|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
4.2.2008 8:08:52   
alea01
Jaz sem tudi za zmenekuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.2.2008 8:34:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jaz sem tudi za zmenekuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem se nasmejala.user posted image  Zmenek naj bi bil predvsem pred junijem.user posted image  

Dobro jutro. Jaz sem danes pokonci že od pol 6, ampak sem samo malo poležavala, se mi ni dalo prižgat računalnika. Pa včeraj me je dragi slikal, ker je rekel, da imam res velik trebuh, ker mu skozi govorim, da nimam. Pa mi je dal dokaz.user posted image  Bom dala v album, pa vam pošljem po ZS geslo. user posted image

Zdaj grem pa jest, pa pridem nazaj. Sem lačna, pa otroček tudi. Ta mi je nagajal, zato sem tako zgodaj auf. Me je v mehur brez pavze brcal, preden sem dojela, da me brca, sem letela na wc. Brce so ful močne ratale v 4 dneh.user posted image  

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
4.2.2008 8:45:35   
Anonimen
Didlinaa vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
4.2.2008 8:50:16   
slovenka
punce,
mene pa že dolgo ni bilo na RR. V službi organiziram dva večja mednarodna dogodka, doma pa sem cele dneve v novi hiši - se še ne seliva, a napreduje...

Ne bom niti mogla nadoknaditi vsega za nazaj, kar nisem prebrala.

Pri meni je novo to, da je bilo v petek na pregledu vse ok. Zdravnica je rekla, da bomo imeli user posted image . Imam pa sedaj 3,5 kg +. Naslednji pregled imam 29.2. Moram pa 28.2. na dodaten UZ srcka v porodnišnico, ker je bilo menda sedaj na pregledu (19t4d) rahlo prehitro, da bi lahko zagotovo videla vse prekate... Upam, da je res to razlog in ne kake težave.

Grem še malo za nazaj brat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.2.2008 9:04:19   
*Mojca*
Jutro!
Hvala tudi pikici_30 in babysolzi za lepe želje user posted image user posted image user posted image pikica_30 26 sva stare user posted image

Kar pa se tiče grupnega zmenka sem tudi jaz fullll za. Nekje v Ljubljani? Lahko tudi kje drugje, jaz sem mobilna user posted image

Danes ob 16h imamo morfo in me je že kar malo strah...upam da bo vse ok. Poročam zvečer ko se vrnem. Jutri pa gremo po GT3ja jjeeeeej, komaj čakam. user posted image user posted image

Ja nič bejbe, lep dan vsem pa se še kaj tipkamo kasneje. Pa kot je že Didlina rekla, na dan z idejami o zmenku user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.2.2008 9:05:32   
Anonimen
Slikca je v albumu, geslo na ZS.user posted image

Hvala za čestitke.user posted image
Sem se odločila da mi je čist vseeno kdo bere junijke tu na RR. Če jim je v užitek da berejo in prenašajo informacije naprej, pa naj.user posted image  
Veliko sreče jim želim še v prihodnje.user posted image  Še za srečo jim dam.user posted image

Sem se najedla, zdaj pa gledam skozi okno da spet nekaj pada. Podobno zmrznjenemu dežju.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
4.2.2008 9:06:58   
Anonimen
slovenka lepo da si se javila. Upam, da bo s srčkom vse vredu.user posted image

*Mojca* ti pa tudi dobro opravi. Mene to čaka jutri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
4.2.2008 9:11:23   
Anonimen
Didlina, morm rečt, da maš kr velik trebušček. Pr nas bi te že spraševal, če si zihr, da bo en.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
4.2.2008 9:12:30   
Anonimen
Nč, zdle pa morm it se zrihtat za v službo. Mojca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
4.2.2008 9:15:20   
aleksandra silvija
Didlinaa- vse naj najuser posted image , čeprav z zamudo.

Nya--super voziček.user posted image

Mojca, držim pesti za MORFO! Jaz jo imam tudi danes. Me je pa strah, kaj mi bo G rekla, ker spet kravavim-sveža kriuser posted image . Pa sem bila enih 5 dni BREZ rjavih izcedkov.
Samo februar in marec naj še mineta,....pa bomo že kako.

