|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
4.2.2008 16:35:32   
barbaw
špelin@ meni osebno se tudi zdi, da večji kot je odjenček, več kil ima, bolj je razvit ima tudi več možnosti, da bo imel v kasnejših letih manj težav z zdravjem. Je pa tudi genetsko pogojeno koliko težav ima vaš user posted image . Po moji strani smo vsi pretežno zdravi, nimamo nekih dednih bolezni, medtem ko pri mojem lubiju pa so že alrgije, ki jih je fasal tudi moj škrat, težave na dihalih (ima škrat bronhitise, ki pa bodo očitno počasi minili), kap, sladkorna bolezen, .. NI da ni. upam samo, da se bodo otroci bolj po meni vrgli. user posted image  

Valentina ti kar reči svoji G, da imaš težave. Mogoče pa bi mogla iti enkrat kar tako vmes pa ji reči, da te tako boli, da ne moreš več. Meni je še malo pomagalo moje delovno mesto (skladišče). Mi je takoj po prvih težavah dala priporočilo za šefico glede obsega dela, vendar ni pomagalo. Sem šla nazaj delat potem pa spet na bolniško, ker je bilo čez teden ali dva še hujše.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.2.2008 16:39:41   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

No, na bolečino sem takoj pozabila, a MOJ OTROK mi je bil obupen, ves spačen, umazan, tisti kohones so bili ogroooomni...

ha, ha, kasso, kohones, ha,ha

user posted image user posted image user posted image user posted image

To me vedno asociira na Javierja Bardema user posted image  user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.2.2008 16:41:15   
valentina2006
špelin@: user posted image  user posted image  takoj poskrbiš "za nas" in nam priskrbiš odgovore user posted image  user posted image

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.2.2008 16:43:42   
valentina2006
barbaw: HVALA user posted image  
              Bom probala delat, če ne bo šlo, grem pa itak k G.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.2.2008 17:02:19   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Vas bi neki rada vprašala... Kje kupujete user posted image  oblačila. Pravzaprav me zanima, kje se da dobit user posted image  kavbojke z uno široko elastiko user posted image ... Mogoče sem mal glupo vprašala... No upam na kakšn odgovor. user posted image

Valentina, ti si z Gorenjske, a ne? No, jaz sem super kavbojke (ful dober kroj in elastika) kupila v trgovinici v Lescah, ki ima znamko Mama Licious. Cena - smešna: 28 eur.
Katalog: http://www.mama-licious.com/

Baje imajo tudi v Trzinu neko skladišče, če ti je do tja bližje.
Aja, trgovinica se nahaja zraven železniške v večjem poslopju s trgovinami, mislim, da se imenuje Exit, prvo nadstropje. Jaz sem bila res zadovoljna, saj imajo ful nizke cene in tale znamka je res dobra (kupila sem si tudi nosečniški zimski plašč - 50 eur! ter dva puloverčka).

Sicer imam pa še ene user posted image  kavbojke iz HM-a in ene iz Bušija, pa so bile tele MamaLicious najboljše.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.2.2008 17:09:17   
aurora28
Joj grozna sem, pravkar sem zmazala vso Milko z lešniki user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.2.2008 17:13:49   
valentina2006
Aurea: HVALA user posted image  ... Katalog sem prelistala in majo neki kr hudih cun user posted image user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.2.2008 17:32:23   
valentina2006
aurora28: mmmm.... user posted image  se zdejle že sladka...

sama sm se kr tko.....................................
............................user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.2.2008 17:32:32   
Estrella*
Aurora: še ena goza se javlja in ti dela družbo; popapcala sem 3 krofeuser posted image

Špelin: havala za KLIK, se mi je zdelo nelogično kar sem slišala. Sicer pa upam, da nobeni od nas ne bo potrebno skozi to in bomo rodile po 36 tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.2.2008 17:33:36   
Aurea
Ni za kaj Valentina user posted image  Upam, da boš dobila željeno... Aja, pa ne pričakuj prav vseh stvari iz kataloga, ampak izbiro kavbojk imajo pa zagotovo največjo, kar sem jih jaz doživela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.2.2008 17:36:29   
Estrella*
Valentina: jaz sem hotela prelistati katalog in sem kliknila na povezavo, ki jo je dala Aurea, pa mi odpre prazno stranuser posted image
Kako ti je uspelo?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.2.2008 17:36:53   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Aurora: še ena goza se javlja in ti dela družbo; popapcala sem 3 krofeuser posted image  

