|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
8.2.2008 8:33:14   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

LONČEK - Naš pa presenetljivo je sprejel lonček. V bistvu imam kr tamalo aventovo flaško, pa sem kupila samo un nastavek za magični lonček. Se mi zdi škoda dajat **** € za te plastik fantastik lončke, pol pa pogruntaš, da itak vse pušča. Včasih so bli ti nastavki boljši. Še pri hčerki so bli malo drugačni in ni nič teklo, zdaj pri Matevžu sem pa opazila rahlo drugačen patent in tista micena luknjica za izmenjavo zraka pra curljaje pušča vodo ven, če flašo "prav" obrneš. No to je naš mulček že pogruntal in veselo opazuje kapljice, mamica pa peni, ker je v momentu čist moker. Med kosilom in nasploh hranjenjem mu dajem kr iz kozarca za pit. Se mu tok fino zdi, da se kr trese od veselja, ko mu ponudim kozarec. Če ni žejen, vseeno odpre usta, pol pa kr mimo spušča tisto vodo, al pa grize kozarec. Včeraj sem mu stisnila pomarančni sok in je popil vse brez polite kapljice.... Se pravi da zna, sam če hočeuser posted image .

Ja ti nastavki so res zanič. Tudi pri nas vse ven steče. Sicer igra se z vodo ne, je pa tudi včasih zaradi moje napake mokra (če lonček narobe obrnem ali pa pred njo pokrovček odprem). Zna pa tudi naša že zelo lepo pit iz kozarca.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.2.2008 8:33:59   
zoom zoom
No tuša pa jaz še nisem danes videla. Sem še vedno sama z obema doma in nekako ne gre.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.2.2008 8:49:05   
hariba
Naša noč je bila o.k. Zbudila se je okrog 5 h kot običajno, bila celo z dudo zadovoljna in zaspala nazaj do 7 h.
lonib čestitke Zali za plazenje. No vidiš pa boste zdaj tudi pri vas iemli sesanje. Eni pač malo prej, drugi pa kasneje, vsi bodo pa znali. Bo pa pri čem drugem imela hitrejši razvoj.
zoom zoom hvala za informacijo, o to pa zanimivo, sicer so vstopnice darge kot žafran. Midva sva se ravno pogovarjala kam bi se danes dali, da bi bili vsi zadovolji. Seveda mularija bi šla smučat, samo to danes odpade, gremo med počitnicami, pa registracija še drugega avta nas čaka naslednji teden. Nam je pa do Postojne  je malo daleč. Pa baje je tudi vstop v hišo eksperimentov danes zastojn. Samo to Zoje ne bo zanimalo in se bo drla. Bomo videli. Vi pa uživajte na izletu.
thumbelina Vi tudi kamorkoli že greste.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.2.2008 9:28:40   
tejkag
Dobro jutro čvekeuser posted image
Naša spi- kot vedno tak časuser posted image .
geslo-bi še meni ena prosim poslala geslo,da vidim kak ste se mele
lonček-ha ha je fajn zadeva,samo ne za pituser posted image . Naša zna pit,ampak potem samo ven pljuvauser posted image .Ne vem zakaj,eh bo že. Zaenkrat je še ne gnjavim s tem in ji pač dam v flašo čaj al pa kaj drugega.
Ko se zbudi pa greva k moji botri,ker je tam sestrična z eno kolegico,ki ima 5 mesecev staro punčko in bi rada vidla našega malegauser posted image .
No se še kaj beremo!

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.2.2008 9:53:37   
1vetrnica
dobro jutro punce,

lonib čestitke za plazenje, bravo puncauser posted image user posted image

hariba, tvoj avatar je tko sladek, da grem kr po en bonbon, mnjam.user posted image

sonček: danes bo lep sončen dan in še tatija imamo doma, juhu!!user posted image

zdravlje: smo se pa  vsi štirje prehladili, joj nouser posted image

izkoristite današnji dan, kar se da lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.2.2008 9:54:40   
zalbi
ups - upam, da ste zdej vse dobile gesla - če ne pa mi ZS pošljite, pa bom dala.

Drgač pa sem včeri spet skala po trgovinah - bova opremla spodnjo kopalnico oz. wc. Zvečer sem šla pa na predstavitv tuperwera, tk da sem pol sam še v posteljo šla k user posted image .

Danes bomo pomojem kr dma - moj ima itak del s kpalnic - tko da ne verjamem da bm kam šli... no na kak sprhod ziher kr je itak ful lep sonček....

