|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:17:35   
pikecpokec
Aja, še to sem pozabila: mezge daš čisto malo (eno žlico recimo), tko da nima niti okusa po paradajzu. Drugač pa dej  recimo kislo smetano. Mogoče bi pa pasalo 

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:37:28   
Janeja
Hvala vsem za skrb - popoldne smo izvedeli samo, da je operacija končana (okrog 15h) in da je tašča v šok sobi. Stanje stabilno. Zvečer ne dajejo informacij, tako, da moramo čakati do jutri za bolj natančne informacije. Če bi bilo kaj narobe, bi nam pa upam povedali, a ne? user posted image Javim jutri.

Naty Taja, res je tole o taščah. V 90% primerov se jih sam šimfa pa obira. Ampak nekatere so pa res super in nepogrešljive in moja je definitivno ena izmed njih. Pa čeprav živi samo eno nadstropje više in se vsak dan vidiva. user posted image Si ne predstavljam kako bi bilo brez nje. Pa saj bo še dolgo z nami. Samo, da jo še domov nazaj dobimo, pa bo vse po starem.

Naja, zdrži še teh nekaj mesecev, se splača veš. Če misliš pa po porodu še nadaljevat z dieto - in to prostovoljno - pol imaš pa to itak samo uvajalno obdobje. user posted image Saj vem, da ni smešno, samo za male pikice smo mamice sposobne marsikaj prenest.

Skabi, a ti to resno misliš, da si lahko vse zapomnimo? user posted image Saj imaš pod okenčkom kamor klocaš odgovor odprto našo debato, pa sam v njo klikneš, dobiš še kakšno idejo za odgovor user posted image , greš nazaj in napišeš. Pa tako naprej in naprej, ...

pikecpokec, vidim da kar veliko in pridno bereš. A to imaš kakšno hudo literaturo ali kaj bolj na izi za lahko noč? Kakšen predlog za to drugo branje?


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:47:02   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Pa še to mi povejte: kako sem nalepim slikce? Nočem jih prej v kak javni album dajat, ker nima časa za to, samo tu bi pokazala naše maškare.

Lepo bodite!


če slika ni iz neta mislim, da ni druge opcije, kot da jo odpreš preko kakšne druge spletne strani. Meni osebno je veliko bolj kot shrani.si všeč tale stran http://www.slikomat.com/  Se ti ni treba nič prijavit. Samo odpreš ga, tam kjer piše brskaj poiščeš sliko, ki jo želiš dat na forum in klikneš naloži. Prej lahko tudi odkljukaš javno prikaži sliko. Potem pa samo označiš prvo vrstico (ponudi ti jih ene 5, če se ne motim), kopiraš povezavo in jo prilepiš v odgovor. To je to! Res simpl in hitro. Avtomatsko ti sliko tudi pomanjša na pravo velikost.

Zdaj pa čakamo na maškare! user posted image


(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 21:52:18   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Naja, to je mezga, ne kečap. Kečap je ogabno sladek, mezga je pa čisto navaden spasiran paradajz. Tko da brez skrbi - go for it, girl!


Aja, joj jaz sem pa razumela paradižnikov koncentrat user posted image
No pol bom pa naredila tole super dobro čudouser posted image   Kisle smetane pa res ne smem, bom probala z jogurtom.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.2.2008 22:27:07   
skuštrana
Da vam še lahko noč voščim potem pa med rjuheuser posted image

Janeja, jaz tudi mislim,da bi vam povedali če bi bilo kaj hudo narobe, tako da je verjetno vse okuser posted image

Saj res, kje je ta naša smrčkauser posted image Kako ji gre, ve katera kaj?


