|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
4.2.2008 9:45:47   
*Mojca*
Didlina jaz bi tudi videla bušita user posted image

Ja hvala vsem za morfo, upam da bo. Pa saj mora bit a ne?

Danes sem še na dopustu, jutri pa spet delat...se mi sploh ne da user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.2.2008 9:50:48   
l.daisy
a ni čudno, kako nas vse skrbi za to morfo... pa potem sploh ni bav bav... meni je moj skoz govoril... saj če je že na NS ginekologinja povedala, da ima vse organe na mestu, da je trebušna stena zaprta, da ima vse kosti v rokah in nogah, da ima pet prstov na vsaki roki, kaj potem sploh je lahko narobe?.... v bistvu ima prav, sam kaj ko ti še vseeno ne da miru... mojca, boš vprašala za spol?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.2.2008 9:57:12   
alea01
i.Daisy- sem tako natrenirana, da takoj zaspim nazaj.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.2.2008 9:59:03   
Anonimen
ninny- kakšno je pa tvoje počutje, grlo boljše?

je boljšeuser posted image Edino zjutraj me še malo boli, pa popijem čaj z medom in je potem dobro.

(odgovor članu zp)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
4.2.2008 10:05:26   
l.daisy
alea01, jooooj, meni pa to ne uspeva... ker prej nikoli nisem ustajala ponoči... zgleda se bo treba navadit, a?user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 655
4.2.2008 10:06:54   
beyba
Dobro jutro.
ma vse organe na mestu, da j
..

Meni pa nagaja RR kar neki mi ene znake piše, pa strani 24,25,26  mi sploh ne odpre samo prvo na vsaki strani potem pa zamrzne. user posted image user posted image

Kakšna ideja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.2.2008 10:08:25   
l.daisy
meni vse dela...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.2.2008 10:08:49   
Anonimen
Poskusi zapret in še enkrat odpret RR ali pa se odjavi in ponovno prijavi.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
4.2.2008 10:39:42   
*Mojca*
meni tudi neki šteka, pa kot je rekla ninny zaprem, spet odprem pa dela user posted image

aja kako se vam zdi zmagovalka EME Rebeka Dremelj? Meni so bili cigani malo bolj všeč, kaj pa vem...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
4.2.2008 10:48:40   
Anonimen
Jaz sem tudi bolj za njih navijala.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
4.2.2008 11:03:29   
alea01
jaz nisem gledala in nimam pojma o pojmu o emi.
mojca- kolk je težek voziček, ki si si ga ti izbrala?
Še enkrat postavljam vprašanje: A mora očka opraviti kakšen tečaj, če hoče biti prisoten pri porodu????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.2.2008 11:08:33   
Anonimen
A mora očka opraviti kakšen tečaj, če hoče biti prisoten pri porodu????

Odvisno od porodnišnice do porodnišnice. Nekje  zahtevajo potrdilo, nekje pa ne. Pri nas na Jesenicah ga ni potrebno imeti. Potrdilo pa dobi, če obiskuje materinsko šolo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
4.2.2008 11:18:51   
tteeaa
Didlinaa! user posted image

Vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse njaboljše, draga Didlinaa,
vse najboljše za te...
user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.2.2008 11:19:08   
babysolza
ojla,

alea01, ninny je čist prav povedala - jaz sem slišala (ne me držat za besedo!), da npr. v Postojni ni treba, v Ljubljani pa ja. Po mojem najbolje, da pokličeš v porodnišnico, v kateri nameravaš roditi, in vprašaš. Upam, da sem pomagala. user posted image

Mene tudi jezijo te ure! Vsi bi radi, da delaš do porodniške (in nisi na grbi države!), vsa predavanja itd. ti pa dajo v najboljšem primeru v zgodnjih popoldanskih urah! Še raje kr v dopoldanskih. user posted image  Ful bi šla rada na pregled o epiduralni, pa je ob 13.30! Halo?!? Potli bom pa cel dopust za takele zadeve pokurim al kaj? Enkrat sem se nekje mal prtožla, če se ne da teh zadev organizirat kasneje, pa so mi lepo povedali, da so te gospe tudi mame in soproge in da morajo biti lepo doma z otroci... To čist razumem, sam potem naj nam pa vštejejo to v delovni čas! Uf, sem se razjezila...user posted image

Se mi pa kr smilte vse, ki se že ukvarjate z nočnim vstajanjem. Moja pikica je še čist pridna in da mir - predvidevam da zato, ker leži bolj zadaj in ma preveč dela z mojimi ledvicami. Zadnjič me je prou sfajtou...

Glede zmenka - predlagam, da kar poskusimo določit kako zbirno mesto pa okviren datum, ker drugače se bomo do junija dogovarjale o tem...user posted image  user posted image  user posted image

Uživejte!!!