Sara je ful navdušna na lnčkom - ja d avneta tut mn ni kul - k res tče čez tisto luknijc, tko da zdej imam od nuby-ja pa j men bistveno bolši. Ni pa tolk drag, kr ga imajo v DM in je neka kompenzacija s baby lovem.

Zdej pa grem skuhat kavico....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.2.2008 10:18:18   
lilka
Dobro jutro!

Tinka je malo boljše, včeraj je popila flaško in je ponoči ni podriskala, šele danes zjutraj in to 3x tako da je spet vse ven zletelo. Sem ji danes dala Linex, ker zdej je pa dovolj te driske, je rekla farmacevtka, da lahko in da naj veliko pije. Pa sej kar pije, skos ji nekaj ponujamo, pa prežganko je zdej pojedla par žličk.
Jaz sem zgleda že živčna od vsega tega, ker mi je prav slabo danes.
Če jutri ne bo boljše, jo bom mogla k dežurnemu peljat, ker če Linex ne bo prijel, potem je mogoče kakšna bakterija ali kaj jo bodo mogli pregledat.No upam, da ne bo treba.

Mož ima danes rojstni dan, smo  mislili praznovat, pa valda odpade, smo za en teden prestavili.

Gaja*: ja meni se je s prehladom začelo, potem pa se je še vse ostalo razvilo, tak da držim pesti, da se ne bo še tebi kaj nakuhalo......
A ne kako smo bli lepi pusti, Maša je bla tako lep Nodi....

Thumbelina: čestitamo za zobekuser posted image user posted image user posted image , mi imamo 4 tako da lahko že fajn ugriznemo.....

Aicha: jaz sem ji za kašelj dajala Sinecod kaplice za otroke in so ji pomagale, pa mokro brisačo sem dala čez kinderpet, pa vzglavje zvišala. pa na prsi sem ji grela prepraženo čebulo v gazici.

Dohodnina: lani sem plačala 735 evrov, ker imam dva delodajalca in dve pogodbi in potem je pač tako, letos naj bi pa dobila nekaj čez 400 nazaj, potem morem pa direktorja zagnjavit, naj mi že enkrat naredi samo eno pogodbo, ker ne bom več tolko davka plačevala, mi je že lani obljubljal.

Vsem ostalim bolančkom s Tinko pošiljavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko za enkrat, želim vam lepuser posted image dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.2.2008 11:15:38   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

lonib čestitke Zali za plazenje. No vidiš pa boste zdaj tudi pri vas iemli sesanje. Eni pač malo prej, drugi pa kasneje, vsi bodo pa znali. Bo pa pri čem drugem imela hitrejši razvoj.

Najhitrejši razvoj pri Zali: trma trmastauser posted image user posted image . Je pa prov smešna, ko gre tako počasi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.2.2008 11:48:00   
juniorka
Joj, ste uživale na sončku, super!

Pri nas je pa oblačno pa piha danesuser posted image . Vsem, ki se pa potepate, pa uživajte!!!!
Jaz sem prav jezna, ker takle kot so prazniki in to ne morva nikamor..no, saj bi lahko, samo sama...saj veste, da ni takšen filing, pa itak skoz sama okoli potujeva, na takele dneve se pa še za kavo ne moreš z nikomer zmenit, ko vsi uživajo v družinskem krogu in se potepajo... No, saj se bo tudi tole spremenilo kmalu, malo še moram potrpet!
lonib- super za plazenje, kakšen teden še uživaj, pol je bo pa povsod polnouser posted image

Mi je mali zaspal na rokah zdajle ob opazovanju smajlijev, se še kasneje kaj oglasim...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.2.2008 13:05:06   
taška30
Tkole, počakamo da se Juli zbudi, pa pičimo na sonček.user posted image

Manco smo pa včeraj oddali na kratke počitnice k tašči in tastu v Belo krajino, si je že ful želela, ampak ni vrag, da je tam ponoči jokcala, da jo ušesek boli in so šli zjutraj k dežurnem, dobila Amoksiklav. Bo pa vseen dol do nedelje, tudi vročine nima, zato bodo lahko šli tudi malo ven. Pa crkljali jo bodo od spredi in odzadi.

