špelin@
|
Dober večer Ma ste bile vseeno pridne za pisanje - kljub soboti Mi smo imeli danes dopoldne nakupovanje - 1x mesečno (v začetku meseca ) grem v Müllerja v LJ nabavit vse za osebno higieno, kakšna čistila, pralni prašek, gel za pranje, hrano za ,... Prej so bile še plenice - zdaj je mala pika suha in se račun takoj zmanjša za 18 EUR No, vsaj vem, koliko približno nas bo stalo novo dete, kar se plenic tiče Za kosilo smo jedli krvavice, kislo zelje in matevža - naredila moja mami Prejle sem se ob odhodu iz kopalnice videla v ogledalu in zagledala eno veliiiko rit Ko sem to omenila , se je začel smejati, ker še nikoli ni slišal, da bi se kdo ustrašil svoje lastne riti Vse pridobljene kile so šle v trebuh in v rit... Tudi mene zanima, kako kaj **** - upam, da pridno pakira stvari za na pot valentina2006, tudi jaz včasih kupim mešanico za kruh iz Hoferja (kodrana: kila stane 99 centov, kar drago). Drugače ti pa jutri prepišem nekaj klasičnih receptov, po katerih jaz pečem kruh - se mi ne ljubi zdajle iskat receptov (imam shranjene v datotekah), količin pa ne vem na pamet, vedno uporabljam "plonk listke", ker delam kopico različnih variant. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa punce, moj mišek je tako tečen!!!Ne vem ali na njega vpliva vreme ali kaj, ampak je prav neznosen. Kako je pa kaj z vašimi škorci? Naši punci sta super - zdajle že lepo spančkata, sta si danes za svoj denar kupili vsaka eno malenkost Najbolj hecna je mala pika, ki je najbolj ponosna, ko sama plača s kovanci iz svoje denarnice Naty*, uživaj Estrella*, čestitam za takšen fajn nakup Aja, katy82, obvezno poročaj, kako boš opravila v ponedeljek Pa povej mi, koliko se doplača za CD Očitno gre za čisto "frišno" podražitev barbaw, čudovita slikarija Vsem želim lahko nočko
|