|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
6.2.2008 20:55:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, zdaj sem pa tvoj blog brala in mi gre na jok. drek no. 

kaj sem pa naredila hudega na njem??????

tako resno objavo si napisala, takšno, ki ti da mislit, no. in potem še poziv ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.2.2008 20:57:02   
altati

tako resno objavo si napisala, takšno, ki ti da mislit, no. in potem še poziv ...

mah, samo strnila sem moje današnje misli.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.2.2008 21:04:16   
Anonimen
jah, saj ne morem verjeti, pri nas je trenutno 20 stopinj...a je to sploh normalno ? Baje, da ne, in se danes podirajo toplotni rekordi.

A želela sem nekaj drugega povprašati. Včeraj popoldan ( beri ob 17 ) sva šla z malim ven. Bilo je cca 9 stopinj in je malo tudi pihalo. Oblečena v bundo, v žabice, kapico in tako dalje. Prideva v park, tam punčka v pajkicah, brez žabic, nogavičke ravno toliko da je pokrilo stopala. Fantek zraven, se opira na tobogan, še ni hodil, puza po tleh, kjer je bilo še vse mokro od dežja. Seveda, bil je moker do riti. Vidim še enega malo starejšega fantka, v puloverčku. Ne, spodaj ni imel kakšnega bodija, ali kaj takega. Navaden puloverček. Ko se je prepognil, je normalno pokazal ves hrbet. Pogledam mamice, ki veselo pijejo kavo, klepetajo, z enim očesom gledajo za svojim otrokom, ki se kobaca po toboganu, v rokah držijo komaj nekaj mesečne stare dojenčke. Otroci kapic normalno nimajo. Ena je bila visoko noseča, na nogah je imela samo papuče. Druga, ravno tako noseča, je bila v kratkih rokavih. Tretja, je bila v bundi. In zakaj se to sprašujem ? Jaz dvomim, da so ti otroci danes bolani, iz nosov jim itak da skoz teče, ampak kakšna miselnost to obstaja ? Saj si te mamice ne morejo privoščiti bolniške in ali ne bi potem, še bolj skrbele da otrok ne bi bil bolan ? Nekje sem brala, da svoje otroke preveč napravimo, da potem virusi kao ne morejo ''izpuhteti '' iz telesa ! Ali morda zares preveč kompliciramo ? Nimam pojma.

Sedaj grem ven, ampak se bova napravila za 20 stopinj, tako da o kakšnih bundah seveda ne bo govora. Bomo pa videli, kako je dejansko zunaj. Ker včasih je na termometru zares toliko stopinj, pa prideš ven in piha, jih pa občutiš sigurno manj....ne vem, nimam pojma kako naj otroka oblačim.....

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.2.2008 21:10:56   
altati
*lina* jaz svoje otroke napravim točno toliko kot sebe. Ne več, ne manj.....
Edino Jaša ima še tanke žabice, jaz in punci ji ne nosimo, razen, če so temperature res nizke (-5 čez dan ali še hladneje).
Kap, trakov itd...ne dajem takoj ko temperature pridejo nekje na +10 (povprečno v marcu) in jih ne dajem vse tja do novembra, če je sedeva ta hladen.
Tiste mamice v parku so pa za moj okus malo čudne, ker jaz Jašu po mokrih tleh ne dovolim puzat, itak sem pa alergična na gole hrbte, trebuščke itd...pri otrocih pozimi, jeseni in pomladi (z izjemo poletja).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.2.2008 21:16:05   
Anonimen

*lina* jaz svoje otroke napravim točno toliko kot sebe. Ne več, ne manj.....
Edino Jaša ima še tanke žabice, jaz in punci ji ne nosimo, razen, če so temperature res nizke (-5 čez dan ali še hladneje).
Kap, trakov itd...ne dajem takoj ko temperature pridejo nekje na +10 (povprečno v marcu) in jih ne dajem vse tja do novembra, če je sedeva ta hladen.
Tiste mamice v parku so pa za moj okus malo čudne, ker jaz Jašu po mokrih tleh ne dovolim puzat, itak sem pa alergična na gole hrbte, trebuščke itd...pri otrocih pozimi, jeseni in pomladi (z izjemo poletja).

se popolnoma strinjam...tudi jaz mu ne dam kapic tako hitro....sama ne nosim žab, kape tudi v glavem ne, razen če fajn piha, takrat pač paše...ane ?

