|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
3.2.2008 11:00:09   
Estrella*
Valentina: kaj si izpod Krvavca, Stožoča user posted image No, ravno sem prišla iz šopinga. Že v Kranju je bilo za vzorec snegeca.

barbaw; kot sem predvidela, sem na slikici vidla eno suho nosečko. Tista rit, ki naj bi zrasla- kje si?????
Trebušček imaš prav luškan in nič oblog. Mislim, da se nimaš kaj pritoževat.

Naš mali ni hotel gledti risank  tja do 4 letauser posted image . Pa tako sem si želela, da bi se včasih malo s tem zamotil...no sedaj pa ga ne morem odvleči stran od TV-ja je pa še večji križ!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.2.2008 11:23:59   
valentina2006
Estrella*: Ne, ne tko visok pa spet ne. user posted image  Mam pa lep razgled na cel Kranj, Krvavc...
user posted image  Sem nekje na RR zasledia, da si decembra 2002 rodila v Kranjski porodnišnici....tud jest sem....user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.2.2008 11:30:28   
Estrella*
Valentina: Res sem rodila v KR in to 16.12. 02, pa mendeja nisi tudi ti decemberka 2002? A si hodila tud v MŠ v ZD Kranj?

Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.2.2008 11:32:24   
valentina2006
Estrella*: Jest sem 6.12., v MŠ sem pa hodila v Šk. Loko...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.2.2008 11:41:45   
barbaw
Estrella kaj nisi videla, da imam rit večjo od trebuha? Kar pa se trebuha tiče pa vem, da nimam oblog. Meni se vsede na rit. Gravitacija dela svoje. Sem včeraj gledala slike z morja, ko sem še pasala v konfekcijo 36, danes  verjetno pašem v 42, če odštejem trebuh. Na sliki sem videla, da sem imela 6-pack (trebušne radiatorčke). Le kako sem jih dobila? Mogoče od dela v skladišču?!

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.2.2008 11:59:21   
Estrella*
barbaw: ja a še nisi slišala, da ženska pač mora imeti večjo rit od trebuhauser posted image  To je ja normalno, zato kar brez skrbi, je še čisto v soskladju in nič ne izstopa.
Št 36???Se ne spomnim, da bi jo kdaj imela, no mogoče pri 13 letihuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.2.2008 12:01:22   
Naty*
Jutro user posted image ! Vidim, da je spet ena tipična nedelja, ko jih večina ne pride do računalnika... neki vas je pa vseeno pridnih user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naty*, uživaj user posted image user posted image

Hvala, sem user posted image ! So me fantje tolk pazl, da sm odpela samo eno rundo, vmes sm pa samo sedela pa čvekala. Je kr pasalo, mal spremenit okolje pa gledat maškare. Morm pa priznat, da je blo nekaj tolk dobrih! Folk ma res originalne ideje user posted image .   Ampak veste kaj je blo fajn....ko sm pela, me je mali skoz brcal user posted image , tolk luškan občutek, da nisem sama...ampak upam, da ni blo zato, ker mu ne bi blo všeč user posted image .

špelin@ ampak si dobro splanirala, da si se enih pleničk znebila, pa bojo šele zdej druge user posted image , da ne bojo dvoje naenkrat. Glede riti pa...ti, da jo maš? Kokr se js spomnim iz slike, mi deluješ ful suhica...

barbaw ti pa isto...matr ženske, nobenih oblog...men se pa nalaga čist povsod se mi zdi user posted image .  Grem js tud dat slikco od moje lubenice v album...

Ej ful hecno, včeri zvečer sem se okrog desetih peljala v Cerknico, pa je fuuuul snežilo. Ob treh ko smo šli nazaj je blo že kr konkretno zasneženo, po radiu pa reče, da na štajerskem še sploh ne sneži... Pa tolk mejhna je Slovenija user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.2.2008 12:08:02   
valentina2006
Naty*: To pa je res lep user posted image  buši... user posted image  user posted image

Estrella*: A gre tvoj/a letos v šolo??

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.2.2008 12:24:06   
Estrella*
Naty. svaka ti čast, da zdržiš tak tempo! In ob 3 zjutraj nazaj..jao meni those were the days! Včeraj mi je ratalo ostati budna do 22! To je že napredek.

