ada2
|
današnji dan pa res kot začaran bi naraši na glas rekla: deset piskrov marmelade! ok, najprej 12 ur v službi, ampak to je bilo fajn, smo bili dobra ekipa, pa še ena sodelavka je babica postala tekom dneva in smo se imeli res fino, razen pač samega dejstva, da si celo soboto v službi namesto da bi se doma cartal pri družini (ali pa peglal ) no, in pridem domov in mi ati v enem stavku pove, da je Tina Maze zmagala v smuku, teta Erika pa padla. v glavnem, imam eno teto, ki je stara 87 let, živi v sosednji hiši - sama in je padla in sta jo moja mama in ati komaj pobrala in spravila na posteljo in zdaj čaka mene, a pridem k njej, ker je vedno govorila, da če se ji kaj zgodi bom jaz za njo skrbela. grem torej pogledat kako in kaj (res me je bilo najbol strah, da je zlmljen kolk), ampak po mojih ocenah kolk cel, ona pa vpijje od bolečin če se je samo dotaknem za nogo ampak k zdravniku pa ne, ne to pa ne ok, jo prepričam, da jji grem nazaj v službo po plenice, ker zdaj pa res niti slučajno ne more vstati in iti po stopnicah do wc-ja,pa po tablete proti bolečinam (nekaj močnešega, ker lekadol ..... - ), utri pa brez pregovarjanja kličemo zdravnika . na srečo se je strinjala in potem skora v istem trenutku me kliče sestra, da ji je koleno močno oteklo, pa da komaj hodi kaj naj????? ja kaj, daj si obkladek gor in seveda ona bi rada, da pridem pogledat kako koleno ima, pa mimogrede najj ji še obkladek prinesem, torej coldhotovo vrečko z gelom, ker oni je nimajjo in tako sem še zdaj ponoči skakala okoli in oskrbovala te moje ljudi ko sem pa prej končno stopila v našo dnevno sobo pa sem začelo razmišljat kdaj sem danes sploh nazadnje lulala v vsem tem letanju sem čisto pozabila, da sem šla iz službe s potrebo po lulanjju, pa sem v garderobi mislila, (ob sedmih!!!!) da bom že doma opravila, potem pa seveda nisem ...... eh, saj ne vem več kje se me glava drži lahko noč! pa ni treba brati.....samo, da sem spravila iz sebe