|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
1.2.2008 10:07:16   
monikap
*ajetam*se ti pridružujem k črnim mislim moja packa bi morala danes priti in jaz imam tak občutek ,da se bo res vsak čas vlilauser posted image me že pošteno šraufa.
Jutri pa le uživaj, če praznujete uživaj vsak trenutek ob svoji babici .Koliko pa je stara?
YULIAH ti pa poročaj ,ko prideš domov mislim nate in stiskam pesti.
vsem ostalim pa močne pluseke na testih.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.2.2008 10:42:18   
*ajetam*
80 je stara...
joj monikap kaj je to zdej ?
user posted image
upam da se obe motive...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
1.2.2008 14:15:17   
monikap
Punce jaz sem takouser posted image user posted image user posted image user posted image moja user posted image je prišla.
Za vse vas pa močno navijam da zagledateuser posted image user posted image .

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.2.2008 14:47:39   
*ajetam*
kaj ????
pa tako hitro!!!!
jojjjj
kdaj pa si imela iui ??
joj neee. pa skupaj bi morale v ponedeljek delat test user posted image
oh piška!!!
dones si privošči sladoled, masažo in take lepe reči. jutri  pa bo že vse uredu...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.2.2008 15:01:08   
monikap
*ajetam* v ponedeljek bi bilo dva tedna od IUI.Moja packa pa je prišla točno imam jo vedno na 28 dni.
V ponedeljek boš delala pač sama test in me razveselila zuser posted image user posted image .
Jaz pa imam ta mesec odih nato pa grem spet naslednji mesec v boj.
Si bom pa danes res privoščila malo lenarjenja saj me je ful potrlouser posted image .

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.2.2008 15:21:40   
*ajetam*
a potem si šla danes že po inekcije ??
mah ne res moj čut mi pravi da nič ne bo....
boš vidla..

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.2.2008 16:07:38   
YULIAH
Najprej, draga monikap, res mi je ful hudo, da je tako. Sem v mislih s tabo....pošiljam ti user posted image  za srečo.
Ajetam, ti pa nas le razveseli v ponedeljek.
Jaz sem bila danes na IUI, moram povedati da sem zelo razočarana. IUI mi je naredil dr. Rejlič, tako brezsrčno in neosebno, pa še malo me je bolelo vse skupaj, potem so mi dali preko nog eno plahto, pa sem ležala še kakšnih 10 min.Vmes je hodilo mimo mene osebje, tak da sem bila malo nervozna, pa telefon je non stop zvonil, pa se ni nihče oglasil....skratka, takoooo sem si želela da bi mi to naredila zdravnica, pa žal..
Zdaj pa čakanje. Mi niso niti povedali kako dolgo moram čakat, samo rekli so da naj se oblečem, pa da  mi bo sestra potem dala recept v ambulanti(imam namreč rahlo vnetje-ja še to povrhu), no potem sem čakala še kakšnih 40 minut v čakalnici, nato šla not, vprašala zakaj tako dolgo traja da  mi napišejo recept. Tiste sestre ni bilo več nikjer, zato mi je druga sestra recept dala, češ saj je že tu dolgo pripravljen, pa nismo vedeli da ste vi zunaj, bla bal bla...
Glede na vaše izkušnje vidim, da ste si delale teste po 14 dneh od IUI, kajne?Joj, ženskice moje bomo vidli kako bo..

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.2.2008 19:20:45   
tosja
user posted image  user posted image IUI - januarčice, februarčice user posted image  user posted image

1. monikap (MB, 2. IUI, dr. Gavrić) špikanje
- v nove boje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Efi (MB, 2. IUI, dr. Kovač) Klomifen 5.-9. dan 2 tabl.
24.01. 2.UZ
26.01. stopka
28.01. 2.IUI user posted image
11.02. TEST user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3. biba77 (MB, 2. IUI, dr. Kovač) Klomifen 5.-9. dan ciklusa
- v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4. *ajetam* (LJ 1. IUI) špikanje Menopur
21.01. stopka
04.02. TEST user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5. snežinka7 (LJ 1. IUI) Klomifen 5.-9. dan ciklusa
28.01. 1.UZ

6. YULIAH  (MB, 1. IUI) Bromergon, špikanje Gonal
25.01. 1.UZ
30.01. 2. UZ + STOPKA
01.02. 1.IUI user posted image
15.02. TEST user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Drage IUI-jevke - veselo na delo!

Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume,
pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. 

Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali,
lahko še doma malo  tako čisto za ziher.

Optimistični začetki - srečni konci! 

user posted image user posted image  FAN CLUB user posted image user posted image

Sulfinija, Anitkauser posted image , ija, DaisyE, tosjauser posted image , sayuriuser posted image , soncek djukelica user posted image  user posted image , gold fish, Dalija, dajamaja, HEL36, lina10 user posted image

user posted image   biba77, user posted image   monikapuser posted image  

user posted image user posted image user posted image Klub trepetalk (TESTI) user posted image user posted image user posted image

04.02.2008, ponedeljek

user posted image *ajetam* user posted image user posted image user posted image

11.02.2008, ponedeljek

user posted image Efi user posted image user posted image user posted image

15.02. 2008, petek

user posted image YULIAH user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.2.2008 19:25:00   
tosja
monika - izjoči svojo bolečino, daj čustvom prosto pot...potem pa pogumno in z optimizmom naprej... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.2.2008 19:47:05   
DaisyE
Hej tosjek! Tvoj čmrlj je pa priden. Vidim, da maš veliko energije. Tako je treba punca. Pol ne bo več časa, ko bo enkrat april mimo. Vidim, da sem med navijačicami. Dajmo punce, dajmo user posted image . Solze pa na stran. Šele dobro smo štartali. Cilj pa tudi ni več daleč. Samo da ene bolj hitro tečete, druge smo pa bolj počasne. Ampak omagamo pa ne.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
1.2.2008 19:53:03   
*ajetam*
žal mi je, da si imela tako bedno izkušnjo....
no, sedaj pa 14 dni čakanja...
saj bo hitro mimo...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.2.2008 20:04:58   
HEL36
monikap, user posted image  user posted image  user posted image  žal mi je, vem da je težko, jutri bo že boljše, ne obupat, pogumno v novi krog user posted image user posted image user posted image user posted image

ajetam, držim pesti za ponedeljek user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.2.2008 20:07:45   
monikap
YULIAH žal mi je,da je bilo vse tako brezčutno bo pa zato rezultat boljši en močan plus.
*ajetam*ti pa nič obupavat v ponedeljek mi moraš polepšat dan z močnim plusom.Ne po inekcije še nisem šla bom imela sedaj predah in spet pri naslednji M pokličem in grem v novi boj tako sem se zmenila z sestro je rekla,da je dobro če en mesec zmes prekinem in nato spet nadaljujem.
DaisyE prav imaš samo včasih se je dobro izjokat ti je potem malo lažje.
Jaz sem si vzela popoldan za lenarjenje in sem se poštenouser posted image nato pa malo zaspala in sem sedaj kot nova pripravljena za nove boje saj obupala pa res nebom tako hitro.
No punce sedaj pa dajmo pluseke navijam za vas in vam stiskam pestke

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.2.2008 21:12:33   
*ajetam*
 a ja ?
en mesec prestanka...
ja je že tako prav...
ampak jaz a mislim da ne bom imela nič pavze. ker mi je rekla sestra da aj pridem k njej pol pa a bomo delal test ali pa če user posted image dobim...
no ja bomo vidli...
ja ne držite me preveč za besedo glede ponedeljka ok ?
ker ne obljubim da ga bom takrat delala...
bom videla...
ker se res bojim da bo prezgodaj. pa nočem samo testa stran vršt pa še razočaranje doživet ker bo pokazalo - ker je prezgodaj...
ne vem...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.2.2008 21:39:42   
Efi
Monikap- drži se.user posted image

