|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
5.2.2008 20:10:53   
vaney
čer.

evo še mene po dolgem času. mi smo imeli za sabo božansko noč, ker jo je mali princ prespal (6ur v kosu) in ga nisem hotela budit, ker ne bi nazaj zaspal 3 ure. sva si midva malo odpočila. patronažna sestra pa je tudi rekla, da ga ni treba budit, ker napreduje s težo (300g v enem tednu). zdajle sva se hranila, pa me je tako zelo grozno "ugriznil" v bradavico, da enostavno nisem mogla nadaljevat in sem si šla izčrpat in mu dala po flaški. še zdaj me boli.

ne vem, a je še pri kateri tako, ampak naš Anže je v porodnišnici lepše jedel kot zdaj doma. po 15 minut se trudiva, da zagrabi bradavico, on pa nič. lačen je, ima jo v ustih, pa je ne zagrabi. upam, da se bo kmalu poboljšalo, ker me tole hranjenje spravlja ob pamet. saj je grdo in najbrž tudi neumno, ampak včasih pomislim, da je hranjenje po flaški dosti lažje kot pa dojenje.

napenjanje se je pri nas umirilo (in močno upam, da tako tudi ostane), tako da ga ne zvija več.

danes popoldne sem morala jaz h ginekologu in do njega imamo 1 uro vožnje, mali je šel seveda zraven in je bil v avtu kot pupica, niti oglasil se ni. zgleda, da mu vožnja paše, ker ga trese. zdaj pa čakamo lepo vreme, da gremo na sprehod.

toliko zaenkrat, zdaj pa detece kliče. mirno noč želim vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.2.2008 20:28:09   
baby_08
 Vsem mamicam se lepo zahvaljujem za prijazne besede in ker mislite na najuuser posted image user posted image

Jaz sem si danes privoščila razvajanje v frizerskem salonu- sem kar boljše voljeuser posted image . Je  frizerka full hitela, ker se je bala da bo kar pri njej rodila. Pa sem ji rekla da ni panikeuser posted image .
Potem me je  šeuser posted image peljal v shoping center na pustovanje in na krof. Otročički so bli res luškano našemljeni. Komaj čakam naslednje leto pust, ko bodo naši sončki tudi našemleniuser posted image .

Želim vam še naprej lep večer in prespano nočko.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.2.2008 20:33:52   
nana35
mala pikica,hvala še tukaj za slikice,sem ti mail poslala.user posted image Tam sem se ti bolj zahvalila,si pridna,da veš.Pa kapljice Oleovit sem prej dobila,tako da jutri začnem z novimi.user posted image Kar se tiče pospravljanja in čiščenja po hiši-skoraj vse počnem sama,moj dragi mi posesa in tu in tam posodo pomije,drugače vse delam sama.Pa saj ni problem,tako da si že vzamem čas,ko lahko,pa delam na obroke.Hvala za pozdrave od Koale in Muzike,ji vračam!Tvoj Gašper bo pač imel bolj malo ritko,kar je zelo seksi,zato se nič ne sekiraj zaradi pleničk!!user posted image user posted image

Bili pa smo v Europarku in je Klemen prav pridno spančkal v vozičku.user posted image

ursalara,tudi v paketu v P v Mb smo dobili enak CD,Fondkove pesmice.Imam pa tudi Glasbo za dojenčke 1,jo prodajajo v Tuš-u,za 4,90 evrov (tudi dvojko imajo).Ta Cd je pa res kot da bi priklopil tisti vrtiljak za nad kinderpet.

piba,moj Klemen je bil tudi rumenček,pa mojo patronažno ni nič skrbelo za to,lahko si brez skrbi.Šele pred kratkim je postal malo bolj bel,na beločnicah pa se mu še zdaj pozna,ker so še malo rumene.Tudi v P ni noben delal panike zato,ker je bil že več star in ni bilo več nevarno,pa je imel kar povišano zlatenico vsak dan,ko so mu jo merili.

aurora6,Svetujejo,da namažeš user posted image po pregibih (vrat,pod pazduho...),jaz pa ga včasih vsega namažem,tudi po glavici,čeprav zdaj ne več po glavici,da se mu koža zlušči,ker je imel kot prhljaj.Zdaj nima skoraj nič več.

baby,si se le odločila priti k nam!!Tako je prav,kaj boš tam sama delala,imela bi samo samogovore...user posted image Saj prideš kmalu tudi uradno k nam,notri že ne bo ostal.user posted image

To pošljem,da mi ne zbriše,pa napišem še enega...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.2.2008 20:36:25 >

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.2.2008 20:39:05   
nana35
vaney,srečnica.Če bi le moj Klemen spančkal toliko ur skupaj bi mami bila zelo srečna in naspana,tako pa na 3 ali 4 ure.Kaj imajo uro v sebi da de zbujajo točno ali kaj??

