|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
6.2.2008 11:25:38   
vaney
dan.

za nami je bolj slaba noč, se je 3x zbudil in bil lačen. ker ponoči mojega mleka ni bilo dovolj, sem mu dodala še adaptirano, pa ga je po 5 minutah zbruhal, potem pa ga je začelo še napenjat in je bilo boljše šele po kuminem sirupu. ne vem, kako naj se rešim tega problema, to dodajanje mu sploh ne ustreza ali pa jaz kaj ne delam prav. Imamo pa ad. mleko Novalac 1 (standardno začetno mleko za dojenčke). Če bi mu namesto ad. mleka dodala čaj, ki ga ima veliko rajši, pa ne bi dobival ustreznih hranil.

Pa še nekaj sva danes zjutraj opazila z možem. Začel je vlečt palec. Dude mu do zdaj nisva dajala (razen 1. dan na poti domov), ker mu skoz ven pada in ni bilo videti, da jo pogreša. Zdaj pa ne vem, a je škodljivo, če vleče palec? Moj mož ga je tudi do 1. razreda OŠ, pa ni bilo nič narobe, jaz pa ne vem, ali je to ok ali bi ga morala navadit na dudo?

A se je vašim dojenčkom tudi nareil sesalni mehurček na zgornji ustnici? Jaz sem ga opazila danes ponoči, do zdaj ga ni imel. To je normalno, ne?

Koliko časa ve pustitte svojeuser posted image , da jokajo, preden zaspijo (če seveda nimajo krčev)? Midva sva postala "robota" in ga pustiva pribl. 10 minut, potem se utrudi, joka par sekund in ima pavzo, potem pa zaspi. Malo naju izsiljuje, pa sva se odločila, da bova malo bolj stroga.

Kdaj ste šle ve prvič na prehod? Anže je danes star 2 tedna, pa je patronažna zjutraj rekla, naj kar gremo malo na sonček. Pa bomo res probali it malo.

Joj, koliko vprašanj sem vam dala....user posted image  upam, da niste jezne, ampak vas se najbolj splača vprašat, ker ste že zverzirane mamiceuser posted image

Se oglasim še kasneje. Lep dan.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.2.2008 11:33:39   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Pa še nekaj sva danes zjutraj opazila z možem. Začel je vlečt palec. Dude mu do zdaj nisva dajala (razen 1. dan na poti domov), ker mu skoz ven pada in ni bilo videti, da jo pogreša. Zdaj pa ne vem, a je škodljivo, če vleče palec? Moj mož ga je tudi do 1. razreda OŠ, pa ni bilo nič narobe, jaz pa ne vem, ali je to ok ali bi ga morala navadit na dudo?
Dude nimamo in je ne bomo imeli; palec mu morata vztrajno odmikati od ust ... če pa že misliš, da mora nekaj imeti - potem je duda bolj primerna od palcauser posted image
A se je vašim dojenčkom tudi nareil sesalni mehurček na zgornji ustnici? Jaz sem ga opazila danes ponoči, do zdaj ga ni imel. To je normalno, ne?
Ja, normalno user posted image
Koliko časa ve pustitte svojeuser posted image , da jokajo, preden zaspijo (če seveda nimajo krčev)? Midva sva postala "robota" in ga pustiva pribl. 10 minut, potem se utrudi, joka par sekund in ima pavzo, potem pa zaspi. Malo naju izsiljuje, pa sva se odločila, da bova malo bolj stroga.
Nikoli ga ne bi pustila jokati, se mi zdi še premajhen. Tako majhen dojenček joka zaradi nugodja (lakota, krčki, strah ...). Tudi starejše ne puščam nikoli v joku, razen, kadar vem, da joka zaradi trme ali ihte user posted image
Kdaj ste šle ve prvič na sprehod? Anže je danes star 2 tedna, pa je patronažna zjutraj rekla, naj kar gremo malo na sonček. Pa bomo res probali it malo.
Pri 3 tednih (prej ni bilo lepega vremena).

lp, katrin

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.2.2008 11:34:57 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.2.2008 11:35:53   
katee

Tudi naš Žan Luka ga ima in je čisto normalno.

Naš sploh ne joka, predno zaspi. Ponavadi mi zaspi na joški, potem še kupček podremo in ga nesem v zibeljko, kjer mirno spi. Če mu pa ne ugaja, mu dam pa dudo in vrtiljak navijem in lepo zaspi.

