|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.2.2008 14:03:14   
kodrana
Tamara saj emni je tudi zelo všeč otoček sredi kuhinje. samo mi2 nimava prostora za to. žal.
z veseljem ti pošljem slikice. ti mi samo mail posreduj.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
1.2.2008 14:06:12   
Skye
Punce zadnjič smo se pogovarjale glede našega srečanja, da bi se lahko dobile tudi v pizeriji Golobček (kjer imajo meni najboljše pize). Pa sem našla njihovo stran na netu (sprejemajo skupine do 56 ljudi), tko da prostorske stiske nimajo. Kaj pravite na to lokacijo?

http://www.picerija.net/golobcek.htm

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
1.2.2008 14:07:15   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Naty... geslouser posted image

user posted image  sm glih mislila napisat. geslo je hortenzija. Midva sva tud bolj pristaša naravnega in nevpadljivega, pa tud bolj ziheraša...mam rada nekaj kar je bolj klasika, da bo dlje časa "moderno"user posted image . Pa ne me narobe razumet, pri drugih mi je ful všeč, če je kej bolj živahnega.

edinaos midva mava tud spalnico v kombinaciji nežno roza in bele. No pa naravni les pri omarah. Ful dobr pride user posted image .

U glavnem, sem si pogledala vse nove slikce v albumih in težko komentiram, ker bi mogla sproti pa nisem....mi je pa vse všeč...od lazanje do kuhinj in bušijev user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
1.2.2008 14:12:57   
TamaraJ
kodrana... tamara@cerknica.net (tamara.jaklic@valkarton.si... pa čez tedenuser posted image )

No, grem še Naty pofirbcat, kaj kej kuhauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
1.2.2008 14:17:16   
kodrana
Naty full lepa kuhinjca. lepo imata.

Tamara sme ti poslala.. kar na oba mailauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.2.2008 14:26:29   
TamaraJ
kodrana... dobila. Hvala...

Naty... izredno lepa kuhinja, topla... In prav tiste stole imaš in mizo, katere sem si jaz ogledovala v Mercatorju in bi jih imela takoooj. Pa nimam zdaj prostora v kuhinji za večjo mizo, kot jo imam. Je pa masivna z lepo zaobljenimi robovi, če se ne motim..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
1.2.2008 14:26:55   
suzy85
Skye si ziher, da maš 2 user posted image v trebuhu? user posted image Skor ne morem verjet!

jana81 česa ne moreš videt? user posted image Kolk sem noseča? Se to lahka kam vpiše? No, drugače sem danes dopolnila 25 tednov!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.2.2008 14:33:52   
kodrana
Tamara hvala tebi.. da bi risala.

suzy bravo za 25Tuser posted image . aurora jih je danes dopolnila 27, če se ne motim. jaz pa 23user posted image . super punce!!!
ja, če daš miško na eno od naših imen, boš vidla, da se ti pokaže ticker, ki kaže koliko smo nosečke oz. odšteva dneve.. moraš pa na eno od teh strani in is naredit ticker, potem pa prilepit kodo v svoj profil..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.2.2008 14:38:21   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Skye si ziher, da maš 2 user posted image v trebuhu? user posted image Skor ne morem verjet!

jana81 česa ne moreš videt? user posted image Kolk sem noseča? Se to lahka kam vpiše? No, drugače sem danes dopolnila 25 tednov!

Čestitke za dopolnjenih 25 tednov user posted image user posted image user posted image

Ja sem 100 % da sta dve......sploh kaj se brc tičeuser posted image user posted image ...včeraj zvečer mi je trebuh kar metalo...kot pri filmu ALIEN če ste ga gledale....je res zgledalo kot da mi bo kaj ven skočilouser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
1.2.2008 14:44:09   
Naty*
Tamara ja ko sva midva vidla to mizo in stole sva se takoj zaljubila v njih user posted image . Je masiva in trdno ko user posted image ....mislim, da se zlepa ne bo razmajala. Je bla pa tud cena temu primerna in čakala sva jo dva meseca, ker sva naročila češnjo, pa sedeže v vanilija barvi. Ampak kuhinja je pa res ena stvar, kjer nisva hotla šparat. Vse ostalo se mi zdi, da se lažje zamenja (no razen kopalnice, ta naju čaka v prihodnjih dveh ali treh letih). So pa stvari, ki jih ne dam za noben denar iz kuhinje, recimo indukcijska plošča. Punce kava je kuhana v minuti! Da o kaki nedeljski juhci sploh ne govorimo user posted image . Sva pa res ciljala, da bi vse delovalo bolj toplo in domače user posted image .