Joj,jaz pa se še nisem naročila pri ginekologu!Ali ste se vse že naročile??

Evo,pa sem na koncu,pa lepo noč vsem.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.2.2008 21:22:21   
klepetka
čer

samo toliko se javim , da vas pozdravim  ,ker imam danes kronično pomanjkanje časauser posted image .Bom jutri mogla za 2 dni prebratuser posted image .

Lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.2.2008 21:28:04   
martinca
nana,naslednjič imava posvetovalnico 4.3. kdaj pa vidva? ja jaz sem se že tud naročila ginekologinji. imam pa jo 27.2.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.2.2008 22:15:08   
mala pikica
Jaz sem se tudi že naročila pri ginekologu.

Je pa mi nekaj slabo, imam občutek, da bom morala bruhat user posted image Ko se to pojavi pri meni, se ponavadi konča v bolnici. Upam, da ne bo tokrat tako. Če je meni slabo od kakšne hrane, kaj je lahko potem tudi Gašperju? Se mi že cel dan zdi, da ima Gašper drisko. Čisto rumeno je, pa samo steče iz njega. Joj, upam, da ne bo kaj hujšega in da nama ne bo treba v bolnico.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.2.2008 22:17:57   
dašabina
No zdaj je pa tudi meni uspelo dat nekaj slikic v albume in sicer iz porodnišnice in današnje maškare.
Vse te naše bebice so res tako lepe in mehke in sladke in oh in sploh....
Jaz našega malega kar naprej voham in stiskam k sebi, tako mi je mehak in dober....user posted image user posted image
Tako kot sva enkrat s Triš razpravljali, biti ženska je privilegij in čudež je, kako ženska otroka donosi, rodi, hrani ....
No pa me dajejo hormoni... Ženske, a je še katera tako lačna kot jaz - ko pojem, bi čez eno uro spet kaj pomalicala (obupna sem). Sej, 3.3. pa na pregled k G, spet jih bom slišala zaradi kilažeuser posted image .
Naš sine ne spi, sicer nič ne godrnja, gleda očita, tako da bomo videli kdaj bo zaspal....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.2.2008 23:22:55   
nana35
martinca,posvetovalnico imava 4.3.,kot ti,se vidi da nisi brala postov,ti porednica!!user posted image

dašabina,tudi jaz sem non stop lačna,pojedla sem 100 krofov v teh pustnih dneh in 100 jogurtov in vsega ostalega...a ko sem bila v P in še potem nekaj časa doma,nisem imela nobenega apetita,zdaj pa jem in jem-vse za nazaj.
Ta vaš Miha je kot Klemen,brez lasuser posted image .Je pa pravi cukerček,sploh je tista lepa slikica s taveliko dudo.Moja mama vedno pravi da ima Klemen dudo skoraj do nosa.Ampak,če pa so tako lepi...Ja vaš pa je že bil namaskiran!!Kaki srček je v tem kostumu...

mala pikica,žal ti ne vem svetovati,sem kot ti,prvič mamica.user posted image Upam,da ne boš končala v bolnici in da to na Gašperja nič ne vpliva.Samo to lahko rečem in stiskam pesti za vaju.

Tudi moj Klemenček tako diši in je mehek,pa mi je moj dragi ravno rekel,koliko jaz tega prdeca prelupčkam.user posted image Pa kaj,če pa ga imam rada in mi je to fino delat. On je moj lepotec in ga bom cartala,pa stiskala...

Joj,kako sem zmešana,bom raje nehala...,lahko noč,zdaj pa res.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.2.2008 6:30:10   
TRIŠ
nalin RR user posted image user posted image user posted image veš zakaj ti to pošiljam.Zato ker si mi dala včeraj nasvet glede hranjenja in sem se tega držali in je spal celo noč.zVEČER JE IMEL KRČE DA JE TULIL POL URE V ENO POL SEM MU DALA KAPLJICE IN GA PODOJILA IN JE ZASPAL KOT ANGEL.Ponoči ko pa je jamral sem mu dala samo dudiko in čez dve ure sva se hranila.Preden je šel spat sem pa vsega zmasirala z olčkom,baje da tudi to pomaga(tako sem nekje prebrala)No in danes je nov danuser posted image .Upam da se nisem prehitro pohvalila,ampak če vam jamram takoj ,se vam moram tudi pohvalit takojuser posted image
DašaBina slikice so carti .ŠE NAJBOLJ FRAJARSKA PA JE MIHA V MODREM PULOVERČKU.Ja škoda da nimamo punčkeuser posted image user posted image user posted image .Maškare pa so tako sladke da jim jaz pošiljam vsaki en sladek krofekuser posted image
Ja glede jest pa bi jaz ŽRLA ne jedla .Zajtrk imam do kosila štirikratuser posted image .Ne vem katera je rekla da bomo po porodu lepe in suhe.No zdej se tolažmo ,da bomo lepe in suhe ko bomo nehale dojituser posted image user posted image user posted image Dašabina ne pozabi mi sporočit za sadike ker njivica je že preštihana in pognojenauser posted image
lep dan

