|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
2.2.2008 8:23:28   
aurora28
Estrella* hvala ti. user posted image

Pepita sem pogledala tvoj buši, veš sva obe glih pri glih user posted image user posted image . Krasen buši imaš.
user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.2.2008 8:27:34   
aurora28
Estrella* zdaj se boš smejala, sem že sama razmišljala, da bi vas vprašala kaj boste danes kuhale, pa sem se raje vzdržala, ker bi potem bila kregana, da se na forumu sam o hrani pogovarjamo user posted image user posted image user posted image , ampak vidim, da si me prehitela. user posted image Hvala ti, zdaj pa lahko nadaljujem verigo user posted image . Danes bom naredila makaronflajš, solato, juhico pa še nevem kakšno? Mogoče kokošnjo in bom dala kuhat kurje hrbte?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.2.2008 8:37:15   
Anonimen
Dobro jutro mačke-majčiceuser posted image , pri nas pa je danes na razporedu, nakup oz. vsaj (orng) ogled vožička, zdaj ko veva da je user posted image bo to še toliko bolj zame zanimivo. user posted image si bom privoščila.

Punce februar je žeuser posted image , a si predstavljate da bo maj vsak čas tuuser posted image .
Jooj jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.2.2008 8:59:22   
Estrella*
edinaos: oblekice, ki si jih nabavila za Tiana , bodo ravno tako pristale Anji Tii. V slabšem položaju bi bila, če bi nabavila v  rožntih odtenkih in bi bil potem fant.
Ti si kar privošči pri nakupu vozička. Jaz ga ne bom kupovala, niti cunjic ne kaj preveč, pol se mi pa vsaj malo duša pomiri, ko vidim kaj vse nabavljate za svojeuser posted image

Aurora: boh pomagi....zgleda, da nosečke res večino časa posvečajo hrani in svojim user posted image . Ti pa kar na plano s svojimi ideami. Moram priznat, da sem si marsikatero tvojo idejo že prisvojilauser posted image
Je pol dela že opravljenga, le še skuhaš in popapcaš!

Še 14 dni do srečanja........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.2.2008 9:01:58   
Pepita
Haj, vidim, da imate težave z mojim geslom user posted image , da ste ga le našle.
Ja Aurora jaz sem tudi tvojega pogledala, pa sva res pri glihi, obliko imava čisto podobno.

Danes bi še tako spala pa je user posted image začel s pustnim rajanjem že nekaj po 7. Seveda je bil spet mehur na udaru, če to ne bo en Zahovič, potem nočem nič. user posted image user posted image Lej, pa še rima se.

Za tiste, ki ste iz Ptuja oz. ste že bile na njihovem karnevalu? Se splača jutri it pogledat? Kako je pa s parkirnimi prostori, mi bi šli jaz - nosečnica, pa 1,5 letna nečakinja, pa vsi, ki spadajo zraven naju. Seveda gremo samo če bo lepo vreme.

Za srečanje vam še sporočim, me ful vleče, da vas spoznam, sam imam v tistem tednu izpit, pa bom videla kako bo.

Tako, se še oglasim, grem potem k mami na sveže pečene krofe ... ni ga čez domače - potem bo pa spet zgaga na delu user posted image . Pa za to je vredno potrpet.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.2.2008 9:28:42   
barbaw
Dobro jutro!

Kaj še jaz nadaljujem debato o hrani?! user posted image  Za zajtrk se pečejo toasti, mnjami, za kosilo pa čufti in pire. user posted image  To se bomo najedli.

Estrella tisti navihančki mi pa do sem dišijo. user posted image

Joj, Pepita in krofi. Ne vem, če ne bom skočila v trgovino po njih. Prva ideja za zajtrk je bila krofi. user posted image  Pa sem na toastih pristala (po svoji želji).

Ptuj in karneval? Nimam pojma kako je, vem samo, da je vreme oblačno in nič kaj dobro ne kaže. Jaz bi tudi šla, če bi vsaj sonček bil.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.2.2008 10:39:48   
jana81
evo še mene po prekrokani noči..
smo včeraj plesali, jedli, pili (za mene so kupl 3l ledenga čajauser posted image )

aurora ja vozek je žive barve, ker sva mahjena na oranžno.

estrella ja ful je kompakten, mi je žal da je aurein user posted image  mel tak slabo izkušnjo v trgovini. Pa vesela sem da ne spreminjaš podatkov o teži in obsegu na seznamu user posted image

Vidim da mate spet debato o hrani.... jst sploh nimam ideje kaj bomo jedli danes..nekaj na hitro, da se takoj ko user posted image  pride iz službe najeva in šibava v Ikeo, če se mu bo dalo po včerajšnji noči.user posted image
Čufte smo jedli včeraj, testenine predvčerajšjim, tako da bojo danes mogoče kr krvavice in krompir (joj morem dat kr pečt).

Krofiiiiiiiiiiiii.......joj no ka bo že kmal konc pusta, ker drgač se bom sam od teh slastnih krofov zredila 5 kil.