Valantina: No, pol sva pa kar usklajene glede delanja otrokuser posted image . Jaz bi rodila še 12.2.07, če ne bi  bilo ss.
Moj Andraž gre letos v šolo. Bila sem v dilemi ja ali ne, pa si mali niti slišati noče, da ne bi šel. Polek tega se selimo in bo zamenjal prijatelje, ker pa ima bratranca oktoberčka 2002 , bosta šla kar skupaj in mu bo lažje.
Če se mi ne bi zdel dovolj zrel, ga ne bi dala na silo v šolo. Je pa res, če bo kaj bluzil v srednji in morebiti na faxu, mu bo vsako leto prav prišlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.2.2008 12:28:20   
Estrella*
Naty; lubenicauser posted image user posted image user posted image  Mogoče pa res malo liči na njo. Tudi tebi je močno zrastel buši user posted image . Veš kaj, sem opazila pri vseh, da imate tako "majhne prsa" in vam kar zavidamuser posted image

Danes se lahko pasem po RR, ker moj Matejko kuha kosilo!!!! That is the way I like it!

Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.2.2008 12:34:30   
valentina2006
Estrella*: Sva pa res usklajeni, kar se user posted image  tiče. Tud jest bi rodila okrog 15.5.2007, če neb pršlo do tiste smole...
Tud naša  user posted image  gre letos v šolo.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.2.2008 12:38:53   
Naty*
Ja konkreten buši je...men se res zdi, da liči na lubenico user posted image .... Danes smo dopolnili polnih 25 tednov in vstopili v 26., pa piše, da je zanimivo primerjat trebuh z žogo ali lubenico ali... No men je kr takoj potegnlo, da je lubenica user posted image .

Estrella* ja glede tempa je pa tkole...če sem doma spim že ob pol devetih. In včeri, ko sm sedela pri mizi z ženo od enega naših pa je bla ura okrog pol enih, se mi je že toooolk dremalo user posted image . Nazaj grede pa itak dobr, da je moj peljal, ker sm zaspala že skor takoj, ko sm se v avto vsedla.
Pri prsih je pa tko, da so mi zdej kr nehala rastit. Prej sm mela 75B, zrasle so mi za eno številko, zdej pa konec. Upam, da bo tud ostalo tko, ker mi je čist kul. Ti maš kr veliko številko ane? Se mi zdi, da ste se enkrat že neki pogovarjale o tem. Hja sej nikol nismo zadovoljne user posted image .

valentina 2006 pa hvala za podatke o banjici, vsaj tolk da vem, kako se obnese v praksi, ker mi je ful všeč tisto stojalo user posted image . Kdaj bomo pa kej tvojga bušija vidle? user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.2.2008 12:51:59   
Naty*
Ej punce sm dala za primerjavo v album še fotko bušija, takoj ko sm test nardila user posted image ...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.2.2008 12:53:00   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Kdaj bomo pa kej tvojga bušija vidle? user posted image

Naty*: user posted image  user posted image  Album je premajhen, da dam not "svojo ...", kva šele celo sebe z bušijem....user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.2.2008 12:56:54   
valentina2006
Naty*: To pa je razlika.... user posted image  user posted image

Estrella*: Sm prej pozabila... Blagor teb k svojga user posted image  spravš v kuhinjo... Men to  ne rata. Edin kakšen kofetek skuha, pa še takrat gre vse mim... user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.2.2008 13:23:19   
Estrella*
Naty: očitna razlika! Sedaj pride tvoja lubenica še bolj do izrazauser posted image
Valentina: moj na začetku ni znal nič kuhati. Pol sem ga pa na fini način pretantala, da mi je začel pomagat...pol je začel delati lažje stvari, pol pa mu je bilo tako všeč, da si je sam zrihtal recepte in eksperimentiral. Skratka imam srečo, da se loti vsegauser posted image  Pa še prav dobro skuha. Sicer jaz najraje vidim, da mi kdo skuha , pol jem vse, še tista kar načeloma ne maram.user posted image
Kar ne dela so sladice, ki kih jaz obožujem.

Punce, ste že kaj razmišljale kaj boste svojim user posted image  naštimale za Valentina?
Jaz sem se odločila za darilni bon zdravilišča Dobrna. Kopanje , savna in masaže. Seveda imam dobr izgovor, da se mu priključim z nosečniško masažo, masažo glave in utrujenih nog.

Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.2.2008 14:09:30   
valentina2006
Estrella*: Tud jest mojga user posted image  počas uvajam, pa slab kaže user posted image  user posted image .

Kar se pa Valentina tiče, kakšna malenkost...

user posted image  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.2.2008 14:27:17   
Anitka
    Oj čveke!

Sem občudovala vaše bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom dodala kakšno novo slikco tekom naslednjega tedna. Se nam pa vsem po vrsti že fajn poznajo, če primerjamo z dnevom testa.user posted image

Valentinovo - nimam pojma kaj bi podarila - kakšna malenkost se bo že našla.

Eh Valentinca, daj kakšno slikco svojega bušita. Men so prav vsi nosečniški bušiji luštkani, ker vem, da se za njimi skrivajo zlatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte še naprej, jaz grem spet nekaj papcatuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1818
3.2.2008 14:45:59   
barbaw
Estrella jaz sem imela pri 13 letih in kasneje kar krepko 38 ali 40. Sem predlani prišla na 36, ko sem začela v službo hodit in opravljat težaška dela v skladišču. Samo ne vem, če se bom kdaj še spravila not. user posted image

Naty ful imaš lepega okroglega bušija. Če vzamem mene in tebe za primerjavo, se meni zdiš po strukturi bolj ožja in imaš zato bolj okrogel trebuh, jaz pa sem bolj širše postave (boki) pa mi trebuh ne izstopa toliko. Kakšne bomo pri 39t. user posted image  Pa pri nas na Štajerskem raze na Pohorju ni snežilo, razen če je na kakem drugem koncu.

Bom še jaz dala drug teden gor slikico bušija, ko je bil test pozitiven. Boste vidle razliko. Kar pa se Valentina tiče pa nimam idej. Če bi hotla kam iti, moram babico fehtat. Mislil, da bomo kar lepo doma. Mogoče bo kakšna malenkost padla, ...

Neposredna povezava do sporočila: 1819
3.2.2008 15:27:07   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Kdaj bomo pa kej tvojga bušija vidle? user posted image

Naty*: user posted image  user posted image  Album je premajhen, da dam not "svojo ...", kva šele celo sebe z bušijem....user posted image user posted image

ja ja ja valentina, nč ne verjamem user posted image ... ti si to čist skrivnostna user posted image ...

ja Estrella * zato sem dala obe slikci gor, ker se res bolj vidi razlika, pa zato, ker je smešno, ko se spomnim na tisti dan in js sm bla sveto prepričana, da se že vidi, da je to že nosečniški trebušček user posted image user posted image user posted image .

barbaw js sm mejhna, tko da sm čez cel trup en sam trebuh zdej user posted image  in me res tud čez boke ni ŠE nč kej razgnalo. Buši mi pa ful naprej sili, od strani je sploh velik.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
3.2.2008 15:30:14   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce, ste že kaj razmišljale kaj boste svojim user posted image  naštimale za Valentina?
Jaz sem se odločila za darilni bon zdravilišča Dobrna. Kopanje , savna in masaže. Seveda imam dobr izgovor, da se mu priključim z nosečniško masažo, masažo glave in utrujenih nog.

Aja še tole...joj...sploh še nism razmišljala. Dobr da si mi dala nalogo za ta teden... Ti si si pa dobr zamisla. Dobr za njega in za tebe user posted image .

Moj user posted image  tud drugače kuha in to fuuuul dobr. Ob nedeljah se ponavadi njemu da, kake fajne stvari pripravljat. No danes je pa zgledalo tko, da je prijel telfon, naroču pice, js sm jih šla pa iskat user posted image . Včerajšnji špil pa še njegov hud prehlad sta nardila svoje. Men se pa tud ni ljubilo nč kuhat. Včasih je tud pica lahko čist vredu nedeljsko kosilo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1821
3.2.2008 17:37:06   
barbaw
Naty ko zanosiš si želiš, da bi se čimprej videlo kaj, sploh ko gledaš druge nosečnice, ki so imele takrat take trebuhe, kot jih imamo zdaj me. Ti boš rodila, pa boš taka kot prej, ene bomo mogle pa malo telovadit, da bo zadnja protiutež splahnela vsaj malo. user posted image