Na sprehod sem šla po 14 dnevih za 15 min, tako da le pojdi, če imate sonček. v Lj ga spet ni user posted image , ampak bom šla vseeno malo ven.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.2.2008 11:41:53   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Naš sploh ne joka, predno zaspi. Ponavadi mi zaspi na joški, potem še kupček podremo in ga nesem v zibeljko, kjer mirno spi.

Ja, itak user posted image  Pri nas je enako. user posted image

Tudi mi imamo sonček in greva pop ven, ker greva po Kajo v vrtec.

Lep dan,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.2.2008 11:56:15   
mala pikica
Jaz sem pravkar poslala Gašperja na sprehod, z dedijem seveda user posted image Potem pa jima grem še malo naproti. Zdaj pa seveda RR user posted image

cepljenje... nisva se še z dragim odločila glede rotavirusa. Moram najprej v službo poklicat in se malo pozanimat. Drugače pa lunca cepljenje stane 2x po 75 €, drži pa najmanj 2 leti. Saj pravim, bom se malo pozanimala, pa še sporočim kaj več user posted image

lusa kako lepi sta Luša in Daša user posted image Lušo si sigurno sama mazala, ne? Tako je lepa, Daša pa tudi. Kaj ser za tako majhne že dobijo kostumi? Sem hitra, ne user posted image

ljubljana ti objemi pa ful pašejo. Se mi zdi, da vsi samo Gašperja objemajo, na mene pa so vsi pozabili user posted image

Jaz pa še nimam hudih napadov lakote, še sreča. So še zaloge od prej dovolj velike user posted image Kaj že katera spravi stare hlače nase? Jaz še vedno hodim v nosečniških okoli, seveda tistih, ki sem jih pri 4 mesecih nosila, ne v onih za 9 mesecv. To bi bila pa že kriza.

vaney gremo lepo po vrsti user posted image vlečenje prsta... jaz zadnje dni opažam, da si Gašper kar celo rokico daje v usta, pa to po hranjenju, da ne bi katera mislila, da ga stradamo user posted image Dudo pa kar ven pljuva. Ne vem, kaj je to zdaj user posted image sesalni mehurček ali žulek... Gašper ga je imel na začetku, zdaj ga pa nima več. jokanje... mi ga ponavadi ne pustimo jokat, meni je to tako hudo poslušat. Sicer pa ponavadi zaspi že pri hranjenju user posted image prvi sprehod... mi smo šli pri treh tednih, ampak ti svetujem, da vsak sonček izkoristiš, nam je sestra rekla, da bi lahko šli že po 10 dnevih. Tako da kar pojdi uživat user posted image Mislim, da sem ti vse odgovorila, sicer pa sta bili že katrin in katee pridni user posted image

Zdaj pa grem na telefon glede rotavirusa. Sporočim...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.2.2008 11:58:20   
limma

Na hitro, dokler še spi.. danes ponoči smo spali 5 ur user posted image , potem smo jedli in malo jokcali in spali še 2 uri user posted image Z atijem sva presrečna! user posted image

Ga je začela pa podnevi biksat... včeraj sva jo dala v košarico (prej je bila na kavču) in ni hotela spat... zaspala je na rokah ali pri dojenju, potem sem jo položila v košarico in se je zbudila po parih minutah, neutolažljivo jokala, nič ni pomagalo in sem jo spet vzela ven in nosila... najbrž je ne bi smela, ker bo navajna zaspati na rokah, ampak..?? A ve jim pustite, da zaspijo na rokah ali jih že dremave položite spat?
Mogoče ji pa zibka ne ustreza user posted image no, danes je spet na kavču, ziher je ziher user posted image

Zdaj mi je soseda prinesla palačinke user posted image .. je rekla, mamice morajo fejst jest in mi dala dve ogromni zame in eno za atija user posted image Jaz cel dan jem, trikrat več kot v nosečnosti... čisto me je pobralo to dojenje, nobene ritke nimam.. nič me ni skupaj. vsako noč pojem banano, drugače sploh ne morem zaspat nazaj user posted image

urssyy - a je Vivien kaj boljše po kapljicah? ti jih še pošljem? jih želi še katera druga? Mi imamo vlažilec in merkurja, Mr.Pin mislim, da se miu reče, tak v obliki pingivinčka... jih imajo pa tudi v BC, zelo luštne in tudi baje fajn (im mislim, da malo cenejše), poglej malo na net.

