|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
9.2.2008 7:46:26   
thumbelina
dobro jutro punce user posted image
Mismo spali celo noč, zdaj smo pa že v polnem zagonu. MOž si je skuhal kavico in je je malo ostalo tudi za vas user posted image   user posted image   user posted image .Potem gre k frizerju, bo tak lep dečko potem, da danes akcija ne uideuser posted image user posted image user posted image .

MOJČCA - Men je tud hudo ko vsakič ko se zmenite ne morem prit. Ampak kaj češ tele terapije in to, ponavadi še na isti dan kot vaš zmenek. Ma ni ga vraga 1x mi celo rata. Če se pa zmenimo za zvečer pridem, pa če je ne vem kaj.... Tud v Kranj, če se boste tam zmenile. SIcer Kranj bolj slabo poznam. Ima mož ene žlahtnike na Bertoncljevi, sam ne vem če bi sama našlauser posted image . No pa prkrat sem bila v kuni v kRANJU.

zDAJLE PA ZAJTRK, POTEM PA  pride en pobček na inštrukcije, me je ena kolegica od mami prosila, če bi bla pripravljena. Se mi glih ne da, ampak ok naj bo no.... Da ne padem čist venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.2.2008 8:08:29   
zoom zoom
Dobro jutro

Pri nas smo začuda danes spali zelo dobro, s tamalo sva vstali ob 7.30, starejši pa še spi. Moj je pa v službiin pride čez ene 2 uri domov.Imamo pa namen danes it v trgovino, nam je zmanjkalo ene par osnovnih življenskih potrebščinuser posted image (čokolino in jogurti), pa eno darilo za njnegovega očeta moramo kupit, ker na s je povabil na RD.

Sicer pa jaz ne delam nobenih problemo, pravzaprav zelo rada hodim s tamalo na izlete. Mi to res ni noben problem. V ruzaku imam itak vedno vse pripravljeno za na pot (od cunj za preobleč, plenic, robčkov, krem in pa eno kašico in žličko, pa sok in nekaj za prigriznit za starejšega), ko gremo samo dofilam, če je kaj treba dofilat, dodam samo še flašo z vodo in dudo in gremo. Res noben problem. Sicer se občasno tudi dere, ampak kaj čmo (naša frajla zelo težko zaspi v avtu in je potem malo tečna, ampak zaspi pa - starejši je v avtu zaspal še isto sekudo ali minuto ko smo se peljali).

Imam pa namen, ko dobim nakazano porodniško kupit letne karte za ZOO, tako da se imaš kam dat, ko je lepo vreme in recimo moj spi, ko pride iz službe. Bom morala  pa letos kupit karto tudi za starejšega, ker letos ga pa ne morem več prešvercat. Investicija bo vredna kar 47€.

Moram končat, se je tamala začela oglašat in protestirat.

Lp

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.2.2008 8:08:38   
hariba
Joj naša noč je bila pa bolj skormna s sapnjem. Sva si ap z mojim že privoščila zato 1 močnouser posted image . pa zgleda, da je najtavečji zbolel, je ob 4h, ko se je  Zojauser posted image  prišel prosit za lekadol, da ga tako glava boli, da ne more sapt. pa vročino si je zemril in jo je imel 38,5. Zdaj pa še spi, bomo viedli kaj bo, ko se zbudi. No Zoja pa veselo briše prah po kotih. Ji že uspe naredit brez oprijemanja največ 4 korake, vendar, če opazi kje kaj zanimivega in mora nemudoma tja, da ji kaj neuide, je v sekundi spet na kolenih.
Želim vam lepo soboto.

Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.2.2008 10:21:55   
lilka
Dobro jutro!

Mi smo danes že malo boljše, včeraj je bla pa kriza, sem Tinko peljala k dežurnemu zdravniku, ker cel dan ni dala niti žličke v usta in ful je driskala in spala. Pa je rekla, da je slabo, ampak da za v bolnico pa ni, naj se še malo potrudimo in jo skušamo k sebi spravit, z rehidracijsko soljo. Mečavo je imela že malo vdrto, drugače pa jezik ni bil obložen in oči tudi ni imela motne.
Zgleda da ji je linex prijel, ker danes še do zdaj ni driskala, pa je zvečer in zjutraj flašo pila, tako da upam, da se bo popravilo.
meni je blo od vseh skrbi n ko sem jo gledala tako bogo , bledo in utrujeno prav slabo, dane spa driskam, ker že sama nisem 2 dni nič jedla. Samo se pa precej boljše danes počutim, tako da mislim, da bo.

