|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
8.2.2008 20:54:17   
mojčca
Gaja, tudi jaz imam v vozičku ovčko in se super obnese. Ne pušča nobenih dlak, pa smo jo uporabljali že pri Manci, sedaj pa še pri Maticu. Izgleda, da je veliko odvisno tudi, kje je kupil, se pravi, od kvalitete.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.2.2008 20:59:23   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Gaja, tudi jaz imam v vozičku ovčko in se super obnese. Ne pušča nobenih dlak, pa smo jo uporabljali že pri Manci, sedaj pa še pri Maticu. Izgleda, da je veliko odvisno tudi, kje je kupil, se pravi, od kvalitete.

Midva sva kupila ovčko pri Soven-u. In fuuuul pušča dlake user posted image Pa še ful draga je bilauser posted image
Sem jo oprala in počesala, pa nič ne pomaga user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.2.2008 21:02:32   
smotka lonib
hojla!

Jest vam pa dons nimam nič pametnega za povedat. me je včeraj obiskala tetauser posted image s Krvavca in akcijauser posted image do nadaljnega odpadeuser posted image .

Naša Zala tud ponoči nič ne spi. Spi samo takrat, ko je v najini postelji.

Zdejle še ne spi, pa tud pred 12.30 uro sigurn še ne bo zaspala, ker je spala prejle pol ure od 18.10-18.40.

Bolančki:
za vse bolančke en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.2.2008 21:04:20   
zalbi
GAJA - ja jaz imam ovčko, pa 1vetrnica tut - tist je moja Sara v rdečem chicotovem vozičku - in je ful vredu, nč ne pušča dlak, pa še enkrat mi je zaspala na tej ovčki, ko je bla z mano na faksu, pa se je zbudila čist vroča - sm se ful ustrašla, da je kj zblla, pa je zakuhala zarad ovčke - tko da jo fulll grej.

ja kdo je kdo - samo za vas sem se potrudila in pod opombe napisala kdo je kdo...user posted image bravo zame...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.2.2008 21:05:23   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Zdejle še ne spi, pa tud pred 12.30 uro sigurn še ne bo zaspala, ker je spala prejle pol ure od 18.10-18.40.

A ti resno do pol enih zjutraj user posted image Uhhhh, pol pa se jaz nimam kaj za bunit, ker gaja vsaj do enih spi, pol pa imamo žurkeuser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.2.2008 21:06:42   
Anonimen
hojla!
da se še jaz malce javim...
smo bili dopoldan itak brez user posted image . sem skuhala kosilo, in potem smo se po kosilu odpeljali k našim - eva je že taaaaako pogrešala babico in muco seveda... no, se je potem user posted image  pripeljal za nami - ni hotel doma samevati in nas čakatiuser posted image .
no, in potem je naša eva očkota vprašala (na uho seveda) zakaj se očka ne poroči z mano, če me ima raduser posted image  - ...in to iz čistega mirauser posted image .... joj, kaj to ta malim vse ne roji po glavi....

eh, sem tako zmantrana, sem vas nekaj brala, ampak komentirat ne morem... se grem stuširat in direkt spat...

NOČKO VSEM

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.2.2008 21:07:31   
gaja*
A ste ovčko prej večkrat preprale al kaj?

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.2.2008 21:08:43   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

IZVIRNO SPOROČILO: lonib

A ti resno do pol enih zjutraj user posted image Uhhhh, pol pa se jaz nimam kaj za bunit, ker gaja vsaj do enih spi, pol pa imamo žurkeuser posted image

Ne, narobe sem napisala vrstni red, mislila sem ob 21.30

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.2.2008 21:14:29   
sabri
No, lubek je doma, detece spi, jaz pa se samo poslovim od vas do jutri, upam za vse seveda, na čim bolj mirno noč.
Za ovčko je pa tud neka fora, pa bom jutri vprašala kolegico, ker se ne spomnim. Je jaz ne maram preveč, ker mene pika, pol pa se jo izogibam. Drgač je pa baje ok.
Mirno in tiho noč s strani bebic, s strani user posted image pa diiiiivjeuser posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
8.2.2008 21:15:31   
thumbelina
Ja punce jaz sem ista glede izletov. Ne maram z majhnimi nikamor hodit, ker mi že pokanje stvari za s seboj vzame preveč energije. Sam tokrat sem pa zaradi Sapramiške (vse kar je mišje je trenutno pri nas hudo "in") in Jerce, ki tako rada naokrog hodi in nismo že celo večnost nikamor šli, nekak sama sebi popustila. In itak mi je vedno ko takole popustim žal. Ampak kaj čmo. V glavnem sva cincala z možem, al bi šli v Postojno al pa v ZOO, no in bi blo bolje iti v ZOO. Pa drugič.
Sicer pa je Matevž vse skupaj hudo dobro prenesel, tako da vsaka mu čast. Spal je sicer bolj malo, potem je še doma odspal eno rundico, tko da je blo čist za zdržat. Kar se pa tiče hrane, sva midva jedla eno plato mesa na žaru, jerci sva pa naročila eno mini pico. Za tamalega pa jaz prakticiram kr tko, da skuham doma in dam v termovko in potem poje pač v gostilni. danes sems  seboj  vzela poelnto z zelenjavo in govedino in je vse pohamsal....

