|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
4.2.2008 9:54:00   
aurora28
Oj!

Jana saj sem jaz tukaj user posted image , malo sem šla nazaj v posteljo in dremala ter brala knjigo. Moj nov hodi je reševanje križank user posted image , do zdaj sem rešila že štiri in ji poslala v uredništvo, mogoče pa kaj dobim user posted image . Spomnem se leta nazaj ko me je tudi tako prijelo in sem reševala križanke ter jih pošiljala in sem enkrat dobila obesek za ključe, drugič pa cel komplet od barvic, tempar, voščenk, flomastrov, še svinčniki in ravnilo je bilo zraven. Takšne nagrade se pa ne branim. Mi je zelo prav prišla, če ne drugega sem jo dala naprej svoji sestrični za rojstni dan. user posted image

Jana a šele popoldan imaš pregled? Joj to se boš načakala, kam pa hodiš? Jaz imam preglede vedno zjutraj, ker pa moj G dela v bolnici, mora biti na razpolago tudi za urgentne primere in kadar gre v operacijsko ga moram čakati tudi po tri ure, kar se pa tebi ne zgodi. user posted image Verjetno je pri tebi tako, da ko imaš uro počakaš max. 15 minut in si že na vrsti.....vsaka stvar ima dobre in slabe lastnosti.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
4.2.2008 10:07:03   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

valetina2006, ti napišem recepte - samo da preberem in pokomentiram dogajanje tule čez vikend user posted image  

špelin@: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
4.2.2008 10:23:00   
špelin@
Zdaj pa se bom spravila malo nakladat user posted image  Kruh.

Jaz ga v kruhomatu delam po principu: dobre pol kile moke, 3 deci tekočine, žlička soli, žlica sladkorja, vrečka suhega kvasa. To je osnovna mešanica, ki se je približno držim. Če hočem recimo koruzni kruh, dam 350 g bele in 150 g koruzne moke. Če dodajam rženo, črno oz. polnozrnato moko, dam 300g bele in 200 g drugačne. Če dam manj bele in več druge, pride kruh bolj zbit in nizek, se pa da to popraviti, če streseš v moko malo pecilnega.
Tekočina: lahko daš samo vodo, ampak je kruh okusnejši, če dodaš mleko, jogurt ali kefir. Pač po svojem okusu. Če dodaš žlico olivnega olja, je še boljši.

Drugače pa kruh raje pečem v pečici (kadar je cenejša tarifa elektrike). Takrat pač vzamem večjo količino sestavin in naredim še malo sirovih, makovih, žemljic,... Če delam testo za tovrstno pecivo, dam samo mleko in malo več sladkorja oz. medu.

Pa še en čisto poseben recept, ki sem ga preplonkala z enega foruma in sem ga preizkusila ta vikend:

600 g moke
250 ml mlačnega mleka
200 g kuhanega krompirja 
1  žlica soli
1/2 žlice sladkorja
2 žlici olja
1 žlica jabolčnega kisa
1 jajce
1/2 kocke kvasa
Vse sestavine, razen moke in kvasa, zmešamo s paličnim mešalnikom in vlijemo v posodo kruhomata.Na koncu damo moko in kvas. Pečemo na hitrem programu.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
4.2.2008 10:28:40   
špelin@
Aja, za bolj gost sladek ali sadni kruh, dam noter še eno jajce.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
4.2.2008 10:35:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Zdaj spet pečem v avtomatu z moko - mešanico za kruh, ki jo kupim v Sparu (je sparova znamka - najraje imam mešano, bel mi ni tako dober, s semeni pa nisem še probala-  a sem jedla pri sestrični in je ok).

Ja, Sparova mešanica za bel kruh je meni zanič user posted image  Krneki brez okusa. Drugi dve mešanici sta sicer ok (sploh glede na ceno), so pa Hoferjeve mnogo bolj okusne, ampak tudi dražje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
4.2.2008 10:35:45   
Naty*
Jutrouser posted image ! Midva z mojim user posted image  sva se danes zbudila ob štirih pa nisva spala do pol sedmih, pol nama je ratalo pa šele deset čez devet vstat (no ja, mali je začel brcat šele pred kake pol urce)! Madonca kr ne vem kdaj sem nazadnje tolk dolg spala user posted image . Zato zdej bl pozno gledam, kaj ste kej nakomentirale od včeri user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naty ti si res prava manekenka....pa še to me firbca...ka mate kako skupino, da mate špile?
 joj kok me žgečka mali, če ležim na boku, me kr spomne nej se prestavim.user posted image user posted image

Manekenka...ja bi bila s +15 cm pa -10 kg user posted image ... ampak sm zadovoljna že, da sem od prejšnjega pregleda ostala na +8 kil, da ni šlo več gor user posted image ...
Ja midva z user posted image  sva oba v bandu, on poje pa igra kitaro, js pa sam pojem (aja ne...igram tamburinček user posted image ).

aurora nekak si nas ne predstavljam na EMI...pa vseen hvala za nasvet user posted image . Enmu od naših bolj diši MMS, pa ne vem, če bomo letos kej delal na tem....vsaj z mano bo bolj težko kej user posted image .

