|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
7.2.2008 11:25:19   
vava
o remy, si se mal vrinla
super!
tole darovanje bo pa tudi eno mini srečanje - upam, da boš zdrava
in da nas pride čim več

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
7.2.2008 12:36:07   
Clody

Evo nas končno kod kuče jebela cesta.

Po 2 dooooolgh urah sva končnooo doma. Men bo raznesl pisker, vročine mam čez 38  tako da sva oba res komaj zdržala. Dala kri in je ravno na mejimed bakterijo in virusom. Hoče jit na ušesa, ker ima že predolgo zabasan nos. Je bla vs apametna kako pa kaj, no pa so mu naredili inhalacije in spucali nos in kočnooo priznali, da se ga res ne da spucat, zato nujnoooo operil.

Dobil smo Voltaren in antibiotike, ampak sva se zmenile da mi jih v lekarni ne zmešajo, ampak jih zmešan sama če se stanje ne izboljša. Mazat mu mmorm s tea treejem okoli ušes.

Sem pa vsaj pomirjena. Za nos sem pa malo tudi sama kriva, ker sem ga pustila pri tašči in ona dela po svoje (nič fiziološke, calpolček ga bo pozdravu-to sem zvedla dons, se mi je utrgaaal), tako da od danes naprej jemljem bolnišk kolkr jih bo.

Tako, grem ležat z malim!!!!

Nočke

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
7.2.2008 13:12:33   
piskot
dan.

ah clody, pocajtejta se cim prej.
kaksen lep dan je. noro. upam da bo zdaj cez praznike tudi tako.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.2.2008 14:16:45   
Maxica
Joj, je pa res  lep dan danes, čeprav tukaj precej piha, ampak sam da sije sonček, to je važno.user posted image
Clody, vi ste jo pa tudi fajn pokasirali, ubožčki. Naj burja prežene bolezen čez hrib in da bi bili jutri že ful boljši, da boste imeli kaj od sončnega in podaljšanega vikenda tudi vi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.2.2008 14:19:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Maxica pri nas z dudo ni tako hudo. Čez dan je niti ne rabi. Za v vrtec mu jo damo s sabo - na traku okoli vratu. In vidim, da mu jo vzojiteljica da v usta takoj, ko ga pripeljemo in naredi šobico, potem pa je ne rabi več. Pa zvečer, ko je utrujen si jo daje v usta in z  njo tudi zaspi. Nisem pa niti še razmišljala o odvajanju. Bi morala?!?

Ne ne, po moje še ni panike, jaz mu jo bom max. tja do 2 let pustila. Mi pa gre na živce, ker vidim, kolk jo še hoče čez dan, tako da sem že rekla, da mu jo bom čez dan probala čist ukinit, pa naj jo ima samo za zaspat, če jo že tolk rabi, sam on bi kar cucljal cel božji dan.user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.2.2008 14:21:47   
Maxica
Zdaj pa, babnce moje, vas lepo lepo pozdravljam in vam zaželim en res lep sončen dooolg vikend. Kot rečeno, se oglasim spet naslednjič, ko bom v službi, ampak to bo šele v torek, ker imam v ponedeljek dopust, ker mora mož službeno na Dunaj. Majka mila, kaj sem si zadala. Biti brez RRja skoraj pet dni. To bo pa pravi post res.user posted image
Imejte se lepo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
7.2.2008 15:27:47   
mis
Danes je pa dan, za katerega si samo želim da bi bil hitro večer in da je nov danuser posted image

Zjutraj na mali opazim spet pikice. Greva se pokazat. P pravi alergija na neko hrano, dat kri za teste na alergijo, pazit do izvidov...  V laboratoriju ravno malica... Pa mala je tulila ves čas. Samo v ordinacijo sva prišle je že tulila. Pa P si je vzel čas in dolgo razlagal, mala pa tuuuulila.....
Greva domov, bomo popoldne še kri dali.

Greva od doma da jo peljem tašči, cesta v naselju zaprta, greva okrog, naenkrat se znajdem sredi glavne ceste. BUM! Karambol. Sicer malo, počilo je, mala ni reagirala, k sreči ni prinorel kakšen tovornjak... Raje ne razmišljam... Kličem moža, da pove kaj naj, kličem taščo da pride po malo, da grem direkt v službo...

V službi polijem kavo, vodja šole skozi okno vpije zakaj smo tako dolgo zunaj z otroki (slab danuser posted image )... Ah Kaj bi govoril. Se grem domov zapret, pol bo pa potres.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
7.2.2008 15:28:22   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zdaj pa, babnce moje, vas lepo lepo pozdravljam in vam zaželim en res lep sončen dooolg vikend. Kot rečeno, se oglasim spet naslednjič, ko bom v službi, ampak to bo šele v torek, ker imam v ponedeljek dopust, ker mora mož službeno na Dunaj. Majka mila, kaj sem si zadala. Biti brez RRja skoraj pet dni. To bo pa pravi post res.user posted image
Imejte se lepo.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz razmišljam o postu. Se še odlčočam...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
7.2.2008 15:29:15   
mis
No, sem pa srečala danes @lino, ko sem šla po poapirje za vpis v vrtec. Toje bilo pa lepouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
7.2.2008 16:08:07   
tasha23
Ojla ojla, na hitro sem preletela in prebrala, da so še nekateri bolančki: upam, da čimprej ozdravite. Mi spet delamo zobke in se že takooooo vleče, da je joj. Zredili smo se in zdaj imamo nekaj čez 11kg, živahni smo še vedno 100/h, mama pa je vesela saj je njen zadnji dan v stari službi in v ponedeljek bo začela NOVO ŽIVLJENJE user posted image user posted image user posted image  (uh kako se mi rit reži)user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
7.2.2008 16:13:27   
tasha23
Ojla o kakšnem zbiranju se menite? kaj je to kar je ena od vas popiljala po e-mailu?

