|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
3.2.2008 10:48:48   
nInAzWeRiNa
user posted image vse naj naj Mojca user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.2.2008 10:58:35   
alea01
Mojca!

Navadno se čestitke, ki jih prejmemo ob različnih priložnostih, začnejo z željami osebi, da se ji uresničijo vse sanje in vsi cilji. A vse te čestitke, najsi bodo še tako globoke in iskrene, nosijo v sebi pomanjkljivost, ki se ji reče: čas. Če pozabimo na čas, je lahko pot do naših sanj predolga, čakanje spremeni naše obraze in besede, užitek na poti postane breme in ko prispemo do cilja, pozabimo česa smo se sploh veselili. Vse to so razlogi, kako pomembno je, da si ne zaželimo samo realizacije upov in miselnih slik, ampak predvsem to, kdaj jih bomo videli v materialnem svetu. ......Zato, mojca..... ti ne želim uresničitev tvojih želja nekoč, nekje...ali bodisi enkrat...ali pa kmalu....ali pa čez eno leto in en dan.....ne! Takrat boš dobila že novo čestitko z drugo vsebino....za prihodnje leto.... želim ti izpolnjenost ciljev tukaj in sedaj....., da bi to leto pobirala takšne sadove kot so zapisi v semenih tvojih misli......
Vse najboljše ob najbolj pravem času in z nesneljivimi očali optimizma za tvoj rojstni dan

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
3.2.2008 11:03:26   
Anonimen
Mojca vse naj naj za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
3.2.2008 11:37:42   
*Mojca*
nya, ninazwerina, alea01 in ninny naj naj naj nalepša hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.2.2008 16:24:42   
aleksandra silvija
Mojca--vse naj naj.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.2.2008 16:44:54   
lunca14
Vse najboljše Mojca,naj se ti  uresniči še tako majhna želja,vse naaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaj.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.2.2008 17:51:26   
lonapo
Mojca vse najboljše za tvoj osebni praznik!user posted image user posted image

P.s.: jest sem pa 13 na vrsti.user posted image

Se bereno jutri, grem počivat po celodnevnem nažiranju s hrano.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 607
3.2.2008 17:51:49   
Anonimen
Pa da se mal pohvalim, sem naročila tale voziček
http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2994810/slika/4

Upam, da bo ok. Sem ga naročila preko istega kot že ena naša, men se zdi, da tweetek.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
3.2.2008 18:05:57   
Anonimen
Eva2008 vam sporoča, da je vse ok, ampak ji je neki virus uničil računalnik. Ga pa najbrž ta teden že dobi nazaj in se vam bo javila. Vas pa zelo pogreša.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
3.2.2008 18:19:38   
*Mojca*
hvala še tebi aleksandra silvija, tebi lunca14 (we missed you, končno si nazaj user posted image ) in tebi lonapo user posted image user posted image user posted image (vrnem želje čez 10 dni user posted image )

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.2.2008 19:21:23   
Anonimen
Lunca14 lepo da si nazaj prišlauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
3.2.2008 19:27:06   
Anonimen
Dam še slikco, k si želim kakšen komentar
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
3.2.2008 19:48:46   
tteeaa
UUU, meni je zelo všeč tale voziček. Tudi jaz bi imela takšnega z velikimi kolesi. Bom najprej pogledala, kakšnega ima teta, ki mi ga namerava posodit - če mi ne bo všeč, še vedno lahko kupim takšnega z velikimi kolesiuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.2.2008 19:51:10   
Anonimen
Zgoraj je link, cena je 130€. Poceni, ne? upam, da bo ok.