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 8:33:13   
marjanaR
Hojla!
Danes bom pa prva!
Janeja, tudi pri meni ne velja tisto o taščah. No, včasih bi lahko kako pripomnila, ampak bi verjetno tudi ona čez mene, tako da ... Želim vam srečno.
HuAnita, je rekel moj, da te je videl. Ja, v torek so se dogajale čudne stvari. Jančika, sorry, boš še enkrat slišala. Pa ne beri, da ti ne bo preveč dolgčas. Zjutraj jaz vstanem in prebavne motnje (beri driska, ampak se prvo lepše sliši). Pa čez deset minut spet. Pa nič drugega. Pečjem jaz malo v vrtec in mir ves dan. Potem gremo popoldne k omiki in mene začne bolet spodaj vse. Podoben občutek, kot da bi mi v tazadnjo naštimal bombo, ki jo bo vsak čas razneslo. Ful pritisk in bolečina na vse strani. In to konstantno, zato mi je bilo čudno, kako bi lahko bili to popadki. Pa se vozimo še malo naokoli, sem rekla, da če bo, bom verjetno res vedela !? Pridemo domov, spet dvakrat dr.... Pa še vedno občutek, da mi bo vse počilo. No, po kake naslednje pol ure se je stanje umirilo. In nič, še vedno tlačim zemljo s svojimi kilcamiuser posted image .
Sem se pa včeraj popoldne odločila, da grem danes ponoči rodit, pa bolj slabo kaže ...user posted image Mogoče bom šla pa čez dan. Kakorkoli, včeraj sem si kupila kozmetiko, pa nove copate ... vse za v bolnico, zdaj samo še ... Drek, a je imela katera podobne težave in je rodilauser posted image user posted image user posted image ? Danes je tak lep datum ...
Sicer pa vsem skupaj želim lep dan in se kaj javim.


_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 9:29:52   
pikecpokec
živjo!
Brez skrbi, Marjana, tudi ti boš rodila! prej ali slej. sej veš: še noben ni not ostal (kok je men to en butast rek, ko sem bila že čisto na koncu nosečnosti sem ga vsak dan stokrat slišala od raznih trgovk, kartakoenih na cesti, znancev, sorodnikov....grrrruser posted image )! Sem bila pa 10 dni čez rok, napihnjena ko balon in komi sem racala. Pa vsega poln kufer. pl se pa najdejo pametnjakoviči, ki rečejo da še noben ni not ostal user posted image user posted image user posted image !

Janeja, zvečer berem leposlovje (bolj na izi - kake kriminalke in podobno), da se malo sprostim od vse študijske literature, zakonov, predpisov in podobnega. Če hočeš, lahko dam gor seznam prebrane literature (od novembra naprej). Ga moram najprej prepisat na računalnik.

No, zdej pa grem pisat poročilo o enem programu. Juhej!

papa




_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 9:52:40   
Naty*Taja
Ja, Skuštrana, sej sem povedala, da sem srečala našo Smrčko celo bledo. Po moje ji ni lahko. Je rekla, da nima veliko časa - si kr predstavljam, da ne. Noseča z dvema malima pa še šiht! 

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 9:58:35   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image

Danes sem bog in batina za lap topom, mi ga je miro velikodušno prepustiluser posted image

Je pa zunaj full lep dan, tako da grem rajši ven...

Smrčka se mi pa res smili, če je tako kot pišeš Naty...Saj bo kmalu rodila pa bo boljše...Si predstavljam kako ji je, pa še I ni nikoli doma....user posted image user posted image
Marjana, navijam da greš danesv RIMuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 11:12:26   
HuAnita
Skabi, jaz imam tole okno za odgovor pomajšano, da česa ne pozabim, pa vem prečekiram, no, pa itak pozabim, saj vidiš, da imam potem 5 odgovorov skupaj.

MarjanaR - držim pesti. O prebavnih motnjah pa ne bi! Pri meni se je obakrat tako začelo....

adrijana.sara - en preblisk? Iščete stanovanje oz. že imate nekje dogovorojenega in ati vtoje punčke - ki bo ta teden stara 1 leto - ima začetnici U. U.???  Če pa nisi to ti, pa soriuser posted image user posted image

Čičerikin namaz - mene že mine, ko čičeriko 2 uri kuham, pa še ni kuhana..... Deca pa težijo, jo imata oba rada, samo kaj, ko tako traaaaja. da bi še potem namaz delala?user posted image

Tašče - b. k. (brez komentarja - le grafičniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  komentar!).

Vreme - zima se očitno končuje, mene že napada utrujenost, zdajle razmišljam, da bi kar kiknila, na teren ne grem več, samo dokončati moram, pa sama sem. Me mika, da bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenje - evo, mali je 4. dopolnil 18m, in očitno bodo moje joške ta dan blagoslajvljale do konca življenjauser posted image user posted image user posted image    Kar sam je pozabil na 'dudo' - niti včeraj niti danes ni pisnil proti jutriuser posted image   Če se bo jutri spomnil, mu bom še dala, ampak sicer štejem to kot uradni konec dojenja. Tako da vsaka čast tistim, ki zdržite dlje, ker toje pri nas je bil bolj kot bojni pohod na Peco - mali je skakal sem in tja, se jezil in vlekel, kot da mu gre za živlnjenje - valda ni več teklo, kot bi moralo, vsaka tovarna se kdaj izrabi in jo je treba obnoviti --- čeprav moje se bogve kaj ne bo več dalo obnavljati. user posted image   Pa naj še kdo pametuje, da se male joške ne povesijo!!!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 18:47:08   
snorlax
Čer!user posted image

Mene pa danes pomlad razganja.user posted image Sem vse babe v službi okužila s pomladanskim virusom in smo se danes cel dan nekaj hecale in režale.