Neža se na fotki carta pri meni, malo je rdeča, ker smo se privijali in se je vmes dvakrat pokakala in potem je bil jok, ker je predolgo trajalo... in se mi je zdelo, da se je malo podhladila in sva se cartali.. atai je pa izkoristil za fotografiranje user posted image Albuma še nimam, bom rekla dragemu, da mi da par fotk v album.. tudi avatar mi je on naredil, jaz sem bolj leva, kaj čem user posted image

martinca - hvala za odgovor glede previjanja in ostalega ponoči. jaz bom tudi probala, da je ne previjem... niti ne nosim,če le ne bo preveč jokala...

Sem pa ugotovila, da ji plenice Fixies niso ustrezale, ker je vse prišlo ven in je bila tudi rita najbrž fejst mokra, zdaj imamo pa Moltex in danes ponoči je bilo boljše.

katee, ursulina, klaja, lunca in še katera - tudii vam hvala.

nana35 - saj tudi me naše cartljamo in jim rade volje ustrežemo, ampak probam najt nek kompromis, ki bo vsem ustrezal-seveda v prvi vrsti v dobro Neže.

mala pikica - jaz sem danes ponoči zaspala, amak ne za tri ure user posted image sem tako nerodno držala glavo - na robu postelje - da sem si čisto zaležala vrat in sem se po 15 minutah zbudila... Nežinega ritma to ni motilo, je še kar mlela naprej user posted image
Tudi v SGju smo dobili tak paket, tak kot piše katee - modro-roza škatla... to je pa vse. Aja, in še ene pletene copatke - barvo si si lahko, izmed treh, sam izbral user posted image

Zdaj grem pa palačinko pojet in še kasneje kaj napišem oz. preberm do konca.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.2.2008 12:05:06   
ulla78
Pozdravljene, punce.

Sem vas komaj našla med forumi user posted image .  Najprej čestitke vsem, ki smo že mamice in tiste, ki še "čakajo", želim vse dobro.

S časom sem bolj na tesnem, zato se nisem oglasila že prej.Porodno zgodbo vsam moram napisati in podrobno opisati, ko bom utegnila. Ni bilo ravno tako lahko kot pravijo, da je drugič. Ampak smo se potrudili za našo pikico.

Naša Nika je pridna. Spi, rada je in rada se predvsem crkljauser posted image user posted image . Čeprav je bil mož preden smo jo dobili zrecno prosti razvajanju, je zdaj 1. v vrsti za nošenje in crklanje user posted image .

Danes smo jo prvič kopali, ker se ji je toliko časa celil popek. No, zdaj je v redu in je prav uživala v topli vodi. Le potem se je začela kregati, ko jo je bilo treba obleči.

Kako ste kaj ve? Se v redu počutite? Ste že kaj sprehajale vaše user posted image ?

pozdravček vsem.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.2.2008 12:35:53   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sej, 3.3. pa na pregled k G, spet jih bom slišala zaradi kilažeuser posted image .

Jaz sem tudi naročena pri G 3.3. ob 12.00. Mogoče se bova pa zdaj uspele srečat, če se že celo nosečnost nismo uspele.user posted image  Jaz sem zdaj spet navalila na sladkarije, ki mi v nosečnosti niso pasale. Se pa zato ne prenajedam ostale hrane in imam -2 kg glede na začetno težo v nosečnosti. user posted image zame. Od nosečnosti imam zdaj samo še trebuh.user posted image

Z Nejo sva bili danes ponoči sami in je bilo kar ok. Zvečer sem se celo uspela stuširat, ker je ona kar lepo spala. Budni sva bili od 1.30 do 4.00 ampak ni bilo prehudo, ker ni veliko jokala. Sva potem spali do 8.00. Zdaj je že 2x jedla in spet spi v vozičku.
Se je pa ponoči spet noro pokakala. Drekec pekec do komolcev.user posted image  Tudi zdaj dopoldne je spet ponovila vajo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.2.2008 13:09:17   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zdaj pa grem na telefon glede rotavirusa. Sporočim...

