Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 16:46:36
|
|
|
|
beyba
|
evo mene nazaj. Izpit je za mano razultti bodo drug teden enkrat...tako da bomo vidli. Filinga pa za ta izpit itak nikol nimam dobrega. Bla sem že doma mi mami šiva kostum za pusta za jutri- Bom breja zajkla za pusta.Bela z roza kožuškom in ušesi, veliko roza pentljo na glavi, umetnimi trepalnicami in košarico korenja. Moj bo pa smreka z merkacijo , smerokazi in urezanimi grafiti v deblo. Se sploh ne spomnim kdaj sem bla na zadnje v maškarah. Zdej pa iščem kak dober recept za krofe. Mam namreč pekač za mini krofke, pa pridejo full dobri notr, nič mastni, pa taki enkrat za v usta. Drug teden baje ne smemo it v špara bomo solidarni! a boste ve tut? Aja sej vem da je že stra tema ampak še nisem uspela odgovort: Moj je zvedu tako da je zvečer pršu dam, pa me je vidu vso zoprno pa je takoj reku da je test negativen. Pa mu nisem hotla nič potrdit pa je šel gledat in ko ni vedu zakaj se gre je pridno vzel v roke navodila in prebral potem mu pa ni blo jasno zakaj sem zoprna( itak je iz službe pršu 2.5 ure kasnej nič povedal da bo pozen mene je pa doma skrbel-ponavadi tega ne naredi) Moji starši so zvedl kar po telefonu prvi takoj ko je bil test +, Njegovi pa 26.12. na božični večerji(on mrtvo hladen, tašči se je pa fino zdel, ker je ža na pol obupala nad moji in vnmuki)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 16:50:34
|
|
|
|
beyba
|
o pa na novi strani smo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 17:04:36
|
|
|
|
polly80
|
to sem dobila po mailu,pa če ima katera kaj odveč,bodo verjetno veseli! Drage prijateljice / prijatelji ! .če se boste v kratkem namenile >prevetriti< svojo garderobo in ne veste kam z viškom, vam bomo v našem Kriznem centru hvaležne za: 1. brisače 2. rjuhe 3. pregrinajala za dojenčke 4. pižame 5. trenirke 6. spodnje hlače 7. kuhinjske krpe Velikosti za ženske in otroke. Hvala v naprej in lep pozdrav, Ženska svetovalnica Langusova 21, LJ Tel.: 01 251-1602 p.s. pridemo iskat beyba,kaj je to s šparom,nič nisem nikjer zasledila?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 18:14:50
|
|
|
|
beyba
|
Baje naj bu bojkotiral vsak teden enega giganta in s tem pokazali trgovcem da nimajo prav pri dvigovanju cen. Kar pomeni, da drug teden se naj nebi hodilo v špara od ponedeljka do nedelje. Potem en teden kasnej naj bi prišel na vrsto, merkator ali tuš, bomo še vidli kaj bodo sporočili. Sem pa to slišala po radiju ko sem se peljala iz izpita v avtu.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 18:26:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
Oj punce! Danes sva bila v Postojni v porodnišnici na predavanju o EA. Bilo je govora o samem postopku, prednostih in slabostih. Jaz sem že prej vedela da je to zame, danes pa so me v to še enkrat prepričali. Bile so punce iz cele Slovenija, tudi iz MB, kar pa se mi vseeno zdi malo pretiravanje, glede na to, da EA lahko dobiš v MB, na Ptuju,....3 ure se pa res ne bo vozila do porodnišnice. Nekaj je bilo tudi govora o rešilcu pri porodu, ampa kolikor vem zavarovalnica tega ne krije...ali pač? Torej, midva greva rodit v Postojno z EA, vzela bom nadstandardno sobo da bom sama in lahko imela cel dan obiske (moj je doma 5 min stran od porodnišnice).