Vodiš me za enega user posted image  (to je bilo danes moje kosilo - fuuul zdravo, a ne user posted image
aja, da ne pozabim omenit Cockte zraven - full mi pašejo mehurčki, ne vem, kaj je to user posted image  pol se pa nalivam z lahko radensko...

a smo spet pri hrani al kaj user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.2.2008 17:38:11   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Valentina: jaz sem hotela prelistati katalog in sem kliknila na povezavo, ki jo je dala Aurea, pa mi odpre prazno stranuser posted image
Kako ti je uspelo?

Estrella, če ti ne odpre, napiši v brskalnik mama licious in boš dobila takoj prvo stran!

Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.2.2008 17:40:46   
Estrella*
Aurea: hvala. Ratalo mi je, sedaj pa hitr malo pokukat!
Zdravo kosilo, ni kaj, ampak meni zadnje dni pašejo same nezdrave stvari......Ne vem več kako se obrzdatiuser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.2.2008 17:46:39   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+9kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +6kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 13Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 44X user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.2.2008 17:50:27   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP), Katy82 (3D 

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D), Aria81 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

06.03. 2008: . muki. (GP)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.2.2008 17:51:12   
valentina2006
Estrella*: S kje maš pa ti te hlače, k maš v Albumu slikico za 24 tednov???

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.2.2008 17:57:51   
Anitka
Oj čvekice!

Kako ste? A imate že obleke pripravljene za pusta?user posted image user posted image Jaz jo imam. Imamo v vvrtcu pustovanje trala. Sicer pa ugotavljam, da bo treba malce man po krofih posegat, ker se začnejo kg kopičitiuser posted image user posted image Sicer ne vem kje jih imam, saj so moje roke in noge še vedno kot zobotrebci, ta zadnja se tudi ni kaj dosti povečala. Trebuh in prsa sicer so večja, amapk za toliko kg?user posted image user posted image Ko ste bile pri velikosti prsih, naj povem, da je tudi pri meni trenutno s 75 B, 80 C. Si pa še ne upam nabaviti kakega modrca za dojenje, saj nimam pojma kako bo potem.

Edinaos lep buši.user posted image

Kasso in Špelin@ sem si skopirala recept za kruh. Bom poročala kako mi je uspel.user posted image

EMA - beda totalna, škoda zgubljati besede.

Aurora tudi jaz sem imela v starih časih kar manijo na križanke. Vse sem mogla rešiti in včasih sem bila tako nora nanje, da sem si pomagala z internetom dokler nisem našla vseh gesel.Nekaj sem tudi pošiljala in enkrat celo dobila neke knjige za nagrado. Sicer pa imam tudi jaz ginekologinjo v bolnišnici in včasih res malce dalj časa čakam. Na srečo triurnega čakanja še ni bilo.

Ste se pogovarjale o GP. Tudi mene G vedno pregleda vaginalno. Saj, ko me preglejuje ona še kar gre, ko pa me je na zadnjem pregledu pogledal tisti moški pa mi je bilo grozno. Čisto nič nežen, na hitro... Moja G je čisto drugačna in ni bilo nikoli tako grozno. Upam, da onemu ne pridem več v roke. Trebuha pa tudi meni še ni merila. Res zelo različno delajo tile naši G. Sicer pa dokler je vse o.k. se ne rabimo sekirat, a ne? So strokovnjaki in naj bi jim zaupali.

O popadkih pa tudi jaz nimam pojma, zato je vsakršna informacija tukaj dobrodošla. Saj v drugo mi bo že malce lažje, a ne?user posted image

Aja pa o sončku ste govorile. Po jutranjem dežju se je tudi pri nas prikazalo čudovito sonce, ki je kar popestrili dan. Jaz obožujem sonce in poletje.