Didlinaa, jaz bi tudi bušija vidla... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.2.2008 11:19:13   
alea01
Kako naj gre v materinsko šolo ob tako nemogočih urah? V Žalcu ob 14.30 v Celju pa enkrat dopoldanuser posted image user posted image . Kdo sploh lahko hodi ob tej uri? Penzionist?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.2.2008 11:20:21   
Anonimen
Samo to pa je res čudno da imajo take čudne ure, ker pri nas je po 16 uri.
Najprej se pozanimaj, če potrebuje potrdilo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
4.2.2008 11:20:41   
*Mojca*
alea01 13 kg ima. Težek je kr, ampak bomo že user posted image

Kar se tiče prisotnosti očeta pri porodu je v Postojni tako, da se plača, očku pa ni treba imet nobenega tečaja.

Pa zmenek: predlagam enkrat med tednom, pozno popoldne (okrog 18h) nekje v Ljubljani. Variante: city park - rustika, mercator center ?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.2.2008 11:22:58   
tteeaa
Danes bi morala it po dolgem času spet delat, pa si je moj user posted image  ravno to noč izbral za najhujšo telovadbo doslej in tako sem spala cca 2 uri vsega skupaj. ne vem no, se bo treba navadit na te brce, drugače ne vem, kako bom zjutraj vstajalauser posted image . Še dobro,da delam preko študent. servisa, pa lahko ostanem doma, če se ne počutim dobro. Je šef razumevajočuser posted image .

Sicer sem si pa včeraj končno porihtala adsl, tako da vas lahko zdaj hitreje beremuser posted image user posted image user posted image .

Veliko sreče vsem na pregledih....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.2.2008 11:30:33   
alea01
Pozno popoldne? Jaz pa pol ne bom moglauser posted image user posted image user posted image user posted image . Če bi bilo vsaj okoli 16ure

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.2.2008 11:32:00   
*Mojca*
Tudi lahko, jaz delam do 15.30, tako da je se dobimo v LJ, lahko.

Nič, zdaj šibam proti primorski. Se tipkamo zvečer.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.2.2008 11:34:41   
tweetek
Živjo!

Jaz sem z dopusta s Čatežkih  - je bil že težko pričakovan, pa fejst sva ga že rabila z user posted image -  sicer on dela mnogo več kot jaz, ampak sem jaz skor bolj zmatrana user posted image user posted image ... Mene tud user posted image   ponoči intenzivno brca, ampak je zadnje čase boljše, se mi zdi da sem se navadla....

Zdaj pa najpomembnejša stvar; pozno ampak iz srca user posted image user posted image Srečen, vesel in zadovoljen rojstni dan Mojca in didlina!!!!! Upam da so vaju user posted image fejst razvajali in da sta svoj dan obe preživeli kar se da lepo... Pa da sta pojedle veliiiiiik krofov pa torte user posted image - saj sta v skupnem seštevku morale pojest za 4 user posted image

Aja, pa nya, ful fin voziček! Jaz mam tud že svojega doma... Moj pravi da je sexi in šponski user posted image . Malo hecna izbira pridevnikov ampak samo da mu je všeč... Pa nič ne skrbi, ta človek je zanesljiv in dostavi kar obljubi, vsaj jaz sem dobila vse tako kot smo bli zmenjeni in taktrat ko je reku da bo....

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.2.2008 11:36:17   
tweetek
Aja pa jaz sem ful za zmenek!user posted image Kar povejte kdaj . LJ je zame ok, saj vozijo busi in vlaki, sem pa jaz za bolj popoldanske kot večerne ure, ker zvečer nimam prevoza.... 

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.2.2008 12:27:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Pozno popoldne? Jaz pa pol ne bom moglauser posted image user posted image user posted image user posted image . Če bi bilo vsaj okoli 16ure

Drugače se pa pozanimaj za kakšen drug kraj, ki ga imaš blizu.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
4.2.2008 12:28:40   
slovenka
Na Ptuju pa imamo MŠ en teden, vsak dan ob 11. uri. Sem naročena za maj, ker kej sedaj tega res ne bi mogla obiskovati, ko še normalno delam.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.2.2008 12:30:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Drugače se pa pozanimaj za kakšen drug kraj, ki ga imaš blizu.

Ninny, saj to je res ena rešitev, samo meni se vseeno zdi najboljše iti v MŠ tam, kjer misliš roditi, ali ne? Ker so mi rekli, da nam bodo v sklopu šole pokazali porodnišnico... in se mi zdi kar fajn, da si lahko vnaprej malo predstavljam, kam morava z mojim it, ko bo sila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!