|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
5.2.2008 18:00:05   
_ancica_
tany...ooo vidva sta pa pridna, da tako skupaj telovadita, moj je pa bolj lene sorte, se sreca da vsaj slonckava dokaj pogosto user posted image user posted image user posted image drugace bi ostala cisto brez vsake telovadbe. Vcasih sicer tudi sama probam malo telovadit pred tv-jem, ampak to ponavadi traja samo ene 15 minutk haha user posted image ampak zdaj ko bo pa bolj toplo zunaj, sem se odlocila, da bom malo veckrat sla ven na sprehod.
Ja, najboljse da kar prides v Toronto malo na obisk, en teden sva lahko tukaj, potem pa greva malo k tebi v Dominikansko itd user posted image

NAJBOLJSA...kaj si pa spekla? Kaksna peciva? A mas krofe tudi??? Nisem jedla pravega slovenskega krofa ze takooo dolgoooo... aja, pa se to, kaj pa so tvoji za maskare?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
5.2.2008 18:08:30   
tany83
haha... a ves saj ta najina telovadba je cist ista kot vajina... haha... eno samo user posted image ... haha user posted image ... druzga pa nc... se potem ponavadi lacna postaneva in greva jest... tko da...user posted image user posted image user posted image ... no coment...

je pa res dobra ideja ja.. najprej pridem jaz mal k tebi, pol pa ti k meni... saj karta je najbrz bolj poceni, ce v toronto letim kot pa v slovenijo user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
5.2.2008 18:14:30   
_ancica_
bo treba pogledat kok je karta user posted image   zdej me pa res zanima!

glede user posted image pa...sej to je tud telovadba!!! user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
5.2.2008 18:17:55   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... seveda je user posted image  telovadba... sej zato je pa treba bit priden in vsak dan telovadit user posted image ...

se nikol nisem zasledila kol je karta... moj dragi ma sicer teto v kanadi... pa nisem nikol vprasala kolk placa za karto user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
5.2.2008 18:29:25   
_ancica_
sem prejle na hitrco pogledala na net in je bla okol 400 dolarjev (brez taks). Ni prav poceni, je pa vsekakor ceneje kot za v Slovenijo user posted image user posted image user posted image tako, da ce bova broke, bova pa prisla  k tebi na obisk in ne v Slovenijo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
5.2.2008 18:30:10   
_ancica_
zdej si grem pa lase spedenat, da bom kot se sika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
5.2.2008 18:35:25   
tany83
a je 400 e povratna??? kr to je poceni, takse so tm okol 200 e, no odvisno... sam to je se zmer bolj poceni kot v slovenijo... v slovenijo je cez 1000e... user posted image

ja uredi si laske, da bos sik na sliki user posted image  in ne pozabi kljucavnice zaklent na vratih, da te kdo ne ukrade user posted image ...

jaz bom mal riza skuhala in zeleno solato nardila, da pojem neki user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
5.2.2008 18:39:48   
_ancica_
mislim da je bla povratna karta, nisem pa sigurna.
Jaz tudi kuham riz, zraven bova pa jedla rakce (shrimps) z zelenjavo. Pa verjetno malo zelene solatke user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
5.2.2008 18:45:09   
tany83
jaz kuham sam zase riz.. bel.. in zelena solata....

ko pride dragi pa bo meso sam se nevem na kak naci user posted image .....

o rakih pa ne mi niti govorit, ker sem ne dolgo nazaj tko bruhala po njih da je blo ojoj....user posted image user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
5.2.2008 19:02:24   
sončnica24
Mam mičkeno časa pa sem se odločla da vas malce pozdravim, tany ti kar pridno klepetaj pa bodo hitro 4 zvezdiceuser posted image , mogoče še ta teden.

Drugače pa upam da uživate, jaz že, se grem zdaj spet dalje k mojemu stiskat gledama meile tako da jih jutri spet nekaj dobiteuser posted image .

