|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
4.2.2008 11:53:13   
TamaraJ
Aja jana81... meni so sprožili umetne popadke in sem šele potem dobila svoje. Tako, da nimam pojma kako to izgleda doma. Pa jaz sem šla v porodnišnico samo zato, ker sem imela pač občutek, da bom rodila. Pa v bistvu brez znakov. Čep se mi je odluščil šele v porodnišnici, malo preden me je sploh kdo pregledal in ugotovil, da sem odprta že 5 cmuser posted image . Hvala bogu mojemu ženskemu instinktuuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.2.2008 11:54:06   
barbaw
jana81 te ne rabi bit strah, ker ni nič takega. tudi jaz sem se spraševala prvič kako je to, ampak ko čutiš krče v intervalih veš, da je to tisto pravo. Je pa tako, da je vsak porod drugačen in ga tudi mamice drugače doživljamo. Veliko je odvisno od praga bolečine, karakternosti, ... Ko sem jaz imela popadke se mi je zdelo, da sem v svojem mehurčku in me nekdo od zunaj govori. Je pa tako, da ko je user posted image  v trenutku prenehajo bolečine. Najhuje se mi pa zdi, da je bruhanje, če ješ pred popadki. Po porodu pa pošastna lakota. tokrat si bom jaz pripravila malico za zraven. user posted image  In nekaj za pit.  Nikoli več me ne bodo pustili žejno in lačno. Sem bila namreč brez hrane cca 40 h. Preveč. Ne se ustrašit, popadki so trajali od samega štarta pa do poroda dobrih 10h. Sem rodila zvečer pa so mi dali prepečenec za večerjo. user posted image  

poraja se mi pa vprašanje, če bo naša mala Maja tudi ponedeljkova, ker smo vsi trije. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.2.2008 11:56:10   
Anonimen
Dobro jutro še z moje strani. Midve sve danes spale kot zadrogirane user posted image user posted image . Smo imeli naporen vikend, cel vikend obiskiuser posted image . So tudi vaši obiski, kdaj neobzirni do vas (user posted image ), saj priznam včasih mi je pasalo druženje med vikendi do 1h, 2h, 3h ponoči, zdaj pa ne več, user posted image user posted image ne zdržim niti do 12huser posted image . V soboto ko je bila ura šele 23h sem mislila da bom kar na sedežni zaspala, no skratka ko je bila ura 12:30 sem se pa kar izmuznila v spalnico, mojemu pa sem rekla, naj jim reče da me trebuh boli.
Jana81: jaz si tudi spoh ne predstavljam kako bo, ko se bo vse skupaj začelouser posted image , strah me ni ker če bo vse OK bom itak EA ali ULT. dobilauser posted image user posted image
TamaraJ: kot sem ti že povedala, meni še ni naredila vainal. pregleda mi pa trebuh vsakič izmeriuser posted image
Estrella
: ej res imave podobne trebuščke user posted image , meni je tako lepo gledat vse te lušne bušijeuser posted image

Pri nas je tako grdo vremeuser posted image .

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.2.2008 12:01:03   
TamaraJ
edinaos... ja, upam, da tudi mene spusti danes, kar se vaginal. pregleda tiče in da pogledava samo našega pikca, kako raste. Mel me živčki... ampak ma da je vse OK

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.2.2008 12:01:31   
barbaw
TamaraJ men se zdi, da so te pripomočke za gin. preglede izumili moški, ker drugače ne bi bili takšni. Ali pa mamogram, ki ti splošči joško. Sicer osebno še nisem bila na takem pregledu, ampak dokumentarci povejo svoje.

Kar pa se Eme tiče pa samo user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni osebno je od slovenskih tekmovalk bila najboljša Nuša z Energy. Celinka pa ni bila slaba, samo gledat je pa res ne smeš. user posted image  Jaz tudi mislim, da bi morala biti pesem energična in prodorna, ne pa za veselico vaškim pijančkom pet, ko jim je že čisto vseeno po dveh litrih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.2.2008 12:05:13   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
tokrat si bom jaz pripravila malico za zraven. user posted image  In nekaj za pit.  Nikoli več me ne bodo pustili žejno in lačno. Sem bila namreč brez hrane cca 40 h. Preveč. Ne se ustrašit, popadki so trajali od samega štarta pa do poroda dobrih 10h. Sem rodila zvečer pa so mi dali prepečenec za večerjo. user posted image  

poraja se mi pa vprašanje, če bo naša mala Maja tudi ponedeljkova, ker smo vsi trije. user posted image