Sm se odločla, da EME ne bom komentirala user posted image user posted image ...kaj ste še mele... aja strije! Ja js jih mam po bokih in nogah še od prej, tko da težko rečem, če je kaka nova med njimi. Po prsih in trebuhu pa zaenkrat še nobene, ampak časa je še kr neki ane user posted image .

kasso ti morm povedat, da buscopan pomaga. Že dve noči zaporedoma sem mela spet bolečine v želodcu in ledvicah, pa sm ga vzela. In je blo dobr (al pa če sm se psihično tolk prepričala, da pomaga user posted image ).

Jutr grem pa v Celje user posted image , sicer mam zobozdravnika, ampak grem še na šiht pol mal zrihtat stvari, ki jih tanova še ne zna... joj, kaj bi dala, da ne bi blo treba. Čist vse mi je odveč, vožnja do Celje, zobozdravnik....da o šihtu sploh ne govorim. user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
4.2.2008 10:41:40   
barbaw
Dobro jutro/dan!

Mi smo pa danes bolj pozni. Sem zjutraj ugasnila budilko in zaspala, tako da je Jaka malo kasneje prišel do vrtca. user posted image  Ni še nič zamudil. Bilo pa je samo 6-8 otrok. user posted image  Nimam pojma, kaj se je zgodilo, ker je vedno bilo vsaj 15 otrok. Vem, da so dva prepisali in je prišla ena nova punčka. user posted image  Upam, da niso vsi bolani.

Ko sem pa spravila Jako v vrtec sem pa se prvič po ... mesecih spravila nazaj v posteljo in sva se z user posted image  crkljala. Kako je bilo fino. Sem bila včeraj tečna kot user posted image . Me že kar malo v slabo voljo spralvja to, da moj škrat vedno želi, da ga jaz oblečem, dam sok, grem z njim do wc, ... mene pa tako boli križ in trebuh. Včeraj je bilo tako hudo, da sem se mogla zadrogirat (1 spazmex). Je user posted image  brcala kot nora, križ me je tako bolel, da nisem več vedla kam naj se dam. Še zjutraj me je malo bolelo, ampak je minilo. user posted image  

Pri nas izza oblakov kuka sramežljivi sonček. Verjetno še bo kaj iz tega, saj je pred eno uro kar močno deževalo.

Komenatrji na včeraj ne bodo padali. Razen Špelini namenim enega. Ti se lahko s tistimi svojimi pridobljenimi 6 kilami skriješ, ker sem jih jaz baje že dobila 12. Me je strah, da sem še na boljši poti za +20 tako kot v prvi user posted image . Pa sploh ne jem več drugega razen sadja za večerjo. Se mi zdi, da se mi še pravi sok, ki ga tudi ne pijem več dosti vsede na rit. Sem se odločila, da bom dala odmontirat špegle do konca user posted image . user posted image

Zdaj pa se je sonček pokazal. Vsem, ki ga nimate ga pošiljam, da ne bo ta dan preveč turoben. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
4.2.2008 10:42:34   
TamaraJ
Ojla majčice!

Joj, spet ste tokliko napisale... Sem šla malo skozi vse, vendar nimam časa, da bi komentirala kaj več, ker me je od petka počakalo velikooo dela (meni pa se prav nič ne da). Ja, pa moj user posted image  protestira, ker sem sklonjena k računalniku. Sploh ne vem več v kakšno pozo naj se dam, da ga ne bo motilo. Že zdaj napol ležim tukajuser posted image . Jao, nič kaj udobno se ne počutim tukaj v službi več in mi je že kar mučno vse skupaj.
Pa malo sem utrujena od vikenda.. V soboto sva bila s Timijem v telovadnici v Cerknici, kjer so imeli otroci pravo žurko. In sva tri ure šetala sem ter tja, po kokice, pa sladkorno peno, pa še balonuser posted image . Oderejo te kot bebca... sicer pa sem sama kriva. Kaj pa nasedem nedolžnemu pogledu. Sej veste, kakšen pogled ima kuža, ko kaj prosi... no, nekaj takšnega ob posebnih prilikah obvlada naš Timiuser posted image . No pa sej; jaz sem čist mahnjena na tega mojega otroka in si ne morem pomagat.

