barbaw
|
jana81 naj te potolažimo,da tisti najhujši popadki trajajo 3-4 ure, ki pa minejo kot pol ure. Cela stvar malo dlje traja, tisti ta težji del pa gre hitro. Te ne rabi bit nič strah. Mene prvič ni bilo, pa me je zdaj še manj. Upam samo na svoje popadke. Tudi jaz poznam eno "gospo", ki je rodila v eni uri in tričert, pa je rekla, da nikoli več ne gre. Pač prag bolečine je različen in ene to lažje prenesemo ene pa ne. Tiste, ki imajo nizek prag bolečine imajo že prej strahove, pa težave, ki to sploh niso v nosečnosti, ... Valentina z mano ginekološko gledano tudi ni nič narobe, samo pa moji G, ki je očitno bojša od tvoje, ni všeč, da imam bolečine čez trebuh, da sem imela krče pri treh mesecih nosečnosti in tudi kasneje, pa da me dol tišči. Sem šla k njej tudi nenapovedano zaradi bolečin pa me je takoj dala na bolniško. Zdaj pa že od sredine novembra tičim za "pečko". Zdaj pa imam v sredo kontrolo in me prav zanima kaj bo rekla, ko ji bom povedala, da mi pritiska na žile, ki vodijo v noge in da me križ boli kot . za 24t. Kasso men se pa moj škrat ni zdel čuden. Pa še barvo je imel skoraj tako kot jo imajo kasneje. Mogoče zato, ker je bil prenošen in ni bil nič kaj zgužvan. Je pa moj nečak rekel, kakšnega aliena sem rodila. Narava če nosiš v križu te ne bo nič razneslo, samo križ te bo bolel. Nimajo vse nosečke velikega trebuha. Kaj pa to, ko je ena kolegica (če je ne bi poznala ne bi verjela) šla na wc je mislila, da jo šraufa pa je imela popadke in rodila zdravo punčko. Druga pa baje ni vedela do 7. meseca, da je noseča. Obema so zrasle prsi pa nič drugega. Prva se je samo malo poredila. Jaz bom imela ta teden 27t se pravi, da me čaka samo še 9t (2 meseca). Naty sva v istem klubu. Križ je ena sam hudič. Pa tole pucanje imam jaz od prejšnjega tedna vrh glave. Bi mogla pa me preveč noge bolijo, da bi stala. Še sedet ne morem. Če bi ti voda odtekla na čudnem kraju, reimo v trgovini pač poveš prodajalki, da naj lužico pobrišejo. Nimam pojma kako to zgleda. Verjetno je bolj nerodno, da si cela mokra. Skye jaz ti povem, da brez sušilnega stroja ne boš več mogla živet. Meni se je skor svet podrl, ko nekaj ni delalo. Mogoče pa ležita ena na rit ena pa na glavico vzporedno in ne več v nadstropjih. Saj ti bodo delali še UZ pa boš videla. Jaz pa vseeno upam, da boš kar lepo po naravni poti rodila, saj z zašitim trebuhom ne boš mogla dvigovat princeski, ... Je celjenje vseeno dalj časa, po naravnem porodu pa takoj mine ko rodiš. Kar pa se cukr testa tiče, te ponavadi dajo zaradi težav. Pri tvoji nosečnosti pa je normalno, da se tako rediš, saj imaš dve princeski pod srčkom. Estrella imam 2t rok pred tabo in je tudi na sredo. Kar pa se energij po porodu tiče je bilo z mano isto. Sem imela občutek, da ne bom nikoli zaspala. Aurora kolikor s jaz spomnim nimajo dekic v HM, saj v Mb ne. Jih prej najdeš v kakšni pikapolonici, baby centru, sparu, ikei, leclercu, ... Jaz jih imam iz Spara.