Jaz bom tudi spakirala drugače kot prvič. V moji malhi se bo tokrat znašel kakšen sendvič, mleko v tetrapaku, zaloga vode, čokolade in podobnih izdelkov, bonbonov, kakšen gosti sokec... sam ne vem, kam naj to skrijem, da me ne bo kdo čudno gledaluser posted image . ja, se spomnim tole s prepečencom in albert keksi. Ti si bila res predolgo lačna.. jaz sem rodila dopoldne in sem padla ravno na kosilouser posted image . Sem bila pa lačna zvečer. Večerja je bila zgodaj, zaspala pa sem šele nevem... po enejsti ali kasneje. Do takrat je vse krulilouser posted image .
Punce, brez hrane nikamoruser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.2.2008 12:05:24   
Anonimen
TamaraJ: pa glej da nam boš danes sporočila:user posted image ali user posted image . Jaz navijam za user posted image user posted image user posted image
Pa vse ki vas G vsakič vagin. pregledujejo bodite vesele, mene nikoli in bi ji najraje na pregledu povedala, če smo mi z vagi. pregledi končali ali kajuser posted image . Jaz bi bila bolj pomirjena, če bi me tudi vag. pregledovala.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
4.2.2008 12:10:58   
valentina2006
Joj punce ste  pridne, sem kumi mojga user posted image uspela vržt z računalnika...

špelin@: HVALA, bom poskusla. So kr praktični nasveti. Pol povem odzive user posted image , k ma ves čas pripombe...

Naty*: FULL dobr, to da si v bendu...sem zmer občudovala glasbenike, k se mi zdi, da majo vse noči, pa vikende ferdirbane. No odvisn, kok si aktiven... Kk se pa reče bendu (če ni skrivnost)? user posted image

barbaw: Blagor vam za user posted image ... pr nm je vreme glih za  user posted image , k tko dž pada...

TamaraJ: Pridna v službi...jest si ne predstavlam kako bo, ko grem v sredo po 4 mescih delat...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.2.2008 12:11:36   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

TamaraJ men se zdi, da so te pripomočke za gin. preglede izumili moški, ker drugače ne bi bili takšni. Ali pa mamogram, ki ti splošči joško. Sicer osebno še nisem bila na takem pregledu, ampak dokumentarci povejo svoje.

Ja, se popolnoma strinjam. Tisti račji kljun zihr ni ženski izum. Matr, bi cvilili, če bi jim kaj takšnega kdo v rit tlačiluser posted image . In potem še rečejo: sprostite see. Ti se daj, če se lahkouser posted image

Kar pa se Eme tiče pa samo user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni osebno je od slovenskih tekmovalk bila najboljša Nuša z Energy. Celinka pa ni bila slaba, samo gledat je pa res ne smeš. user posted image  Jaz tudi mislim, da bi morala biti pesem energična in prodorna, ne pa za veselico vaškim pijančkom pet, ko jim je že čisto vseeno po dveh litrih. user posted image

Ja, Nuša in mogoče še Darja s Prisluhni mi. Aja, pa Tih deževen dan mi ni bil slab... samo žal zelo slabo uvrščen.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.2.2008 12:14:19   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
jest si ne predstavlam kako bo, ko grem v sredo po 4 mescih delat...user posted image

Ah, tolaži se s tem, da ne greš za dolgouser posted image . Malo se še dopusta pokoristi, potem pa porodniška. Hitro gre vse skupaj. Pa mal spremembe vedno koristi.. Hmmm, razen zgodnjega vstajanjauser posted image . To mi je vedno večja muka.

Uauuuuu, pri nas je posvetil soooončeeeekuser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.2.2008 12:15:31   
Anonimen
valentina 2006: bogica, ker moraš po tolikem času nazaj v služnouser posted image , jaz sem doma od 2008 in upam da mi več ne bo treba nazaj.

Vse pohvala za vse majčice, ki še pridno delajo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
4.2.2008 12:19:22   
barbaw

Ja, se popolnoma strinjam. Tisti račji kljun zihr ni ženski izum. Matr, bi cvilili, če bi jim kaj takšnega kdo v rit tlačiluser posted image . In potem še rečejo: sprostite see. Ti se daj, če se lahkouser posted image

user posted image user posted image user posted image

So mi kar solze od smeha pritekle, ko si predstvaljam račji klju v riti. user posted image

V porodnišnico bove pa kr potovalko nesle. Eni jo, sem videla na lastne oči. Jaz pa tisto malo torbo od vozička.

