|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
2.2.2008 19:05:29   
valentina2006
Anitka: Ni blema....user posted image  user posted image

Majčice, bi vas prosila za recepte....
Sem temo odprla že na Družinsko življenje, odziv full slab...ma sploh ga ni....
Dobila sem avtomat za peko kruha. Pa mam v tisti knjižci full čudne recepte... Zanima me, če ma kera od vas avtomat, pa kakšn kruh pečete. PROSIM ZA RECEPTE.....

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.2.2008 19:12:25   
Pepita
Valentina, v Hoferju kupi moko, ki ji dodaš samo vodo. Imajo več različnih vrst za kruh z različnimi okusi. Je pa na vsaki moki napisan recept za peko v kruhomatu, ponavadi dodaš samo 3 dcl vode.
Jaz že kakšno leto samo ta kruh pečem in je res dober.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
2.2.2008 19:17:54   
kodrana
Pepita koliko pa stane ta moka?
ker mi imamo vse domače. razen kvas kupimo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.2.2008 19:18:25   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Anitka: Upam, da si ujela....če nis je tle recept....

ZELENJAVNA LAZANJA
1/2 kg mešane sveže zelenjave (brokoli, korenček, koromač, jajčevci, bučke)
250 g testenin za lazanjo

BEŠAMEL
150 g masla
4 jedilne žice moke
1 l mleka
ščep muškatnega oreščka
sol
poper    

Valentina manjka mi nekaj podatkov. Sama nisem še pekla lazanje in me zanima ali daš vso zelenjavo surovo v lazanjo, kako po vrstnem redu naredimo lazanjo (testenine + zelenjava + bešamel user posted image ) ali moram dati še kaj drugega najprej v pekač preden zlijem vse sestavine - mogoče peki papir ali z margarino namažem user posted image aja pa še kako dolgo jo pečem na koliko stopinj celzija. Please user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1779
2.2.2008 19:21:51   
barbaw
Spet ta hrana. user posted image

Jaz sem končala novo mojstrovino v otroški sobi in sem jo že dala v album. Prelivi se ne vidijo na metlujčkih in tudi na krilcih se ne vidi kot v živo. Boste pa videle s čim sem se jaz zaposlila zadnje user posted image  mislim da 3 dni.

Grem se za ananasom basat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
2.2.2008 19:27:02   
aurora28
user posted image user posted image user posted image superca Barbaw, mi je zelo všeč. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
2.2.2008 19:38:55   
Estrella*
barbaw: imaš pa talent, ni kaj! Pa še slonovo kožo, ker pri takih zadevah moraš imeti kar živce.
Šele sedaj sem pogledal slikce od Jake. Kako luškano dete! Kaj pa tista cola, je od njega ali mami grešiuser posted image ??

Sem bila v naši hiški. Stvari napredujejo, le da so vse stene svinjskeuser posted image . Še dobro, da pridejo naslednji teden belit na fino.
Se moram pohvalit, da sem danes kupila mizo in 6 stolov za v jedilnico (znižano iz 1350 na 689 eurovuser posted image ). Žal jo dobim šele v začetku marca. Malo pa sem si ogleedovala omare za v predsobo in kot za user posted image  našla nekaj kar mi je všeč in še paše v naš vetrolov! Je vse leseno, natur barva. Samo cena mi ravno ne odgovarja najboljeuser posted image

Drugače pa punce, moj mišek je tako tečen!!!Ne vem ali na njega vpliva vreme ali kaj, ampak je prav neznosen. Kako je pa kaj z vašimi škorci?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
2.2.2008 19:40:16   
valentina2006
aurora28: To je blo na TV SLO 1 pr Sobotnem popoldnevu, Kuhajmo z Damjanom..... Sem čist slučajn ujela, pa tud pogrešam še navodila za pripravo....sem iskala na www od RTV, pa od današnje oddaje še ni videa, bo pa....

Sem pa ujela ko je kuhu, upam, da še prov vem... V pekač je dal najprej bešamel, pol testenine (surove), pol je pa zelenjavo naložu (korenje pa brokoli prej blanširaš), pa spet bešamel in testenine, pa zelenjava spet..... na vrh je bil bešamel.