Hariba: držimo pesti, da tvojem tavečjemu ne bo kaj hujšega, ni kaj tvoja Zoja je že prava pupa, že je kose in že zelo raziskuje in celo korake dela, ja bravouser posted image user posted image user posted image

Thumbelina: ja bravo puncauser posted image user posted image , ti si pa talent za šivat, fuuul so lepe hlače

Jaz bi pa m ogal danes met intenzivne pevske vaje cel dan, ker imamo v sobot revijo, pa ne bo šlo, Tinke ne mislim bolane pustit, pa še jaz ne morem pet, pa drugič!

Hvala bogu je mož doma, tako da se bomo lepo cartali cel dan, pa malo šli ven, ko tako lepo sonček sije.

Joj samo čas pa mineva ko nor, zdej na koncu pordniške, v petek bo Tinka že 10 mesecev in potem res še malo in grem v službo, zelo hitro se približuje, sem pa mislila, kako je še daleč, pa zdej vidim, da ni.....rastejo ti naši malčki.....

Vsem bolančkom:user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepo soboto!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.2.2008 10:50:03   
tinkibinki79
Živjo punce!

No evo, ko je treba it na dopust gre itak vse narobe.....user posted image Aljaž smrka.. Iz nosu mu teče (sicer še prozorno), tečka... Upam da je to samo zaradi zobkov. Ponavadi ikadar dobiva zovbke je kakšne dva dni smrka. Sicer pa tudi če mu bo teklo z nosa gremo.. Seveda če ne bo imel vročine!!! Zaenkrat je nima in upam da tako tudi ostane.
Mi je pa že uspelo spakirati eno potovalko, brisače, posteljnina in Aljaževe stvari...

Drugače sva danes sama, ker je moj user posted image v službi, potem gre pa še ''trugo'' dat na avto itd...

Lilka - Upam da bo Tinki kmalu bolje in da en bo treba v bolnico.
hariba - Naj se  tvoj sin kmalu pozdravi, pa upam da ne bo katerega okužil...
Sem včeraj govorila s sodelavko in je rekla da je ta teden manjkalo 16 učencev v njenem razredu... Katastrofa so tele viroze...

Lepo se mejte punce, se beremo in tipkavo drugo soboto...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.2.2008 13:03:55   
Mojca B
HEJ,

joj kolk lepo vreme! Mi smo se že sprehajali in uživali. Včeraj pa smo izkoristili in se šli kopat. Jono smo pustili pr mojih starših, mi 3je pa v Laško. Je prav luštno, da se lahko tam pa tam samo gaju posvetimo... Super je blo. pa fuullll dobre torte imajo. noro kolk smo se basal!! Seveda potem kosilo pri naših. Pol se je pa že našim mudilo okorg 15-ih ker so bli zmenjeni s kolegi, da gredo mal šetkat in smo šli domov in kr naprej na sprehod in prišli nazaj ob 18-ih.. super je blo. moram rečt, da men tole knajpanje ful pomaga za noge. Sicer je GROZNA tista hladna voda, ampak je pa luštno imeti nogice lahke kot perešček...hahaha

nič gremo naprej na sončka..

Vsi bolani - tudi nam teče iz nosa obema - pozdravite se....

vsi, ki praznujete vse naj naj...

skratka imejte se lepo in uživajte...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.2.2008 13:43:22   
thumbelina
Brhahaha, kako  rmzlo piha pri nas. Pa tako lepo sonce je blo zjutraj. No sem pa vseeno izkoristila moža in mi je popazil na Matevža, da sem lahko začela mal pripravljat vrt. Je treba ves plevel ven, da bomo pol sfrezali in začeli nekje marca sadit čebulo ipd....
Oh komaj čakam spet na svežo zelenjavo iz vrta. KOk je to dobr...

