![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:31:30
|
|
|
|
tany83
|
... nimam pojma... drgac kaj delas ancica???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:35:17
|
|
|
|
_ancica_
|
eh nic posebnega...moram te zoprne koledarje narest, pa se mi ful vlece sicer imam se ful casa, ampak me moj oce kar naprej preganja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:42:31
|
|
|
|
tany83
|
haha .. tko dalec in se zmer nimas mira ped njim ... boga ancica....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:50:12
|
|
|
|
_ancica_
|
ne nimam miru, se mi vsak dan pojav na ekranu (msn) ...no, sej sem vesela da se mi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:52:24
|
|
|
|
_ancica_
|
zdej grem pa mal pocivat, ker me ful trebuh boli zarad pa slabo mi je. Se tipkamo se malo kasneje, lepo se mej
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:53:14
|
|
|
|
tany83
|
haha .. pr meni se mama pojave na msn...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 19:54:34
|
|
|
|
tany83
|
lepo se imej in pocivaj... pa oglsi se se kaj... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 20:12:08
|
|
|
|
spps
|
bo jutr boljše
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 20:21:28
|
|
|
|
nasmejani
|
Ko bi vse človek naredil ko ima in želi naredit takrat bi se živlenje isteklo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.2.2008 20:30:57
|
|
|
|
spps
|
ojla nasmejani!a ti si pa nova pojava na internacionalnih?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 9:48:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Oj moje čvekice, nekaj bogo ste mi včeraj klepetale pa se mi zdi da bo danes tudi bol tak, ker ancice ne bo. Tany upam da se hitro pozdraviš pa da boš boljše volje, očitno ga bo ta lana začela malce biksat bo zdaj enkrat polna se mi zdi. Ancica boš vidla da bo drug mesec rozani .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 12:36:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako zadnji dva posta do 4 zvezdic pa te le moram tukaj napisat, da vam dam malce dela za popoldan . Čestitala pa si bom pač sama saj kaj pa naj če še vse oz. nekatere pa ste že pridne in lepo delate
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 12:41:15
|
|
|
|
sončnica24
|
No pa mi je uspelo, sedaj pa ste ve navrsti, da vidimo katera bo naslednja, tany tebi že ne manjka več dosti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 14:00:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Klepetulje upam da bote kaj na klepetale danes. Za tany in ancico eno kavo za dobro jutro pa da bi imele lep dan. Za ostale pa mislm, da se bi vam ena popoldanska kavica že tudi prilegla . Jaz bom danes verjetno se spet malce potepala okrog tako da me verjetno na RR več ne bo, bom pa po vsej verjetnosti jutri tukaj strašla ker bi naj šel moj delat popoldne . Bom počasi več časa z vami preživela kot z njim, še dobro da vsako večer v postlo pride . Nič lepo se imejte pa kaj lepega napišite da mi ne bo jutri zjutraj dolg čas, pa malce bolj pridne bodite kot včeraj Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 14:04:48
|
|
|
|
tany83
|
soncnica cestitam za ..... ... prava klepetulja si..... jaz sem danes mal boljse... sicer sem se zopet z glavobolom zbudila.... sam sem 2 tableti vzela, tko da je dobro zdaj .... ti soncnica kako si???? vceraj res nismo dost klepetale, je bilo bolj ponedeljkovo razpolozenje ... danes ancice ne bo, razen, ce je ne bo spet sneg zafrknil in bo mogla doma ostat .....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 16:22:13
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica... bravo!!! Pa si jih le dobila Ja, vceraj je bilo pa bolj bogo tukaj. Mogoce bo pa danes kaj boljse. Mene je ful zvijalo vceraj zaradi pa tudi ponoci sem se kar naprej zbujala, potem me je pa moj zbudil ob 6ih zjutraj in nisem mogla vec nazaj zaspat, bolecine so bile pa grozne, tako da sem se najedla Ibuprofena in tak okoli 8ih zaspala nazaj. tany...dobro jutro! Upam, da se bos danes bolje pucutila. Kaj pa vem kaj je to, jaz se tudi ze par dni prav za en drek pocutim. Danes pa moram zrihtat zdravstveno zavarovanje. Cez eni dve urci grem od doma, tako da se bo se bo treba kmalu zacet pripravljat. Baje danes ni tako zelo mrzlo, se sreca