Stopinj in časa pečenja nisem ujela, ampak nekje na 200°, 3/4 ure. Upam, da nisem preveč kiksnla.

Bo pa v kratkem na www od RTV video današnje oddaje...vas obvestim...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
2.2.2008 19:48:30   
valentina2006
barbaw: Brez besed, user posted image user posted image user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
2.2.2008 19:59:55   
Naty*
barbaw ful lušna slikca user posted image !

aurora js ti lahko povem, kako delam mesno lazanjo, ne vem pa če isto velja za zelenjavno. Pri mesni je bešamel, testenine, bešamel, meso, testenine, bešamel, meso in tako naprej...na koncu pa bešamel in po želji sir. Pečem pa približno 1/2 ure na 200°C, s tem, da testenine že prej prekuham.

Estrella* ja tko je, ko gledaš pohištvo. Al ni nič primernega, al je pa kej ful pa ti je cena mal manj všeč user posted image . Na koncu se pa zmeri najde kaj, pri čemer ti je vse všeč. Kar se pa sten tiče pa zdele mal poslikaj...veš kolk je fajn gledat pol slike, ko je že vse fertik user posted image .

Da bi me ve zdele vidle....na faci mam masko (negovalno, ne pustno) pa balzam na lasih user posted image , upam, da ne bo kdo prišel... Moj lubi je šel na pustovanje, kjer danes špilamo, js mam pa zaradi "porodniške" mal časa za sebe. Okrog desetih se bom pa odpravla tja, odpela par komadov pol pa hitr odnesla moj trebuh z user posted image  domov spat user posted image . Po eni strani kr pogrešam tist, ko sm lahka cel večer in celo noč zdržala na špilu, ampak kjeee so že tisti časi! Mal pa vseen morm it pofirbcat user posted image ...

valentina 2006 kolk je pa velika ta banjica? Men so priporočal, naj bo čimvečja, da ne bo samo za novorojenčka. Pa sm tud to v paketu gledala, ampak ni nič mer zraven...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
2.2.2008 20:08:48   
aurora28
Estrella* to pa je popust user posted image user posted image user posted image . Se splača iti malo naokrog pogledat. Midva ko sva kupovala sedežno sva vsepovsod hodila in gledala, nekje so bile cene zasoljene, da te na rit vrže user posted image , mislim sedežna je zgledala čist normalen dvosed, nobene mikrofibre, niti usnje...pa je stala 1500 €, no mogoče pa je imela zlato nitko user posted image user posted image . No hotela sem to reči, da sva nato v Rutarju naletela na dober popust in je bila sedežna iz 900 € znižana na 670€. user posted image user posted image user posted image

Sem pa na netu našla nekaj dobrih receptov za juhice
naslov www.mojirecepti.com.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.2.2008 20:20:54   
valentina2006
Naty*: Mer ne vem... Se je pa naša user posted image v njej kopala full dolg, je bla banca že čist polna nje user posted image user posted image , pa je še skoz čofala v njej...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.2.2008 20:24:25   
Estrella*
Aurora: ja, saj sem jo kupila v Rutarjuuser posted image Mislim, da je to tisto otvoritveni popust 45%. No, saj ni važno, samo da je. Dem iskal tako mizo, pa je nikjer nisem našla, pol se mi pa zasveti v katalogu...in sem takoj šla. V resnici mi je bila še bolj všeč(to se redko zgodi). Imam pa mal odpora kupovat v Rutarju. Namreč sem delala tamuser posted image
Naty: prav imaš. Ampak jaz ponavadi na koncu, kljub ceni popustim in kupimuser posted image  Ko si nekaj vpičim, pol nekak zbrskam zadnje fičnge in zagonim...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.2.2008 20:31:32   
barbaw
Hvala za pohvale. Da mi ne bo greben zrastu. user posted image

Ne, mami ne pije cole Estrella. To je atijeva pregreha. Jaz sploh ne morem pit mehurčkov. Me tako žgčkajo po grlu, da je joj. Jaku pa je ne pustim pit. Se mi zdi tale želodček preveč ubogi, da bi še tole mlel. Je že bil enkrat v bolnici zaradi streptokoka. Mislimo, da mu je pitje Zale harmony pomagalo pri tem. Naš škorec je čist ok. Spet nekaj razsaja. Saj vem, da je tvoj že nekaj kuhal, ampak mogoče pa še ni mimo. user posted image  za jedilnico.