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.2.2008 7:52:43   
Lunca1
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,tudi v paketu v P v Mb smo dobili enak CD,Fondkove pesmice.Imam pa tudi Glasbo za dojenčke 1,jo prodajajo v Tuš-u,za 4,90 evrov (tudi dvojko imajo).Ta Cd je pa res kot da bi priklopil tisti vrtiljak za nad kinderpet.

No naša je Glasbo za dojenčke gor zrasla. Jo je imela 3 leta prektično vsako noč za zaspat.

Jaz se tudi še nisem naročila pri ginekologu.

Mala pikica upam da ne bo nič hujšega. user posted image

Dašabina zdaj te ne bodo več sekiral zaradi kil. user posted image  Vaš Miha je pa mal našemu Luku podoben. Pa kašne velike punce imaš že.user posted image

No naš se je pa po kamelicah konkretno pokakal. user posted image  Samo bomo verjetno vseeno hrano zamenjali za Bebo. Je pa zato danes spet malo bolje spal, je zaspal ob 22.30 in spal do 4.30, zdaj pa še spi. včeraj se je pa skoz zbujal na 2 uri, ga je verjetno zvijalo. Pa še prostora ni bilo za novo hrano. user posted image  No zdaj si ga je naredil. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.2.2008 8:52:55   
sani1
Dober dan...

Noč smo preživeli dobro. Zdej se že cartama in kofetkama...

sunny- imam občutek, da imava iste probleme glede mleka... Jaz si ga pumpam še recimo 2x na dan in ji ga dam... Tako, da bolj kot ne smo na aptamilu. Moje mleko ima samo malo za od žejat in za pocartljat.  Pošlji kupon pa ti grem jaz iskat flaško in ti jo pošljem...

mml- hvala za nasvet bom upoštevala, čeprav še sama ne vem kaj bi bilo boljše... Kakšen dan je mleka več kakšen dan ga pa sploh ni... To moje telo je res čudno...user posted image

lunca1- katero mleko pa uporabljaš sedaj? Sem tudi jaz skuhala kamilce in sem ji dala zdej bom pa videla če bo kaj. Kolko čaja pa mora popiti in po kolikem času je učinek?

Na koliko dni pa morajo kakat če so na adaptiranem mleku?

J
az sem pa  že imela prvi pregled pri ginekologinji. Tako, da je to za mano. Mi je vzela bris in me pogledala... Tako da smo zdej še od nje dobili zeleno luč za user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Čimprej se naročite, ker boste čakale sploh če ste iz Lj...

mala pikica- upam, da si danes boljše. Držim pesti, da bo vse ok...

no se še kaj javim...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.2.2008 9:49:56   
mala pikica
Dobro jutro!

Jaz sem malo boljše kot včeraj zvečer, je ponoči šlo kar precej odzadaj ven user posted image Upam samo, da ne bo danes še Gašperju slabo. Jaz imam drugače zelo slab želodec in ponavadi vsako leto par dni preživim v bolnici, čisto dehidrirana. Včeraj sem na vaški povorki pojedla en sendvič s posebno salamo, jo imam kar na sumu. Pa saj pravim, da je zdaj v redu user posted image

dašabina zelo luškane slikice, sploh maškare in Miha na tisti zadnji, ko se carta na trebuščku user posted image

sani zdaj pa hitro user posted image je treba še vse za nazaj noter spravit user posted image
Danes pa je spet tako lep sonček user posted image Spet se bomo martinčkali na sprehodih user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.2.2008 9:50:15   
Lunca1
Sani zaenkrat imamo Aptamil, bomo šli pa na Bebo

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.2.2008 10:04:59   
katee
Najprej eno vprašanje za vse: ali boste dale svoje user posted image  cepit proti rotavirusu? Jaz ga po vsej verjetnosti bom.

Ginekologa imam naslednji teden.

