Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:34:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ...mogoče pa se jutri odpravimo v nam bližnji kraj....po sladoled ne bo ti žal ...no, zdaj mi pa še povej kerega naj vzamem...al kar vsakega po eno škatlo? meni je ful njami jagoda-jogurt , pa čokolada ostali pa tudi niso slabi sem že probala orehovega, pa marakuja-breskev, Stracciatela. Ampak prva dva pa sta res top
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:35:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Saj bi, pa mi je neki slabo, tak da raje ne. Sem en FUL dober sok odkrila, direkt stisnjen, okus višnja-grozdje. Njami, kak je dober, samo mi ne paše za želodec ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi? ...Res je fuuuul dober...sem ga zadnjič pila pri mojih doma. ...samo z mojim želodcem je bilo vse v redu...očitno je pri tebi nekaj drugega ....mogoče kaj kar si zraven jedla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:35:57
|
|
|
|
ada2
|
Ada, meni bi ful ustrezalo, če bi se že dopoldan pod Pohorjem dobili. Imam celo vrečko starega kruha v avtu za račke odlično! mi imamo namen dopoldne odrinit, se malo posprehajat, imet kosilo nekje v MB, pol pa na Ptu k svaku na RD, pa najbrž še v bolnico k teti pokukat.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:36:48
|
|
|
|
petarda
|
ej jaz pa prej nisem mogla slik od grandissima kopirat si hotla celo kolekcijo gor nalimat, ne? ...a si na Mozzilli?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:37:05
|
|
|
|
*bubi*
|
ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi? Sem šla direkt v hladilnik gledat samo rumena pakunga z narisanimi višnjami in grozdjem, 1 liter, gor piše direkt gepresst, kupljen v Hoferju Imajo še okus tropskega sadja, tudi ta je božanski.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:38:48
|
|
|
|
ada2
|
si hotla celo kolekcijo gor nalimat, ne? ...a si na Mozzilli? 1. ja 2. ne, internet exlorer
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:39:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Hofer ima veliko različnih sokov, kar nekaj 100% brez dodanega sladkorja (take po 0,2 l bubiju kupujem), ti pa so direktno stisnjeni in ne iz koncentrata. Pa cel kup zelenjavnih imajo, no, za te pa se še nisem opogumila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:39:43
|
|
|
|
ada2
|
exlorer explorer
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:39:54
|
|
|
|
petarda
|
sem že probala orehovega ...tega okusa pa res še nisem sprobala v sladoledu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:41:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Uro imate tudi že kaj naplanirano? Najboljše, da me pokličeš, ko boste blizu, midva sva kar hitro potem pod vzpenjačo. Račke pa so v tistem ribniku pri ta velikem parkplacu. Ob cca 12ih pa bova morala it, da bubi juhico poje in gre pod odejo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:41:36
|
|
|
|
ada2
|
jja, hoferovi soki so nam tudi všeč, tisti mali so v vseh treh okusih pri nas stalno prisotni
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:42:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ej...a v taki zelenkasto rumeni pakungi? Sem šla direkt v hladilnik gledat samo rumena pakunga z narisanimi višnjami in grozdjem, 1 liter, gor piše direkt gepresst, kupljen v Hoferju Imajo še okus tropskega sadja, tudi ta je božanski. ....aja...pol pa jaz to nisem pila...se mi zdi, da je tisti od Pfannerja ...no, če tebe zvija po njem, pol ga bom jutri preskočila ....pa četudi je direkt stisnjen
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:43:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem že probala orehovega ...tega okusa pa res še nisem sprobala v sladoledu No, evo, imaš priliko. Samo nisem prepričana, kakšna je kaj izbira zdaj pozimi. Ni slab, še celi koščki orehov so not. Samo ni všeč, potem pa se moram jaz žrtvovat So pa vsi ti našteti sladoledi v takih bolj malih kvadratastih posodicah.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:44:04
|
|
|
|
petarda
|
Danes ne rabim odštevat, ker smo na podaljšanem vikendu :) ...jaz tudi ne rabim, ker sem pravkar pojedla šalco sladoleda s čokoladnim prelivom
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:44:15
|
|
|
|
*bubi*
|
tisti mali so v vseh treh okusih pri nas stalno prisotni bubiju pa je samo jabolčni dober No, saj če ga ni, multivitaminskega tudi spije. Oranže pa ne kupujem.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:44:20
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Uro imate tudi že kaj naplanirano? Najboljše, da me pokličeš, ko boste blizu, midva sva kar hitro potem pod vzpenjačo. Račke pa so v tistem ribniku pri ta velikem parkplacu. Ob cca 12ih pa bova morala it, da bubi juhico poje in gre pod odejo te pokličem ko bomo čez Ptuj, pa verjetno še potem ene 10x, ko ne bomo vedeli kam je treba zavit pa čestitke za
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:45:26
|
|
|
|
*bubi*
|
...jaz tudi ne rabim, ker sem pravkar pojedla šalco sladoleda s čokoladnim prelivom če boš še malo izzivala, bom šla direkt pogledat, kateri je v naši skrinji Ena škatla vem da je
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:46:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa čestitke za Meni? Joj, pa res..... kdaj sem že hotela te zvezdice nabrat? Eh, sem zgubila motivacijo, da bi petardo lovila, me konkretno šiša.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:46:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa čestitke za ....ooooooooo ...čveka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:47:18
|
|
|
|
ada2
|
nič, jjaz grem malo pod kožo gledat, sem že od 6 zutraj na nogah. pa če hočem jutri kaj km naredit se bo treba spočiti. lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:49:14
|
|
|
|
*bubi*
|
No, tak smo se v trgovine vrgle, da sploh še nisem uspela povedat, kako smo se šli danes kopat Pa smo le dočakali tisti bazen, ki smo ga lani poleti bubiju obljubili Pazi to, pridemo na parkplac, pa bubi vpraša, če bomo zdaj bazen napihnili
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:49:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč, Ada! Naspite se, jutri pa se vidimo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:52:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Z rokavčki ni hotel plavat, se je v žlavfu bolj sigurnega počutil. Jaz pa ga tudi nisem hotela nič silit, da se mu ne bi zamerilo. Pa tak čofota in pravi: na morju smo, kajne? Joj, cel čas je govoril, da je na morju Pa zdaj je v fazi "kajne?"
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 21:58:57
|
|
|
|
petarda
|
Joj, cel čas je govoril, da je na morju Pa zdaj je v fazi "kajne?" ...luškano ..... Lahko noč...Ada
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.2.2008 22:01:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, zgleda, da bomo morali tudi letos eno varianto poiskat za morje. Lani smo bili ful zadovoljni Ti si hvalila tisti hotel v Umagu - ima notranji bazen z ogrevano vodo? Jaz imam namreč ful željo, da bi za 1. maj nekam odrinili, samo je ful vprašanje, kaj bo z službo in možnostjo dopusta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.