|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
8.2.2008 17:45:20   
Arabela
Mi bomo pa danes zabeležili prvo odrgnjeno koleno do krvi...user posted image .... je mala prehitro hodila in je padla... pa ni nič jokala, ko sem jo previjala sem ugotovila odrgnino... pogumna naša pikica...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
8.2.2008 18:41:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

midve sva jutri še vedno sami. ati spet smreke podirauser posted image . dopoldne, pred spanjem? (okrog 10h, 10.30)

ja, daj pokliči me zjutraj.
se zmeniva kje se dobimo.
ok?
pa gremo do mesta in v cukrarno...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
8.2.2008 18:42:47   
altati
Arabela so trpežni ti naši malčki, a ne?
Mi smo imeli že odrgnine rok, nog, glave (krvava odrgnina na veku, na čelu....), še podplatke ima podplute nimam pojma od česauser posted image user posted image user posted image
In nikoli ni ne vem koliko joka, šele kasneje ponavadi ugotovim kaj se je zgodilo...user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
8.2.2008 19:14:37   
mis
Ne morem verjet. Ponoči je ene 2x jokala, se zbujala... kašelj... Zjutraj 7:20 auf. Čez dan sem jo 4x probala dat spat, tudi mož vmes. Nič... Ne in ne spat. Zdej je pa dol padla, je bila pa od 18h do 19 že prava tečka. Je samo pojedla, ati jo je zrihtal v pižamo in nesel spat. Je bil čez 3 minute že zunaj. Kaj pa vem kaj ji je... Samo upam na mirno noč. 

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
8.2.2008 19:42:54   
frrrr
pa sem si vseeno vzela mau časa in vas preletela user posted image odvisnost, kaj moreš user posted image
mali se crklja z babico in dedkom... prej se je pri mojima staršema crkljal... pa mucke je že lovil... kr pester dan... in lep sonček zuni, super!
zdaj se gremo počsi spravit proti postelji, mati je pa s kolegico zmenjena za pijačko.
lepo se imejte! tudi v vukojebini je lepo, ni treba v kranjsko user posted image
pozdravčki od mene!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
8.2.2008 20:50:12   
*anč*
Mam žalostno novico ...  mojemu malemu pikcu je v 8.tednu nosečnosti nehal biti user posted image . verjetno sta bila 2 ,a je eden že prej odmrl. odšel/odšla je/sta  tako nepričakovano kot je/sta prišla ... le,da smo ju že vzljubili in je sedaj toliko težje ... user posted image

o nosečnosti vam prej nisem govorila,ker so me ves čas spremljali slab občutek in moraste sanje,ki pa so se včeraj po šokantni novici nehale.

zdaj me čaka abrazija. če ima katera izkušnje s tem,bi jo prosila,da jih deli z mano,lahko tudi na zs.

moč mi daje moj mali tristan,ki me iz dneva v dan bolj osrečuje ... čuvajte svoje pikce,ker so naš največji zaklad ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
8.2.2008 21:04:39   
moci
ojoj anč. hudo mi je zate. user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
8.2.2008 21:17:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
8.2.2008 22:32:25   
mis
Anč, hudouser posted image user posted image

Upam da bolečina čim hitreje mineuser posted image

Sicer pa sem jaz imela abrazijo, pred Tino. Morala bi rodit aprila, no, potem je pa Tina ratala in je bilo oktobra. Imela sem diagnozo prazna vrečka (blighted ovum). šla sem na čiščenje nekje v cca 10. tednu. To delajo pod narkozo in greš isti dan domov. Je grozen občutek tam na tisti mizi (meni se je zdelo sploh hudo, ker še nisem imela izkušnje poroda). Ampak potem zaspiš, se zbudiš v sobi. Poskusi že pred tem živet sproščeno, poskusi se sprijaznit. Vem da je težko. Mene je gor držala misel, da je bolje tako, sicer Bog ve kaj bi bilo narobe z otročkom. Potem me je ene 3 dni precej bolelo vse skupaj, potem pa kot da ni nič. Potem mi je G ugotovil še pregrado, so operirali še to. No, pa poglej sem rodila zdravega otroka potem in sedaj (trkam) sem na polovici nosečnosti. Vse se bo dobro izšlo. Vedi, da je tako za vse najbolje.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
8.2.2008 22:57:04   
*anč*
hvala za podporo user posted image

eh, pa še tamali je zakuhal user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
9.2.2008 7:46:00   
Clody
Anč, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , objemček in pujsek za vsakega izmed vas. Tako je bilo namenjeno, ker ni bilo vse ok, zato je bolje, da sta angelčka nekje tam visko, kjer jima bo najleše.

Lepo, da si nam povedala.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
9.2.2008 7:48:43   
Clody
Mi tudi še nismo v redu. Zjutrej se mi je že kisal od tega čiščenja nosu, sem se mogla prav umaknit, ker je bil pisker poln.  Sicer se nam je vročina zmanjšala na 37, 5 čez dan, tako da gre počasi na bolje.  Najhuje je bil zaprt doma ob takem sončku.

Kako ve izvajate inhalacije, da so najbolj učinkovite?

