|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
4.2.2008 12:33:30   
Anonimen
Pri nas je niso nič kazali. Imamo pa pri nas v porodnišnici enkrat na mesec dan odprtih vrat, ko si lahko prideš porodno sobo pogledat...
Je pa bilo pri nas zelo aktualno, da si namesto na Jesenice hodil na Bled, ker je bilo več ur skupaj in jo je bilo hitreje konec.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
4.2.2008 12:36:28   
babysolza
jaz načeloma delam do (vsaj) 16.30 ure. Ampak ker je padel predlog mercator center, niti ne bi veliko zamudila, če se dogovorimo ob 16, ker sem tu blizu. user posted image   Drugače pa meni Ljubljana med tednom čist ustreza. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.2.2008 12:42:40   
MARTINŠČICA
Hojla, pupe!
Po dolgem času se spet oglašam in vidim, da sta včeraj kar dve praznovali. Torej, Mojca in Didlinaa, ko sta se rodili, so se vsi okrog vaju smejali. Živita svoje življenje tako, da bosta umrli z nasmehom, vsi okoli vaju pa bodo jokali. Še enkrat, vse naj, naj, naj!

Midva še vedno urejava zg. štuk, seliva cote gor in dol, da sprazniva vse skupaj. Potem pa upam, da naslednji mesec pridejo delavci polagat ploščice, belit ...

Malčka(čici ali par) veselo brcata, ko pa oči hoče otipat, pa vse tiho in mirno. Pravi, da naju mulčki že sedaj zaje... Morfologijo imam 19.2., prejšnji teden sem bila na pregledu in je vse BP.

Aja, za randi na verandi sem pa jaz tudi.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.2.2008 13:56:18   
babysolza
no super, ta omemba randija bo zbezala na dan še katero junijčico. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.2.2008 14:14:45   
Anonimen
Saj bi bil čas.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
4.2.2008 15:12:51   
aleksandra silvija
Alea01 in L.daisy--vaju pa user posted image  že sedaj res trenirajo za nočna vstajanja. Do junija bosta pozabili, kako je prespati noč in tako se vama nočno vstajanje ne bo zdelo nič posebnega. Recimouser posted image .

Didlinaa, jaz bi tudi videla trebušček.user posted image ..

Sem nazaj-iz pregleda.

Z user posted image  vse v redu.
Še vedno pa krvavim, vendar hematoma trenutno ni, G tudi ni našla izvora krvavitve.
Naslednji pregled imam 5.3.-takrat tudi krvne preiskave. Imam +7 kg.

Me je pa malo prestrašila glede možnosti splava.  G pravi, d mi res ne more ničl povedati kako bo in da je vse skupaj zelo rizično. Sploh ker še vedno krvavim.

Zdaj pa držim pesti, da dočakava z user posted image  5.3. in nato še nekaj tednov.

Imava pa s sinom očitno oba gripo. Visoko  vročino, bolečine po celem telesu,...
Pa za danes sem bila naročena pri zobozdravniku, ker mi je odstopila plomba, sedaj pa zaradi gripe nič. In prav noro me boli ta nesrečni zob.

Tako. Gremo se cartat in čakat, da mine vsaj nekaj dni.

Uživajte srečke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.2.2008 15:28:48   
tweetek
Aleksandra Silvija držim pestke zate in za tvojo user posted image ... pa še enga user posted image ... Saj bo.

Pa upam da boš čimprej poštimala gripo in zobek...

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.2.2008 15:35:27   
babysolza
aleksandra silvija, držim pesti!!! user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.2.2008 16:09:41   
zp
aleksandra.silvijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.2.2008 17:41:35   
lunca14
Didlinaa, jaz bi tudi videla trebušček. ..
Pa čeprav z enodnevno zamudo,želje še vedno ostajajo,vse najboljše za tvoj rojstni dan ,naj se ti izpolni vse kar si najbolj želiš.

Aleksandra čim več optimizma pa boš prišla do konca,boš videla,meni so tudi pri drugi nosečnosti rekli,da ne bom prišla do PDP,pa sem,tako,da veliko pozitivne energije pa bo....Drugače se pa tudi pri nas borimo z novo virozo,smo vsi štirje obležali.

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.2.2008 18:10:04   
Anonimen
Drugače se pa tudi pri nas borimo z novo virozo,smo vsi štirje obležali.

Upam, da se hitro pozdravite. Pri nas smo ravno angino prebolel.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
4.2.2008 18:10:42   
alea01
aleksandra silvija- držimo pesti
lunca14- dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.2.2008 18:18:38   
lonapo
Živjo,

Didlinaa tudi tebi vse najlepše in najboljše za rojstni danuser posted image .
Jaz bi tud rada tvoj buši vidlauser posted image .

Glede srečanja sem tudi jaz za, povejte kdaj in kje!

Mi mamo pa jutri kardiologa za našega mulca - kontrola po enem letu. Že cel teden študiram kako bo izgledal ekg, glede na to da tamal ni primiru dve sekunde. Pomoje bo vse žice dol potrgal.

Na morfo se vse bolj podrobno vidi, ker je pač baby že toliko večji. Nekje sem brala, da če na morfo ni vse kul se še vedno lahko odločiš da splaviš. Baje se vidijo vse anomalije.

Zaenkrat spim celo noč, me nič ne brca v mehur, je pa vsak dan bolj živahen, posebej še zvečer.
Punce še ta teden sem doma potem pa v službo po treh mesecih bolniške.user posted image

lp

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.2.2008 18:35:37   
Eva2008
Saj ne morem verjeti. Končno spet med vami. Mi je računalnik en virus napadel in sva morala skoraj novega kupiti. Pa bi bilo boljše, ker je bilo popravilo precej €.