Nič novega... Vem edino, da se virus še nekaj časa po cepljenju izloča v blatu. Tako je potrebno zelo pazit pri previjanju, veliko umivat roke, da virusa ne dobi potem mamica oziroma tisti, ki otročka previja. Jaz še se vedno nisem odločila. Glede na to, da bo do 2. ali 3.leta Gašper pri babici, razmišljam, da ga ne bi dala cepit. Po dveh letih pa je tako potrebno obnoviti cepljenje. Bomo še videli...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.2.2008 13:27:37   
mml
mala pikica jaz grem komot v svoje zimske hlače, samo niso neka oprijeta varianta user posted image , tako da je bilo še nekaj prostora. Kar se rotavirusov in cepljenja tiče...obnovitvenega cepljenja ni, ker je pri večjih otrocih potek bistveno lažji in le izjemoma poteka s hudim bruhanjem in dehidracijo, med tem, ko je to pri dojenčkih precej pogosto. Glavni stranski učinki cepljenja so pa bolečine v trebuhu, napenjanje, driska in redko bruhanje. Kar se pa tiče izločanja virusa si pa že tako ali tako napisala...

vaney jaz prav dolgo ne pustim Matica jokat, poslušam kako joka, če samo cmevka in se pritožuje po tem ga malo pustim in če se jok stopnjuje, ga grem pozibat, če pa še to ne pomaga, ga pač dvignem in ko se umiri, ga dam nazaj v posteljo
Sesalni mehurček oziroma žulj ima tudi Matic

limma jaz zaenkrat ne komplicram kaj dosti s tem, kje in kdaj Matic zaspi...včasih zaspi med dojenjem in ga pač pustim naprej spati, včasih še malo bedi in po tem mrkne v naročju in ga dam po tem v posteljo, občasno ga dam tudi kar tako budnega v posteljo in po tem sam zaspi...skratka zaenkrat še ni hujših pravil user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 985
6.2.2008 13:46:42   
Sunny Morning
dašabina tvoji otroci so pravi srčki. Pupe so prav lušne, pa zelo vesele bratca.

Pri nas se je pokzalo sonce in bova takoj izkoristili priliko. Jo še nahranim in upam, da nama bo uspelo čimprej iti ven. Sem komaj dočakala sonček.

Mi imamo pa danes ŽE en mesec. Sem kar žalostna, ker čas tako hitro beži.user posted image

Imamo pa ad. mleko Novalac 1 (standardno začetno mleko za dojenčke).

Mi ji zdaj dodajamo Aptamil AR Anti-Reflux, ker je začela kar nekaj polivat. Je pa tole mleko zdaj veliko bolj gosto in težje teče čez dudo, tako da posledično veliko lepše je, se nič ne davi in ne lovi zraka. Poje skoraj vse kar ji pripravim in vidim, da ji veliko bolj paše. Aptamil 1, ki ga imamo bomo porabili, ko bo malo večja in bo lepše jedla. Sem pa probala tudi Novalac proti krčkom in je bilo še bolj redko kot Aptamil, tako da sem takoj opustila to idejo.

Naša včasih sesa svojo rokico in takrat ji raje ponudim dudiko. Se mi pa zdi, da nima ravno veliko dudike v ustih, poskušamo da je ne bi preveč navadili.

Koliko časa ve pustitte svojeuser posted image , da jokajo, preden zaspijo (če seveda nimajo krčev)?

Jaz jo za zdaj ne pustim jokati, ker ravno ne joka brez veze (se tega še ni navadila user posted image ). Vedno je nek razlog, tako da za zdaj ne prakticiram "robota".

Kdaj ste šle ve prvič na prehod? Anže je danes star 2 tedna, pa je patronažna zjutraj rekla, naj kar gremo malo na sonček. Pa bomo res probali it malo.

Kar pojdi ven, sploh če je sonček. Za prvič imate 15 minut dovolj.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.2.2008 13:52:25   
ursulina
pozdravljene!

tudi jaz se imam za pohvalit, danes smo našega malega prvič skopali, ker se popek ni prej zacelil... nič ni jokal, malo je sicer razmišljal, če mu ugaja ali ne, potem se je očitno odločil da je ok in malo pobrcal in se nasmehnil, potem je bilo pa zadosti :)

zdaj pa spi ko polhek lepo zavit v dekico :)

v ponedeljek pa pride patronažna, da ga še sama skopam... joj :) potem bo lep za 1. pregled pri pediatrinji v torek...

