![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:00:05
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ooo vidva sta pa pridna, da tako skupaj telovadita, moj je pa bolj lene sorte, se sreca da vsaj slonckava dokaj pogosto drugace bi ostala cisto brez vsake telovadbe. Vcasih sicer tudi sama probam malo telovadit pred tv-jem, ampak to ponavadi traja samo ene 15 minutk haha ampak zdaj ko bo pa bolj toplo zunaj, sem se odlocila, da bom malo veckrat sla ven na sprehod. Ja, najboljse da kar prides v Toronto malo na obisk, en teden sva lahko tukaj, potem pa greva malo k tebi v Dominikansko itd NAJBOLJSA...kaj si pa spekla? Kaksna peciva? A mas krofe tudi??? Nisem jedla pravega slovenskega krofa ze takooo dolgoooo... aja, pa se to, kaj pa so tvoji za maskare?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:08:30
|
|
|
|
tany83
|
haha... a ves saj ta najina telovadba je cist ista kot vajina... haha... eno samo ... haha ... druzga pa nc... se potem ponavadi lacna postaneva in greva jest... tko da... ... no coment... je pa res dobra ideja ja.. najprej pridem jaz mal k tebi, pol pa ti k meni... saj karta je najbrz bolj poceni, ce v toronto letim kot pa v slovenijo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:14:30
|
|
|
|
_ancica_
|
bo treba pogledat kok je karta zdej me pa res zanima! glede pa...sej to je tud telovadba!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:17:55
|
|
|
|
tany83
|
... seveda je telovadba... sej zato je pa treba bit priden in vsak dan telovadit ... se nikol nisem zasledila kol je karta... moj dragi ma sicer teto v kanadi... pa nisem nikol vprasala kolk placa za karto
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:29:25
|
|
|
|
_ancica_
|
sem prejle na hitrco pogledala na net in je bla okol 400 dolarjev (brez taks). Ni prav poceni, je pa vsekakor ceneje kot za v Slovenijo tako, da ce bova broke, bova pa prisla k tebi na obisk in ne v Slovenijo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:30:10
|
|
|
|
_ancica_
|
zdej si grem pa lase spedenat, da bom kot se sika
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:35:25
|
|
|
|
tany83
|
a je 400 e povratna??? kr to je poceni, takse so tm okol 200 e, no odvisno... sam to je se zmer bolj poceni kot v slovenijo... v slovenijo je cez 1000e... ja uredi si laske, da bos sik na sliki in ne pozabi kljucavnice zaklent na vratih, da te kdo ne ukrade ... jaz bom mal riza skuhala in zeleno solato nardila, da pojem neki ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:39:48
|
|
|
|
_ancica_
|
mislim da je bla povratna karta, nisem pa sigurna. Jaz tudi kuham riz, zraven bova pa jedla rakce (shrimps) z zelenjavo. Pa verjetno malo zelene solatke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 18:45:09
|
|
|
|
tany83
|
jaz kuham sam zase riz.. bel.. in zelena solata.... ko pride dragi pa bo meso sam se nevem na kak naci ..... o rakih pa ne mi niti govorit, ker sem ne dolgo nazaj tko bruhala po njih da je blo ojoj.... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:02:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Mam mičkeno časa pa sem se odločla da vas malce pozdravim, tany ti kar pridno klepetaj pa bodo hitro 4 zvezdice , mogoče še ta teden. Drugače pa upam da uživate, jaz že, se grem zdaj spet dalje k mojemu stiskat gledama meile tako da jih jutri spet nekaj dobite . Lepo se mejte pa se tipkamo, če ne prej jutri.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:06:44
|
|
|
|
tany83
|
ojla soncnica lepo, da si nas prsla mal pogledat ... ti pa vrjamem, da se rajs pr svojem stiskas, kot pa za racunalnikm sedis... ce bi jaz lahko zbirala, bi se tud pr mojmu stiskala... sam zal dela.... no lepo se mej...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:07:29
|
|
|
|
_ancica_
|