Drugače sem zelo vredu. Moji pupiki sta tudi pridni in veliki, brcata zelo veliko, ponoči spim kot top. Ves čas sem polna energije in delam brez prestanka. Na morfo. je bilo vse tako kot treba. Naslednji pregled imam 29.2.

Vidim, da ste me malo pogrešale. Za nazaj sploh ne grem brat, ker lahko berem kar en mesec skupaj.

Čestitke vsem za preglede, rojstne dneve, brcike, izpite in vse dobre novice. Ob vseh slabih pa user posted image user posted image .

Z možekom greva čez vikend v toplice, se malce razvajat. Komaj čakava.

Stanovanje sva ful poštimala, veliko prestavila, sedaj je že kar nekaj pripravljenega za najini mali user posted image  user posted image .

Zredila sem se do sedaj 3 kg. Moram najti seznam, da vidim, če že vodim. user posted image

Nekaj se dogovarjate za srečanje? Bi se vam z veseljem pridružila, kadarkoli in kjerkoli. V bolniški sem pa samo še ta teden. V ponedeljek pa štartam spet s službo, ampak ne po terenu, samo v pisarni. Tudi tako težke opreme ne bi mogla več nosit s seboj.

Pridne bodite, grem nekaj za večerjo naredit, potem pa dobiva obiske.

Eva2008

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.2.2008 18:49:39   
Anonimen
Eva super za morfologijouser posted image user posted image user posted image in da si končno dobila računalnikuser posted image .Upam, da se boš sedaj kaj večkrat nam oglasila.

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
4.2.2008 19:03:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Eva2008
Zredila sem se do sedaj 3 kg. Moram najti seznam, da vidim, če že vodim. user posted image

Ne, ne, draga, vodimo tiste s +7user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
4.2.2008 19:05:24   
Anonimen
Aleksandra silvija - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in Eva dobrodošla nazaj in seveda Lunca - pozdravite se čimprej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
4.2.2008 20:16:25   
tweetek
oooo Eva super da si spet tukaj! user posted image ....

Midva pa še nič nimava poštiman v stanovanju in meže kar malo panika grabi... Saj vem da je še 4 mesece ampak, jaz bi se že kar lotila. Samo nočem še težit mojemu.

A imate ve tud probleme s koncentracijo? Jaz bi morala npr. delat al pa se učit pa stalno razmišljam o user posted image , pa kaj je še treba nabavit, pa kako bomo uštimal kotiček.... In sem že mal obsedena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.2.2008 21:33:07   
*Mojca*
Evo me nazaj. Samo na hitro, grem šibam spat. Na morfo je vse ok, mere vam napišem jutri, če mi jih je sploh napisala v materinsko user posted image , moj je spraševal če ima na nogah in rokah po 5 prstov, če ima zajčjo ustnico in če srček dela user posted image . Za splo nama ni povedala, ampak po junijski tradiciji bo po mojem fantek. Ali pa tudi ne....bomo videli junija.

aleksandra silvija: polna bodi optimizma pa bo vse ok, samo ne imet črnih misli.

Eva2008: končno nazaj, nas je že skrbelo kje si user posted image

Nič bejbe, lahko noč vsem, jutri pa čvekam z vami dalje! Aja, naslednji pregled 3.3., sem pa na +4kg.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.2.2008 22:00:12   
Anonimen
Mojca super za mofrologijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je ravno danes ena gledala trebuh in je rekla, da vse kaže da bouser posted image . Bomo videli 14.2.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
4.2.2008 22:32:55   
Anonimen
Čestitke za preglede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene čaka to jutri zjutraj, pa mi malo živčki delajo. Mali pa brca sto na uro že cel dan.user posted image

Pridne bodite.

P.S. JernejaRR je obljubila, da bo pogledala, kaj je z našim seznamom, da ga ne potegne niti citira.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
4.2.2008 22:35:32   
Anonimen
Didilinaa dobro opraviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
4.2.2008 23:06:36   
tweetek
user posted image user posted image Mojca za Morfo...Pa dobro opravi
Didlinaaa... jaz ravno jem, ker mi je slabo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.2.2008 7:32:11   
l.daisy
dobro jutro... user posted image
moja user posted image user posted image sta celo noč trenirala, prav veliko danes spala nisem.... upam, da čez dan malo nadoknadim...

mojca in eva, čestitke za morfo, eva, bila si pogrešana:)

didlinaa: držimo pesti za uspešno opravljeno morfo...user posted image

aleksandra_silvija: ti samo pogumno naprej, brez črnih misli in strahu... user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 699
5.2.2008 7:44:09   
babysolza
dobro jutro še od mene! Danes grem na en seminar in ne bom nič čvekala. Bom imela popoldne dosti dela vas prebrat. user posted image  
Vidim, da že vse pridno 'gnezdite'. Tud jaz. user posted image  Sem namreč sklenila, da bom vsak mesec nekaj nabavla, da ne bo na koncu prevelik (finančni) šok. Ata pa itak sam še govori, kako bo dve plači zapil. user posted image  Seveda, eni bomo garali, drugi pa se zabavali... user posted image  user posted image  user posted image
Še eno vprašanje: a katera razmišlja o epiduralni oziroma ima izkušnje z njo? Jaz vem za same pozitivne in se bom najbrž odločila zanjo, sam še kakšno mnenje nikoli ne škodi. user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!