Lonček z nastavkom, še nismo tam. Tudi pri Manci sem ga ful pozno uvedla, šele tam po 1 letu, prej je pila na flaško, pa neki sem se trudila (bolj neuspešno) s kozarčkom. Ne vem, men ni da otrok sam drži tisti lonček, ker se mi zdi, da pol cel dan vlači za sabo tisto flaško, jo meče, poliva po tleh, jo žveči, skratka ima jo kot dudo...vsaj pri Manci se je potem tko razvilo. Tko pa jaz dam flašo in tud vzamem takoj, ko neha pit.
Bom zdaj rajš malo poskušala s kozarčkom, pa recimo slamico.

Se beremo zvečer.

Aja, novica dneva (zameuser posted image ): poskus št.2 z Mireno je bil več kot uspešen. Ne vem al so se tiste nitke kam skrile, skratka ne motijo več. Sploh!!!user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.2.2008 13:39:06   
tejkag
Zalbi- hvala za geslo,sem si vas že pogledala,samo ne vem katera je katera.
Midve sva se že vrnili iz potepa,ker je fajn sonček zunaj sva šli še na sprehod. Zdaj se je najedla in spi. Na obisku pa je bla presenetljivo pridna in mirna-kdo bi si mislil user posted image . Je bla pet mesečna punčka Tara bolj glasna in živahtna od naše. Naša je kar opazovala in gledala okoli,nič ni hotela "povedat",si bojo še kje mislili da je vedno tak mirnauser posted image . O ne,je pravi mali user posted image . Že zdaj, kaj šele bo.user posted image
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.2.2008 15:38:10   
zoom zoom
Mi smo se vrnili iz Postojne. V glavnem katastrofa. Gužva totalna, še enkrat gužbva in gužva. Karte za Sapramiško nismo dobili, potem so nas po hitrem postopku sterali na vlak in potem smo moralai še cel krog prehodit, da smo prišli do velike dovrane, kjer naj bi bila predstava, ki je kar ni in ni bilo. In ko se je že začela intak nismo nič videli. Potem se je pa že tamala začela oglašat, ker je bila zaspana, pokakana, lačna,... V glavnem grozno.
Smo potem po najhitrejšem postopku spokali ven iz jame. Če bi vedela, da vlaki vozijo redno non stop bi se že prej ven spokali.

Lansko leto je bilo pa tako lušno. Vlakec nas je pripeljal direkt do velike dvorane, tam smo se malo poslikali in polsušali Aniko Horvat in šli domov. Brez vsake gužve. Drugo leto sigurno ne bomo šli.

Smo pa zdej po kosilu. Moj in tamala sta šla spat, starejši nekaj ropota, jaz sem pa že cunje dala prat, pa nekaj po kuhinji pospravila in zalavfala stroj, zdej moram pa še malo setajlov naredit.

Zalbi: jaz še nisem dobila gesla.

Thumbelina: a vi ste potem tudi šli v Postojno? Kako se je pa tebi zdelo? A karte za Sapramiško ste dobili.

Lp

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.2.2008 16:49:54   
gaja*
Evo, gaja drugo rundo spi. Mož pa je šel do brata neke dvd-je rihtat... Jaz seveda bluzim na rr...
Super dan je bil danes, malce hladen, ampak vseeno dost sončka. Včeraj smo dobili nov voziček (zapp-a) in je ful dober. Res se zloži čist na drobno in gaja čist pridno not sedi. Tak da smo seveda mogli sprobat. user posted image
Z gajo sva šli že ob 10-ih ven, takrat je bilo mal preveč hladno. Je imela čist rdeča in mrzla lička, ko sva prišli do naših. Pol smo pa po kosilu spet šli mal okrog, sam je bilo kljub sončku mrzlo, ker je pihalo.user posted image

Zalbi: jaz bi tudi geslo user posted image

Lonček
: ga imamo, sam se mi zdi, da ta od aventa ful toči. Pri nas je že itak čista poplava, ko gaja pije, s tem lončkom se pa večinoma sam igra. Največkrat ji dam kr flaško, pa še pri tej je vse mokro.user posted image

Srečanje v MB
: še bo kdaj? Jaz bi bila kr za to. Nazadnje sem zamudila, ko ste se
dogovarjale na rr user posted image