Ej vam morm povedat, da sm šla pofirbcat k januarčicam in februarčicam. Ena ma tolk lepe slikce od glih rojenega fantka in pol razmišljam, kako bo pri majčicah aprila in maja... že komaj čakam user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
1.2.2008 14:51:28   
suzy85
kodrana hvala za navodilo! Sj sm zadnjič neki nalepla not, pa zgleda, da ni blo pravo!user posted image Zdej pa je!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
1.2.2008 15:20:02   
špelin@
Ženske, a ste ve normalne?! user posted image  Par ur ne pogledam gor in vmes naklofate 3 (tri!!!)debele strani user posted image  user posted image user posted image user posted image  Grem brat.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
1.2.2008 15:23:42   
barbaw
Špelin@ tema pa so kuhinje, hrana in kuhanje. Kaj češ drugega pričakovat od nosečk.

Estrella kje pa si ti danes? in ****, tebe pogrešam že drugi dan? Dajte se javit, da vemo, da je vse ok.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
1.2.2008 15:27:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Tamara ja ko sva midva vidla to mizo in stole sva se takoj zaljubila v njih user posted image .

ja, ti stoli so super za sedet in gledat ;) , jih ima tudi moja tašča, proizvaja pa jih Javor pohištvo, tako da včasih imajo kako akcijo in se splača pri njih pogledat za ceno...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
1.2.2008 15:29:20   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

j

tudi sama sem se isto spraševala, ko sem gledala ta mali trebušček..... sem šla prav firbcat, če je kaj večji, pa ni niti malo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.2.2008 15:33:56   
špelin@
Aja, pa imamo SPETuser posted image user posted image user posted image  5 novih šivov na glavi. Od včeraj zvečer. Ubogi moj otrok je hotel postaviti rožico na mizo in se je tako nerodno zložil ravno na en kretenski kovček za orodje (ki sem ga cel dan nameravala pospraviti v omaro) in presekal arkado. Oz prav lepo na sredi obrvi. Več kot 3 cm dolgo in grdo rano je fasal. Sem ga dvignila k sebi, ker je zajokal in me je skor kap. Pa neee že spet. Fak!

Pa ne že spet, no user posted image  Bogi mali revček, mi je kar srce zastalo, ker se že predobro spomnim, kako si je mala pika malo nazaj preklala čelo, ko je treščila v oster rob user posted image user posted image  Za Timija: user posted image user posted image user posted image  Pa zate: user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Evo jaz sem pa od G.
Moj MV je bolje. Sedaj je dolžina 2,5cm. Tako, da sem prov vesela. Bom še naprej počivala pa upam, da bo vse OK.

user posted image user posted image user posted image  Super user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
v glavnem: ce bo moj Poba po njem, si moram kar prvo pomoc nabavit in nonstop met pri sebi user posted image user posted image

Ja, pri nas sem jaz bila tista z večnimi poškodbami. Prva pomoč pa nikoli ni odveč, čeprav je bila pri nas do sedaj največkrat v uporabi mokra kuhinjska krpa. Za kri ustavit in za buške hladituser posted image

Tudi pri nas user posted image
narava, glavno, da je tvoj user posted image  vse opisano preživel user posted image

TamaraJ, tudi meni je tak stil kuhinj noro všeč, ampak si ga zaradi praktičnosti (beri: čiščenje vseh tistih izrezljanih detajlov user posted image user posted image user posted image ) nisem izbrala.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.2.2008 15:38:38   
špelin@
Skye, sem šla sprobat tisto numerološko analizo user posted image  Madona... user posted image user posted image user posted image

Vajina zveza je harmonična in polna medsebojnega spoštovanja. Temelji na zelo dobri komunikaciji, tako ljubezenski, kot povsem vsakdanji. Navzven sicer delujeta kot dva popolnoma različna človeka, v biti pa sta si zelo podobna.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.2.2008 15:45:13   
kasso
TamaraJ, uuu bogi Timi, me je kar stisnilo, ko sem brala..... bodo punce mogoče pa res padale na brazgotinco ;) ... za pusta pa je lahko poškodovanec ;) .. drugače pa mu želim, da se ranica čimprej pozdravi..

Kodrana, lepa kuhinja, tudi moja bo sigurno rdeča, ampak še ne vem v kakšni kombinaciji,  :)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.2.2008 15:49:49   
kasso
Pri nas pa verjetno drži kot pribito...
Sta si zelo različn, a vseeno ne toliko, da ne bi mogla lepo voziti skozi življenje. Vajin odnos je bujen in le redko se zgodi, da se dolgočasita. To je verjetno tudi ključ do uspeha, ki ga toliko ljudi zamanj isče.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.2.2008 15:49:59   
špelin@
Naty*, nobel kuhinja user posted image
Pepita, čudovit trebušček user posted image  Pa zakaj, za user posted image , sem šla zijat v album Lazanja?! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
ja, zacela pa je Spelin@ s tisto porovo juho!  user posted image   user posted image

Sprožila sem PLAAAAAZ user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.2.2008 15:51:28   
Estrella*
Meni tud, čeprav sem danes pojedla že 3 krofe....no pa saj zame enega in za moji dve princeski 2, da ne bosta prikrajšani

Skye:  

user posted image user posted image user posted image  Ja pravičnost je lepa čednost!!Ampak tvoj buši...si prepričana, da imaš dve princeski? Zelo lep buši. Jaz se spomnim kolegice, ki je imela  dvojčke in je bila v 21 t že taka kot v 9 mesecu, zato kar ne morem verjet...