Evo še hlače, ki sem jih sešila za Matevža. Manjkata še gumbnici in gumba,sicer pa so fertk.
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.2.2008 21:15:32   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

A ste ovčko prej večkrat preprale al kaj?

Če me spomin ne vara, jo jaz nisem (nisem pa 100%). Kupila pa sem jo pri enemu tipu v našem koncu, ki doma stroji kože in ima tudi te ovčke za v voziček. Ga vsi ful pohvalijo in tudi sama sem zelo zadovoljna. 

Gaja, ko jo mi ne bomo več rabili, ti jo z veseljem odstopim (za naslednjega otročkauser posted image ). 

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.2.2008 21:18:58   
mojčca
Thumbelina, dobra si, da se ti da šivati hlače. Jaz kot prvo nimam za to ne talenta, ne potrpljenja, kot drugo pa se raje zapeljem do trgovine in jih kupim user posted image user posted image . Da bi se jaz odločila za Matica narediti ene hlače, po moje, da bi moj user posted image  z otrokoma spokal stran od mene, mislim da kar domov, dokler hlače ne bi bile dokončane oz. bi končale v smeteh.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.2.2008 21:26:37   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Za ovčko je pa tud neka fora, pa bom jutri vprašala kolegico, ker se ne spomnim. Je jaz ne maram preveč, ker mene pika, pol pa se jo izogibam. Drgač je pa baje ok.

Če se boš spomnila, mi potem prosim sporoči kaj si zvedela user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Gaja, ko jo mi ne bomo več rabili, ti jo z veseljem odstopim (za naslednjega otročkauser posted image ). 

Ok, zmenjeno user posted image user posted image user posted image Bomo hilali user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.2.2008 21:28:17   
gaja*
Thumbelina, svaka ti čast user posted image user posted image user posted image Razturaš.
Jaz znam edino zašit povštrček, pa še tega ne do konca, ker ne znam dokončat, ko ga prav obrnem user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.2.2008 21:32:23   
JAPE
Thumbelina - Ful lepe hlače si sešila...user posted image Me pa zanima, kako daš v termovko kosilo za malega? A maš to kakšno posebno termovko?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.2.2008 21:34:36   
hariba
thumbelina res vsaka ti čast. Če jaz zakaj nimam potrpljenja je ap to šivanje.
gaja jaz imam tudi ovčko in ne pušča dlak. Dobila sem jo od svakinje, mislim pa da je bila kupljena v Avstriji. Prala sem jo pa že in to na roke. Nazadnje zato, ker jo je pobruhala.
Zalbi a bi lahko še jaz prosim geslo dobila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.2.2008 21:38:13   
thumbelina
Hvala za pohvale, na tele sem pa še jaz ponosna, so mi ful všeč....

