nana35
|
mala pikica,hvala še tukaj za slikice,sem ti mail poslala. Tam sem se ti bolj zahvalila,si pridna,da veš.Pa kapljice Oleovit sem prej dobila,tako da jutri začnem z novimi. Kar se tiče pospravljanja in čiščenja po hiši-skoraj vse počnem sama,moj dragi mi posesa in tu in tam posodo pomije,drugače vse delam sama.Pa saj ni problem,tako da si že vzamem čas,ko lahko,pa delam na obroke.Hvala za pozdrave od Koale in Muzike,ji vračam!Tvoj Gašper bo pač imel bolj malo ritko,kar je zelo seksi,zato se nič ne sekiraj zaradi pleničk!! Bili pa smo v Europarku in je Klemen prav pridno spančkal v vozičku. ursalara,tudi v paketu v P v Mb smo dobili enak CD,Fondkove pesmice.Imam pa tudi Glasbo za dojenčke 1,jo prodajajo v Tuš-u,za 4,90 evrov (tudi dvojko imajo).Ta Cd je pa res kot da bi priklopil tisti vrtiljak za nad kinderpet. piba,moj Klemen je bil tudi rumenček,pa mojo patronažno ni nič skrbelo za to,lahko si brez skrbi.Šele pred kratkim je postal malo bolj bel,na beločnicah pa se mu še zdaj pozna,ker so še malo rumene.Tudi v P ni noben delal panike zato,ker je bil že več star in ni bilo več nevarno,pa je imel kar povišano zlatenico vsak dan,ko so mu jo merili. aurora6,Svetujejo,da namažeš po pregibih (vrat,pod pazduho...),jaz pa ga včasih vsega namažem,tudi po glavici,čeprav zdaj ne več po glavici,da se mu koža zlušči,ker je imel kot prhljaj.Zdaj nima skoraj nič več. baby,si se le odločila priti k nam!!Tako je prav,kaj boš tam sama delala,imela bi samo samogovore... Saj prideš kmalu tudi uradno k nam,notri že ne bo ostal. To pošljem,da mi ne zbriše,pa napišem še enega...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.2.2008 20:36:25 >