Lenarta ne pustim jokat na polno, ga takoj kaj pocartam, ker se mi zdi še premajhen, da bi ga pustila. če kaj positnari, ga pustim, da vidim, kaj bo, včasih zaspi nazaj včasih pa ne gre drugače kor SOS MAMI ali SOS OČI varianta... dude (še) ne uporabljamo - prsta ne tlači v usta, drugače bi jo takoj potegnila iz predala, da bi mu jo pa kar tako dala, ker se joka, pa ne morem, ker nikoli ne vem, če ni slučajno še lačen... ker je priden, se joka samo če mu res kaj fali (trkam ob les)...

nimamo še ritma na 3 ure, včasih lepo zaspi za dve, tudi že tri, ponoči se hraniva trikrat... tako da je še veselo. ampak lepo napreduje in samo to je pomembno...
vaney in tiste, ki dojite - ne obupat, midva z Lenartom sva imela hude 4 dni, ko se je 24 ur dojil na eno uro - toliko o spanju - ampak se je potem normaliziralo - mali pa se je zredil v 10 dneh za pol kile! kolikor sem jaz prebrala, je 3 teden, 6 teden, 3m in 6m preskok v rasti in bebica zahteva več mleka, tako da telo rabi par dni da se ponudba uravna s povpraševanjem in se potem spet ritem podaljša... tako da res ne obupat, jaz sem ful vesela, da sem vztrajala in nisem dajala dodatka, tudi ob vseh bolj ali manj "pametnih" nasvetih.
seveda vse zato, ker je mali vidno napredoval (beri: dobil konkreten podbradek). ob nasprotnem primeru je seveda stvar drugačna.

dajem pa malemu vsako popoldne tudi po flaški 30 ml bebe čaja s kuminim sirupom in ga nič več  ne napenja....
no sem se razpisala, je pa to moja izkušnja zadnjih dveh tednov...

zdaj pa se grem naročit h ginekologu...

za te melitine pesmice pa bi jaz prosila - email: byursula@gmail.com - hvala!

zdja pa bo počasi spet treba dat jest user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.2.2008 14:36:41   
nana35
Pozdravljene!

Mala pikica,mi pa ne bomo nič user posted image za nazaj noter spravljali,kar za sproti bo,mi je kar pasalo malo abstinence,moram priznat...user posted image pa ne mojemu povedat!!Hlače pa dobim nase,čeprav imam še 10kg več,kavbojke oblečem,kake trojne sem že nosila,seveda so raztegljive,le pri pasu me še malo tiščijo.Nosečniških nisem oblekla že od 1.dneva ko sem prišla iz P.

Na sprehodu sva že bila potem pa se je nekaj pooblačilo,no zdaj je pa spet sonček in bova šla še po kosilu ven.Jaz med temi smeški na levi strani zares pogrešam en sonček,ker ga toliko omenjamo in ga ne moramo preprosto samo kliknit...

Lunca1,a je boljša Beba ali kaj,da mislite vse prešaltati iz Aptamila?Meni ne povzroča težav,moram reči.Kakšna pa je razlika?

katee in koliko so te stale te Oleovit kapljice?

Jaz sem dala Klemenu danes prvo Oleovit kapljico in se nič ni spačil,ko jo je dobil!Pri tistih naših kapljicah pa je imel tak izrazuser posted image !Ne vem,bo treba obojne poskusit in se bom sama prepričala.

lusa,vi ste tudi že bili letos maskirani!Lepo!

Jaz sem samo zdaj pri računalniku pojedla 3 krofeuser posted image ,sicer malo manjše,ker so domači (se tolažim,da je to isto,kot dva iz trgovineuser posted image ).Mast,sem požeruh,potem pa še kosilo,pa jogurt,pa...bog ve kaj še.

Moj Klemen pa take golobčke soušča,kot odrasli človek,klepetka,se nisi motila,ko si govorila,da ti deluje tako odraslo...user posted image user posted image zdaj že tako prda!Ste si lahko kdaj mislile,da se boste kdaj veselile prdecev,pa kakcev in rigecev..user posted image
S kakanjem pa nimamo problemov,plenica je kar non stop polna.

ljubljana,malo sončka ti pošiljam,pa ne gre...ali čutiš kaj??

vaney,ta sesalni mehurček je čisto ok,moj ga tudi ima.
Jaz ga nič ne pustim jokati,se mi smili,(pred spanjem ne joka,ampak drugače kdaj),ampak takoj skočim,delam narobe??