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.2.2008 16:11:26   
Anonimen
pozdravljene!
spet smo sameuser posted image . lara trenutno spi oz je v fazi zaspanja, tako da mora biti malce tišineuser posted image . eva gleda risanke. se je nekje prehladila, in ji teče z nosa. hja, če pa ponoči brca in se  odkrije, potem pa taka spiuser posted image . ko se jaz zbudim, jo grem pokrit - ampak vmes pauser posted image ....
smo bili prejle malo na sprehodu in je bil prav lep sonček, ko pa se je skril za oblake, pa je postalo kar mrzlo. tako da smo bili 1 urco na svežem zraku...

PITJE - naša še kar pije iz flaške (čaj in čežano). na kozareec še nisem dajala, pa tisti magic cup od aventa tudi še čaka... je pa zadnjič pri babici poiskusila čokoladno mleko na slamico in je bila prav posrečena, ko ji je uspelo povlečti po slamici in ji je bilo to taaaako zanimivo in tudi njamsi dobrouser posted image .

tu pa imam vprašanje za vas: a ve kaj "privoščite" svojim ta najmanjšim kak posladek??? na primer kako mlečno rezino ali kar čokoladno melko ali kak krof. no, jaz priznam , da ji tu in tam damuser posted image . in zmaže celo mlečno rezino....

prej sem pekla palačinke, in je tudi zmazala več kot polovičko - ampak nima pa rada namazano z marmeladouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.2.2008 16:57:45   
tejkag
Ojla!
Naša je pa taka tečka,popoldne je spala samo pol ureuser posted image . Zdaj pa sitnari in noče zaspat. Zjutraj sem bila v Mb sem kupovala za bejbo hrano in take zadeve pa v C&A sem šla malo pogledat in sem našla eno tako lušno oblekico iz jeansa in valda da sem jo kupla.Pa majčka in rutica sta bli zraven v kompletu,joj kak bo lepauser posted image .
valika-ja, jaz naši dam kak keks pa napolitanke in druge sladkarije npr.kinder pingvine ma rada, pa kinder čokolado-zmaže eno tablico. Pmarmelado na kruhu ma rada...eh vsak po svoje.
o.k. šibam tečkaaaaa je

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.2.2008 17:03:20   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: valika

u pa imam vprašanje za vas: a ve kaj "privoščite" svojim ta najmanjšim kak posladek??? na primer kako mlečno rezino ali kar čokoladno melko ali kak krof. no, jaz priznam , da ji tu in tam damuser posted image . in zmaže celo mlečno rezino....

prej sem pekla palačinke, in je tudi zmazala več kot polovičko - ampak nima pa rada namazano z marmeladouser posted image .

posladek:
Jest mojim vsak dan kakšno sladkarijo, če so to mislila. Po kosilu kakšen piškot, po večerji pa tud kakšen piškot ali pa čokolado ali pa kakšneo mlečno rezino.

PItje:
Naša pije iz Aventovga lončka, iz kozarca sem ji pa tud že dala in prov lepšo pijeuser posted image user posted image .

Drugače je pa čudovito vreme. Smo ble prejle vse tri babure 2 uri zunajuser posted image . Ati je neki delal, mi smo pa ferbcaleuser posted image .