user posted image  zdaj me je moj ljubi poklical da je Gael zakuhal 38 in več vročine, JOJ kdaj bo konec tega!!!!user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
7.2.2008 17:14:36   
Arabela
Preživeli čudovit dan, bili v parku in akvariju, nato mala ni hotela spati pa sva šli še na kafe s kolegicami, zdaj pa od štirih že spi... bomo videli kakšna bo noč..

Me je pa doma čakalo presenečenje, naš pralni stroj se je namreč odločil da je konec mojega mučenja in je šel lepo na dopust...user posted image user posted image user posted image ... le koliko me bo ta dopust staluser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
7.2.2008 17:46:49   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Preživeli čudovit dan, bili v parku in akvariju, nato mala ni hotela spati pa sva šli še na kafe s kolegicami, zdaj pa od štirih že spi... bomo videli kakšna bo noč..

Me je pa doma čakalo presenečenje, naš pralni stroj se je namreč odločil da je konec mojega mučenja in je šel lepo na dopust...user posted image user posted image user posted image ... le koliko me bo ta dopust staluser posted image

500 eurovčkov najbrž! Matr, za take nepredvdljive stroške sem pa tud jest zmeri jezna koooo hudič!
Boš pa mela novega in spet mir za nekaj časa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
7.2.2008 18:04:58   
moci
čao, babe. ne vem, kaj je z mano, da mi ne znese čvekat. joj joj. resno razmišljam, da kupim un instant internet, pa priklopim v službi. a se to dauser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
7.2.2008 18:07:26   
moci
van kveščn:
a bi slučajno šlo, da otroke s seboj na odvzem krvi privlečemo?user posted image

... da mi ne bo treba varstva iskat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
7.2.2008 18:26:09   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

van kveščn:
a bi slučajno šlo, da otroke s seboj na odvzem krvi privlečemo?user posted image

midva jo bova...prideva oba pa tudi nimava varstva...pa če bo sestra utegnila bo prišla tudi ona pa mi jo bo malo naokoli peljala v vozičku...če nebo seveda dež.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
7.2.2008 18:28:31   
pikapolona2
kaj sm jst danes nardila....dala odpoved v službi in nato sem v silnem navalu evforije tolk pospravljala mizo da sm kr služben mobitel domov prineslauser posted image user posted image user posted image ...zdej se bom morala pa še enkrat nacrtat tamuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
7.2.2008 19:04:33   
moci
kako pa to, da si dala odpoved? a nisem na tekočemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
7.2.2008 19:09:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

o remy, si se mal vrinla
super!
tole darovanje bo pa tudi eno mini srečanje - upam, da boš zdrava
in da nas pride čim več

Upam tudi jaz!
Midva z mojim bova definitivno tam!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
7.2.2008 19:13:27   
altati

van kveščn:

Mi ga bomo tudi!

Sem slišala, da se lepo prijavljate...
sem ful vesela!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
7.2.2008 19:29:39   
pikapolona2

kako pa to, da si dala odpoved? a nisem na tekočemuser posted image

ja sem dala...ker mi je tale job bzv...nič kreativno......sem pa zato dobila še za eno revijo za delat vsak mesec + eno knjigo....pa vse lahko delam doma kar pomeni da odpade vožnjauser posted image ...oziroma na kak sestanek se odpeljem do LJ!
Pa še za diplomo bom imela upam več časa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
7.2.2008 19:32:58   
pikapolona2
jem pistacije...a bi ktera malo.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
7.2.2008 19:51:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

jem pistacije...a bi ktera malo.....user posted image

trenutno sem več kot sitauser posted image
polna slasnith slaščic, ki jih je spekla soseda za svoj rojstni dan.
ženska je res mojstrica na tem področju ima korenine v naših buvših južnih sosedah.....njami, je bilo dobrouser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4248
7.2.2008 20:42:20   
moci
a daaajte no. jaz bi tudi kaj dobrega jedla. 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
7.2.2008 20:45:30   
vava
polna slasnith slaščic, ki jih je spekla soseda za svoj rojstni dan.
ženska je res mojstrica na tem področju ima korenine v naših buvših južnih sosedah.....njami, je bilo dobro ...

u tele tvoje sosede (ali pa katere druge podobne) se pa spomnim od lani. Predlani? Mislim, da ste imeli žurko za 29.november, ali so bili neki rojstni dnevi ali novo leto ... No slabo se spomnim. Vem pa da je bilo narodnostno pisano in da je bilo super za jest. Pa ti nisi mogla biti ravno veliko zraven.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?