Lepo se mejte pa se tipkamo, če ne prej jutri.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
5.2.2008 19:06:44   
tany83
ojla soncnica lepo, da si nas prsla mal pogledat user posted image user posted image user posted image ...

ti pa vrjamem, da se rajs pr svojem user posted image  stiskas, kot pa za racunalnikm sedis... ce bi jaz lahko zbirala, bi se tud pr mojmu stiskala... sam zal user posted image  dela....

no lepo se mej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
5.2.2008 19:07:29   
_ancica_
hej soncnica user posted image lepo da si se oglasila user posted image
tany bo sigurno  ta teden dobila 4 zvezdice, jaz se bom pa mogla fajn potrudit drug teden, ker sem spet zadaj user posted image

o boga tany, a potem ne maras vec rakcov? men se kr dobri.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
5.2.2008 19:08:37   
_ancica_
tany...sej midve se bova pa zvecer z najinima stiskale in malo potelovadile user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
5.2.2008 19:09:32   
sončnica24
Ja ancica res se boš mogla potrudit nekaj dosti zaostajaš za nama, sploh za tany ker sta ble na začetku malce bližjeuser posted image , lepo klepetat pa bo boš vidla, saj ziher je da boš prej pri 4 kot jaz pri 5, ker do tja pa me zdaj kar dolga pot čaka ampak z vami mi bo uspelo sem brez skrbiuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
5.2.2008 19:11:39   
_ancica_
ja res je, sem ful zaostala, pa danes me spet ne bo doma. Kmalu se bom mogla poslovit, tako da ne vem kdaj bom dobila novo zvezdico. No, enkrat bo ze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
5.2.2008 19:13:53   
sončnica24
Tany zdaj te boma pa zgleda obe zapustili tako da boš mogla met samogovore, se mi prav smiliš, pa saj če ne prej drugi teden bomo pa spet veselo klepetale pa bomo zvezdice zbirale.

Lepo se mejte in pridno pišite.

Pa pa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
5.2.2008 19:13:55   
tany83
drage moje skupi nam bo uspelo... user posted image user posted image user posted image  in to mislim na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in na user posted image user posted image ... ter postat user posted image .... user posted image user posted image user posted image

ja ancica jaz komi cakam na malo ragibavanja, ker me ze vse boli od sedenjauser posted image user posted image user posted image .. ter se malo stiskala k mojemu user posted image user posted image ....

kar pa se rakcev tice ne mi jih niti omenjat ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
5.2.2008 19:15:51   
tany83
no pa pojdite... bom pa samogovore mela... user posted image user posted image user posted image

lepo se imejta obe....user posted image user posted image user posted image

ti ancica pa se lahko se kaj oglasis, ce bos mela kaj casa...

papa user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
5.2.2008 19:29:20   
_ancica_
evo tany, zdaj te bom pa se jaz zapustila user posted image se bom pa probala se kaj oglasit danes, seveda ce pridem kmalu nazaj. Ce pa ne, pa ti (in vsem ostalim) zelim lep dan in se lepsi vecer user posted image user posted image

zdaj pa sibam user posted image cau bau user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
5.2.2008 19:33:34   
tany83
no lepo se imej ancica.... ce se ne tipkamo vec, se imej lepo... lep vecer in fajn telovadbo ti zelim user posted image user posted image user posted image ....

papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
5.2.2008 19:54:24   
spps
alo!men je ratalo prit domov!prej sem bila doma sam pol ure-tolk da sem kosilo pojedla,nato sem malo naštimala,da sma šle v povorko,pol sma še žlahto obletale-mojo in njegovo,zdaj pa sem res kooončnooo doooommaaa!tk da če še je kera kje blizu naj se javiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
5.2.2008 19:58:01   
tany83
No lepo spps da si prsla mal tle gor... user posted image user posted image user posted image

kaj pa si bla namaskarana???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
5.2.2008 20:04:43   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem sam eno lasuljo z dolgimi lasmi navlekla nase,ker najprej se nisem mislila nič maskirat,pa tud danes časa ni blo da bi se kaj bolj konkretno namaskirala.mala pa je bla princeska,tk je zafnana da se kar kadi.kaj šele bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in tany,kaj si ti počela danes?oz.še boš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
5.2.2008 20:12:32   
tany83
lepo... user posted image user posted image user posted image

jaz sem pospravila obe kopalnici, pomila tla v sobi... mal pospravljala.. skuhala riz, zdaj bom mogla pomit posodo... ma ne delam kaj dost... in pol se morem se stusirat... in pocakam da pride moj user posted image  domov...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
5.2.2008 20:16:46   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Sem ravno lumpe dala v posteljo, pa mala še kar ven hodi, da nebi pancala..da te kap.
In to pride 20 x ven, ter moti večja dva , da ne moreta zaspat.Pa sta komi, zmatrana od šole...
Pekla sem dva peciva.Makovega, samo da sem namesto maka dala mlete lešnike. Drugi pa je kakavov kolač.Njam.
Mala piška je bila za pusta klovenček, sine tudi, ta večja piška pa je bila seveda Pika Nogavička.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.