Valentina, očitno na vašem koncu bolj čvekate, saj je pri nas spet nehalo deževati in je ponovno sonček. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
4.2.2008 12:23:41   
sesil
valentina 2006, a ti ni komisija podaljšala bolniške, al nisi niti dala za naprej. ker zdej prihajamo v najbolj težavno obdobje z miljon problemčki. mene si ne predstavljam na delu. joj, mi je prav hudo zate. upam da imaš vsaj "normalno službo", če take sploh še obstajajo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.2.2008 12:32:16   
valentina2006
...sem prezgodi potrdila...sej user posted image  nerodnost. user posted image user posted image

Tud mene G to user posted image  vsakič vaginalno pregleda, ker mi mer MV, ker ji neprestano težim, da user posted image  tko dol tiši... Zoprno user posted image . Trebuha pa mi G še v življenju ni merla user posted image ?

aria81: Čimprej se pozdravi.... user posted image user posted image user posted image

Kar se poroda tiče, bom vse pretrpela, sam da bo na svet prijokal zdrav user posted image . Sem bla januarja 2007 na UPN, pa je tko čudn občutek, ko rodiš... No pa nočem o tem razmišlat.
Pr svoji prvi user posted image  (2002) res nisem vedla, kako vse skup poteka, ampak sej gre samo od sebe...ene so me fajn prestrašle, da kok je grozn porod, pa da nikol več neb šle rodit...sam jest se nisem dala... Moj porod je poteku od zjutri 8.00, ko so sprožili porod, pa vse do 19.00, ko je na svet prijokala naša user posted image ... In ko sem jo držala v naročju, sem vse pozabila...takoj, ko sem prišla v sobo na oddelek, bi lahko šla še 1X rodit... Tko da, vse ki ste sedaj 1 user posted image , brez skrbi......

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.2.2008 12:42:33   
jana81
se poskušam čimmanj obremenjevat,me tud še ni strah, ampak ko tole berem 8, 10,12 ur popadkov???? se mi kr zmeša. Jutr grem na Dobrno na 3D UZ, pa bom kr rezervirala termin za akupunkturo (pravjo da se bistveno zmanjša prva porodna doba-kao popadki ), ker ne vem če bom zmogla tm 10 ur ali več trpet, pa še moj user posted image  zraven, tega si ne predstavlam. No al pa tud....user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.2.2008 12:42:54   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
jest si ne predstavlam kako bo, ko grem v sredo po 4 mescih delat...user posted image

Ah, tolaži se s tem, da ne greš za dolgouser posted image . Malo se še dopusta pokoristi, potem pa porodniška. Hitro gre vse skupaj. Pa mal spremembe vedno koristi.. Hmmm, razen zgodnjega vstajanjauser posted image . To mi je vedno večja muka.

TamaraJ: Edin s tem se lahko tolažm, ko vem, da ne grem za dolgo. Sam ne vem, kdo bo zjutri vsat namest mene user posted image  user posted image  .
user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Pr nas še zmer user posted image .

barbaw: Se bomo mogl mal umirit, če ne bo še toča... user posted image  user posted image

edinaos: Res mi ne diši it po tolku času v službo...Pa še dolgo vožnjo imam. user posted image  user posted image

sesil: Ah komisija... Vse je odvisn od G in moja je, kar se tega tiče user posted image ... Ker ginekološko pr men trenutno ni nč "narobe", pač smatra, da sem spsobna za delat user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.2.2008 12:48:26   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
se poskušam čimmanj obremenjevat,me tud še ni strah, ampak ko tole berem 8, 10,12 ur popadkov???? se mi kr zmeša. Jutr grem na Dobrno na 3D UZ, pa bom kr rezervirala termin za akupunkturo (pravjo da se bistveno zmanjša prva porodna doba-kao popadki ), ker ne vem če bom zmogla tm 10 ur ali več trpet, pa še moj user posted image  zraven, tega si ne predstavlam. No al pa tud....user posted image  

jana81: Prav je tko...ne obremenjuj in ne sekiraj se...čas prinese svoje. Sem pa slišala, da akupunktura enim zlo pomaga. Moja sdelavka je bla pr ta 1 user posted image  in je rodila b.p., s tem, da je bla strara takrat 41 let.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.2.2008 12:50:10   
kasso
ja, punce, ne se bat poroda, ker ni noben bav bav. Res, da boli, ampak se da preživet :) ..... v soboto je rodila moja prijateljica v manj kot eni uri...jaz bi tudi, he he....

