|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
1.2.2008 17:21:06   
Anonimen
lonib - a tebe je P napotila k fizioterapevtki zaradi tega ker še ne kobaca, ali zakaj? saj vem, da si sigurno pisala o tem, ampak saj veš, sklerozauser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.2.2008 17:27:24   
*piškotek*
Pozdravljene čvekice

Nimam veliko časa, se mali dere v posteljici že pol ure, ker noče zaspat, je pa takoooo utrujen in zaspan da se mu kar megli pred očmi.

Sva bila v vrtcu, je spoznal malo "sošolcev in eno sošolko" Bili so ful posrečeni, vzgojiteljici sta pa super, se tudi danes ni nič bal, nič jokal, je hotu bit kar taglaven tam user posted image user posted image user posted image  Res sva se imela fajn.

Sem vas komaj uspela prebrat, ker ste tolk napisale.

Srečanje: JAZ SEM ITAK ZAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image  in definitivno pridem (seveda če ne bo nadnaravna sila vplivala na kaj user posted image )

Hvala za nasvete glede hrane, bom pa mu potem tudi jaz probala dat kar ričet. Me pa zanima, če mi lahko napišete kako pripravite repo - recept - konkretno, prosim user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirena: jaz tudi ne upam potipat, oz nisem otipala nič. Moram tudi danes mojemu naročit da preveri stanje, pol imava pa še v načrtu "čisto spontano" user posted image  Da bo ta mesec kaj boljša statistika, kot prejšnje mesece user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj je pa že res pravo dretje in se ga moram "usmilit" in vzet iz posteljice, ker s spanjem več kot očitno ne bo nič.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.2.2008 17:27:33   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: valika

lonib - a tebe je P napotila k fizioterapevtki zaradi tega ker še ne kobaca, ali zakaj? saj vem, da si sigurno pisala o tem, ampak saj veš, sklerozauser posted image

Ja, pa zaradi tega, ker ima težave, ko se dvigne iz ležeča položaja ozrioma ji moram pomagati pa še pred enim mesecem, ko sem bila na pregledu, jo je sede včasih še mal vrglo vstran. zdej že sedi lepo, čeprav jo včasih še kr mal nazaj rukne. Pa tud ob opori se nič še ne dviga.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.2.2008 17:36:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Ja, pa zaradi tega, ker ima težave, ko se dvigne iz ležeča položaja ozrioma ji moram pomagati pa še pred enim mesecem, ko sem bila na pregledu, jo je sede včasih še mal vrglo vstran. zdej že sedi lepo, čeprav jo včasih še kr mal nazaj rukne. Pa tud ob opori se nič še ne dviga.

hvala za odgovor...

ker meni je ful čudno, glede na to, da naša še ne puza - pa sem pri pregledu to P povedala, pa ni nič odreagirala.
midve namreč ne hodiva nikamor na fizioterapoijo. eh, bo že enkrat skužila ta kolena...upam....

Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.2.2008 17:38:41   
Anonimen
piškotek - super, da je bil nejc zadovoljen user posted image user posted image user posted image . mogoče pa boš ena od redkih srečnic, ki ne bodo imele težave z uvajanjem v vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.2.2008 17:40:42   
Anonimen
nič, moram našo laro zbuditi.....

saj sploh ne upam povedati, da me nekatere ne boste linčaleuser posted image  - mi je dopoldan spala 2,5 ure (od 9.30 do 12) sedaj pa mi tudi že spi od 16 ure, tako da jo sedaj moram definitivno zbudit, ker drugače bo ponoči joj.....

eva mi sedaj glih sugerira, da je slišala laro - grem preverit......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.2.2008 17:46:13   
*piškotek*

piškotek - super, da je bil nejc zadovoljen user posted image user posted image user posted image . mogoče pa boš ena od redkih srečnic, ki ne bodo imele težave z uvajanjem v vrtecuser posted image user posted image user posted image

Ja, bomo še videli, vprašanje kako bo čez en mesec ko začneva s tapravim uvajanjem.
Sicer mi je bilo pa ful všeč, ker sta naju vzgojiteljici tako lepo povabili, da naj kar prideva še tja, kadar hočeva, tako malo za družbo, da se že prej malo spozanjo in tako. Res fajn.