Kodrana: zatekanje prstov na roki je povsem normalno. Če imaš prstane jih daj dol do poroda. Jaz sem malo na to poabila in sem imela kar velik problem pol to navlako dol spravit.

narava: ja jaz kljukašo poznam, ker sem kot otrok hodila na počitnice v bosno. Drugače pa vidim, da se zelo zdravo prehranjuješ. Da se ti pridružima; ravno sem zmazala 2x kinder maxi king in celo kinder čokoladouser posted image

SončnicaSandra: user posted image  za pregled! Jeb...kile, samo, da se je MV podaljšaluser posted image

Tamara: bogi Timiuser posted image  Naš si je razbil arkado na starem rebrastem radiatorju...in to v 2 mesecu bivanja v nemčiji. Pol pa na IR, pa se sporazumet...Cel šov smo pa mel, ko so mu hoteli slikat glavo in se je drl in migal z njo....Res je hudo ko se ponesreči mali pikec in se mu ne da nič dopovedat.

Pepita: se bom kar h teb povabla na požrtijo. Men se ne da kuhatuser posted image .  Na tvojem bušiju ni nič baročnega, je prav lep in me zelo spominja na Auroringauser posted image user posted image user posted image

Jaz kuhinjo dobim 22.2. in jo bom poslikala. So mi zelo všeč močne barvne kombinacije, pa se kljub temu nisem odločila zanjo, ker me je skrbelo, da se jo bom naveličala. Imam kuhinjo DANKUCHEN vanilijo barvo kombinirano z grafitno sivim pultom. Moja je bila brez popusta 13 000 euuser posted image  S popustom pa malo manj kot 8000. To je z vsemi aparati(razen mikrovalovka bo kar stara)

edinaos: nisem še slišala za umivanje z žajblom. Škodit definitivno ne more, ker se žajbel uporablja proti vnetemu grlu(bljak...) Za intimne dele bi bil bolj okusenuser posted image

Naty. lepa kuhinja. Zelo je podobna MINKI iz Gorenja. Je to češnja-vanilija kombonacija?

barbaw: evo mene na raport. Na šihtu sem se preselila v bilžino šefa in ne morem več aktivno sodelovat na netuuser posted image  No pofirbcam že, za kaj več pa zmanjka časa. Mi je dal cel kup angleške in nemške literature za prevajatuser posted image  Sem ugotovila, da za vsak stavek pogledam v slovar???!!!!Groza!
Za **** se mi pa čudno zdi, da se ni nič oglasila??

Jana: Full dobra kuhinja!!Všeč mi je barvna kombinacija

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
1.2.2008 16:10:55   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Meni tud, čeprav sem danes pojedla že 3 krofe....no pa saj zame enega in za moji dve princeski 2, da ne bosta prikrajšani

Skye:  

user posted image user posted image user posted image  Ja pravičnost je lepa čednost!!Ampak tvoj buši...si prepričana, da imaš dve princeski? Zelo lep buši. Jaz se spomnim kolegice, ki je imela  dvojčke in je bila v 21 t že taka kot v 9 mesecu, zato kar ne morem verjet...

Ja tudi moja cimra, ki je rodila trojčke v 27. tednu (btw, zdaj so že korenjaki težki čez 3 kg) je rekla, da je imela tak trebuh oz. še večji kot  normalna nosečnica v 40. tednu. Res pa je, da so bili za 27. teden že precej težki...vsak po 1 kg in to še trojčki...še en, če je, ne tehta toliko!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
1.2.2008 16:20:35   
Estrella*
Kje ste vseuser posted image ?? Ko se jaz spravim na net , se vse nekam poskrijete. Bad timeing. Bom pa mal kasnej pokukala.

Kje so ostale s pregledov?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
1.2.2008 16:29:24   
jana81
ejla...

midve z mamo sestavljava vozek, da lahk pol dam slikco gor, ker moj dragi spet dela do 18h...zvečer greva še pa na rojstni dan.
estrella nisi sama, sam zle bolj tešk pišem pa vozek sestavljam.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
1.2.2008 17:01:43   
Estrella*
Jana: kako luštno! Takih opravil se tudi jaz ne bi branila. Plo ga pa le na net vrži, da si ga malo ogledamo.

Torej Golobček ima mest dovolj? Bi potem kar poklicali in rezervirali? Samo za katero uro? Pa še navodila bi prosila kako do tja z avtom.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.