lilka
|
Dobro jutro! Mi smo danes že malo boljše, včeraj je bla pa kriza, sem Tinko peljala k dežurnemu zdravniku, ker cel dan ni dala niti žličke v usta in ful je driskala in spala. Pa je rekla, da je slabo, ampak da za v bolnico pa ni, naj se še malo potrudimo in jo skušamo k sebi spravit, z rehidracijsko soljo. Mečavo je imela že malo vdrto, drugače pa jezik ni bil obložen in oči tudi ni imela motne. Zgleda da ji je linex prijel, ker danes še do zdaj ni driskala, pa je zvečer in zjutraj flašo pila, tako da upam, da se bo popravilo. meni je blo od vseh skrbi n ko sem jo gledala tako bogo , bledo in utrujeno prav slabo, dane spa driskam, ker že sama nisem 2 dni nič jedla. Samo se pa precej boljše danes počutim, tako da mislim, da bo. Hariba: držimo pesti, da tvojem tavečjemu ne bo kaj hujšega, ni kaj tvoja Zoja je že prava pupa, že je kose in že zelo raziskuje in celo korake dela, ja bravo Thumbelina: ja bravo punca , ti si pa talent za šivat, fuuul so lepe hlače Jaz bi pa m ogal danes met intenzivne pevske vaje cel dan, ker imamo v sobot revijo, pa ne bo šlo, Tinke ne mislim bolane pustit, pa še jaz ne morem pet, pa drugič! Hvala bogu je mož doma, tako da se bomo lepo cartali cel dan, pa malo šli ven, ko tako lepo sonček sije. Joj samo čas pa mineva ko nor, zdej na koncu pordniške, v petek bo Tinka že 10 mesecev in potem res še malo in grem v službo, zelo hitro se približuje, sem pa mislila, kako je še daleč, pa zdej vidim, da ni.....rastejo ti naši malčki..... Vsem bolančkom: Želim vam lepo soboto!