Sem ravnokar dobila Oleovit kapljice. Sem jih včeraj naročila po telefonu.

Moram iti sedaj, ker se mali joka, je lačen. Se kasneje še oglasim.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.2.2008 10:23:49   
mml
Dan

mala pikica super, da ni kaj hujšega s tabo...Gašper se z dojenjem ne more nalesti, razen če bi ti prenesla okužbo od sebe na njega z rokami...tako da umivanje rok, umivanje rok, umivanje rok!!! je pa tako kot praviš, verejtno res kriva posebna salama user posted image

sani otroci hranjeni z adaptiranim mlekom naj bi kakali vsak dan ali vsaj vsak drugi dan

piba Matic je imela tudi na dan odpusta bilirubin 180, samo za to ni nihče kaj dosti komplicral, P je rekla, da gre za fiziološko zlatenico in bo rumen še kar nekaj časa. Podobno je bilo tudi pri Manci. Pa tudi to je res, da imajo dojeni novorojenčki bolj temno polt in dalj časa povišan bilirubin kot onovorojenčki hranjeni z adaptiranim mlekom. Tako da ni nobenega razloga za skrb user posted image

vaney bravo za dobro pridobivanje na teži in lepo prespano noč. Ti kar vztrajaj pri dojenju, pride obdobje, ko se tile naši drobižki nikakor nočejo lepo pristaviti in prisesati, ampak mine in je po tem vse lažje...nič gretja mleka, pomivanja in steriliziranja stekleničk, hrana vedno pripravljena in na dosegu roke user posted image

lunca pri nas pa Manca ni bila nikoli navdušena nad poslušanjem otroške glasbe, sem nabavila CD-je R. Lapa, pa se nisko kaj prida obnesli in tudi še dandanes ima najrajši "živo" glasbo, kar pomeni mamicino prepevanjem...ne vem kakšen okus ima, ker moj posluh je bolj tako tako user posted image

katee jaz bom Matica prav sigurno dala cepit proti rotavirusom, se mi zdi škoda, da bi zaradi tega pristali v bolnici, sploh ker bo šla Manca jeseni v vrtec in bo priensla marsikaj domov...

Kar se hrane tiče...meni se lušta tistih prepovedanih stvari...recimo pomaranč, hrušk...kakšnih lakotnih napadov pa do sedaj še nisem imela, po mojem še pridejo user posted image

H ginekologu sem se naročila (na srečo gre kar po e-pošti), tako da ga imam 7. aprila...toliko o prvem pregledu po 6. tednih user posted image

Čakam na patronažno, Matic še spi v pižamici, ker ga še nisem preoblekla, ker se je zbudil ob 8., ko se je zbudila tudi Manca in sva samo zamenjala plenico in šla nazaj v posteljo, kjer je seveda po dojenju zaspal spanje pravičnega. Ga je pa ponoči nekaj črvičilo, tako da kakšno uro ni hotel zaspati, po tem je pa le zaspal v očijevem naročju user posted image . Za ob 12. sta se pa napovedala tašča in tast, da prideta na obisk...

Grem še malo lenarit, dokler mi Matic to dopušča, moram izkoristit

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.2.2008 10:24:55   
Lusa
klepetka-vsak dan sem mislila na vaju in kaj je z Lano.Hvala bogu ,da je vse ok.Ima pa tud moja Daša refluks.Je tud že Luša imela.

nalin-dober podnapis:zakaj pa ,zakaj to....user posted image

dašabina-lep miha in maškare tud!

mala pikica-upam ,da je danes že akj bolje.

rotavirus-midva sva se odločila ,da jo bova dala ,čeprav je zelo drago.

In naši včerajšnji maškaradi:
user posted image

user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.2.2008 10:43:59   
ljubljana
najprej vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem danes tako objemalno razpoložena.
Mali je kar dobro spal, sem ga zjutraj previla, dala v lupinico, dudo v usta pa se je sam uspavaluser posted image user posted image user posted image user posted image . No zdej se je zbudil in nekaj čukasto okoli gleda.
Jaz imam G 29.2., kontrolo pri P pa 14.2.

Tudi jaz sem glede na to, da drugače krofov sploh ne jem, samo včeraj pojedla 5 krofov (so tisti od "tvojih pet minut", ki imajo 30% manj maščobe in bom verjetno shujšalauser posted image user posted image user posted image  za 30%). Jaz se glade teže zaenkrat še ne morem pritoževat, ker imam samo 1 kg več kot takrat ko sem zanosila ampak če bom toliko jedla in imela tak apetit jih bom še enkrat pridelala ene 10+.

