|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
2.2.2008 19:55:45   
urssyy
Nalin tudi to sem preverila. Imam Aventovo flaško za novorojenčke z oznako cuclja 1. Danes je bila budna od 10.00 zjutraj do 18.00 zvečer. vmes zaspi za 10 minut, pa pride krč, ki traja 3 minute za spet zaspi...in tako cel dan. Se mi prav smili, ker zraven toliko joka, ko pride ta smotan krč. Razmišljam, da bi menjala mleko-dodatek. Sem že čisto paf zraven, ker ne vem več kaj naj naredim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   [Brisano sporočilo]
2.2.2008 20:12:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
2.2.2008 20:26:02   
martinca
pozdravljene mamice!
mi smo prišli zdaj domov. smo bili danes na obisku pri meni doma. je bil Patrik danes prvič pri babiju, dediju in prababiju doma. je bil tako lepo priden.

mala pikica,
jaz sem že šla po njo, oz. je moj šel ko je bil še doma. jaz sem v P dobla en listek za to kremico. pa greš pol s tem listekom v lekarno saj piše v katerih lekarnah dobiš vse to kremico pa je šel. pa mislim da še rabiš neko potrdilo, jaz sem kopirala rojstni list. upam da že nisem prepozna z odgovorom. po vsej verjetnosti sem ker šele drugi dan odgovarjam na vprašanja. user posted image sem zgodnja.
sem danes dodala nekaj slik ko sem imela čas ko je mali spal.
naš tudi ima vneto očko že skoraj tri tedne, pa je babica rekla naj mu s kamilcami spirava.mislim, da pač naj vato namočiva v kamilice in mu obriševa očko.

karatina,tudi jaz sem zelo zadovoljna s kremico.  je imel na začetku malo rdečo ritko, pa sem kuplsa to kremo in ga začela mazat pa je po enem dnevu že bilo boljše.

klaja, mi smo tudi preboleli zlatenico in je babica svetovala da naj mali spi pri oknu čez dan, da bo pač dnevna svetloba svetila po njem. in sva res tako počela pa se je že po dobrem tednu izkazalo za pozitivno. ni bil več tako rumen. zdaj pa sploh ni več. pa je danes že en mesec star. je pa še rekla da so radi tam nekje do enega meseca še radi tako rumeni, če so imeli zlatenico. držim pesti da bo ta noč kaj bolj mirna in prespana.

nana, zdaj pa ne vem točno. ali je bila v paketu ali pa je bila tam poleg na onem modrem ko ti je ona prinesla ko si morala izpolnit.  ker tam je tud bil neki list gor zdaj pa ne vem točn kateri je bil kateri.
jaz sem otroški čaj kupla v mercatorju.

mala pikica,nana Patrik se zahvaljuje za čestitke!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.2.2008 20:31:07   
martinca
drage moje punce. se vam moram pohvalit da sva z user posted image po doooolgem času user posted image . in vam povem kak je pa to pasalo. user posted image je že človek skoraj da pozabo kako to zgleda.user posted image  

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.2.2008 20:46:36   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

drage moje punce. se vam moram pohvalit da sva z user posted image po doooolgem času user posted image . in vam povem kak je pa to pasalo. user posted image je že človek skoraj da pozabo kako to zgleda.user posted image  

a ne, kako paše!! Je pa mene na začetku bolelo oz. peklo, kot da bi bilo vse premajhno user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.2.2008 20:47:44   
katee
Še eno vprašanje imam za vas. ali ste že dobile zdravstveno izkaznico za user posted image ? Midva sva jo že na začetku prejšnjega tedna. Sem mislila, da potrebujejo dlje časa, da jo naredijo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.2.2008 21:00:28   
mml
Čer,

lepo pozdravljene vse skupaj...mi smo doma...no manjka še Manca, ki pride jutri...prebrala vas bom kakšen drug dan, trenutno se mi še ne da user posted image

Tole je napisano tudi pri čvekanju, ampak mislim, da ne zahajte več kaj dosti tja...

...No čisto na hitro, ker kaj dosti pravzaprav ni za povedat user posted image : v sredo sem bila zmenjena s svojo G, da mi sproži porod, dobila sem vaginaleto prostaglandinov in šla na čakanje na oddelek, kjer se ni nič zgodilo, ob 18. G me še enkrat pogleda in ugotovi, da se vagianleta sploh ni stopila, zato tudi ni bilo popadkov user posted image , zadevo malce popravi in ob 20. sem na poti v porodno sobo, sledi seveda klistir in po tem čakanje na prosto posteljo, vmes kleptam z babico in user posted image ,  v porodni sem na postelji ob 21.55, čez kakšnih 10 minut mi G predre mehur, no po tem se je pa začela veselica...sem se spraševala, kako bo to šlo, če se bodo bolečine tako stopnjevale,...Po tem pa babica prijavi, malo pred 23. da bo to kar za rodit, meni seveda nič jasno, nekako se prevalim na hrbet, dvakrat pritisnem in potem čakam, ker babica čuva presredek, mineta še dva popadka in Matic je zunaj user posted image . Dobila sem ene 3 sluznične šive na mestu predhodne brazgotine...skratka luksuz user posted image .
Matic je OK, spi, je, se napenja, malo protestira, nekoliko se še lovimo z dojenjem, ampak gre na boljše...

