|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
5.2.2008 20:24:43   
tany83
mmmmm...user posted image user posted image user posted image ... dobro si ti to pekla....
lepo... pika nogavicka... jst sem tud bla tko rada pika nogavicka ko sem bla mala...user posted image user posted image user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
5.2.2008 20:26:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

lepo... user posted image user posted image user posted image

jaz sem pospravila obe kopalnici, pomila tla v sobi... mal pospravljala.. skuhala riz, zdaj bom mogla pomit posodo... ma ne delam kaj dost... in pol se morem se stusirat... in pocakam da pride moj user posted image  domov...user posted image

saj nekdo,ki je danes kaj naredu...user posted image user posted image mene to čaka jutr mala čistilna akcijauser posted image user posted image user posted image ,ker me dans ni blo nič doma,da bi pa zdajle šla pospravljat mi pa niti na kraj pameti ne pade,dddd...user posted image user posted image user posted image malo sem stuširala,sprava v pižamo to je pa tud vse za danesuser posted image user posted image user posted image

Najboljša,kolk so pa tvoji sončki stari?vidim,da si ti tud bla pridna danesuser posted image user posted image user posted image
še pride katera k menuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
5.2.2008 20:30:30   
NAJBOLJŠA
Spps, kako to misliš. vsaj nekdo k je nekaj naredil..Jaz sem bla v službi , pa spekla dva peciva, sedaj pa...bi se kamot pustila nekomu zmasirat...ha ha.
Moji črvi so stari 8, pa sine 6 , mala pa 2 leti.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
5.2.2008 20:38:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, kako to misliš. vsaj nekdo k je nekaj naredil..Jaz sem bla v službi , pa spekla dva peciva, sedaj pa...bi se kamot pustila nekomu zmasirat...ha ha.
Moji črvi so stari 8, pa sine 6 , mala pa 2 leti.

jaz danes nisem doma nič naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image po službi sem bila skoz terenska-zdaj sem pa preveč lena,user posted image user posted image user posted image ,
uf,kaj se pa starosti tvojih sončkov tiče ti pa verjetno nikol ni dooolgčasuser posted image user posted image user posted image .moja je 5,pa mi včasih akumlator sprazniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1729
5.2.2008 20:43:27   
NAJBOLJŠA
Moram reč. da večinoma res zvečer dobesedno dol padem...v posteljo.Koma.
Ampak se stanje izboljšuje.Z večjima dvema je že zelo luštno.Mala pa je res še krizna.Sam sekundo je ne gledaš...pa je že piz....ija.Dobesedno.
Sam je pa res, da so samo enkrat tkole mali...Pa uživam v tem,,,kar je to pač možno...Ko me ne znervirajo, a ne.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
5.2.2008 20:46:55   
tany83
spps in NAJBOLJSA saj vidve ste obe fuuuul pridne user posted image user posted image user posted image .. ze to, da hodite delat... pa se otrocke mate... jaz sem doma, tko da morem saj po stanovanju pucat user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1731
5.2.2008 20:50:10   
NAJBOLJŠA
A veš, jaz sem skoz govorila, da bi bla skoz doma-gospodinja..pa bi mi blo verjetno malo dolgčas..Četudi tega javno ne priznam.Je kar fino it mal med ljudi, imet odrasle pogovore. A tebi ni nič dolgčas?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
5.2.2008 20:50:10   
spps

Moram reč. da večinoma res zvečer dobesedno dol padem...v posteljo.Koma.
Ampak se stanje izboljšuje.Z večjima dvema je že zelo luštno.Mala pa je res še krizna.Sam sekundo je ne gledaš...pa je že piz....ija.Dobesedno.
Sam je pa res, da so samo enkrat tkole mali...Pa uživam v tem,,,kar je to pač možno...Ko me ne znervirajo, a ne.

valjda,da je luštno.pa se razume,da pride kakšen dan,ko misliš, da maš vsega poln kufer...sej je vsepovsod tako,pol pa je ponavad tako,da otroci s svojo prisrčnostjo dosežejo,da mi pozabimo na kak njihov kiks,ki nam je tekom dneva dvignil pritisk nad normalouser posted image user posted image user posted image user posted image  sej jim ne moreš ničesar zamerit.

Tany,kaj počneš?prej si samogovore pisala,zdaj pa ko si dobla družbo pa te niuser posted image user posted image user posted image user posted image  si se navadla samote?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.2.2008 20:52:04   
spps

spps in NAJBOLJSA saj vidve ste obe fuuuul pridne user posted image user posted image user posted image .. ze to, da hodite delat... pa se otrocke mate... jaz sem doma, tko da morem saj po stanovanju pucat user posted image ....

no,no,no-pišem zase.nisem tolk pridnauser posted image user posted image user posted image .

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.2.2008 20:54:22   
spps

A veš, jaz sem skoz govorila, da bi bla skoz doma-gospodinja..pa bi mi blo verjetno malo dolgčas..Četudi tega javno ne priznam.Je kar fino it mal med ljudi, imet odrasle pogovore. A tebi ni nič dolgčas?

jaz pa javno priznam,da bi se mi zrolalo,če bi mogla bit sskoz doma.pa ne zarad tega,da ne bi imela kaj za počet,ampak enostavno se bi mi zrolalo,ker sem tip človeka,ki rabi družbo.