hej soncnica lepo da si se oglasila tany bo sigurno ta teden dobila 4 zvezdice, jaz se bom pa mogla fajn potrudit drug teden, ker sem spet zadaj o boga tany, a potem ne maras vec rakcov? men se kr dobri.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:08:37
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sej midve se bova pa zvecer z najinima stiskale in malo potelovadile
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:09:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ancica res se boš mogla potrudit nekaj dosti zaostajaš za nama, sploh za tany ker sta ble na začetku malce bližje , lepo klepetat pa bo boš vidla, saj ziher je da boš prej pri 4 kot jaz pri 5, ker do tja pa me zdaj kar dolga pot čaka ampak z vami mi bo uspelo sem brez skrbi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:11:39
|
|
|
|
_ancica_
|
ja res je, sem ful zaostala, pa danes me spet ne bo doma. Kmalu se bom mogla poslovit, tako da ne vem kdaj bom dobila novo zvezdico. No, enkrat bo ze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:13:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany zdaj te boma pa zgleda obe zapustili tako da boš mogla met samogovore, se mi prav smiliš, pa saj če ne prej drugi teden bomo pa spet veselo klepetale pa bomo zvezdice zbirale. Lepo se mejte in pridno pišite. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:13:55
|
|
|
|
tany83
|
drage moje skupi nam bo uspelo... in to mislim na in na ... ter postat .... ja ancica jaz komi cakam na malo ragibavanja, ker me ze vse boli od sedenja .. ter se malo stiskala k mojemu .... kar pa se rakcev tice ne mi jih niti omenjat ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:15:51
|
|
|
|
tany83
|
no pa pojdite... bom pa samogovore mela... lepo se imejta obe.... ti ancica pa se lahko se kaj oglasis, ce bos mela kaj casa... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:29:20
|
|
|
|
_ancica_
|
evo tany, zdaj te bom pa se jaz zapustila se bom pa probala se kaj oglasit danes, seveda ce pridem kmalu nazaj. Ce pa ne, pa ti (in vsem ostalim) zelim lep dan in se lepsi vecer zdaj pa sibam cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:33:34
|
|
|
|
tany83
|
no lepo se imej ancica.... ce se ne tipkamo vec, se imej lepo... lep vecer in fajn telovadbo ti zelim .... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:54:24
|
|
|
|
spps
|
alo!men je ratalo prit domov!prej sem bila doma sam pol ure-tolk da sem kosilo pojedla,nato sem malo naštimala,da sma šle v povorko,pol sma še žlahto obletale-mojo in njegovo,zdaj pa sem res kooončnooo doooommaaa!tk da če še je kera kje blizu naj se javi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 19:58:01
|
|
|
|
tany83
|
No lepo spps da si prsla mal tle gor... kaj pa si bla namaskarana???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:04:43
|
|
|
|
spps
|
jaz sem sam eno lasuljo z dolgimi lasmi navlekla nase,ker najprej se nisem mislila nič maskirat,pa tud danes časa ni blo da bi se kaj bolj konkretno namaskirala.mala pa je bla princeska,tk je zafnana da se kar kadi.kaj šele bo.... in tany,kaj si ti počela danes?oz.še boš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:12:32
|
|
|
|
tany83
|
lepo... jaz sem pospravila obe kopalnici, pomila tla v sobi... mal pospravljala.. skuhala riz, zdaj bom mogla pomit posodo... ma ne delam kaj dost... in pol se morem se stusirat... in pocakam da pride moj domov...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 20:16:46
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Sem ravno lumpe dala v posteljo, pa mala še kar ven hodi, da nebi pancala..da te kap. In to pride 20 x ven, ter moti večja dva , da ne moreta zaspat.Pa sta komi, zmatrana od šole... Pekla sem dva peciva.Makovega, samo da sem namesto maka dala mlete lešnike. Drugi pa je kakavov kolač.Njam. Mala piška je bila za pusta klovenček, sine tudi, ta večja piška pa je bila seveda Pika Nogavička.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.