Oh,vidim,da ni narobe,Katrin,hvala,sem mislila,da pretiravam!user posted image

limma,meni tudi zaspi kdaj na rokah,pa ne kompliciram, mi je vseeno .Fixies pleničke imam tudi jaz,ampak le za podnevi,ponoči mu dam Pampers pa tudi Huggies so meni zelo vredu!

Pa sem prišla do konca...veliko ste napisale.Papa.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 988
6.2.2008 15:40:39   
dašabina
Živjo,
Triš - mislim nate in na najine flance, to bova šli kupit tam nekje pred prvomajskimi prazniki in bova potem hujšali s solatko user posted image user posted image
Sunny Morning, vse najboljše Neji za 1 mesec! Čas res leti hitro in tudi jaz bi ga malo ustavila, da bi čim dlje uživala... G pa imam jaz ob 10.30, tako da če te jaz malo počakam, ti pa malo prej prideš, pa se mogoče res vidiva...
vaney- jaz Mihca ne puščam, da bi jokal, ker imam o d prve hčere slabo izkušnjo, ko sem to enkrat naredila, potem pa mi ni hotela jest, tako da ga rajši stisnem k sebi in ga crkljam...
Ljubljana - tile objemi so pa fina ideja, vračam in pošiljam naprejuser posted image
mml, luša in ostale, ki imate že maškarce v albumih, krasni so vsi ti otročki in kako radi se šemijo, a ne? Pri nas ponavadi se do zadnjega punčare zmišljujejo, kaj bi bile od nekih wing do sploh ne vem kako se reče tem super puncam, potem pa so čudovita ciganka in čarovnica, ja pa malega vražička smo imeli zraven, user posted image user posted image user posted image . Res jih je užitek gledati!
Tudi mi smo šli danes prvič ven, saj nas prav lepo greje sonce, čeprav na odprtem piha, smo bili v zavetju...
limma - moje dete zaspi na joški ali pa na meni, počakam, da do konca zaspi in ga potem dam v košaro.
Kaj pa je s tem cepljenjem za rotavirus, je to kakšno novo ceplenje ali je prostovoljno?

Vsem skupaj pozdravček do naslednjega javljanja!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.2.2008 16:18:12   
Lunca1
Vaney tudi jaz sem zelo dolgo vlekla palaec, pa ni nič narobe. Edino kar je lahko, da bo imel bolj naprej zobe, pa težje ga odvadiš kot od dude, ker je palec skoz pri roki.

Tudi naš ima žulj na ustnici.

Jaz bi na tvojem mestu menjala mleko za drugo vrsto.

Pri nas ponavadi zaspi, s tem da ga nafutramo do roba in potem zaspi, tako da zaenkrat še nismo prakticirali joka.

Mi smo šli prvič ven včeraj, se pravi pri 3 tednih, šli bi že prej, pa je bilo grdo vreme.

Mala pikica jaz sem nase že spravila kavbojke. user posted image

Limma naš zelo redko zaspi če samo drema.

Sunny čestitke za en mesec.

Jaz sem že skor 2 meseca na porodniški. user posted image

Nana naš je zaradi Aptamila zaprt, Pina je bila tudi, po bebi pa ni bila.

Jaz imam pregled pri G 29.2.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.2.2008 16:34:10   
klepetka
oj
mi smo iz  posvetovalnice.Lanine manekenske mere:4880 kg,58 cm ,OG 38,5 cmuser posted image

pediatrinja mi je rekla da če imam kje možnost dobitt oleovit kapljice ker da so boljše za otročke z refluksomn kot ad3.in jaz tukaj vidim  št. za naročituser posted image ,tako da moram poklicat.

nana ,no vidiš kako sem jaz imela prav   tole glede odraaslostiuser posted image

hlače jaz že vse oblečem izpred nosečnosti,ker imam 1 kg -user posted image .upam da zadeve preveč ne pokvarim glede na apetituser posted image

zdaj moram pa it lano previt(tukaj z mano piše),ker je nekaj zaropotalo v pleniciuser posted image .

lepo bodite.