Mi lubi dela lušte s hamburgerjem. Komaj se še upiram ko tako diši.user posted image  Ananas pa že pleše proti želodčku.

Zdaj pa še toaste peče. Joj, ti packa. Še vedno se upiram. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 2.2.2008 20:32:39 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
2.2.2008 20:43:21   
Anitka
A ste kar pri hrano ostale?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej punce ta EMA pa je totalnouser posted image user posted image user posted image se mi zdi iz leta v leto huje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
2.2.2008 20:48:05   
valentina2006
Pepita: HVALA, to moko iz Hoferja poznam in tud uporablam... Če ma kera še kak recept, je zlo dobrodošel....

EMA itak, živ podn....user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
2.2.2008 21:13:05   
Naty*
EMA.... ja js sm iz leta v leto bolj presenečena kaj vse si še ne zmislijo, da bi kej novega pogruntal. Pa hočjo nardit kej v stilu lanskega zmagovalca, al pa kej v stilu Abbe, pol si mende mislijo...ej ciganska muska še ni zmagala pa bi lahko letos! Polni "novih" idej user posted image . Prav grozno...še bl grozno pa bo, ko bo treba tega zmagovalca gledat na predizboru za Eurosong...mislim, da mi bo nerodno user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1792
2.2.2008 21:55:10   
špelin@
Dober večer user posted image

Ma ste bile vseeno pridne za pisanje - kljub soboti user posted image

Mi smo imeli danes dopoldne nakupovanje - 1x mesečno (v začetku meseca user posted image ) grem v Müllerja v LJ nabavit vse za osebno higieno, kakšna čistila, pralni prašek, gel za pranje, hrano za user posted image ,... Prej so bile še plenice - zdaj je mala pika suha in se račun takoj zmanjša za 18 EUR user posted image  No, vsaj vem, koliko približno nas bo stalo novo dete, kar se plenic tiče user posted image
Za kosilo smo jedli krvavice, kislo zelje in matevža - naredila moja mami user posted image

Prejle sem se ob odhodu iz kopalnice videla v ogledalu in zagledala eno veliiiko rit user posted image  Ko sem to omenila user posted image , se je začel smejati, ker še nikoli ni slišal, da bi se kdo ustrašil svoje lastne riti user posted image  Vse pridobljene kile so šle v trebuh in v rit... user posted image

Tudi mene zanima, kako kaj **** - upam, da pridno pakira stvari za na pot user posted image

valentina2006, tudi jaz včasih kupim mešanico za kruh iz Hoferja (kodrana: kila stane 99 centov, kar drago). Drugače ti pa jutri prepišem nekaj klasičnih receptov, po katerih jaz pečem kruh - se mi ne ljubi zdajle iskat receptov (imam shranjene v datotekah), količin pa ne vem na pamet, vedno uporabljam "plonk listke", ker delam kopico različnih variant.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Drugače pa punce, moj mišek je tako tečen!!!Ne vem ali na njega vpliva vreme ali kaj, ampak je prav neznosen. Kako je pa kaj z vašimi škorci?

Naši punci sta super - zdajle že lepo spančkata, sta si danes za svoj denar kupili vsaka eno malenkost user posted image  Najbolj hecna je mala pika, ki je najbolj ponosna, ko sama plača s kovanci iz svoje denarnice user posted image
Naty*, uživaj user posted image user posted image
Estrella*, čestitam za takšen fajn nakup user posted image

Aja, katy82, obvezno poročaj, kako boš opravila v ponedeljek user posted image  user posted image  Pa povej mi, koliko se doplača za CD user posted image  Očitno gre za čisto "frišno" podražitev user posted image
barbaw, čudovita slikarija user posted image user posted image

Vsem želim lahko nočko user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
2.2.2008 22:09:32   
valentina2006
špelin@: user posted image  Tud jutr bojo recepti zelooooooooo dobrodošliiiii.