No to je pa Matic

Še v porodni sobi
user posted image

Danes pred odhodom domov
user posted image

user posted image  

Lep večer in mirno noč...pri nas je trenutno čez dan Matic kot angelček in spi kot polh, ponoči pa malo manj pridno spančka in se gre čukca user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 782
2.2.2008 21:09:57   
martinca
meni je pa vse prave velikosti bilo. mi ni blo nič premajhno. kvečjuemu se mi je vse malo večje zdelo. je tak občutek kot da so na porodu premalo pol nazaj zašili. user posted image user posted image
zdravstveno sva že dobila. tudi kakšen teden nazaj.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.2.2008 21:12:33   
martinca
mml in Matic dobrodošla doma!user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.2.2008 21:35:48   
nana35
Lusa,rajanje bo šele drugo leto,letos za nas odpade.Pa nisem niti žalostna,kaj češ...pediatrinjo pa imaš res čudno,če ti kar take govori,druge pa vse govorijo,kako naj vztrajamo pri dojenju itd.

mala pikica,ja,če bi zizike lahko doma pustila,potem bi še mogoče šla na pustovanje.user posted image

Mene pa zanima,kdaj lahko zamenjamo cuclje na flaškah,npr,za 1+ in podobno.Ne vem kako bi to Klemen sprejel,meni se zdi da itak pri enih flaškah bolj teče kot pri drugih,pa imajo vse le eno luknjico.

martinca,jaz nimam pojma o kakem listku za kremico,ker ga jaz nimam.Pa saj nisem smotana,ampak res nisem nič takega zasledila.Bom pogledala še enkrat...in ne hvali se s user posted image ,midva sva tudi že!!user posted image

katee,mene je tudi peklo,kot da je bilo prvič...user posted image !Po zdravstveno še nisem šla,grem v bližnji prihodnosti oz.rada bi jo imela do naslednje posvetovalnice.

mml,matic je lepi angelček,tako lepi nosek ima in usteca,na prvi slikici je pravi lepotec.Pa dobrodošla tukaj tudi uradno!

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.2.2008 21:46:43   
martinca
mi pa se gremo zdaj kopat, potem jest nato spančkat. pa upam da bo do jutra spal. ker ga ponavadi kopanju zmuči.

lahko nočko vsem 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.2.2008 21:55:35   
Katrin
mml: krasne slikice!

urssyy: kaj pa, če tvojo pikico napenja tvoje mleko in ne adaptirano? Ali paziš na svojo prehrano?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 3.2.2008 0:04:17 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.2.2008 21:59:06   
Katrin
Martinca in katee: user posted image  za user posted image
(jaz še ne bi, me je prvič full bolelo, pa sva čakala 6 tednov user posted image )

Sicer pa: meni pada cuker! Full bi jedla čokolado, pa se vsakič v jezk ugriznem ... A še katera? Kar hodim in odpiram hladilnik, pa omare in gledam vse tiste čokoladne dobrote... mnjami....

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 0:35:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 0:37:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 790
3.2.2008 5:09:44   
TRIŠ
Urssyy ne vem če je kriva flaša ali mleko.Jaz polno dojim pa imamo tud krčke.user posted image
katrin jaz bi ubijala za čokolado ampak te joškice bi pol nekoga še bolj zapackale.Saj pol pa nadomestim z drugimi sladkarijami ,(včeraj skrofi)pa ga spet zvija.Ja jest sploh ne vem več kaj naj jem.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.2.2008 7:09:41   
Lunca1

Patrik vse najboljše  user posted image

Naša občina da nekaj več kot 100 EUR, pri Pini pa ni bilo še nič. V bistvu sem bila takrat še prijavljena v Radovljici, samo zato ker je bila tamala prijavljena v Kranju, tam pa še niso dajali nič, nismo dobili niti EUR niti knjige. V bistvu je tako, večja kot je občina, manj dobiš.

Ugotavljam, da nas je tukaj kar nekaj, ki moramo dodajat.

Urssyy verjetno si mislila 110 ml na obrok.user posted image  Kaj pa uporabljaš, Aptamil, Novalac??? Probaj ji dat Bebo, naša po tej hrani ni imela problemov.

Naš ima tudi že od rojstva vneto oko, tako da mu moramo dajt kapljice, mislim da so Tobrex ali nekaj podobnega, pa čistim mu s fiziološko. Potem je pa že mao bolje, potem pa se mu spet zapaca.user posted image

Nam so zdravstveno kartico poslali predvčerajšnjim, se pravi ko je bil Luka star 18 dni.