Ja, pogledala sem si čudovite trebuščke v albumih... barbaw, naty, edinaos,.. Upam, da nisem katere spustila. kar opozorite me. Sicer pa je meni tako hitro minilo.. Se spomnite prvih slikic, ko si moral prav dobro pogledat: ooo, pa res je malo izbočenuser posted image . Zdaj pa se tako hitro bližamo maju..

Naty... hvala za nasvet glede kriminalk. Sem že slišala za tega avtorja, nisem pa se še lotila brat. Zdaj je v igri še Peta ženska od Mankell-a in ko to končam, se bom res lotila tvojega predloga. Thanx. Sem pa bila čist mahnjena tudi na Patricio Cornwell in njeno Dr. Scarpeto... pa sem vse prebrala in mi ja kar hudo, ker zmanjkauser posted image

Aja, pa hvala vsem za pikepoke... Pregled imam ob 14:40 in bom šla prej iz službe (kar me neizmerno veseli).. pa imam zoprn občutek, da me bo kaj veginalno pregledoval.. bljak, bljak. kako je pri vas pri tem pregledu okoli teh tednov (24, 25..). Upam, da bo samo UZ..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
4.2.2008 10:49:35   
Naty*
Tamara dobr, da si gor, sm ti dolžna pojasnilo za soboto user posted image ! V Podskrajnik sm šla šele okrog pol desetih, pa se mi je zdelo, da je mal pozno, da te pokličem. Ker vem, da je ob taki uri kr zoprno it od doma, če maš user posted image  pa Timija domauser posted image ...

No js bom pa po teh knjigah (upam, da bo kmal nov primer) tud šla na Patricio Cornwell, ker mava očitno isti okus, pa mi bo verjetn tud všeč.

Glede vaginalnega pregleda se pa verjetno spomniš mojih pritožb od petka ane...vsakič!!!! Še zdej, ko sm zaradi želodca prišla user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
4.2.2008 10:51:47   
Naty*
Tole morm komentirat....a ste vidle, da so že marčevke začele????? A veste, kaj to pomeni? Kmal bomo na vrsti.... user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.2.2008 10:56:19   
barbaw
Naty še prehitro se bo vse začelo. Potem pa na starševski čvek. user posted image  Jaz pričakujem, da bo pri nas majčicah v aprilu začelo nekaj dogajat. user posted image  Pa samo še dva meseca je do tja. user posted image  Potm pa ne bo več nerodnih položajev za pisalno mizo  službi. Takrat boste še vse ostale , ki zdaj delate na porodniški. user posted image  Drugi mesec pa lahko že papirje urejamo. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.2.2008 10:58:01   
80kaja
hojla punce.... kakšen vikend je za vami? jaz sem se prijetno sprehodila po okoliških hirbčkih...sneg in belina sta me tako očarala :-)
sicer pa imam sedaj eno vprašanje....z možem sva se sedaj odločila za voziček jane slalom pro...v pikapolonici na rudniku imajo v najini barvi zgolj lupino in športni del ( beri- brez košare)..kar za naju znese 570 eur...je to ok...? in če dokupiva potem košaro pač posebej? v kompletu namreč ni nikjer več za kupiti...oz...mi lahko kaj svetujete? mogoče katera slučajno ve,kje je zaloga s temi vozički jane slalom pro - boljša?
hvala in lp,
kaja

hm...ste me pa premamile s peko kruha...bom tudi sama zdaj enkrat poskusila...pa javim kaj je nastalo...:-)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
4.2.2008 10:58:23   
špelin@
Da ne pozabim:
danes stiskamo pestke za jano81, TamaroJ in katy82 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.2.2008 10:59:22   
barbaw
TamaraJ glede vaginalnih pregledov. Tudi jaz jih ne maram, pa mi ga vsakič naredi. Je bilo tudi v prejšnji nosečnosti tako. Prej me je tipala, če je Mv še trd ali mehek ali kaj že. Zdaj pa mi dolžino vsakič meri. Se mi je krajšal, ampak še ni prišlo do kritičnega merila. Z razliko od prvič, mi trebuha ne merijo. Od sramne kosti pa do konca maternice, da bi videli rast ploda. user posted image  Sem si to en čas sama doma delala, pa jetakrat pupa rastla normalno, zdaj pa tega ne delam več, ker me je vsakič dala na UZ že zaradi MV.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.2.2008 11:02:41   
Naty*
kaja80 glihkar sem na bolhi vidla, da ma trgovina Pikolino veliko oglasov, vmes je tud Jane slalom pro. Sicer nisem gledala podrobno, bi pa prisegla, da je na eni sliki vse komplet. Malo pofirbcaj...