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
3.2.2008 19:53:07   
tteeaa
MOjca!user posted image

vse najboljše z te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga Mojca,
vse najboljše za te

user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.2.2008 19:54:38   
tteeaa
Nya - sem videla link in sem šla pogledat, res je full poceni. Se splača. A misliš, da jih bodo imeli samo zdaj ali tudi kasneje? Ker jaz bi vseeno šla prej pogledat tistega k teti.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.2.2008 20:00:49   
willma
Mojca, očitno ni naključje, da po tolikem času ravno danes pokukam kaj se tukaj dogajauser posted image

Naj bo user posted image tojega okusa in user posted image nagajivouser posted image

Pri nas pa se že/končno z rokami lovimo po trebuhu.
Kot običjano se naša pikica pomiri, ko da očka roko goruser posted image

Rade se mejte še naprej!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.2.2008 20:04:16   
Anonimen
tteeaa - zdej so prvič na netu, pa mi je tisti, ki jih prodaja rekel, da so po naročilu, tko da zihr jih bodo še imeli

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
3.2.2008 21:09:21   
*Mojca*
wilma in tteeaa tudi vama hvala user posted image

nya ful je lep voziček. Koliko pa je cena z lupinico in košaro, ker predvidevam da je 130eur samo voziček?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.2.2008 23:02:56   
Anonimen
Super voziček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je lep. Upam, da ti bo fajn služil, no vam bo.user posted image

*Mojca*, hvala tudi tebi za lepe želje.user posted image

Pa še za ostale,ki ne veste: midve z Mojco praznujeva obe na isti dan rojstni dan, isto leto rojene, torej sva isto stare.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sva rekli, da bo počasi čas,da se začnemo kaj meniti o našem srečanju pred junijem, ko začnemo rojevati.user posted image Torej punce, z idejami na dan.user posted image

Sem pa fuuul zmatrana, tak da grem kar v vaser vago.Dan je bil dolg in naporen.user posted image user posted image user posted image  
Se tipkamo kaj jutri.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
3.2.2008 23:20:00   
pikica_30
Ja hitro, da še ulovim današnji datum: VSE NAJ, NAJ Mojca in Didlinaa!!! user posted image user posted image user posted image

Koliko svečk je bilo potem treba upihniti na user posted image ? user posted image  Upam, da sta lepo praznovali user posted image  in dobili sama lepa user posted image ! Želim vama, da bi zmogli vse, česar se bosta lotili, pa še veliko sreče user posted image , zdravja in ljubezni user posted image  in najlepše user posted image !!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.2.2008 6:12:10   
Anonimen
Didlina,tebi tudi čeprav z zamudo, toda iz srca, vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeee

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
4.2.2008 6:19:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya ful je lep voziček. Koliko pa je cena z lupinico in košaro, ker predvidevam da je 130eur samo voziček?

Nimam pojma :) . Midva bova vzela samo voziček, pa pol še zimsko vrečo.

Pa dobro jutro vsem, danes pa jaz kuham prvo user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
4.2.2008 8:04:43   
babysolza
Didlinaa in Mojca vse naj naj - upam da sta lepo praznovali in dobili goro daril!!!

Ena je neki omenla, da bi se dobile. Jaz sem takoj za! Meni je ful smešno, ko grem na kosilo v Mercator center v Šiški v Ljubljani (delam tu blizu), pa vsaj enkrat na teden vidim en kup nosečnic/mamic z vozički. Se dogovorijo pa pridejo na 'zmenek'. Res bi blo fajn!!! Ja, pa kmalu, ker vsaj jaz sem že pošteno okrogla... user posted image
Lep teden vsem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.2.2008 8:08:09   
alea01
jutro!

didlina- vse najboljše tudi tebi in si preberi, kar sem napisala Mojci, naj velja tudi zate. Danes nisem pesniško razpoloženauser posted image user posted image

Nya- ful poceni voziček in barva mi je všeč. midva sva še pri Quinny-u ampak ne vem še kako dolgo, ker pri vsakem modelu nekaj nama ni všeč.

Če hoče očka biti prisoten pri porodu, mora imeti narejeni kak tečaj? Ker tu pri nam so te materinske šole ob butastih urah. V žalcu ob 14.30, V CE pa enkrat dopoldneuser posted image user posted image  Kak naj pol oba greva? Še jaz ne bi mogla, če ne bi bila v bolniški

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?