Taška30: ne važi se s tvojimi poizkusi user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.2.2008 17:10:17   
thumbelina
Ej zoom zoom, jaz sem tok besna kot ris. Mi smo šli in jaz sem s tamalim itak ostala v avtu na prkingu, ker je tok pihalo, da se ganisem upala ven vlačit, ko s emi je glih kolikor toliko pozdravil.  S tem da mi smo šli sam zaradi Sapramiške, kijo Jerca obožuje in jaz trapa sem ji vnaprej povedala, da bo ta predstava. In mi potem mož pove, da sta šla v Jamski dvorec vprašat, kje je Sapramiška in če je sploh ta predstava in so mu rekli, da se tam nič ne dogaja, da vse kar je, je zunajuser posted image user posted image user posted image Skratka, jaz sem ful jezna in jim bom tud napisala pritožno pismo. kako lahko nekdo tam trdi da predstave ni, če je bila oglaševana na njihovi spletni strani!!!!! Skratka, jerca je bila hudo žalostn ain razočarana. Smo šli potem v Minutko (Picerija v POstojni) nakosilo in se je vsaj malo potolažila....
Tako da midva z možem sva si rekla NIKOLI več tok daleč. Vsaj s tako majhnim kot je naš Matevž. Pol pa pi  z d im ko Matevž ne more spat v avtu ker Jerca skoz žlobudra ampak nje pa tud ne morem utišat....
Tko da brez veze.... Ahh nimaš kej, tko to je...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.2.2008 17:16:43   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Aja, novica dneva (zameuser posted image ): poskus št.2 z Mireno je bil več kot uspešen. Ne vem al so se tiste nitke kam skrile, skratka ne motijo več. Sploh!!!user posted image

Se jih je tič elegantno izognil, ker je že imel bližnje srečanje z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.2.2008 17:37:42   
katja pv
Po dolgem tednu je Ana spala celo noč, se je pa zato zbudil Matija. Povdal, da ni našel medvedka v postelji in da je bila na sredi postelje kača user posted image , po 10-ih minutah nemira sva pa morala še lulat in to pri luči, ker mu je bilo preveč temno. Po tem smo pa takoj zaspali do 7:30.

Tudi mi smo bili dopoldan na sončnem sprehodu in je na trenutke kar nadležno pihalo. Sem pa morala imeti Ano kar v slingu, ker je Matija želel voziti traktor in sem bila kar vlečni konj user posted image . Popoldan pa se kar nikakor nisem uspela z obema odpravit ven. Jah smo bili večino časa brez atija. Dopoldan je bil po nakupih, popoldan pa je odšel po kosilu na "zmenek" in bo prišel šele zvečer.

Sedaj mi je končno uspelo Ano uspavat in spravit spat, ker je postajala iz minute v minuto bolj jokava.

Srečanje štajerk: meni bi ustrezalo v ponedeljek ali v četrtek. Glede na to, da ste kar nekaj bolane predlagam četrtek. Do ponedeljka ne bom čisto nič na internetu tako, da če se zmenite za ponedeljek mi prosim sporočite z SMS na mobi.

Recept za celonočno spanje: spanje v ločenih spalnicah in še kruta resnica - puščanje da se joka in ko je res sila jo vzameš ven. Meni se je v četrtek jokala celo uro (kar je tudi pri meni kar ekstremen slučaj), ker se je frajla zbudila 1,5h po prejšnjem dojenju in me je to tako pogrelo, da je nisem želela dojiti in sem vztrajala pri tem in jo nosila in pustila, da se joka. Na koncu sem jo seveda podojila, ker drugače ne bi bilo konca in začuda se danes ni niti malo zbudila. Tako da je to pri nas že večkrat preverjeno in deluje. Včasih je treba žrtvovat kakšno noč, da je potem mir.