Prilagam link http://www.bolha.com/igrace_otroska_oprema

barbaw men tud še nikol ni zmeru trebuha user posted image ... ja še en dokaz, da vsak G čist po svoje dela.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.2.2008 11:04:12   
barbaw
Bomo stiskali pesti za vse, ki imate prglede.

80kaja kaj si vprašala, če imajo še kje zalogo. Bi se ti splačalo to vprašat, da ti lahko potem dobavijo iz druge poslovalnice komplet. Vem, da je bil tu v Mb prejšnji mesec cel komplet. Če ne pa malo pokliči pa povprašaj. Po moje je boljše, če vse naenkrat kupiš, da ne bo potem kakšnega nepotrebnega razočaranja. Če ne pa se spraviš na internet.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
4.2.2008 11:06:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Oj!

Jana a šele popoldan imaš pregled? Joj to se boš načakala, kam pa hodiš? Jaz imam preglede vedno zjutraj, ker pa moj G dela v bolnici, mora biti na razpolago tudi za urgentne primere in kadar gre v operacijsko ga moram čakati tudi po tri ure, kar se pa tebi ne zgodi. user posted image Verjetno je pri tebi tako, da ko imaš uro počakaš max. 15 minut in si že na vrsti.....vsaka stvar ima dobre in slabe lastnosti.

Ja ko bi le bilo vedno tako....načeloma imam uro ja, s tem da če imam zgodaj zjutraj uro pol še gre po planu, ko pa imam uro tak kot danes ob 16.30, bom pa na vrsti glih ob 17.30 (vedno pride kak nenajavljena in pol se vse zavleče).

maš pa res srečo, da kej dobiš od nagrad, jst sem mela eno obdobjke ko sem reševala križanke non stop, pa nikoli nič dobila, in pol sem obupala, zdej jih rešujem še samo na morju na plažiuser posted image .

Komenatrji na včeraj ne bodo padali. Razen Špelini namenim enega. Ti se lahko s tistimi svojimi pridobljenimi 6 kilami skriješ, ker sem jih jaz baje že dobila 12. Me je strah, da sem še na boljši poti za +20 tako kot v prvi user posted image

barbaw ne se sekirat, tud jst sem že na 13 plusa, sam se še kr ok počutim.Ziher me bo danes spet kregala G., ma pa kaj bom naredla, na eni strani noter, na drugi pa ven.user posted image

ja naty maj bo tuki prej ko se bomo okol obrnale.

jst mam pa eno mogoč mal "blond" vprašanje:
a popadke se začne čutit ko se že odpiraš oziroma na dan poroda, al že kak dan , dva, teden prej?

< Sporočilo je popravil jana81 -- 4.2.2008 11:09:54 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
4.2.2008 11:07:58   
Estrella*
Naty: jaz imam nesrečo, ker sem imela 2x zapored vnetje in me bo vsak pregled čakal vaginalni pregled. Poleg tega mi bo po naročilu Merla moral gledati MV, zaradi nizke lege placente in predčasnega 1 poroda, pa še EMŠO je precej večji kot v prvo, kar je pogpsto vzrok za PP.
Upam, da se temu ogneš!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
4.2.2008 11:11:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja

hojla punce.... kakšen vikend je za vami? jaz sem se prijetno sprehodila po okoliških hirbčkih...sneg in belina sta me tako očarala :-)
sicer pa imam sedaj eno vprašanje....z možem sva se sedaj odločila za voziček jane slalom pro...v pikapolonici na rudniku imajo v najini barvi zgolj lupino in športni del ( beri- brez košare)..kar za naju znese 570 eur...je to ok...? in če dokupiva potem košaro pač posebej? v kompletu namreč ni nikjer več za kupiti...oz...mi lahko kaj svetujete? mogoče katera slučajno ve,kje je zaloga s temi vozički jane slalom pro - boljša?
hvala in lp,
kaja

hm...ste me pa premamile s peko kruha...bom tudi sama zdaj enkrat poskusila...pa javim kaj je nastalo...:-)