Zdej pa morm gledat BEG IZ ZAPORA.

NOČKO Majčice....user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.2.2008 7:42:04   
Estrella*
 user posted image .....dobro jutro. Dajmo, majčice ne bodite take zaspanke! Kava, kakav in slasten zajtrk je že pripravljen.

Špelin@: sem že slšala, da so v millerju plence poceni. Katere si kupovala?

Eme nisem gledala, ker sem si skušala prišparat komentarje.
Nekaj mi kruli po želodcu....le kaj bi bilo to. Grem navalit na HRANOOOOO

Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.2.2008 8:41:26   
Anitka
Jutro, jaz še kar zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeham, pa v želodcu mi kruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuli. Bo treba na zajtrk.

Sem se mislila vzdržat komentarja glede eme, ampak ne morem biti tiho - upam, da ne zmaga nobeden od včerajšnjih zmagovalcev. Koliko sem ujela predvčerajšnjim se mi morda še najbolj dopadejo Turbo angels, čeprav mi tudi oni niso nič posebnega. Eh brezveze - KATASTROFA. Tako je pač moje mnenje.

Jaz bom tudi počakala na recepte za kruh, morda katerega še danes porabim.

Joj, Špelin@ sem se nasmejala, ko sem prebrala, da si se ustrašila lastne riti v ogledaluuser posted image user posted image Pa iher ni tak hudo, no.user posted image

Majčice želim vam lepo nedeljo in upam, da bomo imeli kaj sončka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.2.2008 9:41:11   
valentina2006
JUTRO Majčice.... Pr nas sneži user posted image  ...
Estrella*: HVALA za postrežbo. user posted image  se prileže, da o zajtrku ne govorim.

Anitka: Tud jest čakam na recepte za kruh. user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.2.2008 9:51:08   
barbaw
Dobro jutro!

Midva z lubijem sva malo potegnila, Jaka pa je gledal risanke. user posted image  Po eni strani je kar dobro, da jih je začel gledat. user posted image  Sicer pa ko bo sonček pa toplo, pa bo konec z gledanjem tv. Mi smo celo poletje zunaj na dvorišču, postavimo bazen, ... Skratka uživamo in pozabimo na vsakdanja gospodinjska opravila (spomnim se samo, ko smo lačni in ko je koš za perilo poln).

Jaz sem že jedla. user posted image  Če je katera lačna lahko pride. user posted image  Izbire pa ni ravno nekaj, imam pa trgovino zelo zelo blizu.

Špelin@ jaz sem se tako nasmejala tvoji prigodi z ritjo. user posted image  Ne verjamem, da je tako hudo.

Valentina kje pa si ti doma, da imate sneg?

Imam slikice od mojega buhca. Jih bom zdaj pripopala. Upam, da se vsaj ok vidijo. Me je blo dva dni nazaj kar malo strah, ker moj trebuh ni poplesoval, tu pa tam je bilo božanje od znotraj. Včeraj zvečer in danes zjutraj pa nogometna tekma. Mogoče je počivala za današnji turnir. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.2.2008 10:07:57   
valentina2006
barbaw: Lep buši user posted image  user posted image ... Sem z Gorenjskih hribov....glih zdejle sem pometala sneg z balkona in stopnišča.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.2.2008 10:58:15   
jana81
Ojla čvekice...

še moj pozdravček, ravno sem pristavila za user posted image  in pojedla slasten krof.

sva tko spala kot polha, in pol mi dragi pove zgodbo ki mu jo je včeraj povedla mama, da je ,ko je bil mali prišel do mame v splanico(ko je še spala) in ji vlekel veke navzgor, pa ji govoril mami sej lahk spiš, sam glej me....sem skor s postle padla tk sem se začela smejat.user posted image  upam da naš mali ne bo tega pogruntal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.