Katrin RR jaz čokolado preskočim, se pa zato zdaj bašem s krofi.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.2.2008 9:33:51   
nana35
nalin,nisem opazila za februarke,bom potem pogledala...user posted image

Razmišljala sem ali so krofi vredu če jih ješ,ko dojiš??user posted image Sicer jih jem,pa nisem nobene spremembe opazila pri Klemenu,če bi ga kaj bolj zvijalo.Moram reči,da mi te krče še kar obvladujemo s vsemi preparati in da jih ni toliko.Res da se vsake toliko spači zaradi tega,ampak ni nekega joka in velikega trpljenja,vsaj meni se tako zdi.

Upam,da bo tako in še bolje!!

Neposredna povezava do sporočila: 793
3.2.2008 9:37:53   
lutiropan
Se še jaz malo javim. Pri  nas smo super. user posted image  Kakšnih pretiranih krčkov ni, tudi  kapljic zaenkrat še nismo šli iskat. Kaja je ješča, spi tudi kar vredu. Zaenkrat imam mleka dovolj, lahko rečem še preveč, saj ga še stisnem in spravim.

LP in lepo nedeljo. 

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.2.2008 9:44:50   
mml
Jutro,

no ja pravzaprav je že debel dan user posted image .
Za nami je prva domača noč in je bilo za silo še kar...Matic je bedel in cmevkal med 1.30 in 3., ampak se je žrtvoval oči, po tem je pa fant za eno uro zadremal, se ob 4. najedel in spal do 8., zdaj pa spi prvi lepotni dopoldanski spanec user posted image

Sem malo izven konteksta, tako da bom bolj kratka...

Hvala vsem, ki ste držale pesti za hiter in lahek porod...je definitvno pomagalo user posted image , hvala za čestitke in lepe želje user posted image ...
...skratka bom v naslednjih dneh poskusila prebrat kaj ste načvekale, da ne bom čisto out user posted image

lunca pri nas je imela Manca zapackano oko tam od svojega drugega tedna dalje in ni pomagalo nobeno izpiranje in kapljice...po tem sem pa govorila z oftalmologinjo, ki mi je razložila, da je to posledica preozkih solzevodov in da najbolj pomaga masiranje...zadeva je bila presenetljivo uspešna in po 5 dneh ni iemla več zapackanega očesa in zadeva se tudi ni več ponovila...je pa treba na začetku res vztrajno masirati, tako da poskusi

nalin Canesten vaginalete lahko mirne duše vzameš, delujejo samo v nožnici in se ne absorbirajo v kri tako da so povsem vrne med dojenjem, upam, da te težave kmalu minejo...

urssyy upam, da kmalu razvozlaš, kaj je vzrok za krče pri tvoji pikici in da bo potem vsakodnevno življenje lepše user posted image

Čakam, da pride Manca, da vidim, kako bo sprejela Matica, ker v P so obiski trentuno omejeni samo na očete, tako da sploh ni mogla priti na obisk user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.2.2008 9:55:04   
nana35
Tukaj pa še nismo objavile,da je naša Koala končno mamica!!

Čestitke tudi tukaj!!user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.2.2008 10:07:51   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Glede sexa, po prvem porodu sem mojmu rekla da me je ponovno razdevičiluser posted image

Tudi jaz sem mu to rekla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 797
3.2.2008 10:08:55   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Ps, ste videle da so februarčice posnemale v naslovu svoje debate, so odprle temo februarski sončki 2008, sem enkrat čisto ponesreči k njim zavila, ker sem prebrala samo: sončkiuser posted image

Čisto neizvirne so! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 798
3.2.2008 10:12:51   
katee
Mml: dobrodošla doma in še enkrat čestitke za Matica. Upam, da ga bo Manca lepo sprejela.

Mi smo imeli pa spet zjutraj težave z napenjanjem, pa sem mu dala 40 ml otroškega čaja in notri sem stisnila 2 pumpici kapljic, pa se je sprdel in pokakal in sedaj je OK.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.2.2008 11:19:05   
mala pikica
urssyy jaz sem tudi že hotela reči, da probaj še kakpno drugo mleko. je pa hudič preden človek ugotovi, kaj jih muči.

mml dobrodošla nazaj z Maticem, je pravi sonček user posted image

lusa upam, da si lepo rajala, pa da si se še kaj na nas spomnila user posted image

user posted image nam še ni uspelo user posted image me je kar malo strah, kako bo vse bolelo. je skoraj tako kot pred leti, ko sem trepetala, kako bo prvič  user posted image se pa že nekaj časa spravljamo k temu, še celo zaščito smo nabavili, pa nam nekako ne rata. zvečer smo preveč zaspani, zjutraj pa je Gašper ves čas buden.

februarčice... ja res niso kaj izvirne user posted image pa pri seznamu mamic tudi ne, sicer pa sem jaz tudi te disnyjeve babyje videla pri drugih user posted image

mi pa gremo zdaj na obisk k tadrugi babici in dediju, bo Gašper vsaj malo spal v avtu, mi že dva dni ne spi čez dan...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......