Zjutraj sem pa pečljala mlajšega k zdravniku, je imel ponoči prav nore napade kašlja in visoko vročinio. Sedaj je pa mož odpeljal otroka k svoji mami v varstvo, jaz moram pa h G.

Pa zmenekuser posted image .  Napišite kdaj in kje, pa bom videla, kako bo stanjeuser posted image .

Punce, mejte se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.2.2008 9:17:56   
Anonimen
aleksandra silvija - še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
4.2.2008 9:21:54   
Anonimen
Sem se najedla, zdaj pa gledam skozi okno da spet nekaj pada. Podobno zmrznjenemu dežju.

Pri nas pa že od včeraj zvečer sneg pada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
4.2.2008 9:26:55   
Anonimen
Sem javila Jarneji RR za napako pri citiranju s seznami, upam, da lahko pogledajo kaj je narobe,. ker je seznam ostal na 12 strani.user posted image user posted image

Kaja08, upam, da te ni ta seznam tako razjezil, da se nič ne javiš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
4.2.2008 9:30:31   
Anonimen
Mojca dobro opravi na morfologiji.

Glede srečanja, ko boste zmenjene bom videla kako in kaj, ker jaz pa nisem skoz mobilna kot Mojca in je vse odvisno od dneva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
4.2.2008 9:31:26   
alea01
didlina, jaz bi rada videla tvojega bušija, pa ne znamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.2.2008 9:31:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Glede srečanja, ko boste zmenjene bom videla kako in kaj, ker jaz pa nisem skoz mobilna kot Mojca in je vse odvisno od dneva.

Ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
4.2.2008 9:31:58   
alea01
mojca- držimo pesti za morfo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.2.2008 9:32:51   
alea01
A bi bilo to srečanje v kratkem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.2.2008 9:33:16   
l.daisy
dobro jutro...
mojca, didlinaa, vse najboljše, se opravičujem za zamudo...
jaz se zadnjih nekaj dni borim z nespečnostjo, ponoči dvakrat ustanem za na wc, potem pa ne morem zaspat nazaj... in sem zjutraj čisto povožena... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.2.2008 9:35:03   
Anonimen
Za srečanje: dajte predloge, nič se ne mudi, ...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
4.2.2008 9:35:17   
zp
Ojla, Didlinaa in mojca-user posted image user posted image  - vse najlepše!! Itak je jasno, da bo tole leto do naslednjega RD vajino najlepše sploh! Uživajta!user posted image  Upam, da sta ga fajn praznovali, zapili ga pa najbrž tokrat nistauser posted image .. Torte, krofi...mmmmmm..

aleksandra.silivija-držim pesti, da se krvavitve čimprej umirijo.. vse bo ok! ninny- kakšno je pa tvoje počutje, grlo boljše?

Mi imamo danes mulca po 14 dnevih spet v vrtcu in upamo, da bo vsaj pust v vrtcu doživel, če je že Dedka mraza zamudil-user posted image ..

jaz pa ne morem verjet, da je jutri končno moj M-dan- MORFOLOGIJA!!! komaj čakam... veliko veselja in dobrih novic želim vsem, ki imajo preglede, morfologije ta teden...

lep ponedeljekvsem junijskimuser posted image ! še ena vesela novica- v petek je praznikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.2.2008 9:35:23   
alea01
jaz grem najmanj 7x na WC ponočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.2.2008 9:42:45   
alea01
didlinauser posted image user posted image user posted image user posted image za bušija. To bo luli-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.2.2008 9:43:57   
l.daisy
alea01, a potem sploh kaj spiš?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.2.2008 9:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

didlinauser posted image user posted image user posted image user posted image za bušija. To bo luli-user posted image user posted image user posted image

To že tako ali drugače vsi govorijo, le po čem sklepajo? user posted image user posted image
Grem jaz zdaj v trgovino, se tipkamo kaj kasneje. Verjetno bom šla po kosilu malo počivat, ker mi spanca primanjkuje. Kot bi ga žurala celo noč.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

izbrani ginekolog
photo

Je vaš ginekolog ...

moški (38%)

ženska (62%)

Število vseh glasov: 569

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!