Zobki: še vedno smo na št. 6. O spodnjih dvojkah ni ne duha ne sluha, slini pa se non stop in daje vse v usta.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.2.2008 17:49:43   
sabri
Oj, danes je kar minilo brez dragega seveda-šiht. Sva bili zjutraj zunaj od mal čez 9 ŽE do 11.30, je bila fajn oblečena in ji je prav pasalo, meni pa tud. Potem je spala kot top, sem skuhala in ko je pojedla, sem jo peljala k kolegici pokazat, ko je že ni videla celo večnost. In smo šli še tam na sprehod, tak da tolk časa zunaj že dolgo ni bila, čeprav je mene bolj zeblo popoldan na soncu, ker je ful pihalo.
Zoom zoom in thumbelina: če bi bil moj doma smo tudi mislili iti v Postojno, pol sem imela celo preblisk, da bi šla sama z njouser posted image , evo in bi pi z  d   ila zdajle kot vidve. Kaj se grejo res, reklama pa tolk dobra, da me je prav vleklo tja.
juniorka: te pa čist razumem, ker sem jaz danes hodila zjutra sama kot po mestu duhov in kogar pokličeš, je itak v družinskem krogu, tak da sem čisto slučajno srečala prijateljico, da nisem šla sama na kavo. V glavnem najbolj glupo, če si sam take dni.
lilka: upam da se Tinka čimprej pozdraviuser posted image
taška: user posted image tudi za Manco, joj, naši bi jo v takem primeru urgentno pripeljali domov k meni, ali pa če bi bila samo tečna.  Sem prav danes študirala, da je  sploh noben,razen mene pa mojega, 2x, da je šel sam, ni peljal tamale na sprehod. Ta kolegica danes je peljala z mano svojo nečakinjo  in jo baje ful dostikrat pelje ali pa stari starši. Zanimivo in lepo.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.2.2008 18:26:12   
taška30
Ja, Zoom zoom in Thumbelina, sem že prej hotela reči, da mene danes žive ne spraviš v Postojno. Ko je kje kaj zastonj, pa še praznik frej day, je gužva nepopisna. Pa še s temi dojenčki...no, saj vem, da v glavnem ste šli zaradi tavečjih.
Drugače pa jaz tudi nisem za neke dolge izlete s takimi malimi, kaj pa vem, ne da se mi. Spanje se poruši, pa hrana je kr neki (frutki, pa tisto v gostilni), pa pri nas je še to da Manca ni marala, pa tudi Julija ne mara kaj preveč vozičkanja...pa itak je takim malim po moje čist vseeno ali vozičkaš okol doma ali greš ne vem kam daleč na izlet.
Skratka, jaz sem bolj komot glede tega.user posted image

Smo pa šli na Vrhniko, do Močilnika, ampak tud ni bilo bogve kaj, mrzlo, pihalo, čeprav je lepo sijal sonček, tko da je bilo vozičkanja (pol smo jo itak prenosiliuser posted image ) pol ure čist dost. Potem smo šli pa jest, so bili še naši prijatli zraven.

Sabri, ja, sej sem že večkrat rekla, sem ful vesela za tako taščo, ona sama vztraja da Manca dol ostane kljub bolezni, ji je čist vseeno, samo da jo lahko ima. Pa še pravi (in to je čist res), da se ima ona bolj čas cel dan ukvarjat z njo kot pa jaz, ko imam še Julijo. Sicer pravjo, da morajo bit bolani otroci pri mami, samo jaz res ne vem, kaj bi ji bilo tuki bolje, kot pa dol, ker jo imajo res radi in obratno seveda. Sicer pa kmalu pride nazaj in bo najbrž potem cel teden doma, ne v vrtcu.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.2.2008 19:42:07   
hariba
 Jaz sem mojemu tuid predlagala, da gremo v Postojnsko, pa ni bil navdušen, je rekel, da je daleč, pa gužva bo. No in kot berem nismo popolnoma nič  zamudili. Pa  gužva je še takrat, ko se plača. Pa mi smo itak pred dvema letoma bili na ogledu jame, za sapramiško je pa Zoja itak premala, mulca pa prevelika, no za laro bi verjetno še bilo zanimivo. Sva mafiji predlagala, da gremo peš na celjsko kočo pa ni bilo nobenega interesa, jim je bilo bolj všeč na toplem za pc in tv. sem jih po kosilo komaj prepričala, da smo šli na malo daljši sprehod in sicer peš na pokopališče njihovemu očetu svečko prižgat, pa pol nazaj čez mesto in seveda smo mogli v Mc donalds zavit, a tam ap res nismo bili že celo večnost, nazadnej, ko sem bila še noseča. Saj če jima ne bi obljubila, da bodo lahko šli na tistega alpinca, ki ga toliko po tv reklamijo sploh ven ne bi šli. Je pa Zoja tam not popizdila, ker ji nisem hotela dat pomes fritesa, je kar k sebi pladenj vlekla.
Zdaj jo grem pa skopat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.2.2008 20:08:28   
mojčca
Oj

No, mi smo se pa cel dan potepali po Avstriji, s seboj smo vzeli še mojo nečakinjo in sem tako utrujena, da to ni res. Komaj čakam, da gre spati še Manca, potem pa upam, da bo malu tišine in miru. Je prijateljica rekla, da pride k meni na eno kavico.

Kar se pa tiče včerajšnje noči, pa bom rajši tiho, ker če samo pomislim, kakšne žurke smo imeli ponoči, me kar mine. Spali nismo vse skupaj nič, ne vem, kaj je bilo z Maticem. A ga mučijo zobki, a mu četrti zobek še ni čisto predru, al ga matra že naslednji zob al kaj.