JAPE - jaz imam kar navadno termo flašo za čaj. In pol pač hrano ki jo s seboj naredim bolj v pocasti obliki (tale polenta dones recimo je bila bolj tekoča), da lahko hrano spraviš sploh noter in ven. Skuhano je bilo ob pol desetih, jedel pa je ob 12.00 in je prav fajn vroče bilo, da sem morala še pihatiuser posted image user posted image user posted image .
Ma sem morala nekaj zgruntati, ker hodiva z Matevžem po teh terapijah, tako da mi je pol to kapnilo. Sicer sem to prakticirala pa tudi pri hčerki, ko smo hodili za cel dan na Dolenjsko iz LJ, ko smo zidali hišo... da ni glih non stop samo svinjarijo jedla.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.2.2008 21:43:03   
thumbelina
Aja pa glede šivanja. Kaj pa jaz vem, jaz se ful sprostim zraven. Pa ful me ceneje pride. Tole modro blago sem kupila na kg in je ful ceneje. Sem kupil avečji kos tega blaga za 12 €, pa mi ga ja ful ostalo za kakšne kratke hlačke poleti, pa za Jerco bom kapri hlače naredila za poleti, tako da mene takele hlače pridejo maksimum 4 € z všteto elektriko in knofi....
Tud zase ko šivam. zadnjič sem recimo nekje staknila na enem znižanju blago za 6 €, pa 1€ sem dala za gumbe, pa še nekaj elektrike - se pravi da sem dala za ful lepo bluzo (tako rdeče svileno blago, ki se pod določenim kotom preliva v zeleno)max 10€, v štacuni bi pomoje pa 30 € če bi blo dostuser posted image Ne vem kolk sploh cote zdaj koštajo ker že ful dolgo si nisem nič kupila.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.2.2008 22:47:34   
mojčca
Thumbelina, ja ful si pridna in ustvarjalna, res. Če verjameš ali ne, ampak imam res ful željo, da te spoznam v živo. Če me spomin ne vara, si bila takrat, ko je bilo srečanje tudi v Ljubljani v City parku, ampak si takrat, ko sva jaz in ena kolegica prišli, ti ravno odhajala????

Sem imela sedajle na obisku prijateljico in sva pili sangrio (1,5 l, pa ful je bla dobra). Sva se potem tolažili, da ima samo 7 volov user posted image .

Kar se tiče našega Matica je pa zadnje času ful živc. Puza non stop, pa ful se mi postavlja na noge, tako da sva morala spustiti posteljo. Ja, si vsak misle, super, se že postavlja na noge, samo to zame ni super amapk o   f u c k. Ja, če bi stal na celi nogi ni panike, ampak stoji na prstih, kar pa ni dobro. Bomo videli, kaj bo rekla zdravnica v sredo.

Katera je že rekla, da gre smučati na gorenjski konec?????? Ko se bodo vračali, so vabljeni na obisk.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.2.2008 22:50:51   
mojčca
Če je katera slučajno žejna, častim user posted image , kaj vam bolj paše user posted image   ali user posted image .

Kje pa je danes naš Piškotek????????????? Pogrešamo te, no, vsaj jaz, pa ne okol govort user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.2.2008 22:52:33   
mojčca
 user posted image , ja pa imam spet samogovore. Dobro, da sem že navajena.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.2.2008 22:56:45   
taška30
Tko, jaz sem pa prišla iz telovadbe, no Body pumpa. Sem pridna, sem bila v sredo in danes. Moram rečt, da že malo napredujem, danes sem si dala gor kako kilco več, pa je kar šlo. Samo kaj mi pomaga, če mi pa tolk paše jeeestuser posted image , tko da bodo moje 'mišice' še lep čas ostale skrite pod špehom.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.2.2008 23:07:56   
mojčca
Taška, pridna. Jaz bi tudi mogla začeti migati, pa hujšati, ampak to drži kakšna dva tedna, potem pa spet zaidem na stara pota. Rabim kakšno močno brco v rit. Sem si danes rekla, da jutri imam pa zadnjo možnost. Če jutri ne začnem resno s hujšanjem, ne bom začela nikoli. Sedaj pa je vse na meni, da se odločim. A sem karakter a nisem user posted image user posted image . Vprašajte me čez en mesec user posted image .

Se pa Matic stalno nekaj oglaša tako da mislim, da bo noč še dolga, vsaj zame.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.2.2008 23:13:44   
mojčca
Taška, tale tvoj podpis pa najboljše, da kar zamenjaš. Če je vremenska napoved pravilna (tako je rekel moj, ki jo je spremljal), je za drugi teden napovedan sneg.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.2.2008 6:48:01   
tinkibinki79
DOBRO JUTRO!

Ena user posted image za vse... Mi pa počasi pakiramo in pripravljamo...Hura!!! jutri zjutraj odrinemo.
Drugače pri ans vse po starem...V bistvu vse tako kaže, da dobivamo spet zobke... To bo že 7, tokrat dvojkica spodaj. obupen je. Jokca, tečka... Sicer mi spi celo noč, ampak vseeno vmes tečka, pa zjutraj vstaja ob 5.oo... user posted image user posted image user posted image user posted image No danes se je zbudu že ob 4.30,a mpak sem ga uspela prepričat do 5.30... definitivno je zobek. Drugače spi do 5.30, brez vmesnih stokanj.
Danes bova šla še v elkarno bo gengi gel... Mogoče bo pomagal...

Thumbelina - super hlače, ni kaj!!!!

Grem prebrat kajs te naklofale, potem pa... ja kaj čmo pospravljat, koislo kuhat, pakirat...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?