Valentina
upam, da ne bo prehudo nazaj v službi in naj ti bo v tolažbo, da boš kmalu spet doma. Tudi jaz sem si nabavila user posted image kavbojke v H&M.

Jaz pa še kar delam in zaenkrat bom še ostala, saj se v redu počutim in mi tudi čas mine. Sicer pa verjamem, da bi se tudi biti doma kaj kmalu navadilauser posted image

Me pa zanima kako je s to akupunkturo o kateri ste pisale. Koliko časa pred porodom naj bi šel na akupunkturo?

**** pa tudi jaz že pogrešam. Upam, da je res le sto na uro zaposlena s pakiranjem in da je drugače vse o.k

Grem zdaj h kolegici na čvek in se potem še beremo.
Aja, še to tudi mi smo danes dopolnili polnih 24 tednovuser posted image

Lp,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.2.2008 18:10:01   
Katina
Valentina, čestitke za 24t. Naš dan je četrtek, ko stopimo v 27t.user posted image Ali greš najprej na 50g test?
Če se ne čutiš sposobna delat, potem to svoji G tudi povej, ker je čist brez zveze, da čepiš v službi in delaš stroške delodajalcu namesto državi, če ne boš mogla delat. Za številko te pa v službi verjetno res ne rabijo.

Valentina, Špelin@ hvala za dobre želje. Sem pa pravkar zvedela, da pestke niso pomagale in imam gestacijski diabetes. Navodila kako ravnati še dobim.

Skye indikacije za preverjanje ali imaš gestacijski diabetes so:
- če si ga že kdaj imela
- starost nad 35 let
- prekomerna teža
- če je prejšnji otrok tehtal več kot 4 kg
- če imaš sladkorno bolezen v družini
- če imaš otroka s prirojeno hibo
- če se je kateri od prejšnjih otrok rodil mrtev

Nekateri G pošljejo na ta test vse po vrsti, drugi pa selektivno.

O mojem porodu raje ne bom, ker kljub nevednosti in neobremenjenosti in praktično brez strahu ni bil taka izkušnja kot bi si jo želela. Sem bila pa tudi jaz budna kot sova in prvo noč nisem spala. No, naslednje sem pa prenosila mojo user posted image , ker se je drla od lakote, jaz pa brez mleka - ampak to je že druga zgodba, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.2.2008 18:12:37   
Estrella*
Da ne pozabim;če me spomin ne vara jutri, 5.februarja praznuje naša majska srečka naosečka!!!!

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.2.2008 18:16:56   
Estrella*
Valentina: to so user posted image kavbojke iz Neckermanna. Z njimi sem super zadovoljna, cena pa je mislim da okoli 40eurov.

Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.2.2008 18:17:53   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Sem pa pravkar zvedela, da pestke niso pomagale in imam gestacijski diabetes. Navodila kako ravnati še dobim.

Katina: user posted image  user posted image  user posted image  ... sej bo ...
Ob dieti se da cukr kr regulirat... Slabost je edin, da se morš mars keri stvari upret, sam bomo kr zdržal do konca, za naše user posted image  

user posted image  še to, za vse user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.2.2008 18:27:00   
špelin@
Katina, user posted image gestacijski diabetes, no user posted image  Saj drugače ni hudega, samo držati se moraš stroge diete in časovnega razporeda obrokov. Ampak ti si ta prava borka in vem, da boš to zmogla z levo roko user posted image  Za zdravega user posted image  vse. Pa še en user posted image  zate.

Aja, punce, sem hotela v "Golobčka" vprašat glede prostora, ampak je ravno ob ponedeljkih zaprto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.2.2008 18:28:10   
Estrella*
Katina: user posted image .Zelo mi je žal, pa vendar se z dieto da mariskaj rešit. Upam, da boš s čim manj težavami prebrodila to težko obdobje do poroda.

Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.2.2008 18:39:20   
valentina2006
Estrella*: HVALA user posted image  ... Sem že prečekirala njihovo stran.

NECKERMANN

QUELLE

Mal si poglejte. Se najde kej luštnga. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.