![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:24:43
|
|
|
|
tany83
|
mmmmm... ... dobro si ti to pekla.... lepo... pika nogavicka... jst sem tud bla tko rada pika nogavicka ko sem bla mala... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:26:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 lepo... jaz sem pospravila obe kopalnici, pomila tla v sobi... mal pospravljala.. skuhala riz, zdaj bom mogla pomit posodo... ma ne delam kaj dost... in pol se morem se stusirat... in pocakam da pride moj domov... saj nekdo,ki je danes kaj naredu... mene to čaka jutr mala čistilna akcija ,ker me dans ni blo nič doma,da bi pa zdajle šla pospravljat mi pa niti na kraj pameti ne pade,dddd... malo sem stuširala,sprava v pižamo to je pa tud vse za danes Najboljša,kolk so pa tvoji sončki stari?vidim,da si ti tud bla pridna danes še pride katera k men
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:30:30
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, kako to misliš. vsaj nekdo k je nekaj naredil..Jaz sem bla v službi , pa spekla dva peciva, sedaj pa...bi se kamot pustila nekomu zmasirat...ha ha. Moji črvi so stari 8, pa sine 6 , mala pa 2 leti.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:38:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, kako to misliš. vsaj nekdo k je nekaj naredil..Jaz sem bla v službi , pa spekla dva peciva, sedaj pa...bi se kamot pustila nekomu zmasirat...ha ha. Moji črvi so stari 8, pa sine 6 , mala pa 2 leti. jaz danes nisem doma nič naredila po službi sem bila skoz terenska-zdaj sem pa preveč lena, , uf,kaj se pa starosti tvojih sončkov tiče ti pa verjetno nikol ni dooolgčas .moja je 5,pa mi včasih akumlator sprazni
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:43:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Moram reč. da večinoma res zvečer dobesedno dol padem...v posteljo.Koma. Ampak se stanje izboljšuje.Z večjima dvema je že zelo luštno.Mala pa je res še krizna.Sam sekundo je ne gledaš...pa je že piz....ija.Dobesedno. Sam je pa res, da so samo enkrat tkole mali...Pa uživam v tem,,,kar je to pač možno...Ko me ne znervirajo, a ne.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:46:55
|
|
|
|
tany83
|
spps in NAJBOLJSA saj vidve ste obe fuuuul pridne .. ze to, da hodite delat... pa se otrocke mate... jaz sem doma, tko da morem saj po stanovanju pucat ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:50:10
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A veš, jaz sem skoz govorila, da bi bla skoz doma-gospodinja..pa bi mi blo verjetno malo dolgčas..Četudi tega javno ne priznam.Je kar fino it mal med ljudi, imet odrasle pogovore. A tebi ni nič dolgčas?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:50:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Moram reč. da večinoma res zvečer dobesedno dol padem...v posteljo.Koma. Ampak se stanje izboljšuje.Z večjima dvema je že zelo luštno.Mala pa je res še krizna.Sam sekundo je ne gledaš...pa je že piz....ija.Dobesedno. Sam je pa res, da so samo enkrat tkole mali...Pa uživam v tem,,,kar je to pač možno...Ko me ne znervirajo, a ne. valjda,da je luštno.pa se razume,da pride kakšen dan,ko misliš, da maš vsega poln kufer...sej je vsepovsod tako,pol pa je ponavad tako,da otroci s svojo prisrčnostjo dosežejo,da mi pozabimo na kak njihov kiks,ki nam je tekom dneva dvignil pritisk nad normalo sej jim ne moreš ničesar zamerit. Tany,kaj počneš?prej si samogovore pisala,zdaj pa ko si dobla družbo pa te ni si se navadla samote?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:52:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps in NAJBOLJSA saj vidve ste obe fuuuul pridne .. ze to, da hodite delat... pa se otrocke mate... jaz sem doma, tko da morem saj po stanovanju pucat .... no,no,no-pišem zase.nisem tolk pridna .
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:54:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA A veš, jaz sem skoz govorila, da bi bla skoz doma-gospodinja..pa bi mi blo verjetno malo dolgčas..Četudi tega javno ne priznam.Je kar fino it mal med ljudi, imet odrasle pogovore. A tebi ni nič dolgčas? jaz pa javno priznam,da bi se mi zrolalo,če bi mogla bit sskoz doma.pa ne zarad tega,da ne bi imela kaj za počet,ampak enostavno se bi mi zrolalo,ker sem tip človeka,ki rabi družbo.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:55:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Saj bi jaz tudi bla rada doma , pa finance ne dopuščajo ( še ) tega.Res pa je , da bom sedaj zadela na loto( beri z glavo v zid), potem bom pa lohk doma....ha ha .