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.2.2008 18:11:47   
tejkag
Ojla čveke!
No ja moje zdravstveno stanje se je malo izboljšalo, iz nosa mi ne lije več. Če do večera ne bo boljše,mi bo pa moj mogo dat eno injekcijouser posted image (upam da sem prav napisala)ta ziher pomaga-bajeuser posted image !
Jutri pa pust,mi ne bomo nikamor šli,ker je tak mrzlo zunaj pa se ne bi rada še zraven prehladila al pa da se še bejba prehladi. Bomo kar doma, no popoldne gremo k njegovim domov in bom Lano oblekla v pikapolonico pa tolko da jo malo poslikam doma.
Plazi pa se tud naša ne,ni šans,noče,ko jo dam na trebuh je tako dretje, pa tud ni njena pediatrinja kaj rekla zaradi tega. Da pač ni nujno,eni se ne plazijo.
Zdaj spi,je bla taka tečka,malo jo še pustim,pol jo pa grem budit.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.2.2008 18:47:54   
smotka lonib
No, tkole pa naša Zala včasih je koščke kruha. Namesto, da bi jih z prsti prijela, jih je takole. Včasih tud na tleh, če kakšno najdeuser posted image user posted image user posted image . Imamo še en sesalec pr hiš.user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.2.2008 19:30:16   
Mojca B
Hej,

ma ne vem no. jaz sem cela sitna. K taka našpičena puščica k sam čaka kam se bo zarinla. Adijo pamet!!

Je pa naša mala danes jedla ribo - list in kormpirček in to takoooo veliko. Jaz sem dala pa pečt en tak normalen kos , češ:'' saj bom itak jaz potem tole jedla!'' In ga je zmazala v nulo. Pol smo šli še k našim v Trbovlje in si je tam dala duška še z ješprenčkom... in zdaj že kakšno uro spi!!

Je pa en taka žverca tole, da sem jaz čist out na koncu dneva...

Hariba: v začetku tedna bom v Celju - grem v H&M - se mi nekak bl dopade k Ljubljanski. Povem prej, pa če boš imela čas se lahk na kakšni kavici dobimo...

mah grem se jaz podolgat! Igor se danes dobi s sošolci iz faksa, Gaj je ostal v Trbovljah.... joj kako je prbil:'' mami saj če me pa ata jutri ne bo mogel čuvati, ga bom pa jutri spet vprašal, če me lahk...Enkrat bo že imel čas!''.. pa crkenš, k itak da naš oči vse pusti k tamau pride in je oh in sploh in bog i batina... Ampa mi je pa všeč, da vsaj razmišlja...

ma ja.. saj bo.... tinkibinki kdaj ti šibaš v Bohinjsko bistrico?

l.p. Mojca

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.2.2008 19:40:56   
zoom zoom
Lonib: pri nas tudi včasih je takole. ČEprav iz tal še ni. ČE ji dam pa na krožnik ali na mizico pa.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.2.2008 19:44:34   
smotka lonib
en vicuser posted image user posted image user posted image user posted image
SAMO S KRAVATO
"Dandanes človek ne more verjeti niti tistemu, kar je napisano," se pritožuje policist prijatelju.
"Kaj se je pa zgodilo?"
"Dobil se vabilo na sprejem. Na njem je bilo celo podčrtano "samo s kravato". Jaz sem temu verjel, ko sem prišel tja, sem pa videl, da so imeli drugi gostje tudi obleke."

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.2.2008 19:48:48   
smotka lonib
"Kako bi lahko imenovali otroka nune in policista?"
"Bog in batina!"

Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.2.2008 19:53:22   
smotka lonib
še enga:user posted image user posted image user posted image user posted image
VELIK TREBUH
Policist je pred vrtcem čakal na svojega otroka. K njemu je pristopila vzgojiteljica in ga vprašala:
"Čakate otroka?"
"Ne, to je od piva!"

Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.2.2008 20:30:50   
hariba
mojcab sem vsekakor za. V ponedeljek peljem tamalega ob 9 h k ortodontu in nato v šolo, pol imam pa čas. Za torek in sredo pa še nimam nič predvidenega. Lahko bi potem šle kar v pomarančo na kavo, nasproti je pa še jungle, samo nisem ziher, da je dopoldan odklenjena.
Zoja pa je pri hranjenju zelo aktivna z rokami kot z usti. Z rokami stiska, maha, tolče, prijema, mečka, pomaka prste, čeji le pravi čas ne  umaknem. Aha včeraj je iz tal čips jedla, danes je pa s komolcme ruknila juho in se je polila njena mizica, je htela kar polizat oziroma posrkat doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.2.2008 20:40:45   
smotka lonib
Naša je pa dons kisle kumarice jedlauser posted image . so ji ble ful všeč. Sam ima ponavadi navado, da si hrano ene pet minut ogleduje, potem pa počasi probauser posted image .
je bla prejle trmasta kot vol. Se je kr nazaj metala na previjalni, ko sem jo slačila.user posted image
Mogoče se še pol kej oglasim. Zdejle grem dol, ker je Zala zaspala in se bojim, da bom kmal spet slišala jok in stok.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.2.2008 20:56:15   
zoom zoom
Tudi pri nas že spi. Se je sicer od 8h pa do sedaj zbudila že 3x, pa potem prav kmalu nazaj zaspala. Upam,d a je sedaj za nekaj časa mir. Starejšega sem pa tudi ob 8  spravila v sobo, kao spat, pa občasno še kaj slišim iz njegove sobe.
Moj je šel v službo, sama pa čakam, da se mi še stroj cunj opere, da jih obesim, potem pa grem kar spat.

A vremensko napoved ste vidle? Dež, dež, dež. Groza.

Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.2.2008 21:23:58   
gaja*
Hej, jaz ful zaostajam tukiuser posted image Mah, me je čist čas povozil, res. Zdaj, ko je bil mož dva dni dopoldne doma, tak sploh ni bilo šans, da bi prišla do računalnika. Popoldne so pa itak babici in dedi hotli, da pride gaja na obiskuser posted image Tej sva pa šli enkrat k našim, enkrat pa k tašči. Seveda pa sva mogli izkoritit vreme, ker je napovedano tako usrano za nekaj dni naprej, da je za user posted image  

Gaja mi ful slabo je zadnje dni. Za kosilo ji skoraj ne spravim kaj dol. Če poje 3 žličke vsega, je že uspeh. Zvečer poje veliko porcijo kašice, ampak čez dan je pa kriza. Pa kr dojila bi se rada. Kr leze mi k prsimuser posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.2.2008 21:31:39   
gaja*
Vidim, da sem sama tuki. Al že vse spite, al pa user posted image , ker med vikendom ne bo časa -  je mojčca obljubila žurko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.2.2008 21:34:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Plazi pa se tud naša ne,ni šans,noče,ko jo dam na trebuh je tako dretje, pa tud ni njena pediatrinja kaj rekla zaradi tega. Da pač ni nujno,eni se ne plazijo.

ok, se potem tudi jaz ne bom nič sekirala.... enkrat bo že....user posted image

(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.2.2008 21:36:58   
smotka lonib
Hoj!

Sem mislila, da bo Mojčca že dons kej častila, pa vidim da ne bo nič. user posted image Bom pa žejna.

Čao!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.2.2008 21:38:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Vidim, da sem sama tuki. Al že vse spite, al pa user posted image , ker med vikendom ne bo časa -  je mojčca obljubila žurko user posted image user posted image user posted image

hej, jaz še ne spim, pa tudi iz user posted image  ne bo nič, mam ono tetko iz amerikeuser posted image . bom pa malce med žurko skočila in enega quikija (hitrega, nouser posted image ) vrezala

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.2.2008 21:39:05   
gaja*
Lonib, kaj pa  bi?

Kaj takega mogoče?
user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.2.2008 21:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Hoj!

Sem mislila, da bo Mojčca že dons kej častila, pa vidim da ne bo nič. user posted image Bom pa žejna.

Čao!

mojčca špara za vikenduser posted image  - se boiji, da bomo preveč spileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.2.2008 21:41:30   
gaja*
No, valika, še tebi kaj postrežem?
user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?