POKLIČI ŠE V CELJE V PIKAPOLONICO...midva sva dala skupaj z košaro in torbo 650 eur, tako da se bolj splača vzet kr naenkrat komplet.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
4.2.2008 11:17:05   
sesil
da se še jaz malo javim....
kar se tiče pregleda, meni vsakič meri trebuh in naredi uz. nikoli mi ne omenjala MV. predvidevam da ga na UZ vidi in da je vse ok, če ni komentirala. vaginalnega mi je naredila samo prvič, pa tudi problemov z glivicami nimam.
mi bodo pa vsak čas počle kosti tam spodaj. ko hodim, že kar konkretno čutim.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
4.2.2008 11:17:21   
barbaw
Jana81 nimaš blond vprašanja. Moja izkušnja je malo drugačna, ker so mi vse skupaj sprožli. Je pa bilo tako, da mi je z vsatvljanjem tabletke odluščil čep, ki je prozorna sluz s krvavimi nitkami. Mi ga je G v porodnišnici pokazal. Potem pa se je začelo s krči, ki pa so stopnjevali v boleče krče, ki pa so pravi popadki. Je pa tako, da se večini začne s špikanjem v križu potem pa se pojaviji krči čez trebuh. Če pa ti voda odteče, kar je super, greš lepo v porodnišnico takoj in se ponavadi tudi samo porod prej konča. Meni so morali preluknjati mehur, da mi je odtekla voda, potem pa je šlo kot po maslu. Ko boš čutila boleče krče v intervalih, ki se bodo krajšali boš vedela, da je to to. Ne moreš zgrešit. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
4.2.2008 11:23:02   
aria81
Jutro.
Jaz se bom kar vključla v debato, pa ne mi zamerit ker ne utegnem sledit vsemu kar pišete. Ste preveč pridne s pisanjem jaz pa preveč lena.user posted image

V glavnem naslednji pregled imam 11.2. ko bo še enkrat zmeril in pogledal podrobneje otročka.
Sem pa bolna doma z vročino, tako da mi je dal antibiotike za 10 dni - HICONCIL.

Za seznamček: pregled 11.2. +7 kg, v pasu 93 cm.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
4.2.2008 11:23:37   
kasso
Naty, super, da ti pomaga buscopan ..meni za krče maternice ni veliko..najbrž pa je odvisno od osebe do osebe.

Vse, ki imate danes preglede vam pošiljam user posted image user posted image user posted image , dobro opravite :)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.2.2008 11:27:27   
jana81
barbaw hvala lepa, sploh si ne predstvljam kak to zgleda, kaki so ti popadki, kake bolečine, sicer mogoč boljš da nič ne vem, ker tk me ni nič strah. Če bi pa že dala to skos, pol bi pa blo verjetno drugače, odvisno od izkušnje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
4.2.2008 11:49:32   
TamaraJ
Jao... sem malo po YouTube pobrskala in ahh, res naj vrag vzame tole našo Emo. Pa mogoče če bi komad od Šulerce zapela npr. kakšna naša pevka s kilometrino (mislim, na Darjo, Godčevo, Nuško,..).. potem bi mogoče bilo še nekaj.. Ne vem, moj je veliko delal z Rebeko in je baje OK punca.. sam meni njen vokal ne potegne. Pa komad gre v ušesa, samo jaz imam čist druge kriterije glede Evrovizije. Še vedno je zame eden boljših zmaga Celine Dion leta 1988 s Ne partez pas sans moi (jao, sam katero oblekco je imela, pa obrvi...link ). Ja tega leta se je Jugoslavija predstavila s skladbo Mangup (veliki mangup... se spomnite). Ali pa mogoče Ruslana, Secret Garden, Ein Bisschen Frieden, Johnny....in nenazadnje lanskoletna Srbija. Zelo pa mi je bila všeč tudi Bosanska Leila zaradi celotnega aranžmaja. No, letos smo za zmago na vrsti miuser posted image

Naty... jaz sem se od tej uri že tesno stiskala k Timiju in sva bila že globoko v svetu sanj. Naju je krepko utrudila otroška žurka (no, tole še zdržim, ker se ob kulturni uri končauser posted image ). Pa nabrati sva si morala moči še za nekajurno šetanje v nedeljo na karnevalu. tako, da ni panike. Važno je, da si ti zdržala in da je nastop uspel. je pa priden mali, ker ti je pomagal petuser posted image
Aja, pa Cornwell-ova ti zna biti všeč. Izgleda, da res rade isto bereve. Super, si bove mal predlogov podajaleuser posted image

barbaw... upam, da me neeeee booooo pregledoval s tistim groznim kljunov. Ja, Naty... tebe pa itak vsakič.. ahh, jaz se na to ne morem nikoli navaditi. Trebuha pa mi še nikoli ni meril. ne prvič, ne zdaj..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.