Zdej pa grem, ker je Zala nekaj ušpičla in se mi hinavsko smeji.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.2.2008 17:09:56   
smotka lonib
Še to vam povem. Sem včeraj spet bila nostalgična in sem šla brat aprilske user posted image 08 in  jih je skoraj že 100 nosečih.user posted image user posted image user posted image user posted image Bojo imel pa aprila v porodnošnicah res gužvo. A so lansko poletje vsi bili v akcijiuser posted image brez tabletk, miren in kondomovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.2.2008 17:10:30   
sabri
Oj, da se malo oglasim na kratko, spanje kr nekej, se je zbujala, bila pokonc dve uri in vstala kar ob 7 še vseen. Tak da je še bolj tečna dans. Smo bili dosti zunaj, dokler ni začelo pihat. Jaz imam pa spet tetouser posted image , zgleda da bo zdaj po porodu redna, ker prej sem jo mela na dva do tri mesece je bilo prav luštn. Tak da sem ko cota dans, pa spet liiiije...
Sladkarije ji dam kakor kdaj, tud čokolado sem ji dala za probat, pa krof, palačinke...Trenutno imam prazno kuhinjo, gremo v ponedeljek v nabavo, najbrž kar v Leclerca, se mi zdi da je še med najbolj ugodnimi.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.2.2008 17:10:56   
sabri
Gaja:še nisem zvedla, ko bom poročam za ovco.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.2.2008 17:35:32   
*piškotek*
Oj, aprilčice moje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa kar non stop nekaj zasedena, vas pridem prebrat vsake toliko časa, da vam sledim za pisanje pa ni bilo časa.
Z našim user posted image  je že boljše, nosek ima občasno še malo zamašen, drugače je pa kar OK.
Včeraj smo se popldan potepali po tivoliju, danes pa sta šla user posted image  in user posted image  nekaj nabavljat za kopalnico, jaz pa sem med tem v miru pospravila kuhinjo (je bila že cela bomba user posted image user posted image user posted image ) in naredila musako za kosilo in je bila odlična.
Naš lumpi je bil pa tečko in ni hotel zaspat, potem nam je končno uspelo in je spal celo pol ure.
Zdej sem pa k mojim poklicala in rekla da je Nejc že oblečen in čaka, kdaj lahko pride v varstvo user posted image user posted image user posted image  in je bil dedek ful vesel da bo varuška. Tako da sva z mojim user posted image  trenutno sama doma in je mir v hiši.
Zdej grem pa na kavč za pol ure in grem brat knjigo, ki sem jo dobila od mojega brata za božička, pa je še nisem imela niti časa odpret kajšele brat.

Sladkarije: jaz mu občasno kupim kinder jajček in mu dam malo tiste čokolade, ali pa če jo jem jaz (recimo navadno milko) jo tudi mora on dobiti, se kar trese - to ima itak po meni user posted image user posted image user posted image , drugače pa dobi tudi piškote in je prav zadovoljen fantič. user posted image user posted image user posted image

Ovčka v vozičku: našemu sta jo prinesla moja dva in tudi malo pušča dlake, samo niti ni tako zelooo kritično. Sta jo pa tudi dobila pri enem, ki ima to sam doma. Prala je pa nisem še nič.
Vsem bolančkom želim da se hitro pozdravijo user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa grem brat knjigo, drugače spet ne bo nič user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.2.2008 17:51:44   
hariba
tinkibinki Upam, da bo z Aljažem vse o.k. in boste uživali na smučanju.
lilka grize že lepo ja, ampak vsaj pol porcije je pa po koncu obroka tudi pod stolčkom. Je pa danes besnela, ko sem jo jaz hranila z špinačo in ji nisem dovolila da prste v skledo pomoči, je zbijala žlice in je bilo vse zeleno naokrog.
sladkarije dam, se izogibam večjim količinam. Ji pa občasno dam čokolino, pa gris s žlico kakava, brez ne je. Pa dala sem že na tanko namazane palačinke, pa košček milch shnite in milke, več še ne. Bo se še prehitro navadila na sladek okus. Tudi mafiji sem prepovedala, da jo filajo z sladkarijami. Ja so ji včeraj dali milko. Pa kak hamarjev baby ali libnits piškot to pa dam za malico kdaj. pa iatk hrana vsebuje veliko sladkorja, poje kdaj kako sadno skutko, pa domač puding, to je vse sladkor

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.2.2008 18:13:52   
zalbi
Hej!