Punce, jaz vam moram povedat, da sem tako vesela, ker hujšam oz. zdravo jem. Dobro, saj glavni cilj je, da grejo kile dol, ampak moje počutje je od 1.1. čisto drugačno. Kot da sem drug človek. To ne moreš verjet, če ne probaš. Ful imam energije, pozitivnega mišljenja, tisti pesimizem, jamranje, vse je nekam šlo. In bolj ko mi gre vse narobe, bolj sem dobre volje in se brezveze režim. Pa si ne zmišljujem, ker so tudi sodelavke to opazile. Skratka, al je to od diete, al pa me res pomlad meče. Al pa se mi bo skeglalo. user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 20:04:11   
Meggi
Dober večer, tam na ene tri dni mi pa le uspe da se javim.

Imam bolj kratek spomin (Huanita je priča, še iz šole dokazi). Torej v kratki verziji predstavim, kar se mi podi po glavi.

1. Huanita ima baje full veze, zato bo RR zrihtala karte za zadnjo predstavo Katarine in Andreja- PLESNA ŠTRUČKOTA
2. Tudi jaz bi šla mal počvekat k Franclu, če je še možno. Greva s Skabi skup če se strinja. Jaz pelem tja, ona nazaj, ker bi kak deci Refoška le spustila v sebe
3. Dojenje imam jaz polni bonus tudi do 18mes. zgleda da takrat dorastejo. Huanita, a se spomneš kako zg premožeje sem jaz imela v rosnih letih- zdaj je le puščava,... user posted image
4.Vsem prijeten PROSTI kulturni dan

                Uživajte user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 20:16:19   
teta beta
Čer!

Da se vam še jaz malo javim. Danes sem imela pregled pri G in navadno je to samo pogovor ali pa še UZ. Danes sva se pa nekaj pogovarjale o belem toku in je kar rekla, naj pridem gor na mizo oz. stol. Jao, jaz pa cela zaraščena, ker se mi sinoči ni dalo še z dlakami ukvarjat user posted image . Eh, kaj češ, bogve kaj vse je že videla. V glavnem, naslednjič imam morfologijo in bom tamalo vzela zraven. Še vedno malo razmišljava, ali bi vprašala za spol. Pri prvi nisva, drugič tudi mogoče ne bi. Če bi, bi predvsem zaradi hčerke, da se mogoče bolj privadi ali naveže. Kaj pa vem... Kaj ste ve naredile in kako mislite, da je bolje za prvega otroka?

skuštrana, obročke za sling mi je naredil moj v službi, ker je strojnik in dela v orodnjarni. Imajo pa premer cca 12 cm, se mi zdi.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 20:22:22   
skuštrana
Kaj ste ve naredile in kako mislite, da je bolje za prvega otroka?


Mi nismo vprašali niti prvič niti drugič. V trebuhu je bil pa dojenček in ko je prišel ven je bil v Lizini glavi še par dni dojenček, potem pa je postal Arsen...Njen baby born je postal pa dojenček, ki je prišel iz njenega trebuščkauser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 20:34:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Čičerikin namaz - mene že mine, ko čičeriko 2 uri kuham, pa še ni kuhana..... Deca pa težijo, jo imata oba rada, samo kaj, ko tako traaaaja. da bi še potem namaz delala?user posted image


Jao, Anita, ti si pa res otežuješ lajfuser posted image - čičeriko prodajajo tudi v kozervah! Da jo ofnes in ven daš ti vzame pol minuteuser posted image . Dobi se tudi vložena v kozarcu brez konzervansov, mal poglej.

Snorlaxuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 21:05:53   
Meggi
Zanimiv povod za nove debate. Vprašati za spol ali ne?

Jaz sem absolutno za. Zakaj? Meni je bilo lažje, si se nekak "pogovarju"  z otrokom. V krogu družine sploh. Tavelika bejbika je imela že pogovore z malo pikico v trebuhu, jo božala, ji igračke pripravljala.... Jaz ne bi zdržala pa tud bolj osebno se mi zdi. Itak je otrok presenečenje, vsak, ko se rodi, pa ravn tako ga komaj čakaš.

