mml
|
Čer, lepo pozdravljene vse skupaj...mi smo doma...no manjka še Manca, ki pride jutri...prebrala vas bom kakšen drug dan, trenutno se mi še ne da Tole je napisano tudi pri čvekanju, ampak mislim, da ne zahajte več kaj dosti tja... ...No čisto na hitro, ker kaj dosti pravzaprav ni za povedat : v sredo sem bila zmenjena s svojo G, da mi sproži porod, dobila sem vaginaleto prostaglandinov in šla na čakanje na oddelek, kjer se ni nič zgodilo, ob 18. G me še enkrat pogleda in ugotovi, da se vagianleta sploh ni stopila, zato tudi ni bilo popadkov , zadevo malce popravi in ob 20. sem na poti v porodno sobo, sledi seveda klistir in po tem čakanje na prosto posteljo, vmes kleptam z babico in , v porodni sem na postelji ob 21.55, čez kakšnih 10 minut mi G predre mehur, no po tem se je pa začela veselica...sem se spraševala, kako bo to šlo, če se bodo bolečine tako stopnjevale,...Po tem pa babica prijavi, malo pred 23. da bo to kar za rodit, meni seveda nič jasno, nekako se prevalim na hrbet, dvakrat pritisnem in potem čakam, ker babica čuva presredek, mineta še dva popadka in Matic je zunaj . Dobila sem ene 3 sluznične šive na mestu predhodne brazgotine...skratka luksuz . Matic je OK, spi, je, se napenja, malo protestira, nekoliko se še lovimo z dojenjem, ampak gre na boljše... No to je pa Matic Še v porodni sobi Danes pred odhodom domov Lep večer in mirno noč...pri nas je trenutno čez dan Matic kot angelček in spi kot polh, ponoči pa malo manj pridno spančka in se gre čukca