Sara je tut ena tečka - sej se ji vidi da je bolna, iz nosa ji lije, pa še zmeri kašlja .- ampak počasi se pa izboljšuje.

sladkarije - ja jst sem ji dala dmače piškote, pa čokolado (ja čim manj tut jst pravim), pa palačinke je jedla, pa gres s kakavom (kot Zoja noče brez), drugače pa tko vmes ji dajem kruh, včasih pa kak baby piškot. Ostalo je bolj kot ne redkost.

thumbelina - ohh ja jst tut komi čakam na to svžo zelenjav - moja mami vse t poštima, mi pa jemo sadove - no letos bom tudi jaz veliko na štajrskem, pa ji bom mal pomagala - mnjam, se pa veselim, ker j danes šla gorm, pa je rekla, da bo regrat nabrala... oh kako ga obožujem...

bolančki - čim prej se pocajtite... vključno z našo Saro...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.2.2008 18:37:01   
juniorka
tejkag- jaz sem bla tudi v MB v šopinguuser posted image , brez malega, je mami čuvala, ker je še kar bogi in se za uhice vleče... ma ne vem, nisem imela antibiotikov v hladilniku, pa da ne primejo???
No, bila sem pa kar v Leclercu, sem dala 120 € user posted image , no, pa nazaj na kartico sem jih 30 dobila, kupila sem pa polno mlečnih stvari, plenice ( če ktero zanima, njihova znamka je sedaj kupiš 3 in dobiš za ene denar nazaj =3x 62= 24,30€)
Pa zelenjavo in ene 5kg mesa in kruh! Pa takoj nanese! 
sladkarije- jaz še nič ne dajem, ker ima zaenkrat dovolj kguser posted image , no, keksolino dobi včasih, ampak nekaj štrajka z mlečnimi kašicami! Sadje, pa jogurt in skutko sem začela, to ma rad!
thumbelina- superšivaš, pohvale..jaz sem svoje čase to počela, sedaj pa niti nitke ne znam v stroj prštimatuser posted image
tinkibinki- uživajte na smučanju!!!!!!!!!!

Vsi naši bolančki se naj čimprej pozdravijo! Pa mamice tudi- mene se tud nekaj loteva, me grlo boli in ful utrujena sem!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.2.2008 20:11:33   
sabri
Evo, tečka je zaspala in grem kar ležat, ker sm čist fertik. Sem ji obljubila, da lahk jutri vso zemljo iz rože poje in razmeče samo če danes spi celo noč. Bomo videli, kok ji pomeni ta zemlja, ko jo skos hoče metat, pa ne pustim. Če že školjko liže, ne rabi še zemlje jest.user posted image
Nočko.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.2.2008 20:13:39   
hariba
Ja jaz sem bila dopoldan tudi v shopingu,med drugim sem šla darilo za mojo sestro kupit, ki jutri praznuje rojstni dan. Saj vem, da sem čudna, ampak meni grejo ta družinska praznovanja tako na živce. Treba je kupit darilo, pogosto nimam pojma kaj, pol pa ko imamo mi rojstne dneve seveda vsi pričakujejo, da povabimo tudi mi. Na teh naših praznovanjih pa je itak vedno eno in isto še jedilnik, dolg čas, včasih še vem ne kaj se naj sploh pogovarjam. Jutri me spet čaka 1 tak rojstni dan, deci bojo, pili babe opravljale, katera ima drugega, kater kero vara, pa kako je bila zadnjič tista pri maši oblečena...
Popoldan je pa moj Zojo na sprehod peljal, jaz sem sesala pa zraven Žigata bila, ki ima drisko in vročino. Sem ga silila čaj pit, tako kot Zojo. Je trmast kot user posted image , mater ga razganja od pubertete.  Je rekel, da če ne sme prepečenca z maslom namazat pa jedel ne bouser posted image  Da ve, da njemu prežganka in medicinsko oglje ne bo pomagalo,  če bo pa v ponedeljek še imel drisko bo pa tudi fajn, ker mu v šolo ne bo treba it gledat smotane učiteljice za glasbo.
Res izjave za dol past.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.2.2008 20:18:23   
smotka lonib
zalbi!
Ne mi zamerit, če si zadnjič že napisala, pa sem jest zgrešila ali pa pozabila (sej veš EMŠO). Me zanima kako je bilo na razgovoru za službo, ko si takrat napisala, da greš v ponedeljek?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.2.2008 20:22:08   
hariba
sabri zoja je tudi čisto nora na rože, samo, ker jih je večina strupne, smo vse umaknili je liste trgala, palmo sem pa v klet nesla, ker zadnji hip, da je ni prevrgla po sebi, tisti veliki teglc se je že nagibal na njo. No lizat školke je zaenkrat še nisem videla, je pa si danes roke v njej umila. No skrbi sabri saj bodo minile te finte, pa se bodo druge pojavile, da ne bo preveč enolično.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.2.2008 20:48:19   
zalbi
lonib - ja ni panike. Eh, delo komercialista me lih ne zanima preveč. Sem bla na razgovoru firme, ki naprej daje ljudi na razgovore v firme - pa so mi rekla, da me bode peklicali iz firme pol... bla bla bla... vglavnem, tut če me ne pokličejo - zdej pa itak vsak teden pošljem ene 5 prošenj in pol doma nestrpno čakam če bo kej... Pa ti - še iščeš kej...?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.2.2008 20:51:14   
gaja*
Z mojim sva spet vsak na svojem koncu, on gleda trojo (mislim, da jo zna na pametuser posted image ), jaz pa visim na računalniku...
Gaja je danes spala samo 1x čez dan in sicer do pol 13, skupaj uro in 15 min. Popoldne ni bilo sile, da bi jo spanček matral, zdaj zvečer je bila pa kriza. Že ko sem jo brisala in dajala v pižamo, je bila čist mirna, ko sva pa jedli, pa sem mislila, da bo zaspala zraven. Zaspala je preden sem jo pokrila s kovtrom user posted image
Popoldne sem tudi jaz poslala user posted image z vozičkom ven, jaz sem se pa lotila pospravljanja kuhinje in kopalnice. Ostalo sem samo mimogrede pospravila. Se mi ni ravno najbolj dalo. Sem imela 2 uri mira, da sem lahko brez skrbi pospravljala, drugače itak samo za gajo gledam, ker stakne vsako stvaruser posted image in nese v usta.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.2.2008 21:04:38   
gaja*
Sladkarije: dobi baby kekse, jeva pa tudi čokolino, keksolino, domače pudinge, sadne skutice in kašice. To ima zelo rada. Čokolade in teh **** šnit ji ne dajem. Če smo kje na obisku ne kompliciram in ji dam v usta tud kak drug keks al pa košček peciva, drugače ne. Dodatno sladkam pa ne, oz. sploh ne.