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.2.2008 20:55:51   
NAJBOLJŠA
Saj bi jaz tudi bla rada doma , pa finance ne dopuščajo ( še ) tega.Res pa je , da bom sedaj zadela na loto( beri z glavo v zid), potem bom pa lohk doma....ha ha .

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.2.2008 20:57:08   
tany83
Ja malo mi je dolgcas bit doma, sam trenutno ni druge, ker moram na papirje z emigracijske pocakat....

ja sem tle skoz a ves spps, sam se z mamo po msnju pogovarjam, pol pa bl z zamudo odgovarjam,....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.2.2008 20:58:43   
NAJBOLJŠA
Spps, kaj si po horoskopu.?Jaz sem dvojček, tudi zelo družabna, samo bi si našla družbo..Ni blema..Pa mogoče bi lohk vse to delala kar bi rada...Šla okoli jezera na sprehod, pa v miru na kavo, potem kaj skuhala( ne na brzino kot vedno), pa kaj spekla..Predvsem pa rada delam na vrtu...Komaj čakam poletje...

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.2.2008 20:58:59   
spps

Ja malo mi je dolgcas bit doma, sam trenutno ni druge, ker moram na papirje z emigracijske pocakat....

ja sem tle skoz a ves spps, sam se z mamo po msnju pogovarjam, pol pa bl z zamudo odgovarjam,....user posted image

aha,ti je pol oproščeno,ker priznašuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.2.2008 20:59:00   
tany83

Saj bi jaz tudi bla rada doma , pa finance ne dopuščajo ( še ) tega.Res pa je , da bom sedaj zadela na loto( beri z glavo v zid), potem bom pa lohk doma....ha ha .

nama pa nekako finance dopuscajo, da sem doma... in glede na to, da delava na user posted image ... je moj dragi rekel, da ce zanosim sem lahko komot doma... sam jaz si vseeno zelim kako sluzbo dobit...

Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.2.2008 21:01:30   
NAJBOLJŠA
Ja, mogoče bi šla za kake 4 ure delat..da mal prebiješ led, pa vse trič trače zveš , ha ha.Bi šlo, ja.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.2.2008 21:01:32   
spps

nama pa nekako finance dopuscajo, da sem doma... in glede na to, da delava na user posted image ... je moj dragi rekel, da ce zanosim sem lahko komot doma... sam jaz si vseeno zelim kako sluzbo dobit...

vse ob svojem časuuser posted image .če vama finance dopuščajo itak ni nobene panike,pa tud rabiš čas,da se navadiš na novo okolje.boš vidla,da boš vse kmal porihtala.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.2.2008 21:01:39   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aha,ti je pol oproščeno,ker priznašuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala... user posted image ... vidve tko hitro piseta, da pol ne morem vse sledit.... user posted image user posted image user posted image ... bom se kako neumno napisalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.2.2008 21:02:42   
spps

hvala... user posted image ... vidve tko hitro piseta, da pol ne morem vse sledit.... user posted image user posted image user posted image ... bom se kako neumno napisalauser posted image

zdaj imava čas,ko so šli otroci spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.2.2008 21:03:47   
tany83

vse ob svojem časuuser posted image .če vama finance dopuščajo itak ni nobene panike,pa tud rabiš čas,da se navadiš na novo okolje.boš vidla,da boš vse kmal porihtala.user posted image user posted image user posted image

seveda vse bo... sam saj ves kako je, ko si doma bi rad delal, ko delas bi rad doma bil... nikol ni prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.2.2008 21:05:36   
tany83
a zato... user posted image user posted image user posted image ... no sej vrjamem... ko otroci zaspijo je mama na vrsti user posted image user posted image user posted image ... mene to se caka... upam, da kmalu user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.2.2008 21:07:42   
spps

a zato... user posted image user posted image user posted image ... no sej vrjamem... ko otroci zaspijo je mama na vrsti user posted image user posted image user posted image ... mene to se caka... upam, da kmalu user posted image

seveda bošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kmalu,sam sprostit se boš mogla in v toronto na dopustuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.2.2008 21:11:32   
NAJBOLJŠA
Ja, res je, končno so zaspali... Pa še M imam, tko, da mi druge stvari ne hodijo po glavi....Pa bi tko pasal mal se poteleščkat ( bi rekel en moj frend)...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.2.2008 21:11:54   
tany83

user posted image user posted image user posted image  ej, spps pazi kaj govorisuser posted image .. jaz v toronto mislim it sama na dopust, tko da... nevem ce bo mojmu lih prav, da pridem user posted image nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image ... se dobro, da ne zna slovensko in tega bratuser posted image user posted image user posted image

seveda bošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kmalu,sam sprostit se boš mogla in v toronto na dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.2.2008 21:13:20   
spps

user posted image user posted image user posted image  ej, spps pazi kaj govorisuser posted image .. jaz v toronto mislim it sama na dopust, tko da... nevem ce bo mojmu lih prav, da pridem user posted image nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image ... se dobro, da ne zna slovensko in tega bratuser posted image user posted image user posted image

sej sem  misli,da bi tvojga poleg vzelauser posted image user posted image user posted image -v kanadi verjetn ne bi naredila tak lepegauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.