     Mi smo do drugih ostali skrivnostni -mi 3- ati mala in jaz smo sprejeli malo pikico že z imenom.  Vsekakor pa lepo pričakovanje želim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 21:15:37   
mani2
cer
sem celjanka ki trenutno se ne pricakuje ampak se zelo trudimo da bi bilo kaj. Doma ze imamo 4 letnega navihancka Markota ki je v obdobju hude teme. Jaz pa si malo hladim zivcke ob vecirih tako da berem poste ki jih ve pisete tu gor. Danes sem odkrila vaso temo in mi je zelo zanimiva pa bi se vam pridruzila ce bi mi dovolile in me vzele med sebe.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.2.2008 22:32:57   
Janeja
Moja tašča je super prestala operacijo. Vse je potekalo brez zapletov in tumor so v celoti izrezali. user posted image Zdaj čakamo še citološke preiskave, pa da seveda okreva, ker je bila operacija zelo težka in bo verjetno še kar nekaj časa na intenzivni v šok sobi. Pa važno je, da se vsega zaveda, da nakaj malega lahko že tudi pove. Danes sta bila P. in tast že pri njej na obisku za 10 min. user posted image

MarjanaR, kako kaže? Bo uspel plan za danes, ali bo tvoj malček mogoče počakal na kulturni dan? user posted image Res ti želim, da bo čim prej, ker vem kako naporno je tole čakanje. Pri Janu sem rodila 5 dni čez rok in se mi je že mešal od čakanja.

Pikecpokec, daj mi res kakšen fajn naslov predlagaj za večerno lahko branje. Ne bi bilo slabo za spremembo - namesto RR user posted image
Snorlax čestitke za vztrajnost user posted image . Saj tale dobra volja ti pa vse skupaj verjetno olajša, a ne? Uživaj v dobri volji še naprej pa upam, da se 16. vidimo.

Teta beta, za spol sva pri prvem takoj vprašala, povedala pa potem do konca nisva nikomur - je bila samo najina skrivnost in je bilo prav zanimivo user posted image . Drugič me je pa itak tako prehitelo, da nisva imela časa vprašat user posted image . Bi pa sigurno!
Mani2, dobrodošla med Celjskimi čvekami. user posted image



(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 6:12:00   
snorlax
Janeja, lepo tole za tvojo taščo.user posted image

Mani2, dobrodošla.user posted image Več nas bo, bolj bo veselo.

Kaj je z Marjano? user posted image Marjana, javi se, če si še tu.

Lep dan želim.user posted image Pri nas bo delaven, čeprav je praznik.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 7:58:56   
marjanaR
Evo mene. Plan ni uspel. Porkaš. Zdaj pa ne vem. Saj imam še čas. Lahko pa pobiramo staveuser posted image . Sicer pa sem šla pri Kaji tudi jaz čez rok, pa še potem  so mi morali sprožit. Očitno je moj brlog tako prijeten, da noben noče venuser posted image

Bravo, Snorči. Ko bom rodila, bom šla tudi jaz montignakat. Ne takoj, ampak mislim, da bo treba.

Janeja, fajn, da je s taščo vse v redu.

HuAnita, je moj rekel, da te ni spoznal, ko maš tako fajn novo frizuro.

Nani2, dobrodošla.





_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 8:21:15   
adrijana.sara
adrijana.sara - en preblisk? Iščete stanovanje oz. že imate nekje dogovorojenega in ati vtoje punčke - ki bo ta teden stara 1 leto - ima začetnici U. U.??? Če pa nisi to ti, pa sori
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

NE,NE... ne bom tapravauser posted image . Bom morala priti na srečanje, da še nike povežem z obrazi, pa imeni... še kar zmešnjava vlada v glavi.

Janeja user posted image  za taščo, pa da bo ja šlo vse tako gladko naprej in jo boste hitro imeli spet med vami. Grozne so te današnje bolezni.

Mani2 DOBRODOŠLA!!!!  Kar začni se izpovedovati, tukaj z veseljem "pametujemo" in "razglabljamo"user posted image , pa tud tolažbo dobiš - pomaga, preizkušeno!!!!

Drugače pri nas nič posebnega - vrtec laufa 14 dni, zdravje nas še zaenkrat ni pustilo na cedilu, služba je fajn... včeraj sem bila na sestanku v vrtcu - vse user posted image , prehrana, nič joka, spat gre sama, razume se lepo z vsemi.... samo pozitivno. Tudi zjutraj jo že pred sedmo peljem in mora v skupno skupino, pa ne joka in gre sama noteruser posted image .