Yuliah- mi je žal, da si ti tud na moškega naletela. So očitno kr vsi ful grobi. Ti je vsaj uz naredil? Jaz zadnjič nisem nič počivala, ampak sem morala kar s stola... Na 1. IUI pa so me tako cartali in sem po moje ene 20 min do pol ure ležala tk da sem kr mal zadremala... Upam, da bodo vsaj najini rezultati boljši...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.2.2008 12:19:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: HEL36

monikap, user posted image  user posted image  user posted image  žal mi je, vem da je težko, jutri bo že boljše, ne obupat, pogumno v novi krog user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom kar pod tale post podpisala.Draga monikap zelo mi j hudo zate.Odpočij si,naberi novih moči nato pa pogumno v novi boj.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.2.2008 13:21:44   
*ajetam*
čestitke za obletniceuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.2.2008 22:21:55   
snežinka7
monikap žal mi je, da je prišlauser posted image , bom držala pesti, da čimprej zagledaš user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
2.2.2008 22:36:36   
*ajetam*
živjo. kako ste ?
ste kej maškare ?
jest ne. ne maram maškar...
dones mam full neki napet trebuh. kr neki. mi je zadnje čase bolj pasalo, ko me ni nič bolelo ne nič, da nisem nič mislila na tole "morda nosečnost"
ko te pa kaj stiska je pa težje pozabit...

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.2.2008 11:07:01   
YULIAH
Hej punce!

Efi, kar se tiče IUI, mi je prej naredil UZ, ampak je vse bilo tako hitro...če mi sedaj ne rata, upam da bom naslednjil naletela na zdravnico. Sem pa tudi razmišljala da bom rekla v ambulanti da želim dr. Polono, ali pa dr. Gavrič, pa bom videla kaj bo, saj vprašati ni greh.
Ajetam, močno ti držim pesti, da jutri zagledaš pozitiven rezultat.
Monikap, kako si?
Jaz sem čisto vredu, nobenih znakov .....

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.2.2008 12:34:38   
*ajetam*
punce jaz verjetno ne bom delala jutri testa, ker nimam rednih ciklusov in se bojim, da bi naredila test prezgodaj, tako da bom poiskušala počakat kuker dolgo bom lahko...

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.2.2008 17:00:42   
YULIAH
Aetam...kaj tebi so rekli da si naredi test čez 14 dni? Meni niso rekli nič, tudi v primeru če dobim M pač počakam do 10.marca, ker takrat sva s fantom naročena za redni sestanek pri dr, Gavričevi...
Jaz imam danes neke bolečine v predelu jajčnikov, tako nekek zgleda, kot da bom dobila M, pa prej sem bila na WC-ju, pa mi je iz nožnice kar na enkrat steklo malo belo-prozornega izcedka. Je to katera doživela?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.2.2008 17:29:22   
*ajetam*
ne ni rekla točno 14 dni. rekla je da naj tam nekje okoli 3.2. pridem tja pa bomo naredili test. oz če dobim user posted image naj tudi pridem da dobim nove igle ...
ampak sedaj se nikakor ne spomnem ali je rekla to že malo prej ali kdaj...
ne vem... mogoče bom jutri vseeno naredila en test... imam enega doma ki je za zgodnje ugotavljanje nosečnosti...
če pokaže - pa pač počakam do četrtka verjetno..
moj mož mi gre malo na živce ker skos govori da sem noseča ...
ahjoj...
sporočim jutri...
dvomim da bo kaj...

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.2.2008 17:34:53   
YULIAH
Ajetam!
Pošiljam ti en veeeellliiiikkkkuser posted image user posted image user posted image , da bi le bilo tako, kot tvoj mož govori...
Zanima me še nekaj, rekla si test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Kako je s tem?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.2.2008 18:32:04   
*ajetam*
ma ta test sem nabavila že par mesecev nazaj. se nes pomnem več zakaj...
v tuš drogeriji...
baje pokažejo pribljižno 3 dni pred zamujeno user posted image
potem bomo pa videli. samo da ne pokaže mini mini črtice. ker te najbolj sovražim. potem se pa žreš kaj to pomeni.
grrrr
joj vse na svetu dam da bi bila nosečka
ampak morem rečt da se toliko časa že trudiva, da si kar ne predstavljam več da bi bila noseča...
če razumete...
stvar se mi ne zdi več tako enostavna kot se mi je na začetku zdela
in madonca da bi bila nosečka...
misija nemogoče. res si ne znam predtavljat.
ne vem..

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (74%)

ne (26%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!