edino, kar me je motilo, je bilo to, da me je mama pred prvim porodom pravla, da zelo boli, a da v momentu na vse pozabiš, ko zagledaš dojenčka. No, na bolečino sem takoj pozabila, a MOJ OTROK mi je bil obupen, ves spačen, umazan, tisti kohones so bili ogroooomni... in ni bilo nobenega čudovitega materinskega občutka (po drugem porodu je bilo milijonkrat boljši)...čez par dni, pa me je začelo prijemljat, he he... in kljub temu, da mi je bil otrok takoj po porodu obupno grd, je zdaj en lepotec,... he he... jaz sem se bolj ustrašila, da ga ne bom znala imet rada....in da sem ena čudna zver.

Aja, tudi sama ne grem več rodit brez sendviča v rucku...ker te po porodu pustijo lačneeeee. tudi mene so filali le s prepečenci in navadnimi keksi...jaz pa lačnaaaaaa...

Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.2.2008 13:06:54   
valentina2006
user posted image  user posted image  za prijateljico user posted image user posted image

kasso: Tko kot si napisala ne se bat. Se strinjam s tabo, da na vse pozabiš, ko držiš user posted image  v naročju.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.2.2008 13:16:08   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
tisti kohones so bili ogroooomni...

user posted image  user posted image  user posted image  ok, zdejle sem se pa posteno nasmejala!! ja kasso, se strinjam, organcki kar izstopajo, tudi pri deklicah user posted image

drgac pa, dober dan vsem skupaj!

kle je bl zalostno vreme, ampak nic hudga, domov grem in pol sam se spat user posted image  sploh ne vem vec kaj vse ste se zgovarjale? user posted image  

joj, a ste vidle, da niso sam februarke odprle sezono, se marcevke so jo!? user posted image   ok  zdej me pa za mal panika in neucakanost dajeta user posted image  user posted image

aja, trebuscki: ej, pa jest ne vem vec?! nimam lubenice, niti zogice, niti ni tak zaobljen kak vas, ampak je kr neki in se zmer ga lahko z navadno majcko skrijem?? matr bo mene pol raznesl! user posted image  sam da Poba brca, tko vsaj vem da je vse ok..

nc, gremo nazaj delat, mal me ta teden base k ma en dan manj in se pozna na (vecji) intenzivnosti dela - pac, je treba do konc tedna speljat..

lp, n.

ps.s. ****yyy???

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.2.2008 13:22:07   
Naty*
U madonca ste naklofale v tem času, ko sm js stanovanje pospravljala user posted image . Joj a še kero po sesanju ful križ pa trebuh boli???

Tamara pol je bla moja odločitev pravilna, se mi je zdelo da bo tko user posted image ...sej vem, da ste v Butalah ta vikend rabl veliko energije user posted image . Midva sva pa hotla it na karneval, pa je moj user posted image  ful bolan, tko da letos pač nisva šla. Gremo pa drugo leto trije user posted image ...

jana mislm, da nas vse, ki smo prvič noseče mal skrbi kako bomo vedle, da je to to... Moja prijatljica je rodila decembra drugič, pa sploh ni bla sigurna, da ma popadke. Mal jo je v križu špikalo, pa je šla čist iz preventive k G in ugotovijo, da je že 4 cm odprta! Je rekla, da je šele na mizi začutla prvi pravi popadek. No hočem rečt, mende res ni pravila, vsak porod je zgodba zase.
A veste, kaj pa mene skrbi....kaj če ti voda odteče, ko si...ne vem, naprimer v trgovini? A ni to mal zoprno? A sm čudna...user posted image

edinaos tega pa ne razumem od ljudi...sej bi si lahko misl, da ti ni do ponočevanjauser posted image . No pri naju so bli do zdaj hvalabogu vsi razumevajoči pa so se odpravl domov ob solidnih urah.