Ah ne vem....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.2.2008 21:20:36   
Anonimen
aja še to....to ni bil eden in edinstven primer....to je tukaj čisto normalno....recimo vidiš ženske, imajo salonarje, brez nogavic, žab .....gole noge....

In tudi otroci....enako, kao da obstaja ena teorija, da je treba otroka čim manj napravit, da ga ne razvadiš in da ga na vse navadiš...kar je meni čisto ok in kul, ampak kaj se pa s temi otroci zgodi tam čez 40 let ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.2.2008 21:30:15   
piskot
kaj pa jaz vem, ravno prej okol sedmih je bil na baby tv tisti "home video", ko starsi posljejo video svojega otroka. ena puncka, 1,5 let stara, iz kolumbije. okej imajo toplo tam. ampak meni je bilo vseeno cudno, ker je imela gor tako moderno majcko, da je imela cel hrbet zunaj. sori no. men to ne gre skupaj.

sem pa jaz bolj zmrznjen tip, pa zgleda da bom martineja tudi tako vzgojila. ga napravim kot sebe. pa nima nic proti. imam pa kolegico, ki tamali na primer lansko leto pozimi, ko je bila stara toliko, kot so zdaj nasi, ni nikoli dala zabic gor. pa tamala ni nic prehlajena ali bolana. vprasanje pa ce se to mogoce potem cez leta kaj ne pozna. itak dela vsak po svoje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.2.2008 21:46:26   
piskot
a ste ze vse v horizontali.... lahko noc.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.2.2008 21:58:35   
Clody
Lina, tele mamice za moje pojme malo pretiravajo.

Sama tud zelo malo oblačim Nejca. Sej sem pravla, da me včasih ko peljem malega v vrtec kap zadane ko vidim kako so nekateri oblečeni. Body, majčka pa še flic puloverji, v sobah pa zihr po 24 stoopinj. Samo kaj ko mi ga potem tašče in drugi stalno oblačijo.

Kape pa skoraj nimamo. ko je reees mraz!!

jest grem tud v horizontalo. Me čaka težka noč z Nejcem.

Nočke

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.2.2008 22:47:39   
frrrr
clody, mis - pozdravite se!

altati - sem se že prijavila... bom pa mogla individualno spedeant, ker sem 28. na smučariji.

*lina* - čudni so... sem tut js alergična, če vidim otročka z golim trebuščkom ali hrbtom. js bi kr bodije tamaučku oblačla vsaj tja do 7-8 leta user posted image

pljuča bom izkašljala user posted image mali pa zdrav... to je važno. zobki še vedno matrajo... danes se je spet 2 uri plazil po postelji, po meni... no, vsaj jokal ni... luknjici za obe trojki zgoraj sta vidni in se občutita, zobkov pa še ni... spodaj pa 4ki napadata, čeprav ima šele 2 enici in 1 dvojko. moja osmica je pridna in mi ne nagaja user posted image
jutri imam samo 6 ur službe, potem pa letni miting... bomo vidli ali bom sploh v službi zdržala...

lepo spite!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.2.2008 23:52:34   
Anonimen
No ja, je sedlo tole pohajkovanje po parku...kako je fajn če je 20 stopinj, ne pa da pri minus deset zmrzujem in škrtam z zobmi...

Tiste mamice so bile danes še hujš....so bili še otroci v kratkih rokavih, pa v crocsicah ( brez štumfkov seveda ). Ah, kaj čmo !

Trenutno se pa ubadam z lovljenjem sina po stanovanju, saj je previjanje nočna mora....grem naprej tulit in laufat....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
7.2.2008 7:36:36   
Maxica
Dobro jutro. Juhuhu, četrtek je tu, upam, da mi uspe domov skočiti celo malo prej kot sicer, saj gremo popoldne v Ljubljano. Jutri pa frej.
Clody, jaz se striktno držim tistih 6 ur razmaka pri svečkah, še bolj pa pri Calpolu, ki gre skozi notranjost telesa. (za razliko od svečk)  Sem pa tudi jaz pri mojih otrocih ugotovila, da svečke boljše primejo kot Calpol, ja. user posted image Bi ga pa (no, tudi sem ga, ko je imel vročino, po nasvetu Altati - hvalauser posted image ) vmes dala v kopel, ki bi mu jo hladila, s kakšnih 38 bi počasi prišla do 32. Danes ga pa kar pelji pokazat. Je lih dolg vikend pred vrati in brezveze, da se matrate s to nebodigatreba vročino. Naj mu pregledajo kri. Pri virozi, vsaj po naših izkušnjah doma, je vročina visoka prvi večer in potem cel drug dan, potem gre pa samo še na boljše.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
7.2.2008 7:37:08   
Maxica