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 16:44:43
|
|
|
|
_ancica_
|
joj spet ni nobene gor jaz bom pa tud mogla pocas se odpravit. Upam, da boste kaj lepega napisale, da bom mela za brat ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, jst vas spet mal berem, je na RR-ju zadnje dni bl dolgčas...sej drugač mi kr paše, se lažje učim če se manj dogaja... mam jutri še en izpit pol pa mal pavze, držte pesti zame. lp
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:30:20
|
|
|
|
tany83
|
ancica moja... boga ti zarad teh bolecin.... .... no, zdaj upam, da si boljs.... .... jaz sem bla gor skoz... sam pol ni blo nobene od nikoder in sem sla po stanovanju pospravljat in si zajtrk nardit, se posebi, ker me skoz glava neki boli in se mi zdi, da je to zato ker skoz za racunalnikom cepim ... resno sem zacela razmisljat, da bom mogla it mal v slovenijo, ker se mi zdi da res nujno rabim mal spremenit okolje.... nevem... upam, da bodo moji papirji hmalu ..... tancy ... drzim pesti za tvoj izpit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:31:41
|
|
|
|
tany83
|
aja... ancica se neki sem ti pozabla rect... upam, da kmal nazaj prides...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:42:03
|
|
|
|
tany83
|
No, ker ni nobene tukaj... bom mela samogovore... mogoce uspe tudi meni pridet do ... haha ... bolj tezko a, ne?? me pa znima kje ste vse cvekice... spps kje hudica ti hodis... a, si se omaskarala, pa sla v pusta hrusta???? gantar kako kaj sluzba??? upam, da se nam kmalu kaj oglasis.... soncnica se stiska k svojemu ... njej je opraviceno, ker je bla pridna in nardila .... neza7 kako kaj pocutje med ??? ti se nam tud nisi ze dolgo nc oglasila... binica tebe tud fuuul pogresam... kje si?? se ucis??? in druge???? vem, da nas ni sam tko malo tle????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:42:45
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany...evo me. Danes sem ful zaposlena, zdajle trenutno kuham, ker bom kmalu odpujsala sem se pa ze stusirala in lase oprala, ker se mi zdi da me bojo tam slikal za zdravstveno kartico, tako da moram bit lepa Ja, tole sedenje kar naprej za racunalnikom ni nic dobro, jaz tudi rabim nekaj...bi mogla malo vec migat, pa nimam s kom Upam, da nama bo kmalu ratalo it v Slovenijo. Zadnjic si rekla, da so klicali zarad papirjev...a so kaj rekli kdaj bojo??? Mene se noben ni nic klical jaz samo upam, da gre vse kot je treba in da ne bo kaksnih dodatnih komplikacij. joj, kaj bi blo fajn, ko bi bolj blizu zivele, bi se lahko na kavici kje dobile pa malo cvekale, pa ven skupaj hodile, da nama ne bi bilo tako dolgcas.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:49:06
|
|
|
|
tany83
|
ancica moja .. koncno smo se dobile tle gor... joj, mi luste delas... jaz bi se tkooooo rada s kom na kavici dobila.... bom sla na dopust v toronto ne v slovenijo ... ej, sam to bi blo res zakon, da bi bolj blizu zivele... nc, mi niso rekli zarad papirjev ... sam, da morejo neki na ambasadi previrt ... upam, da me ne nazaj posljejo al pa da me ne bo kak interpol iskal... ... ja, jaz mam sliko na zdravstvenem... sicer sem dala kar tisto k jo mam tud na potnem listu, ker sem delal novega zarad spremembe priimka, pol sem pa kar vec slik nardila in sem kar eno tisto dala... meni sicer ni blo treba nikamor, ker mi je kar tasca to uredila ... hvalabogu, ker se mi ne da po takih stvareh hodit... drgac pa je res, to sedenje je prav en kli ... drgac jst telovadim pridno vsak dan z mojim ... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:53:00
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dober večer, bejbe. Kako ste?. Jaz sem sama, ta trenutek še.Sem spekla dva peciva, pa sem že mal lena.Se mi ne ljubi več....Moji so na pustovanju, pa pridejo vsak čas.. Evo jih. Pridem še malo kasneje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.2.2008 17:57:42
|
|
|
|
tany83
|
joj NAJBOLJSA pecivo si pekla... njami... zakaj si mi povedla, zdaj bom pa ves dan o tortici sanjala ... kaki cokoladni al pa sadni... ti si tko pridna skoz neki dobrega kuhas in peces...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.