![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:41:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ančica,eno resno vprašanje;kdaj ti najbolj paše pit pred al po ? pa še eno vprašanje;kaj najraj piješ 1.vino 2.pivo ali 3.žganje???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:45:29
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ančica,eno resno vprašanje;kdaj ti najbolj paše pit pred al po ? pa še eno vprašanje;kaj najraj piješ 1.vino 2.pivo ali 3.žganje??? aha, to je pa resna zadeva meni najbolj pase pit po in mojemu tudi najraje pa pijem (od zoraj nastetega) pivo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:46:04
|
|
|
|
_ancica_
|
kaj pa vidve???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:48:28
|
|
|
|
spps
|
men pa prej in tud pivo,saj po tud paše
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:48:52
|
|
|
|
tany83
|
haha... spps je nisva prav ocenile men fuuul po in seveda... rum... kaj pa druzga... Cuba Libre.... to je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:51:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 haha... spps je nisva prav ocenile men fuuul po in seveda... rum... kaj pa druzga... Cuba Libre.... to je sem jaz tud mislila ,da bo zatajila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:54:17
|
|
|
|
_ancica_
|
ja kaj sta pa misnle, da srkam vinceka al kako????
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:54:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 haha... spps je nisva prav ocenile men fuuul po in seveda... rum... kaj pa druzga... Cuba Libre.... to je sem jaz tud mislila ,da bo zatajila ... je iz pravega testa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:55:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja kaj sta pa misnle, da srkam vinceka al kako???? ja smo mislile, da si bolj fina gospa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:58:37
|
|
|
|
spps
|
aha .sem mal prej tany rekla,da če bi bile kje bližje,bi lahk gajba pira padla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 16:58:55
|
|
|
|
_ancica_
|
ne ne, jaz samo zgledam fina to mi vsi pravjo, potem se pa cudijo, ko rignem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:01:17
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ne ne, jaz samo zgledam fina to mi vsi pravjo, potem se pa cudijo, ko rignem haha... sej mene tud vsi gledajo kot, da sem ena fina gospa, pol pa vidjo da sem cist preprosta deklica
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:03:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ne ne, jaz samo zgledam fina to mi vsi pravjo, potem se pa cudijo, ko rignem pol se pa počutiš pol lažjega-fin občutek
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:04:28
|
|
|
|
_ancica_
|
''wolf in sheep's clothing'' al kako se ze rece po slovensko ''volk v ovcji preobleki''
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:05:18
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ne ne, jaz samo zgledam fina to mi vsi pravjo, potem se pa cudijo, ko rignem pol se pa počutiš pol lažjega-fin občutek itak
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:06:43
|
|
|
|
spps
|
in ančica,kaj si počela danes oz. še boš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:08:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ''wolf in sheep's clothing'' al kako se ze rece po slovensko ''volk v ovcji preobleki'' te pa ne poznam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:11:26
|
|
|
|
_ancica_
|
eh, kot ponavadi...koledarji (matr jih ful zanemarjam), pa skuhat bo kaj treba, pa malo pospravit...nic posebnega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:12:29
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ''wolf in sheep's clothing'' al kako se ze rece po slovensko ''volk v ovcji preobleki'' te pa ne poznam no ta je mogoce bolj za tiste ki zgledajo taki nedolzni in se delajo prijazne, v resnici so pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:12:48
|
|
|
|
spps
|
to lahk vse počaka-zdaj si mormo še kak post nabrat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:16:09
|
|
|
|
tany83
|
jaz si morem tud kak post nabrat, tko da ne nikamor pobegnt
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:17:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz si morem tud kak post nabrat, tko da ne nikamor pobegnt pol bo treba nekaj ukrenit IN tema dneva BO?????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:20:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz si morem tud kak post nabrat, tko da ne nikamor pobegnt pol bo treba nekaj ukrenit IN tema dneva BO????? ... booo... nimam pojma ... kaj predlagate
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:25:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz si morem tud kak post nabrat, tko da ne nikamor pobegnt pol bo treba nekaj ukrenit IN tema dneva BO????? ... booo... nimam pojma ... kaj predlagate hmm.hmmmm....nimam pojma
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 17:27:19
|
|
|
|
spps
|
ancica,daj kak predlog
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.