|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.2.2008 19:31:30   
tany83
user posted image ... nimam pojma...user posted image

drgac kaj delas ancica???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
4.2.2008 19:35:17   
_ancica_
eh nic posebnega...moram te zoprne koledarje narest, pa se mi ful vlece user posted image sicer imam se ful casa, ampak me moj oce kar naprej preganja user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
4.2.2008 19:42:31   
tany83
haha user posted image .. tko dalec in se zmer nimas mira ped njim user posted image user posted image user posted image ... boga ancica....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
4.2.2008 19:50:12   
_ancica_
ne nimam miru, se mi vsak dan pojav na ekranu (msn) ...no, sej sem vesela da se mi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
4.2.2008 19:52:24   
_ancica_
zdej grem pa mal pocivat, ker me ful trebuh boli zarad user posted image  user posted image pa slabo mi je. Se tipkamo se malo kasneje,  lepo se mej user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
4.2.2008 19:53:14   
tany83
haha user posted image .. pr meni se mama pojave na msn... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
4.2.2008 19:54:34   
tany83
lepo se imej in pocivaj...

pa oglsi se se kaj...

papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.2.2008 20:12:08   
spps
bo jutr boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
4.2.2008 20:21:28   
nasmejani
Ko bi vse človek naredil ko ima in želi naredit takrat bi se živlenje isteklo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
4.2.2008 20:30:57   
spps
ojla nasmejani!a ti si pa nova pojava na internacionalnih?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
5.2.2008 9:48:19   
sončnica24
Oj moje čvekice, nekaj bogo ste mi včeraj klepetale pa se mi zdi da bo danes tudi bol tak, ker ancice ne bo.user posted image

Tany upam da se hitro pozdraviš pa da boš boljše volje, očitno ga bo ta lana začela malce biksat bo zdaj enkrat polna se mi zdi. Ancica boš vidla da bo drug mesec rozaniuser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
5.2.2008 12:36:17   
sončnica24
Tako zadnji dva posta do 4 zvezdic pa te le moram tukaj napisat, da vam dam malce dela za popoldanuser posted image .

Čestitala pa si bom pač sama saj kaj pa naj če še vse user posted image oz. nekatere pa ste že pridne in lepo delate

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
5.2.2008 12:41:15   
sončnica24
user posted image

No pa mi je uspelo, sedaj pa ste ve navrsti, da vidimo katera bo naslednja, tany tebi že ne manjka več dosti

Neposredna povezava do sporočila: 1688
5.2.2008 14:00:48   
sončnica24
Klepetulje upam da bote kaj na klepetale danes. Za tany in ancico eno kavo za dobro jutro user posted image pa da bi imele lep dan. Za ostale pa mislm, da se bi vam ena popoldanska kavica že tudi prilegla user posted image .

Jaz bom danes verjetno se spet malce potepala okrog tako da me verjetno na RR več ne bo, bom pa po vsej verjetnosti jutri tukaj strašla ker bi naj šel moj delat popoldneuser posted image . Bom počasi več časa z vami preživela kot z njim, še dobro da vsako večer v postlo prideuser posted image .

Nič lepo se imejte pa kaj lepega napišite da mi ne bo jutri zjutraj dolg čas, pa malce bolj pridne bodite kot včeraj

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1689
5.2.2008 14:04:48   
tany83
soncnica user posted image user posted image user posted image  cestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image ..... user posted image user posted image user posted image ...

prava klepetulja si.....

jaz sem danes mal boljse... sicer sem se zopet z glavobolom zbudila.... sam sem 2 tableti vzela, tko da je dobro zdaj user posted image ....

ti soncnica kako si????

vceraj res nismo dost klepetale, je bilo bolj ponedeljkovo razpolozenje user posted image ... danes ancice ne bo, razen, ce je ne bo spet sneg zafrknil in bo mogla doma ostat user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 1690
5.2.2008 16:22:13   
_ancica_
soncnica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!! Pa si jih le dobila user posted image
Ja, vceraj je bilo pa bolj bogo tukaj. Mogoce bo pa danes kaj boljse. Mene je ful zvijalo vceraj zaradi user posted image pa tudi ponoci sem se kar naprej zbujala, potem me je pa moj zbudil ob 6ih zjutraj in nisem mogla vec nazaj zaspat, bolecine so bile pa grozne, tako da sem se najedla Ibuprofena in tak okoli 8ih zaspala nazaj.

tany...dobro jutro! user posted image Upam, da se bos danes bolje pucutila. Kaj pa vem kaj je to, jaz se tudi ze par dni prav za en drek pocutim. user posted image Danes pa moram zrihtat zdravstveno zavarovanje. Cez eni dve urci grem od doma, tako da se bo se bo treba kmalu zacet pripravljat. Baje danes ni tako zelo mrzlo, se sreca user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
5.2.2008 16:44:43   
_ancica_
joj spet ni nobene gor user posted image jaz bom pa tud mogla pocas se odpravit. Upam, da boste kaj lepega napisale, da bom mela za brat ko pridem nazaj user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
5.2.2008 17:07:04   
Anonimen
evo, jst vas spet mal berem, je na RR-ju zadnje dni bl dolgčas...sej drugač mi kr paše, se lažje učim če se manj dogaja... mam jutri še en izpit pol pa mal pavze, držte pesti zame. lpuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
5.2.2008 17:30:20   
tany83
ancica moja... boga ti zarad teh bolecin.... user posted image user posted image user posted image .... no, zdaj upam, da si boljs.... user posted image ....