No, sedajle se še kar oglaša v postelji in noče spati. Malo še počakam, če pa ne bo zaspal, mu bom dala pa še malo za piti.

No, ko smo se iz Avstrije vračali domov, smo šli še na kosilo. Smo bili taglavni v gostilni. Najprej je Matic zbil kozarec, potem je meni polil pijačo, skratka dolgčas nam ni bilo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.2.2008 20:10:42   
zalbi
user posted image pa je za nami en praznični dan.

no, mi smo pol dopoldne vsi rije šli na en dolg sprehod do koseškega bajerja... itak pa je Sara od mene dobila laringitis in revca kašlja k kak star dec...

no popoldne pa smo mal prebluzili... pa je že večer.

moram rečt da se strinjam s taško - praznik, pa izleti to tut ni zame, posebi kaka gneč me čist iz tira sprav... sari pa je zaenkrat še res vseen kje se sprehaja...

tko, zdej pa se grem še mal prpravlat za trek - predavanje mam, moj pa je itak šel k kolegu...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.2.2008 20:23:03   
hariba
Zalbi, lilka, vetrnica, aisha, taška30 in vse ostale, ki imate bolane otroke želim, da čimprej ozdravijo.
Joj Zoja je tečna in na vsak način se hoče do kablov dokopat, sem tako nogo nastavla, da ne bi mogla do njih, pa se je pod nogo po trebuhu splazila.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.2.2008 20:36:57   
JAPE
Mi smo se tud mal po sončku sprehajal dons.
Mojčca, a ste bli v šopingu? A je kej fajnga za dobit v Avstriji, se splača? A večkrat greste? Baje so otroške cunjice poceni, pa me mal zanima, če si zadovoljna? Kam pa sploh greš?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.2.2008 20:42:48   
gaja*
Zalbi: hvala za geslo user posted image . Zgleda, da ste se prav zabavali user posted image Škoda, da ni zraven tak napisano, kje je kdo, jaz si ful težko predstavljam katera je katera, ker vas ne poznam user posted image .
Pa eno vprašanje imam za mamico, ki ima v rdečem (mislim dauser posted image ) vozičku za podlago ovčko. A vam ne pušča "dlak"? Jaz sem gajo samo 1x pokrila s tem, pa je bila vsa bela od ovčke user posted image Zdaj je pa sploh ne uporabljam, ker pol so pa vse cote muckaste user posted image Kak nasvet??

Gaja že tudi spi. Sva jo kr stuširala  na brzino, ker smo se v dnevni ful zaigrali, pa je bilo pozno za kopanje.
Danes sem dobila aktiferin kapljice za železo. Morem še prebrat kdaj se dajejo, pa se mi danes ni dalo, ker so navodila itak v nemščini, jaz sem pa bolj leva za te zadeve, pol pa traaaaaja, preden jaz prevedem user posted image

Tudi jaz želim vsem bolančkom, da se čimprej pozdravijo
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.2.2008 20:52:24   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Mojčca, a ste bli v šopingu? A je kej fajnga za dobit v Avstriji, se splača? A večkrat greste? Baje so otroške cunjice poceni, pa me mal zanima, če si zadovoljna? Kam pa sploh greš?

V bistvu smo šli na izlet, pa malo smo šli pogledati tudi po trgovinah. Kar se tiče oblačil, sem bila danes v HM-u in C&A, samo ne v Sud parku ampak v Arkade centru (pa mi ta center ni tako dober kot Sud park, se tam bolj znajdem). Drugače so imeli pa ful oblačil znižanih, za otročke super zadeve, samo jaz imam zimskih stvari zaenkrat dovolj, za drugo leto pa ne bom kupovala, ker ne vem, kakšno številko bo nosil. No, pa na hitro sem šla pogledati še v Kik diskont in so imeli ogromno otroških oblačil znižanih.

Se bova pa zmenili z prijateljico, ki sedajle pride, da greva v kratkem sami v Avstrijo, da si vsaj v miru pogledam in lahko tudi kaj probam. Z dvema otrokoma po trgovinah je kar naporna, tako da smo pogledali res na hitro, nečakinja si je kupila ene letne hlače, ful dobre za 15 EUR, pa eno mini krilce ful dobro za 3 EURe. Potem pa smo šli še malo na sprehod ob Vrbskem jezeru, na kosilo in nato domov.

Je bil pa tale izlet naporen, no, vsaj mene izmuči tole sprehajanje po trgovinah. Smo najprej hoteli do Portoroža, ampak se mi je dozdevalo, da bo ful gužva.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?