Se strinjam, mene je tudi prav pretreslo.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
7.2.2008 7:41:50   
Maxica
Lina, baje se vsega hudega navadiš, ko si v Ameriki, sploh pa v NY, ne vem, kaj se zdaj čudiš modi, ki jo videvaš po parku.user posted image  
Se strinjam, seveda, kr neki. Jaz tudi probam ne pretiravat pri oblačilih, čeprav pri nas, v našem kraju, je res vedno bolj hladno in vetrovno. Pol se pa oblečemu vremenu primerno in gremo v drug kraj, kjer seveda ni ne duha ne sluha o kakšnem vetru, mi pa kot kakšni medvedi.user posted image  Je pa Lan še vedno v žabicah, Max pa samo izjemoma, če je res minus, sicer mu dam raje mal bolj podložene hlače. Mah, saj vidiš sproti in sam nekak poznaš svojega otroka, a ga rado zebe al hitro zakuha, če ima pod bundo preveč vsega. Prihaja pa zdaj res en tak čas, ta pomladanski mislim, ko vidiš svašta. Eni že prekipevajo po želji po poletju in so kr v kratkih rokavih, eni se še ne upajo sleči iz bund, ker na koledarju piše februar, zunaj pa 20 stopinj, kot praviš, ja.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
7.2.2008 7:42:44   
Maxica
Upam, da se mi uspe še kaj oglasiti do konca službe. Doma imam namreč 40 dnevni post od RRja, tako da se potem beremo šele v ponedeljek.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
7.2.2008 8:35:39   
Lu
Jutro!

Lina tele NY-orčanke so pa res zanimive user posted image  Ti ni dolgcajt z opazovanjem, a user posted image

Jaz delam pa danes samo do 15 ure user posted image user posted image  Grem po malčka palčka in potem na dolg sprehod. Upam, da bo kaj sončka, ker je pri nas še taka megla, da je groza.

Me pa nekaj zanima. Kdaj hodijo vaši otročki spat ( tamali in tudi tavečji )? Tian hodi spat do 19 ure in je res priden. Ga samo položim, dam lupčka in že skoraj spi. Maja je druga pesem. Vsak večer isto. Ob 20 uri v posteljo, ene 10-krat šride še ven,... moji živci so na psu user posted image  Nujno bi rabila kak nasvet za brezstresno dajanje MAje spat user posted image

Oblačenje. Mojadva imata oba sp.majčko, mali body brez rokavov in majco čez + žabice. Zdaj ju imam tako oblečene tudi v vrtcu. Nekaj časa sem jima slačila žabice, ampak ko so hodili ven jih niso oblačili v žabice zunaj pa fajn mrzlo. Tako, da raje ne reskiram.  Doma sta pa brez žabic. Samo nogavičke pa trenirka.

Muki. Se že pakirate? Moji so trenutno v Banovcih user posted image user posted image  So me nekaj zraven vabili pa sem ju raje pustila da odmarata.

Sta pa zdaj v torek in sredo rodili 2 peijateljici. Obe user posted image . Vam povem, da samo še tamicene full videvam pa user posted image . A to kej pomeni user posted image

Zdej grem pa še mal podelat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
7.2.2008 8:39:13   
Anonimen
o maxi, si me spomnila na lanski 40 dnevni post od čokoladeuser posted image - gremo letos probat, pri meni bi bilo zelo priporočljivo+ kakšni trebušnjaki, ker sem katasrofa okoli trebuhauser posted image  Danes ko sem se v ogledalu gledala, sem se odločila, da je skrajni čas, da neham žret čokoladne zadeve!