jaz sem bla gor skoz... sam pol ni blo nobene od nikoder in sem sla po stanovanju pospravljat in si zajtrk nardit, se posebi, ker me skoz glava neki boli in se mi zdi, da je to zato ker skoz za racunalnikom cepim user posted image ...
resno sem zacela razmisljat, da bom mogla it mal v slovenijo, ker se mi zdi da res nujno rabim mal spremenit okolje.... nevem... upam, da bodo moji papirji hmalu user posted image .....

tancy user posted image user posted image user posted image  ... drzim pesti za tvoj izpit... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
5.2.2008 17:31:41   
tany83
aja... ancica se neki sem ti pozabla rect... upam, da kmal nazaj prides...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
5.2.2008 17:42:03   
tany83
No, ker ni nobene tukaj... bom mela samogovore... mogoce uspe tudi meni pridet do user posted image user posted image user posted image user posted image ... haha user posted image ... bolj tezko a, ne??user posted image

me pa znima kje ste vse cvekice...

spps kje hudica ti hodis... a, si se omaskarala, pa sla v pusta hrusta???? user posted image

gantar kako kaj sluzba??? upam, da se nam kmalu kaj oglasis.... user posted image

soncnica se stiska k svojemu user posted image ... njej je opraviceno, ker je bla pridna in nardila user posted image user posted image user posted image user posted image ....

neza7 kako kaj pocutje med user posted image ??? ti se nam tud nisi ze dolgo nc oglasila...

binica tebe tud fuuul pogresam... kje si?? se ucis??? user posted image user posted image user posted image  user posted image

in druge???? vem, da nas ni sam tko malo tle????

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
5.2.2008 17:42:45   
_ancica_
hej tany...evo me. Danes sem ful zaposlena, zdajle trenutno kuham, ker bom kmalu odpujsala user posted image sem se pa ze stusirala in lase oprala, ker se mi zdi da me bojo tam slikal za zdravstveno kartico, tako da moram bit lepa user posted image

Ja, tole sedenje kar naprej za racunalnikom ni nic dobro, jaz tudi rabim nekaj...bi mogla malo vec migat, pa nimam s kom user posted image Upam, da nama bo kmalu ratalo it v Slovenijo. Zadnjic si rekla, da so klicali zarad papirjev...a so kaj rekli kdaj bojo??? Mene se noben ni nic klical user posted image jaz samo upam, da gre vse kot je treba in da ne bo kaksnih dodatnih komplikacij.
joj, kaj bi blo fajn, ko bi bolj blizu zivele, bi se lahko na kavici kje dobile pa malo cvekale, pa ven skupaj hodile, da nama ne bi bilo tako dolgcas. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
5.2.2008 17:49:06   
tany83
ancica moja .. koncno smo se dobile tle gor...

joj, mi luste delas... jaz bi se tkooooo rada s kom na kavici dobila.... bom sla na dopust v toronto ne v slovenijo user posted image user posted image user posted image ... ej, sam to bi blo res zakon, da bi bolj blizu zivele... user posted image

nc, mi niso rekli zarad papirjev user posted image ... sam, da morejo neki na ambasadi previrtuser posted image user posted image ... upam, da me ne nazaj posljejo al pa da me ne bo kak interpol iskal...user posted image ...

ja, jaz mam sliko na zdravstvenem... sicer sem dala kar tisto k jo mam tud na potnem listu, ker sem delal novega zarad spremembe priimka, pol sem pa kar vec slik nardila in sem kar eno tisto dala... meni sicer ni blo treba nikamor, ker mi je kar tasca to uredila user posted image ... hvalabogu, ker se mi ne da po takih stvareh hodit... user posted image

drgac pa je res, to sedenje je prav en kliuser posted image ... drgac jst telovadim pridno vsak dan z mojim user posted image ... user posted image ... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
5.2.2008 17:53:00   
NAJBOLJŠA
Dober večer, bejbe.
Kako ste?. Jaz sem sama, ta trenutek še.Sem spekla dva peciva, pa sem že mal lena.Se mi ne ljubi več....Moji so na pustovanju, pa pridejo vsak čas..
Evo jih.
Pridem še malo kasneje...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
5.2.2008 17:57:42   
tany83
joj NAJBOLJSA pecivo si pekla... njami... zakaj si mi povedla, zdaj bom pa ves  dan o tortici sanjala user posted image user posted image user posted image ... kaki cokoladni al pa sadni...user posted image user posted image
ti si tko pridna skoz neki dobrega kuhas in peces... user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.