No bom pa še js komentirala EMO, sej ne morem da ne bi user posted image ... Men je bil komad (če glih kater) od Šulerce všeč, ker je mel vsaj neki "drugačnega" not. Ko sm pa vidla superfinale, sem pa priznam vseeno navijala vsaj za un romski komad. Sej Rebeka mi je faca, pa komad kot tak ni slab....ampak vsi bojo pošiljal na Eurosong pevce, ki znajo pet, Rebeki je pa to precej švoh stran. Je mogoče dobra voditeljica, ampak pet pa res ne zna. Prvič upam, da sploh ne bomo prišli čez polfinalni večer (ko da si je to treba posebej želet)user posted image ...

valentina 2006 veš ni tolk hudo bit glasbenik, če uživaš v tem user posted image . Pa to je prednost, da sva oba v bandu, ker če bi mogla doma ga čakat cele noči verjetno ne bi blo tolk fajn. Tko mi je pa prav užitek...bolj kot folk žura, bolj je fajn pet user posted image . Ime banda pa ni skrivnost, ampak mi ga glih ni za izpostavljat zaradi raznih firbcev, ki so na forumu. Pa tkointko smo bolj lokalno poznani na notranjskem (pa občasno špilamo na primorskem), tko da ti ime verjetno ne bi nič povedalo. Če te pa vseen zanima, ti pa še zmer lahko pošljem zs.
Glede službe pa upam, da ti ne bo treba več dolgo delat. Js si kr ne predstavljam...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.2.2008 13:25:51   
aurora28
TamaraJ mene G vsakič pregleda vaginalno in mi not vstavi tisti kljun user posted image , matr je neprijeten. Jaz ponavadi G, da se malo zamotim z vsatvljanjem kr neki sprašujem in odmislim neprijetni občutek user posted image .

Jana81 jaz si tudi ne predstavljam kako zgleda porod in se mi zdi, da manj ko poslušaš ˝babje čveke˝ boljš je, ker nekatere res pretiravajo in nas strašijo, v bistvu pa se sama prepričujem, da tako kot je vsaka nosečnost drugačna, tako je tudi porod drugačen. user posted image Moja mami je pri sestri po roku šla v bolnico brez vseh popadkov, niti ji voda ni odtekla, pa so ji predrli mehur in sprožili popadke, mislim, da je po 10 urah rodila. Pri meni pa ji je voda odtekla in je imela svoje popadke. Evo kako je različno, pa ista ženska in dva različna poroda.
user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.2.2008 13:27:18   
TamaraJ
No, jaz grem počasi. Še domov skočim, da se preoblečem (ma zaradi feelinga se prav moram).

Kasso... jaz sem se tudi bala, kako bo po porodu. Ampak je bilo potem fenomenalno. Meni se je kar mešalo od malega pikca. Jaz sem mogoče  malo čudna, ker ne maram slik takoj po porodu, ko je še ves umazan in zgrban in... kaj pa vem, raje vidim male pikce v objemu svojih mamic kakšen dan po porodu.

Nič, se slišimo potem.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.2.2008 13:27:20   
Skye
Lep ponedeljkov pozdravček user posted image  user posted image

Upam, da ste preživele lep vikend, kljub bolj žalostnem vremenu.

Mi pa smo v petek dobili nov pralni in sušilni stroj in seveda sem čez vikend oba hitro stestirala. Sem navdušena nad sušilnim strojem...ga imam prvič in sploh ne morem verjeti kako mehko je perilo v primerjavi, če ga sušiš na štriku. Sploh ne vem kako sem do zdaj preživela brez njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa smo začeli uradno z delom na ostroški sobici....trenutno je na sporedu kitanjeuser posted image user posted image

Vidim da se pogovarjate o Emi...jaz moram priznati da je nisem gledala, ampak ko sem slišala da je zmagala Rebeka Dremelj me je skoraj na rit vrglouser posted image  Niti me ne zanima kakšna je pesem, ker vem da iz njenih ust še nisem slišala nobene dobreuser posted image

jana81, TamaraJ in katy82 stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image  

A o porodu že tud teče tema......ja saj čas res beži....še malo......user posted image  Jaz sem se nekako sprijaznila s tem, da bom verjetno imela carski rez, kar mi po eni strani kar paše, kajti moj prag bolečine je na čisti nuli in si sploh ne morem predstavljati da bi morala kakšnih 10 ur ležati v bolečinahuser posted image

A ste kaj pustovale?...Jaz sem...predvsem kar se tiče pohrustanih krofov......kar groza me je stopiti na tehtnicouser posted image

Eno mogoče butasto vprašanje...kako ležita moji dve princeski, če z AS slišim srčke levo in desno od popka...gibe pa čutim vsepovsoduser posted image

Lp
Skye

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.2.2008 13:28:12   
valentina2006
user posted image  Punce, mi mamo dons 24 tednov. user posted image

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.