taška30
|
Ja, Zoom zoom in Thumbelina, sem že prej hotela reči, da mene danes žive ne spraviš v Postojno. Ko je kje kaj zastonj, pa še praznik frej day, je gužva nepopisna. Pa še s temi dojenčki...no, saj vem, da v glavnem ste šli zaradi tavečjih. Drugače pa jaz tudi nisem za neke dolge izlete s takimi malimi, kaj pa vem, ne da se mi. Spanje se poruši, pa hrana je kr neki (frutki, pa tisto v gostilni), pa pri nas je še to da Manca ni marala, pa tudi Julija ne mara kaj preveč vozičkanja...pa itak je takim malim po moje čist vseeno ali vozičkaš okol doma ali greš ne vem kam daleč na izlet. Skratka, jaz sem bolj komot glede tega. Smo pa šli na Vrhniko, do Močilnika, ampak tud ni bilo bogve kaj, mrzlo, pihalo, čeprav je lepo sijal sonček, tko da je bilo vozičkanja (pol smo jo itak prenosili ) pol ure čist dost. Potem smo šli pa jest, so bili še naši prijatli zraven. Sabri, ja, sej sem že večkrat rekla, sem ful vesela za tako taščo, ona sama vztraja da Manca dol ostane kljub bolezni, ji je čist vseeno, samo da jo lahko ima. Pa še pravi (in to je čist res), da se ima ona bolj čas cel dan ukvarjat z njo kot pa jaz, ko imam še Julijo. Sicer pravjo, da morajo bit bolani otroci pri mami, samo jaz res ne vem, kaj bi ji bilo tuki bolje, kot pa dol, ker jo imajo res radi in obratno seveda. Sicer pa kmalu pride nazaj in bo najbrž potem cel teden doma, ne v vrtcu.
|