MarjanaR ti še kar lepo počivaj in nabiraj ekstra moči, da bo potem porod za tako kot keks. Se pa obvezno javljaj, drugače bo preveč ugibanj tu goruser posted image .

Zdaj grem pa koristna bit, je miš mal pri teti, jaz po kuhinjo v razsulu...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 8:27:30   
skuštrana
Nani2- dobrodošlauser posted image

Uh, Marjana, še kar doma...No, mogoče ti pa Prešeren prinese srečouser posted image Kdaj pa prevzaprav imaš rok? Mogoče pa zdržiš do franclauser posted image user posted image

Danes pride k nam Ropotuljica in Liza že čaka Špelouser posted image Pridejo pa šele ob trehuser posted image

Komaj čakam, da vas vse vidim...Snorči, sploh tebe, pa ta nove, ki jih še ne poznam...

Janeja, hvalabogu da je vse ok..superuser posted image

In, ja snorlax, bravo za novo snorlaxuser posted image user posted image Ti si že itak tak smeško, kaj bo šele sedajuser posted image

Nič, grem še malo počekirat oktoberke 07, pol pa pospravit pol pa gremo na obalo metet kamenčkeuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 8:30:53   
Naty*Taja
Oj, SNorči, jaz sem pa ful vesela zate! Tole z energijo je pa po moje skor čist povezano z Montijem. Imaš dost več energije, ker te OH in sladkor ne utrujajo, pa po 10 kg - tudi samozavest zraste! V glavnem super! Si še ena od potrditev njegove teorije! user posted image ja, pa pomlad tudi malo pomaga, ja! Al je Stanč vesel!user posted image
Tetabeta, pa ne se s takim ubadat. Čeprav je bilo meni tudi nerodno, če mi kdaj ni uspelo, pa kaj! Da je le čisto. Bolj hudo je če še zaudarja zraven. Čeprav tako, kot praviš so g na vse navajeni. Midva sva prvič vprašala za spol, predvsem na atijevo pobudo, drugič pa jaz striktno nisem hotla vedet. Pol je bila pa mala en čas Urban, en čas pa Maruša...user posted image No, večkrat Urban, tak da upam, da mi ni zamerla ... sem bila kr malo bolj prepričana v fanta, ker sem si potiho želela še punčko in ...ja sem bila kr zmedena, je pa bilo najlepše,ko mi je babica povedala, kaj je. Zaradi prvega pa pri nas ni bilo tak pomembno, ker je bil še premali, da bi zastopu. Niti ni govoril..
Glej pri Žanek tudi niso vedeli, pa si je Žan ful želel Niko in jo dobil.user posted image Meggi se pa ne strinjam s tabo - zame je bilo drugače, ko sem zvedla po rojstvu. Seveda ni tak pomembno kdaj zveš, sam pričakovanje je pa daljše, če po rojstvu. In zame ima to nek poseben čar.

Mani2 pozdravljena in ja, seveda te vzamemo.
Janeja bravo za taščo. Zdej pa naj čimprej okreva in pride domov.
Evo, pa sem vas vse obdelala. user posted image Pozdravček še vsem ostalim in kulturen kulturni dan - -o kak paše bit doma!! (pa to rečem po dobrem mesecu šihta!user posted image )






_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 8:32:29   
skuštrana
Drugače pri nas nič posebnega - vrtec laufa 14 dni, zdravje nas še zaenkrat ni pustilo na cedilu, služba je fajn... včeraj sem bila na sestanku v vrtcu - vse , prehrana, nič joka, spat gre sama, razume se lepo z vsemi.... samo pozitivno. Tudi zjutraj jo že pred sedmo peljem in mora v skupno skupino, pa ne joka in gre sama noter


Evo, pa tako te je skrbelo...Kako včasih kompliciramo brezveze, a neuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.2.2008 8:48:23   
adrijana.sara
Ja, ker je res kazalo na prve dni, da bo huda štala, tak, da sem si pol v glavi 200 scenarijev razvila, pa ne tistih pozitivnihuser posted image .

Se opravičujem za prejšnje citiranjeuser posted image  - sem propozno videla, da bi popravila.

Kuhinja pospravljene - dober, da je majhna, pa sam zgleda bolj razmetanauser posted image , če mi bo pa ratal, bom pa še maškarco prilepila.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (20%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (0%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (0%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (4%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (44%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (32%)


Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!