Etrella kakšne mlekarne pa imaš ti, da so naše "majhne". Mene ni bilo pri debati o tem in ne vem. Jaz imam problem s košaricami, ker mi prsi padajo dobesedno ven. Sem si kupila modrček s C košarico in ne vem ali naj kupim zdaj večjega ali potem ko rodim, ker bodo prsi potem polne mleka. Sem imela že po prvem porodu probleme s padanjem prsi iz modrčka, pa še blazinice sem si morala podlagat, ker mi je tako mleko teklo. Ponoči sem pa kar brisačo uporabljala. Nisem mogla biti dolgo od doma. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
3.2.2008 17:45:52   
Katina
Danes je bil prav turoben dan. Komi sem se sproti sestavljala skupaj - prav nobene energije nisem imela. No, upam, da bo drug teden drugače.

Mal sem pofirbcala vaše bušije in je eden lepši od drugega, tako da bom vaše debate o velikih ritih in maščobnih oblogah lepo preskočila, ker imate vse po vrsti čudna ogledala.

TamaraJ, me prav veseli, da je s tvojimi očmi vse OK. Kajti očke je res potrebno čuvati
Tudi zate Naty¸sem zelo vesela, da se ti je stanje izboljšalo in tvoje težave ne izvirajo iz česa hujšega.
Sončnica Sandra*** bravo za MV, vsekakor je potrebo zdržati še nekaj mesecev. Zato pogodbe svojemu podnajemniku še ne semš odpovedati.
Seveda pa še bravo za KAHLO, ki je prav kmalu postala srečka user posted image .
Če sem slučajno kakšno spustila ali pozabila, brez zamere, saj sem se komaj prebila čez vse strani.

Vidim, da ste se pogovarjale o pizzeriji Golobček. Ali imajo tam kakšen večji skupen prostor, saj so na sliki, ki je objavljena na spletu samo separeji, kar pa za večjo družbo ni primerno. Tiste, ki ste tam bile sigurno veste kako in kaj.

Jaz grem jutri na 100g cuker test in upam, da ni tako zoprno kot pravijo, da je. Baje po kakšni uri in pol doživiš padec sladkorja in ti postane slabo. Jaz še vedno upam, da mi bo moja sladkosnednost vsaj skozi to preizkušnjo pomagala.

Za vse, ki imate(mo) drug teden preglede pa malo talismančkov, da nam bo lažje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo šlo vse kot po planu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
3.2.2008 18:20:34   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
ZELENJAVNA LAZANJA
1/2 kg mešane sveže zelenjave (brokoli, korenček, koromač, jajčevci, bučke)
250 g testenin za lazanjo

BEŠAMEL
150 g masla
4 jedilne žice moke
1 l mleka
ščep muškatnega oreščka
sol
poper    

Anitka, aurora28: TUKI si oglejta video od včerejšnje lazanje in še kaj se najde...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 1824
3.2.2008 18:55:39   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty ko zanosiš si želiš, da bi se čimprej videlo kaj, sploh ko gledaš druge nosečnice, ki so imele takrat take trebuhe, kot jih imamo zdaj me. Ti boš rodila, pa boš taka kot prej, ene bomo mogle pa malo telovadit, da bo zadnja protiutež splahnela vsaj malo. user posted image

Ja s tistim, da si želiš, da bi se trebušček takoj videl se čist strinjamuser posted image . Glede tistega, da bom rodila pa bom taka kot prej pa glih ne, čeprav bi bla zloooo vesela, če bi blo tkouser posted image . Boki se mi res niso razširli, drugače se mi pa nalaga povsod...roke, noge, čez križ sem dobila čist odvečne obloge, tko da mislim, da bo vsem prav prišlo vozičkanje na dolge proge do poletja user posted image . Ampak kaj čmo...za naše user posted image  se tud to splača potrpet user posted image .

Katina glede Golobčka sm js tud isto razmišljala, ko sm gledala slike. Tko da bo mogla ena mal napisat, ki je že bla tam. Za cuker test ti pa tud ne znam povedat, ker ga očitno sploh ne bom mela user posted image ...no sicer pa baje ni obvezen. So se pa zadnjič pogovarjale ženske o tem, pa nisem nobenih hujših pritožb zasledila, tko da ti kr dobr opravi user posted image . Mogoče si greš pa mal nazaj pogledat, ene par strani, mogoče boš glih našla tiste komentarje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jutrišnje preglede!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.