|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
1.2.2008 13:09:19   
JAPE
user posted image Super predlog Vetrnica! Jaz sem za in že komaj čakam! user posted image

Drugače pa naša čez dan noče spat, in se dere v postlci. Čeprav je zelo zaspana in si mane očke. Če ji rata zaspat, spi samo pol urice. Če bi se usedle v avto, bi takoj zaspala, in spala tudi do 2 uri.
Danes še vedno ni zaspala, se mi že kr malo meša....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
1.2.2008 13:17:59   
mojčca
Jape, ponavadi je pri nas isto kot pri vas. Če Matic čez cel dan spi uro, je to za nas že luksuz.

Matica sem ravno prinesla v dnevno, ker se je zbudil, Manca pa je tudi začelo nekaj stokati v sobi in se pritoževati.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.2.2008 13:20:22   
taška30
Jooooj, kakšno moreče vreme je zunaj.user posted image  Prav črno in piha! Po radiu pa: Beeeeeela snežink, ki pada....pa kaj so normalni?!?user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.2.2008 13:22:27   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jooooj, kakšno moreče vreme je zunaj.user posted image  Prav črno in piha! Po radiu pa: Beeeeeela snežink, ki pada....pa kaj so normalni?!?user posted image

Počakaj še kakšen dan, pa ne boš samo po radiu poslušala beeeeeeeeeeeeeela, snežinka, ki pada, ampak si boš kaj takega lahko ogledala kar skozi okno (če seveda drži napoved, da bo sneg).

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.2.2008 13:23:28   
marijaa
 bo tedi patrik zdrav a se alhk tud midva na srečanju pridruživa?
hvala za čestitko mojčca
repo ma patrik ful rad, tud js mu jo zmešam z pire krompirjem, isto sm mu dala že kislo zelje z pirejem za probat ga ni nc zvijal zato je pol jedu že 3 krat joto z fižolom.  Ta sploh ni škodliv ma vlk fosforja v seb. js jo nardim brez mesa in tud njemu sm tako dala. Ričeta še ni probu kr še ne je glutena. Bom začela gluten ćez 2 dni uvajat k bo star 10 mescev

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.2.2008 13:39:25   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

A si pismo že dobila????? So te premestili v Škofjo Loko???

Sem včeraj zvečer klicala sodelavko in ji povedala, da me je komandir klical, da naj bi dobial neko pošto. Sem ji razložila, da mogoče odgovor za premestitev. Pol je pa rekla, da je zjutraj vse ženske vabil na kosilo za 8. marec in da naj bi najbrž dobila to pošto. No sem si po eni strani oddahnila, po drugi pa ne ker že 2 meseca čakam na odgovor. Pa tud po pošti tistega vabila nisem še dobilauser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.2.2008 13:43:50   
smotka lonib
Smo pa jest , Zala in Vanja zdejle same doma. Ati nam je ušel v službo, Nejc pa zjutraj šel v šolo v naravi v Planico. Se bo uscal, ker smo same babnice domauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.2.2008 13:44:13   
thumbelina
hojla babe.

mož je ravnokar kupil  avto. Bog se nas musmili zdaj nekaj mesecev. Našparanega sva imela namreč celih

500 evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še link
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1836129#

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.2.2008 13:45:13   
zoom zoom
Naša je končno zaspala.

Začnem še enkrat, ker sem vmes kuhala kosilo, pekla mafne (ampak danes niso ratali dobro - pojedli jih bomo vseeno), potem se je pa itak tamala će zbudila.

Sicer pa ko toliko govorite o mireni in teh štrikcih bi se jaz, če bi bila moški kar bala s*****, da si jih ne bi zapičla saj veste kam.user posted image Pomoje bi prav fino bolelo.

Sva pa danes imeli za kosilo krompir in špinačo in me je tamala tako strokovno poljuvala,d a sem bila cela zelena. Sem se morala prav preobleč.

Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.2.2008 13:48:42   
taška30

Počakaj še kakšen dan, pa ne boš samo po radiu poslušala beeeeeeeeeeeeeela, snežinka, ki pada, ampak si boš kaj takega lahko ogledala kar skozi okno (če seveda drži napoved, da bo sneg).

eJ, SAM TOLE IMAŠ PA PRAV.user posted image Sorry črke. S tem, da sploh nisem mislila na to, da bo sneg (sem tud jaz neki slišala pri vremenski, ja), ampak kao če so normalni s tem snegom, ko smo že skor sredi poletja?!?user posted image

Ej, včasih se res sprašujem, če je z mojo glavo še vse OK?user posted image
Sej ne vem al bi se smejala ali jokala.user posted image  Dans sem spet neke čudne volje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.2.2008 13:52:08   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina
500 evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še link

1.900€ proti 500€.
No, ja.user posted image  Eh, boste že.user posted image
Jaz sem pa od včeraj (odtegljaj kredita) v rdečih številkah.user posted image  Dobesedno, na kliku ti kar z rdečo napišejo znesek v minus, da ja še bolj grozno zgleda. Mi mora danes moj dati eno finančno injekcijo na moj račun.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.2.2008 13:59:34   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

hojla babe.

mož je ravnokar kupil  avto. Bog se nas musmili zdaj nekaj mesecev. Našparanega sva imela namreč celih

Aja še link

Je pa lep autouser posted image user posted image user posted image user posted image . Moja starša sta tud imela takega, sam s tisto zaokroženo riitjouser posted image . pa še klimo imauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.2.2008 14:02:17   
smotka lonib

Mi mora danes moj dati eno finančno injekcijo na moj račun.

tvoj vsaj ima finančno inekcijo polno, midva imava pa že obe inekcije rdeče, pa še samo  150 EUR lahko greš v minususer posted image user posted image user posted image . SEj po eni strani tok bolj, kot pa da greš pol plače v minus.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.2.2008 14:21:05   
zoom zoom
Tudi jaz bi rabila  (oz. moj bi rabil še večjo) eno finančno injekcijo.

Kdaj bo že regres?

Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.2.2008 14:46:42   
hariba
lonib A na petek so šli v šolo v naravi? Smučat? Naši grejo zmeraj od ponedeljka do petka.
Jao jaz bi tuid rabila že regres hehe. Ja pri nas je junija.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.2.2008 14:56:54   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

lonib A na petek so šli v šolo v naravi? Smučat? Naši grejo zmeraj od ponedeljka do petka.
Jao jaz bi tuid rabila že regres hehe. Ja pri nas je junija.

Decembra ni bilo snega, pa je takrat odpadlo. Zdej pa so šli od danes do ponedeljka. Sem pa učiteljico zadnjič vprašala, če bo jo kej frej, ker jim bodo odvzeli dva dni -soboto in nedeljo. Je rekla, da bo vprašala. zadnjič pa je reku nejc, da bojo en dan frej, ko bo na sporedu športni dan in pa še soboto 29.marca bojo frej, ko bodo ostali razredi morali prinašat en dan notr.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.2.2008 15:37:39   
smotka lonib
kakšen user posted image dan je dons.

Mojčca!

a
boš zvečer kej časdtila? jest bom dons pir pila, pa kakpšen bandidos? A maš kej na zalogi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.2.2008 15:41:03   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

kakšen user posted image dan je dons.

Mojčca!

a boš zvečer kej časdtila? jest bom dons pir pila, pa kakpšen bandidos? A maš kej na zalogi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pir bi se še našel, bandidosa pa ni. Sem vse spila user posted image . No, najdu bi se tudi wisky (ga imamo kar nekaj na zalogi, samo ga nobeden ne pije), pa kakšen čaj, mleko, sok, vinček ,teranov liker, cedevita in še kaj.

A že danes moram dati za pijačo????

Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.2.2008 15:49:37   
smotka lonib
Lahko pa jutr, če boš kej več nabavila? A mam kej popusta, ker sem iz Gorenjske?user posted image user posted image user posted image user posted image A veš, ta varianta, plačaš dva dobiš triuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.2.2008 16:09:12   
mojčca

Lahko pa jutr, če boš kej več nabavila? A mam kej popusta, ker sem iz Gorenjske?user posted image user posted image user posted image user posted image A veš, ta varianta, plačaš dva dobiš triuser posted image user posted image user posted image

Se bova zmenili.

Drugače sem pa jaz ravno imeli očiščevalno. Se je Maticu uspelo pripuzati do mize (to obvlada), potem pa se je postavil na kolena in iz mize zlil od Mance cel kozarc soka. No, potem pa mi je še Manca kao pomagala brisati in je v sok namakala rokav od jopice user posted image . Sedaj, ko sem končno pospravila, pa je Matic našel eno njeno igračo iz kinder jajca in jo razstavil. Manca joka na veliko, sedaj pa je padel še Matic in letim, ker je user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.2.2008 16:46:20   
smotka lonib

Drugače sem pa jaz ravno imeli očiščevalno. Se je Maticu uspelo pripuzati do mize (to obvlada), potem pa se je postavil na kolena in iz mize zlil od Mance cel kozarc soka. No, potem pa mi je še Manca kao pomagala brisati in je v sok namakala rokav od jopice user posted image . Sedaj, ko sem končno pospravila, pa je Matic našel eno njeno igračo iz kinder jajca in jo razstavil. Manca joka na veliko, sedaj pa je padel še Matic in letim, ker je user posted image .

Naša se pa proba tako plazit, da ima eno nogo spodvito pod rito in se z rokami naprej poriva ampak se premakne za 10 cm. Če pa hoče igračo pobrati, se najprej spravi na kolena in tresk pade na tla.

zala se je zbiudila

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.2.2008 17:00:18   
thumbelina
jOJ, kaj bi jaz dala, da bi mi tamali vse popucal po tleh... No zdaj se lepo dviguje na trebuščku, parkrat je privzdignil celo medenicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.2.2008 17:12:51   
Anonimen
ja, thumbelina, enakouser posted image ... jo sedaj ful daem na tla, da bi mi ja skužila kolena. ampak nič od ničesa. ko ji je res kakšna igrača zanimiva, potem se premakne za naprej tako, da se porine z rokicami, pa s prstki na nogicah. tudi okoli svoje osi se vrti kot vrtavka, ali pa rikverc ji tudi ide bolj kot naprej. ampak po max 5 minutah ugotovi, da je nebogljena, in je taaaaaaaaakuser posted image , da jo potem moram dvigniti....

Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.2.2008 17:15:02   
smotka lonib
Sem dons, ko sem šla od mojih domov, srečala pred stolpnico mojo bivšo sosedo, ki ima staro punčko 1 leto.. Sem ji rekla, da hodiva na fizioterapijo in da grem v razvojno, da bom pa tud vprašala, za podaljšanje porodniške. Pol mi je pa rekla, da je ona imela siti problem (nič ni puzala in se gor dvigovala pri 10 mesecih) pa so ji zavrniliuser posted image . je pa potrdila, da pošljejo izvide v Koper. Nek pa sem bral, kako se ene hvalijo, da ji zdravnice zrihtajo, pa dobijouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.2.2008 17:18:34   
smotka lonib
Od kdaj pa podaljšuijejo porodniško glede tega oziroma od katerega leta. leta 2000, ko sem rodila Vanjo, sem hodila od prvega meseca dalje njene starosti na fizioterapijo, ker je pač imela noge obrnjene navznoter in sva hodile na fizioterapijo, ko je Vanja že hodila v vrtec. Takrat ni nobeden predlagal za podaljšanje porodniškeuser posted image . V vrtcu je  od 11 meseca pa do 18 meseca tam prah brisala, ker pač zaradi njenih navznoter obrnjenih nogic, ni shodila. Bacilov ni brisala ampak jih je lizala, ker je bila vsake 14 dni bolnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!