Jakob je že 7 dni zaprt in samo golobčke spušča. Nič noče kakat, pa sem mu že včeraj dala rahlo sladkan janežev čaj pa nič.user posted image  Imamo baje še 3 dni časa, da sprožimo alarm.
Jaz našega pihca ne bom dala cepit. Smo sicer pri starejših dveh dobili rota vendar šele, ko sta bila stara 2 leti. Po tem času bi ga pa tako spet morala cepit. Pa še na cepivo lahko v izjemnih primerih tako kot pri vseh cepljenjih reagira tako, da dobi točno tisto proti čemer naj bi bil cepljen.user posted image

Joj kako sem vam nevoščljiva glede sonca pri nas ne duha ne sluha o soncu, sami oblakiuser posted image .
Pri nas Melitine uspavanke za otroke poslušamo, če katera hoče ji lahko po mailu mp3 verzijo pošljem.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.2.2008 10:52:07   
ljubljana
Joj Luša kako ste lepi.
Kako ti uspe slikico med besedilo vstavit?

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.2.2008 11:06:13   
ljubljana
Da se malo pohvalim, mi je uspelo naročit kapljice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
6.2.2008 11:06:37   
mml
lusa prav prisrcni sta tvoji maškari user posted image

ljubljana fotko shraniš v albumu na RR ali pa kjerkoli drugje na internetu in po tem odpreš željeno fotko, daš ctrlC, dajo skopiraš in po tem v tekstu ctrlV, da jo prilepiš...čisto enostavno

našo veliko čebelico pa lahko tudi vidite v albumu, da ne bom preveč "svinjala" s fotkami tukaj gor

Patronažna je priša in odšla, popek je zaceljen, tako da kopanje v ponedeljek ali torek, ker je v petek praznik. Z vsem ostalim zadovoljna. Jaz malo manj, ker sem morala Matica zbudit...no ja bo pa to rundo malo prej jedel, samo po tem bo prespal obisk starih staršev...ah bo že. Trenutno se preteguje na previjalni mizi za mojim hrbtom in je še čisto zadovljen, tako da bom še malo počakala s hranjenjem. Grem pa pospravit in prezračit spalnico (nič bat, ne bom ga pustila na previjalni user posted image )

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 971
6.2.2008 11:13:47   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Če bi le moj Klemen spančkal toliko ur skupaj bi mami bila zelo srečna in naspana,tako pa na 3 ali 4 ure.Kaj imajo uro v sebi da de zbujajo točno ali kaj??
user posted image user posted image user posted image  Ja. To sem se jaz spraševala pri Kaji. Ona je namreč že pri 3 mesecih spala ponoči 10-12 ur, brez zbujanja; toda podnevi ni spala nič oz. 2x po 20 min! Ne 18 ali 19 min ... točno 20 - ne moreš verjeti user posted image

Drugače pa Anže prvo večerno spanje tudi potegne do 6 ur - se ne pritožujem user posted image

Joj,jaz pa se še nisem naročila pri ginekologu!Ali ste se vse že naročile??
Naročili so me točno 6 tednov po porodu.

Lep dan vsem,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.2.2008 11:15:51   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Kar se hrane tiče...meni se lušta tistih prepovedanih stvari...recimo pomaranč, hrušk...kakšnih lakotnih napadov pa do sedaj še nisem imela, po mojem še pridejo user posted image

Ne veseli se prehitro! Ti dnevi še pridejo. Tudi jaz se moram prav kontrolirati pri hrani. Sem pridelala1,5 kg in sem prav jezna sama nase. Še dobro, da imam naslednji teden pregled pri G, da jo vprašam, kdaj lahko začnem športat. Čeprav mi vsi pravijo, da je še prehitro, ampak že pol leta nič ne športam in sem čisto nesrečna.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.2.2008 11:16:40   
Lunca1
mml točno taka čebelica je bila lani naša.

Kar se cepljenja tiče, a je lahko kaj stranskih učinkov, pa menda je za plačat, a ne? Koliko stane?

Jaz moram danes poklicat k moji G da se naročim. Upam da ne bom pozabila, dela pa popoldne.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.2.2008 11:18:08   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Se mi že cel dan zdi, da ima Gašper drisko. Čisto rumeno je, pa samo steče iz njega. 

Driska pri tako majnhih user posted image je ponavadi zelene barve (razen, če ti ne ješ špinače, npr.)

Sicer pa tvoja prehrana sigurno vpliva na dojenčkovo blato oz.prebavo.

Upam, da se vse dobro konča in da ne zboliš user posted image  

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......