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
9.2.2008 8:03:17   
Anonimen
anč-user posted image user posted image user posted image
Tako, kot je rekla mis- vseeno bolje zdaj, kot kasneje ali pa da bi bilo kaj hudo narobe, čeprav vem, da je to zdaj slaba tolažba.
Ko ti bo hudo pa kar piši, kliči............

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
9.2.2008 8:09:34   
Anonimen
moj prehlad se še kar vleče, mislim, da bom v pon dr. klicala, ker me nekaj čudno uho boliuser posted image

Včeraj sem šla spat ob 20.30- pridna jaz in sem se končno naspalauser posted image
Tinkara je prvič gledala 2 celi epizodi Bombažkovuser posted image , drugače pa je ona tudi prehlajena!
Danes gremo taščico okužit, ker se ji ne da dopovedat, da smo bolniuser posted image Sicer so pa že navajeniuser posted image

Tinkarina nova beseda je pa auva (ko se udari), drugače pa še zmeraj nič zelo določenega (razen duda).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
9.2.2008 8:27:47   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Mi tudi še nismo v redu. Zjutrej se mi je že kisal od tega čiščenja nosu, sem se mogla prav umaknit, ker je bil pisker poln.  Sicer se nam je vročina zmanjšala na 37, 5 čez dan, tako da gre počasi na bolje.  Najhuje je bil zaprt doma ob takem sončku.

Kako ve izvajate inhalacije, da so najbolj učinkovite?

jaz sem delala soparo v kopalnici, pa vlažilec priklopim, ko jo dam spat.
čiščenje noska je pri nas na programu vsak večer, pa še vmes, kadar je hudo. ampak tuli kot nora. nič se ni navadila in vsi trije trpimo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
9.2.2008 8:56:34   
Arabela
"Anč" drži se... me smo s teboj...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
9.2.2008 8:58:19   
Arabela
Pri nas je bila noč samega zbujanja.. .sva se zbujali na uro, malo zaradi mene, malo zaradi Katarince... ne vem kaj ji je bilo, je cel čas nekaj ječala, ful ful pila, že pred spanjem je bila tečka... zdaj pa je vse ok... upam da ne bo zakuhala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
9.2.2008 9:09:42   
altati
anč- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
9.2.2008 9:12:34   
altati
Anč jaz sem pred Tio dala abrazijo skozi. Ampak, predvidevam, da si ne želiš, da ti napišem svoje občutke ob njej, ker milo rečeno se mi je'mešalo'...nekako sem to nekam 'zakopala....V mislih bom s teboj...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
9.2.2008 9:36:51   
pikapolona2
anč...pošiljam ti dobre misli in močno voljo. Stisni k sebi Tristana user posted image user posted image user posted image

jst sem danes ceeeel dan sama doma.....mojadva sta šla sama na štajersko k mojim staršem........jaz pa imam en nov projekt, ki ga moram danes zastavit in dobro razmislit. Zdejle pijem kavo...nato zaprem laptop in se prestavim na mojga Maca in deeeelam. Interneta se ne pritaknem...častna pionirska. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
9.2.2008 9:38:55   
Clody
Vedno ko govorimo o abrazijah se spomnim na malomarnost sestrinega ginekologa. Ta jo je namreč poslal na čiščenje, kjer so ugotovili, da plod še živi.

No, nam je končno uspelo in po 1 tednu konstantnega kuhanja  nimamo več vročine. Trenutno!!Spet nam je uspelo prelisičit antibiotike. Upam no, da se ne veselim prezgodaj!!

Še vedno čakam mojega s fruštkom, potem pa sledi maraton likanja. Blek!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
9.2.2008 9:54:09   
Anonimen
Jaz sem že zlikalauser posted image
Zdaj gledam American Idol- ga v prvo nisem, potem pa pod tuš in na gorenjsko.........

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
9.2.2008 10:35:34   
Pikabu
anc, user posted image user posted image user posted image Zelo dobro vem, kako se počutiš. Izjokaj se, pusti si žalovati, piši, govori, karkoli, samo daj bolečino iz sebe. Tudi jaz sem se tolažila, da je boljše, da je takoj šlo naprej, kot da bi bilo kasneje kaj narobe, pa vseeno, tiste male pikice ni več. Prve dni mi to ni bila tolažba, mi tudi Maks in Ema nista bila tolažba. Šele po nekaj dnevih sem ju lahko objela in si rekla, da sem srečna, ker imam njiju in da bo za tretjega tudi prišel še čas. Najdi si tolažbo, pa kadarkoli lahko pišeš tudi na ZS. Drži se, me smo s tabo. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
9.2.2008 10:36:51   
Pikabu
Jaz si grem pa sedaj umit glavo, potem pa pride možek iz službe in gremo najprej nekam na sneg, potem na kosilo in k prijateljici na obisk. Spet bo pester dan. Včeraj smo se pa kopali in res uživali.

Lep dan tudi ostalim, upam, da vam vsem sveti lahko lep sonček.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
9.2.2008 12:07:27   
psaša
anc user posted image user posted image user posted image  drži se user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?