Pa še malo naših novic- mi letos ne gremo v Anglijo, niso dobili projekta, so pa user posted image  podaljšali projekt (ne njegov) do konca decembra. To mi je pa v bistvu kar všeč, ker ko bo on iskal službo, bom jaz že, upam, v službi!
Se mi pa zdi ful zanimivo to, da sem si zmeraj želela v tujino, zdaj, ko bi pa res lahko šla, me pa kar nekaj zadržuje domauser posted image - bomo videli drugo letouser posted image !

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
7.2.2008 8:43:39   
Anonimen
Tinkara je oblečena- body s kratkimi/brez rokavov, majčka z dolgimi rokavi, žabice, hlače- tako je tudi doma, ker smo v pritličju in imamo leden parket, ona pa se še veliko igra na tleh (brez žabic ima ledene nogice), za ven pa še čez majčko zg. del tenirke in bundo+kapo, če piha ali je ful mrzlo še šal.

Clody- ne dajat preveč Calpola, ker preobremeniš ledvica, raje obkladki, kopel....ali pa pojdi k P toliko, da ti da svečke!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
7.2.2008 9:06:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

arabela
  a ti bojo tvoji čuvali katarinco po porodu,al jo misliš met cel dan doma? v vrtec še ne hodi,ane?

Ne, v vrtec jo bomo dali tam sept. ali pa januarja, bomo videli....do takrat pa bodo babice pomagale, bomo kombinirali..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
7.2.2008 9:11:40   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Tinkara je oblečena- body s kratkimi/brez rokavov, majčka z dolgimi rokavi, žabice, hlače- tako je tudi doma, ker smo v pritličju in imamo leden parket, ona pa se še veliko igra na tleh (brez žabic ima ledene nogice), za ven pa še čez majčko zg. del tenirke in bundo+kapo, če piha ali je ful mrzlo še šal.

Naša je oblečena čisto isto... brez žabic (štramplov) še ne gre..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
7.2.2008 9:15:00   
Arabela
No pa dobro jutro!

Pri nas je lepo sončno vreme, gremo malce v park in verjetno v akvarij.. ampak z dedijem ker sama več ne folgam

Spanje... zadnje čase greva skupaj spat ob 22ih...user posted image user posted image user posted image .. ni šans da prej zaspi ker sploh ni zaspana, nič ne zeha..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
7.2.2008 10:22:20   
vava
Dobro jutro!
Ravnokar sem javila Nininemu očku, da pridemo na odvzem krvi. In to štirje (še moj user posted image  in dva moja sodelavca). Sem kar ponosna nase in upam, da se res najde pravi darovalec. Je imel moj nekaj pomislekov (zaradi bolečine user posted image ) pa sem ga samo spomnila na najinega Luko in dobre ljudi, ki so (ste) nam stali ob strani pa se je takoj "vdal".
Maxica pri nas z dudo ni tako hudo. Čez dan je niti ne rabi. Za v vrtec mu jo damo s sabo - na traku okoli vratu. In vidim, da mu jo vzojiteljica da v usta takoj, ko ga pripeljemo in naredi šobico, potem pa je ne rabi več. Pa zvečer, ko je utrujen si jo daje v usta in z  njo tudi zaspi. Nisem pa niti še razmišljala o odvajanju. Bi morala?!?
V Ljubljani je spet megla. Upamo, da se sonček čimprej prikaže. Včeraj mu je uspelo šele okoli 1h.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
7.2.2008 11:07:05   
vava
SONČEEEEEEEEK!!!
ju hu hu
kaj se bom sama s sabo pogovarjala?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
7.2.2008 11:12:08   
Anonimen
ojla Vava
sonček je, res jeuser posted image

Kar se tiče darovanja- samo da pomislim, da bi se to meni dogajalo, pa ni treba več........tudi jaz pridem, če bom le zdrava!

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
7.2.2008 11:23:39   
vava
tud prav .)
Luka zaspi med 19 in 20.00. Ponavadi brez problemov. Zbuja se okrog 6:30 - 7:30. Oblačim ga v bodi z dolgimi, žabice in trenirkico (predvsem zato, ker je ves čas na riti, pa se mi zdi da je na tleh prehladno. Za ven dobi še jopico ali pulover, bundo in kapo (pa ne vedno) pa štumfke in čeveljce.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?