čau

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.2.2008 16:35:28   
klepetka
popravekuser posted image za Lanino težo ;4880guser posted image

in Neji vse najboljše za 1 mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.2.2008 16:52:01   
martinca
pozdravljene!
se vam danes bolj pozno oglašam. je danes nekam čuden danuser posted image že imam danes celi dan čistilno akcijo po hiši. user posted image
nana, sem malo prešpricala, tu pa tam kaki post. če ste pa tak klepetave, da vas človek komaj dohaja.user posted image
Aljaž, Neja, Izabela in Aleksej Marcel vse najboljše za prvi mesec!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.2.2008 17:04:03   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Lanine manekenske mere:4880 kg

Ja ta bi pa bla malo huda.user posted image

Midve sva bili zunaj 1,5 uro in je cel čas spala. Je pa zato norela predno sva šli ven. Ona samo začuti kapo in že tuli kot, da jo iz kože dajemo.user posted image  Zvečer se bova kopali, da bo lepše zaspala.

Danes sem pa dobila pošto od moje občine, da mi pripada pomoč ob rojstvu otroka. Bravo za mojo občino.user posted image  To je pa tudi vse kar naša občina naredi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.2.2008 17:05:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
G pa imam jaz ob 10.30, tako da če te jaz malo počakam, ti pa malo prej prideš, pa se mogoče res vidiva...

Vidim, da se bomo morale zmenit z vozički, ko bo več sončka, na eni user posted image . Pa še ostale z našega konca povabimo in imamo mini srečanje.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.2.2008 17:14:39   
mala pikica
Neja vse najboljše za prvi mesec user posted image

dašabina
cepljenje proti rotavirusu (huda driska in bruhanje) ni prostovoljno. Plača se 2x75€, cepi se prvič pri treh mesecih, drži pa vsaj dve leti. Nekaj več je napisanega TUKAJ

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.2.2008 18:00:41   
vaney
mi smo bili pa prej zunaj in to prvič. ko sva ga oblačila, se je drl kot da ga iz kože dajemo, takoj ko je prišel z vozičkom iz hiše, je bila tišina. cel sprehod je spal in začel kričat spet, ko smo prišli nazaj noter in sva ga slačila. glavno, da ima rad sonček in sprehode.

joj, zdaj se pa počutim kot zmaj, ker Anžeta pustiva nekaj minut, da joka. Prve dni sva takoj skočila, pa je bila potem ponoči katastrofa, zdaj pa malo joka, potem pa zaspi. Počasi se bomo vsi navadili, pa bo.

Pregled v posvetovalnici imamo 28.2., ginekologa imam pa 10.3.

Zdaj moram it pa črpat mleko iz preveč poškodovane dojke, da bo imel mali kaj jest, ker se že nekaj premika na ležalniku. Aja, a ve svoje user posted image  nahranite takoj, ko se zbudijo ali kaj čakate? Ker moj takoj, ko se zbudi, začne jokat in z usti iskat in mu ponavadi dam kar takoj. Koliko pa vaši dojenčki kaj pojejo na obrok? Ker mislim, da ima naš malo majhne obroke (okrog 60-70ml), potem zaspi. A ni to premalo?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 997
6.2.2008 18:47:54   
martinca
vaney, Patriku se je tudi to naredilo pa nisem vedela kaj bi to bilo. tak prozoren je, a ne? sem včeraj pozabla pediatrinjo vprašat. mi ga imamo že kar nekaj časa. pride in se predre pa ga spet ene par dni ni, pol pa se mu spet naredi. jaz sem misla da se mu je to naredilo zaradi tega ker z nastavkom dojim, da se mu je izpuščaj naredu. no vidiš dobro da si omenila. me je kar pomirilo, da je to zdaj sesalni mehurček in ni druga.

jaz že tudi nekaj starih hlač spravim nazaj na ta zadnjo. nosečniških pa ne nosim več, sem že vse pospravila , in si stare cote dala nazaj v omaro.
klepetka, Lana pa je že ornk baba. user posted image za take lepe mere. pa je Lana samo en dan starejša od Patrika, pa je že taka babika, naš je pa bolj suhcen. kaj je to refluks? vem da je mal neusmesno vprašanje pa vseeno.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.2.2008 19:31:31   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

katee in koliko so te stale te Oleovit kapljice?

Stanejo 5,84€, zaračunajo ti še 3,30€ pošiljanje, ter poštnina.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.2.2008 19:36:04   
katee
user posted image Neja vse najboljše za en mesec user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......