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:57:08
|
|
|
|
tany83
|
Ja malo mi je dolgcas bit doma, sam trenutno ni druge, ker moram na papirje z emigracijske pocakat.... ja sem tle skoz a ves spps, sam se z mamo po msnju pogovarjam, pol pa bl z zamudo odgovarjam,....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:58:43
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, kaj si po horoskopu.?Jaz sem dvojček, tudi zelo družabna, samo bi si našla družbo..Ni blema..Pa mogoče bi lohk vse to delala kar bi rada...Šla okoli jezera na sprehod, pa v miru na kavo, potem kaj skuhala( ne na brzino kot vedno), pa kaj spekla..Predvsem pa rada delam na vrtu...Komaj čakam poletje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:58:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja malo mi je dolgcas bit doma, sam trenutno ni druge, ker moram na papirje z emigracijske pocakat.... ja sem tle skoz a ves spps, sam se z mamo po msnju pogovarjam, pol pa bl z zamudo odgovarjam,.... aha,ti je pol oproščeno,ker priznaš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:59:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Saj bi jaz tudi bla rada doma , pa finance ne dopuščajo ( še ) tega.Res pa je , da bom sedaj zadela na loto( beri z glavo v zid), potem bom pa lohk doma....ha ha . nama pa nekako finance dopuscajo, da sem doma... in glede na to, da delava na ... je moj dragi rekel, da ce zanosim sem lahko komot doma... sam jaz si vseeno zelim kako sluzbo dobit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:01:30
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, mogoče bi šla za kake 4 ure delat..da mal prebiješ led, pa vse trič trače zveš , ha ha.Bi šlo, ja.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:01:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Saj bi jaz tudi bla rada doma , pa finance ne dopuščajo ( še ) tega.Res pa je , da bom sedaj zadela na loto( beri z glavo v zid), potem bom pa lohk doma....ha ha . nama pa nekako finance dopuscajo, da sem doma... in glede na to, da delava na ... je moj dragi rekel, da ce zanosim sem lahko komot doma... sam jaz si vseeno zelim kako sluzbo dobit... vse ob svojem času .če vama finance dopuščajo itak ni nobene panike,pa tud rabiš čas,da se navadiš na novo okolje.boš vidla,da boš vse kmal porihtala.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:01:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja malo mi je dolgcas bit doma, sam trenutno ni druge, ker moram na papirje z emigracijske pocakat.... ja sem tle skoz a ves spps, sam se z mamo po msnju pogovarjam, pol pa bl z zamudo odgovarjam,.... aha,ti je pol oproščeno,ker priznaš hvala... ... vidve tko hitro piseta, da pol ne morem vse sledit.... ... bom se kako neumno napisala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:02:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja malo mi je dolgcas bit doma, sam trenutno ni druge, ker moram na papirje z emigracijske pocakat.... ja sem tle skoz a ves spps, sam se z mamo po msnju pogovarjam, pol pa bl z zamudo odgovarjam,.... aha,ti je pol oproščeno,ker priznaš hvala... ... vidve tko hitro piseta, da pol ne morem vse sledit.... ... bom se kako neumno napisala zdaj imava čas,ko so šli otroci spat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:03:47
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Saj bi jaz tudi bla rada doma , pa finance ne dopuščajo ( še ) tega.Res pa je , da bom sedaj zadela na loto( beri z glavo v zid), potem bom pa lohk doma....ha ha . nama pa nekako finance dopuscajo, da sem doma... in glede na to, da delava na ... je moj dragi rekel, da ce zanosim sem lahko komot doma... sam jaz si vseeno zelim kako sluzbo dobit... vse ob svojem času .če vama finance dopuščajo itak ni nobene panike,pa tud rabiš čas,da se navadiš na novo okolje.boš vidla,da boš vse kmal porihtala. seveda vse bo... sam saj ves kako je, ko si doma bi rad delal, ko delas bi rad doma bil... nikol ni prav
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:05:36
|
|
|
|
tany83
|
a zato... ... no sej vrjamem... ko otroci zaspijo je mama na vrsti ... mene to se caka... upam, da kmalu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:07:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 a zato... ... no sej vrjamem... ko otroci zaspijo je mama na vrsti ... mene to se caka... upam, da kmalu seveda boš kmalu,sam sprostit se boš mogla in v toronto na dopust
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:11:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, res je, končno so zaspali... Pa še M imam, tko, da mi druge stvari ne hodijo po glavi....Pa bi tko pasal mal se poteleščkat ( bi rekel en moj frend)...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:11:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 a zato... ... no sej vrjamem... ko otroci zaspijo je mama na vrsti ... mene to se caka... upam, da kmalu ej, spps pazi kaj govoris .. jaz v toronto mislim it sama na dopust, tko da... nevem ce bo mojmu lih prav, da pridem nazaj ... se dobro, da ne zna slovensko in tega brat seveda boš kmalu,sam sprostit se boš mogla in v toronto na dopust
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 21:13:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 a zato... ... no sej vrjamem... ko otroci zaspijo je mama na vrsti ... mene to se caka... upam, da kmalu ej, spps pazi kaj govoris .. jaz v toronto mislim it sama na dopust, tko da... nevem ce bo mojmu lih prav, da pridem nazaj ... se dobro, da ne zna slovensko in tega brat seveda boš kmalu,sam sprostit se boš mogla in v toronto na dopust sej sem misli,da bi tvojga poleg vzela -v kanadi verjetn ne bi naredila tak lepega
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.