nana35
|
Pozdravljene! Mala pikica,mi pa ne bomo nič za nazaj noter spravljali,kar za sproti bo,mi je kar pasalo malo abstinence,moram priznat... pa ne mojemu povedat!!Hlače pa dobim nase,čeprav imam še 10kg več,kavbojke oblečem,kake trojne sem že nosila,seveda so raztegljive,le pri pasu me še malo tiščijo.Nosečniških nisem oblekla že od 1.dneva ko sem prišla iz P. Na sprehodu sva že bila potem pa se je nekaj pooblačilo,no zdaj je pa spet sonček in bova šla še po kosilu ven.Jaz med temi smeški na levi strani zares pogrešam en sonček,ker ga toliko omenjamo in ga ne moramo preprosto samo kliknit... Lunca1,a je boljša Beba ali kaj,da mislite vse prešaltati iz Aptamila?Meni ne povzroča težav,moram reči.Kakšna pa je razlika? katee in koliko so te stale te Oleovit kapljice? Jaz sem dala Klemenu danes prvo Oleovit kapljico in se nič ni spačil,ko jo je dobil!Pri tistih naših kapljicah pa je imel tak izraz !Ne vem,bo treba obojne poskusit in se bom sama prepričala. lusa,vi ste tudi že bili letos maskirani!Lepo! Jaz sem samo zdaj pri računalniku pojedla 3 krofe ,sicer malo manjše,ker so domači (se tolažim,da je to isto,kot dva iz trgovine ).Mast,sem požeruh,potem pa še kosilo,pa jogurt,pa...bog ve kaj še. Moj Klemen pa take golobčke soušča,kot odrasli človek,klepetka,se nisi motila,ko si govorila,da ti deluje tako odraslo... zdaj že tako prda!Ste si lahko kdaj mislile,da se boste kdaj veselile prdecev,pa kakcev in rigecev.. S kakanjem pa nimamo problemov,plenica je kar non stop polna. ljubljana,malo sončka ti pošiljam,pa ne gre...ali čutiš kaj?? vaney,ta sesalni mehurček je čisto ok,moj ga tudi ima. Jaz ga nič ne pustim jokati,se mi smili,(pred spanjem ne joka,ampak drugače kdaj),ampak takoj skočim,delam narobe?? Oh,vidim,da ni narobe,Katrin,hvala,sem mislila,da pretiravam! limma,meni tudi zaspi kdaj na rokah,pa ne kompliciram, mi je vseeno .Fixies pleničke imam tudi jaz,ampak le za podnevi,ponoči mu dam Pampers pa tudi Huggies so meni zelo vredu! Pa sem prišla do konca...veliko ste napisale.Papa.