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 18:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Punce, povejte mi kaj je dobro za grlo. Ta mala ima angino in prejle je mene tud nekaj začelo v grlu bolet- sicer malo samo me skrbi, da ne bi zbolela. Med na žličko ene tri - petkrat na dan, pa veliko tekočine in c vitamina.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 19:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny Punce, povejte mi kaj je dobro za grlo. Ta mala ima angino in prejle je mene tud nekaj začelo v grlu bolet- sicer malo samo me skrbi, da ne bi zbolela. Med na žličko ene tri - petkrat na dan, pa veliko tekočine in c vitamina. hvala, ga grem takoj jest.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 20:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. Čestitke vam za opravljene preglede in izpite. Mojca, sploh nisem vedela, da se je začelo predavanje o EA. Veš da bi šla midva z mojim. Tam v Postonji tolk štrajkajo z vsemi predavanji. Na materinsko šolo sva hotela it tja, pa 1 eden nazaj sploh še niso vedeli, kdaj bo. Ampak za EA pa res nisem vedela. Glede nadstandardne sobe: je že rezervirana zame. akontacija vplačana vnaprej. Ti je povedal tvoj dragi za nov režim prometa v Postojni? Danes ga je meni sestra razlagala, pa mi ni nič kaj všeč.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 21:19:10
|
|
|
|
annnna
|
ninny med pa limona skupaj zmešan večkrat na dan, al pa propolis na žličko(meni pomaga ful ti sčisti vse) *Mojca* jaz se tudi odločam za EA pa iščem na internetu pa nikjer nič pametnega ne povejo...na podlagi česa si se ti odločla in kaj te je prepričalo če mi lahk zaupaš beyba sem šla gledat na avto.net. upam da sem gledala pravega...mi kr malo žal da sem šla sploh gledat ta panoramska streha more bit ful fajn, moj si je ful želi... ampak zdaj ga že imamo brez panoramske strehe pa bencinca ostalo je pa isto... sem mislila da prehlad do mene ne bo prišo pa sem se zmotila.ni me pozabil. hvala bogu ni vročine ne gre mi pa novega tickerja nastavit sem se včeraj hecala z njim ne vem kako dolgo in sem zgubla živce poleg in kr pustila...sem pa dala v album še moj trebušček čeprav tudi z muko ampak na koncu je šlo. obseg mam pa 86 cm lahko noč pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 1.2.2008 21:42:25
|
|
|
|
*Mojca*
|
Didlina predavanje o EA imajo vsak petek ob 13.30 v 2.štuku porodnišnice. Zraven dobiš tudi papirje s katerimi potem prideš rodit in hočeš EA. Glede novega prometnega režima pa mi moj ni nič povedal, pa tudi danes nisva opazila nič novega, razen gužve iz porodnišnice na glavno cesto . Sva že preveč časa v LJ in po mojem tudi on sploh nima pojma o novem prometnem režimu annnna: kar se tiče EA. Jaz sem na splošno zajc in zelo slabo prenašam bolečino in sem že zaradi tega razmišljala o EA. Potem pa sem še malo spraševala različne anesteziologe in porodničarje v službi in nisem slišala slabih stvari. Seveda so tudi tukaj možni zapleti, ampak je % enak kot pri splošni anesteziji. In glede na to, da se vse več operacij opravlja v spinalnem bloku, ki je podoben EA sploh nisem več razmišljala. Zanimivo mi je to, da EA kritizirajo samo tisti anesteziologi, ki je ne znajo dat oz. se s tem ne ukvarjajo. Mlajše generacije pa so ful za. Tudi iz strokovnega vidika vem da je to ok, zato nisem sploh nič ramišljala. To je to
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 6:50:21
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro danes pa jst kuham kavo Pokonci sem že od pol petih, ker sem morala iti na wc potem pa nisem mogla več nazaj zaspat. Tako da zdej ravno nalagam mp3-je na telefon. Potem čez kake pol ure pa bom začela s pospravljanjem, da ne bom že zdej mojega srčija zbudla.... Preživite lep dan .Pojdite v maškare in se znorite na ta norčavi dan. Aja pa ffffffffuuuuuuuuullllllllllllllll krofov pojejte. Danes so najboljši, ker jih vsi proizvajalci delajo sveže in nimajo nič dodatkov notri tako da bodo res mijami. Komi čakam da greva v šoping z mojim. Sem se premislila jih ne bom nič pekla.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 8:48:42
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
hej beyba tko nekak se zdej tut men dogaja vsak dan pol pa zvečer že čist crknena komi čakam da grem spat mmmmmmmmm krofki dober tek vsem še od mene ! lp
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 8:58:17
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Evo, jaz sem že od frizerja, doma sveži krofi, zdaj pa se začnem počasi rihtat, ker greva ob 11h na eno poroko - tapravo ne pustno Lep dan vsem!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 9:50:47
