fionaP
|
Ojla, da nas malo spravim na vrh Anuš - si se igrala vodovodarja? A zdaj pa možek noče priznat, da obvladaš ja, ja, moški ponos Tananejka - pri nas so Telebajski priljubljeni le, dokler se ne prikaže Nu - Nu (sesalc) - tega pa Nuša ne mara. Še zmeraj je zakon Pujsa Pepa in včasih tudi Vlakec Tomaž. Za pusta bo Klara kot Tanaja - Indijanka, Nuša pa pikapolonica. Alina je zelo napredna, kar se govora tiče. Nuša govori bolj posamezne besede, pa še to je včasih sploh ne razumemo. Ona pa ponavlja in ponavlja, verjetno v upanju, da se nam bo posvetilo, kaj hoče povedati. Aja, R. Klara ga je obvladala šele pri 3,5 letih. Nuša pa ga zaenkrat nadomesti z J ali pa spusti. Edino zadnjič me je presenetila, je bil pozen, Nuša je prinesla telefon, si ga prislonila na uho in rekla OČI, PIDI! No in to je višek od stavka pri nas za potovanje. Mi se verjetno odpravljamo v London enkrat spomladi. Obiskat gremo prijatelja, ki se je tja preselil. Ker pa bomo precej hodili po muzejih (Klara je velika ljubiteljica slik, zgodovine...), bomo Nušo pustili doma. Mateja82: Mislim na vašo družino in vam želim, da bo čimprej boljše, ne izgubite upanja. Pri nas smo podobno zgodbo preživljali z mojo mamo pred 3 leti. Izgledalo je res grozno, zdravljenje je trajalo 1 leto, vmes so bile tudi krize. A vendar je mama vztrajala in danes je zdrava. Hodi le še na redne kontrolne preglede. Princess Mononoke: luštno, kako Ema sestavlja stavke iz obeh jezikov. Lepo, da uživata skupaj doma. Tudi meni je všeč Spirited Away... Nuša si tudi rada izbere, kaj bo oblekla. Najraje ima bodije, ki so kupljeni v Sparu in imajo znotraj našitega zajčka Sparkya. Obožuje tudi en pulover, ki ima narisan vlak. Zanimat se je začela tudi za oblekice in sponke za lase. To ji moram obleči in pripeti na lase, potem se hodi gledat v ogledalo na hodniku, kako je lepa. (EPA) Ti jaz odgovorim namesto Peli (upam, da ne bo huda), kaj je špampek - otroška posteljica z ograjico okrog Beti: Še dobro, da ni bilo hujšega, kot buška. Pri nas smo tudi že imeli nekaj takih "kaskaderskih" točk, in sicer kot posledica skakanja po kavču (česar sicer ne dovolim) ali plezanja na stol. Samo s to razliko, da Nuše čisto nič ne izuči Glede samostojnosti: slačenje ja, oblačenje ne, obuvanje in sezuvanje ja, hranjenje ja. Smučat smo šli in jaz sem največja frajerka, ker: - nisem padla niti enkrat - sem takoj obvladala tehniko - celo uživam pri smučanju, kar si nikoli ne bi mislila! Jaz, ki sem totalni antitalent za šport, smučam....noro. Dosti bo, še drugič malo napišem. Pa pa
|