Sabri: no, ko boš zvedla, pa povej. Ni pa sile, ker mi že najmanj pol leta leži na strani. user posted image

Tinkibinki
: uživaaaaaajte!!

Lonib
: kaj je zdaj to z nostalgijo user posted image user posted image user posted image user posted image Ja poleti je dost časa, ko so dopusti, pa kratke kiklce, pa user posted image brez majc user posted image user posted image Me zanima, če se v zimskem času tud primeuser posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.2.2008 21:26:48   
thumbelina
Hej punce.

piškotek - a vidva sta bla sama doma in nista nič konkretnega počela? user posted image
Joj midva prav sanjava bajto sanmo za naju ene dve urci, da končno enkrat se k s  a mo in se ne bi blo treb azadržvat. Pišuka ko mi prdie še zavriskat ne morem user posted image , k se bojim da se bodo otroci zbudiliuser posted image user posted image user posted image .

SLADKARIJE - Jaz tamalemu nič ne dajem, ker imamo itak dieto zaradi teganjegovega dermatitisa. Sicer pa kaj pa vem, splohnitok sladek. zadnjič sem mu skuhala hruško in mu je bla presladka da se je kr stresel,ko jo je dobil v usta... Tud pr hčerki čokoladnih stvari nisem dajala do leta in pol. Potem pa sem začela s čokolinom. Pa itak jih vsega navadijo v vrtcu. je pa res, da jaz raje dam sladkarijo, kot kakšen smoki, čips ali kokakolo. Se mi zdi to večji šrot kot ena vrstica čokolade. Tamalemu bom začela kuhat vanilijev puding na kompotu, pa najt moram kakšne recepte za piškote brez mleka in jajc, pa mu bom to dajala. Drugače ima naš najraje od "priboljškov" kruh. To se kar trese, ko ga mu dam....

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?