|
|
|
|
lonapo
|
Dobro jutro, mi smo tudi že pokonc, smo spali celo do osmih. Glede Ea-ni mi glih pri srcu, tako da bom kar trpela. Sem v dilemi ali naj grem na 3d ali ne? Lep vikend in še lepše pustovanje z obilo snega.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 10:12:33
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
zakaj mi pa zdej avatarja ne kaže? krneki
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 10:14:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro . Da se na hitro oglasim. Lonapo--glede 3DUZ, se boš morala kar sama odločiti . Jaz ne grem, ker ga ni v moji bližini, to pomeni vsaj 70 km. Bila sem že kar na nekaj UZ, sicer res ne 3D, pričakujem pa še kakšnega--poleg MORFO, zaradi krvavitev. Videz v 3D mi nekako zadostuje--v oblikah, ki so dostopne na internetu glede na tedne . V maškare ne gremo-ker krvavim. Pa še hčerka je včeraj dobila vročino.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 10:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Še en deževen pozdrav iz Gorenjske. Danes sem se zbudila in me grlo še vedno boli-bom upoštevala vaše nasvete . Glede EA- jaz sem v prvi nosečnosti šla na predavanje in sem se kasneje tudi zanjo odločila in mi ni bilo žal. Kakšnih zapletov nisem imela in jo bom tudi sedaj vzela. Mi tudi nič ne gremo v maškare. Ta mala je še vedno bolna, stanje se sedaj ko imava antbiotike izboljšuje. to noč sva končno normalno spale , prej pa po 3-4 ure na noč .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 10:38:44
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro! ravno grem v trgovino po pustne krofe,upam da jih še ni zmanjkalo,kar pa se danes niti ne bi smelo zgoditi.. aleksandra silvija-lepo počivaj,upam da ni kaj hudega.si bila pri gin.?meni je rekel,da je potrebno pri vsaki manjši krvavitvi takoj na pregled.. sicer pa tudi jaz ne bom šla danes nikamor,pa čeprav me vleče,ker pač moram skos počivati..edino v trgovino pa vseeno grem.. lepo pustno soboto vsem
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 11:07:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
lepo počivaj,upam da ni kaj hudega.si bila pri gin.?meni je rekel,da je potrebno pri vsaki manjši krvavitvi takoj na pregled.. Hvala. Ampak pri 16-ih t. so mi odkrili v bolnišnici hematom, sem fuuul krvalela. Nato pa sem še 3 tedne imela večje alimanjše rjave izcedke. Tu in tam nekaj sveže krvi. Danes pa spet sveža kri. Ni mi pa treba takoj k zdravniku, ker je G rekla, da mi nimajo kaj pomagati. Lahko le upamo, da bo vse o.k.. Imam napotnico, če bi začela res fino krvavet. Polly80--ti moraš počivat zaradi nizke posteljice? Se prav spomnim? Ninny- za .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 14:08:31
|
|
|
|
polly80
|
aleksandra silvija,ja,počivat moram kot prvo zaradi krvavitve,ki sem jo imela v 10.tednu,vendar potem je bilo s tem vse vredu,zdaj pa zaradi nizke posteljice in nizke lege ..pa upam,da se še vse skupaj vzdigne.. aja,a ti si mela pa hematom,boga.no,le počivaj in upam,da bo vse vredu! lp
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 21:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. No, jaz sem se napustovala, najedla krofov... je blo kar ok, pa še s kolegico sva skupaj gledali pustne norčije mularije. Smo bili na otroškem rajanju popoldan. Jutri je pa nov dan, v nove zmage. Pridne bodite.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.2.2008 21:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A, pa še nekaj. Včeraj je mali(a) zelo razgrajal(a) v trebuhu inje prvič čutil brce bodoči očka. Je bil tako navdušen. Danes potem pa še moja nečakinja, kar ni mogla verjet, da tako majhen otročiček v trebuhu že brca. Je kar roko prvo odstavila, tako se je ustrašila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.2.2008 0:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
*Mojca* Ob tvojem prazniku ti želim veliko dobrih stvari ki jih ni mogoče kupiti niti zaviti in srečo vsepovsod kjer te bo vodila pot! Lepo praznuj!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.2.2008 2:16:05
|
|
|
|
*Mojca*
|
Didlinaa ooo ti pa si prva z voščilom, verjetno že vsi spijo...kako čudno Najlepša hvala za lepe želje
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.2.2008 10:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca tudi od mene vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeee.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?