z bubi dobiliuser posted image , jaz sem si ogledala pot kako se do pohorske vzpenjače pride, da bom lahko šla sama z otrokoma, ker naš ati glih ni neki pohodnikuser posted image , pol so se pa še pri svaku na RD oglasili, aja, pa za male peneze smo se še prej nažrli  do sitega, tako da tam na RD nisem mogla nič vase spravituser posted image

pa naš adam je eno tako čudno bitjeuser posted image user posted image user posted image  bubi tam ves priden lepo drži mamo bubi za roko in gre poleg nje, pa se meter vstran ne odmakne, naš pa kar tam nekje čim dlje od nas po luži skače, pa v smuči od drugih brca user posted image user posted image user posted image , pa kar nekaj po svoje, pa bi hodil, pa ne bi hodil, pa v vsakega psa bi riniluser posted image user posted image user posted image  

jja, saj vem, bo boljšeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
9.2.2008 20:46:17   
Urša
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
9.2.2008 20:49:22   
Urša
a to je en tak beli zaviti tobogan?

To je zdaj bolj na novo, v parku ja, poleg Rdeče dvorane. Belega so že porušili. user posted image

En del izgleda takole:

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
9.2.2008 20:53:24   
ada2
vau Urša, vidim, da bo treba hitro spet teto obiskatuser posted image

saj pravim, az sem na tem igrišču bila še v času ko sva bili z Nušo še ledik in frajuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.2.2008 21:05:31   
*bubi*
pa kar nekaj po svoje, pa bi hodil, pa ne bi hodil, pa v vsakega psa bi rinil

user posted image  ja, bubi pa se je bal vsakega psa in se mame za kiklo držal user posted image user posted image user posted image

Drugače pa dober večer! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.2.2008 21:09:43   
ada2
dober večer bubiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.2.2008 21:22:13   
*bubi*
Ja, saj jaz se že poslavljam. Nekaj sem za službo zdaj delala, pa mi itak ni user posted image  Grem malo pred TV in verjetno po hitrem postopku pod odejo user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.2.2008 21:23:45   
*bubi*
Glavno, da ste se fajn imeli, ada user posted image  Ko bo malo topleje, bo še lepše.

Pa vsem  user posted image user posted image user posted image  za slikice.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.2.2008 8:46:33   
petarda
ŽELJA, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me veseli, da je je vse v redu, da je Žana zdrava in pridna.user posted image  Upam, da bosta čimprej doma, da se boste lahko še s fanti mal crkljale, pa nam kako slikico pripopale user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.