Komi čakam na srečanje, da se spoznamo še v "live".

grem zdaj neki pojest, ker želodček že kruli.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.2.2008 10:42:37   
kodrana
jutro.

mi2 z mojim sva imela včeraj romantično popoldne. je bil res cuker. ker sva bila zadnje dni oba malce preveč razdražljiva.. no, včeraj sva se vse zmenila in moj se je celo tako zelo raznežil.. no, zvečer sem imela pa pevske vaje.

krofi so res superski. najboljši so mi od moje mami, ker so res superski. naredi take luštne-ne prevelike, mehke, okusne, pa še notri da ponavadi domačo marmelado ali pa malo mešano. njami njami. jih je sedaj že 2x naredila in sem vsakič po 3pojedla na enkratuser posted image . res sem požeruh.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.2.2008 11:23:12   
barbaw
Vidim, da bo danes malo bolj pusto tu (ali pa ne), ker se posvečamo svojim družinam, dragim, ... pa še pust je. Kolikor nas poznam bo vseeno naklofanih par strani. user posted image  Vreme nam edino ne služi. user posted image   Cel teden je bilo kar lepo, danes pa hoče nekaj deževat. Vsaj mrzlo ni.

Moj dragi je včeraj razbil luč in mu je velik kos padel na glavo. Na srečo razen bolečine ni bilo nič. Mene je pa tako ustrašil, pa še utrujena sem bila, da sem čist tja padla. Katastrofa. Pa še ta mal je bil nagec v kadi 1m stran od dogodka. Sem se ustrašila, da bo kaj še v njega priletelo. No, pa je bilo umivanje malo bolj kratko. user posted image  A bomo imeli zaradi razbitega stekla kaj sreče? Saj jo tako ali tako imamo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.2.2008 12:10:59   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Naty. lepa kuhinja. Zelo je podobna MINKI iz Gorenja. Je to češnja-vanilija kombonacija?

Ja češnja-vanilija. Je pa Hortenzija od Svee. Minke pa ne poznam, bom šla pofirbcat user posted image .

kasso stoli so pa res tud udobni tolk, kot lepi, res je. Verjamem pa da se splača kupit, ko je kej v akciji. Js ponavadi vse akcije zamudim in kupujem takrat, ko so redne cene user posted image .

jana ful lep voziček user posted image .

špelin@ več nas je blo takih, ki nismo gledale Eme....men je vsako leto bolj slabo ko jo gledamuser posted image ... zdej sm pa že obupala pa bom gledala sam finale pa še to sam zaradi firbca.

aurora bi rekla, da so bolečine zaradi pritiska na organe ja...mene je tud zadnjič vprašal G, če me kej kislina daje. Ampak to me ne (trkam). Očitno se bomo mogle sprijaznit še z marsičem pred majem...sicer nas pa najhujše itak čaka na koncu user posted image .

edinaos upam, da bosta našla kak primeren voziček....kej roza user posted image user posted image ...

barbaw upam, da bo še več sreče zarad razbite luči user posted image .

kodrana glede tečnobe naših user posted image  smo pa mende kr vse bolj ko ne na istem (se opravičujem tistim s popolnimi user posted image user posted image ). Midva sva se ful skregala že včeri, ko je s šihta prišel zvečer, pa še zjutri navsezgodaj user posted image . Mormo pač nekak se zmenit takrat, pa it naprej. Sej pridejo tud lepi trenutki.

Tamara si rekla, da so ti kriminalke ful všeč, pa sm ti pozabla včeri neki rečt. Men je Wallanderja že zmanjkalo (sem spraznila taščino zakladnico user posted image ), zdej berem pa že deveto knjigo o dr. Alexu Crossu, avtor je pa James Patterson. Če še nisi brala probaj, men so ful dobre knjige user posted image . Sicer drug stil pisanja kot Mankell, ampak ful berljive pa napete knjige. Ko začnem kar ne morem nehat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.2.2008 13:10:29   
valentina2006
Ojla punce so user posted image !! Ste tko pridne, me 1 dan ni gor, pa ..... user posted image

Sem glih user posted image cel kup cun....

Sem pa gledala vaše slikice od kuhinj, vozičkov in bušijev in vse dobr zgleda... Ka ste same suhice???
Kar se pa kuhinj tiče sem bla zlo omejena, ko smo jo kupval, k jo mam v U, tko da smo se nazadnje odločil, da nam jo en po mer nardi...
Voziček mam pa že od svoje prve user posted image , sicer je star že 5 let, ampak je lepo ohranjen....tko, da sem se odločila, da ga kr obdržim...

Sem pa tud jest nardila numerološko analizo za pare in pride, tko kot pr Skye:

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Sem se prav nasmejala...za mene in mojega user posted image  so povedali sledeče:
Na prvi pogled bo skoraj neverjetno, da bi lahko zveza med čustveno enico in materialistično petico, vendar se čudeži vedno dogajajo. Očitno bo tu strast tako močna, da bo podrla prav vse prepreke.

Pa še kako prav imajo user posted image user posted image user posted image  

Tud jest sm se nasmejala.......user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.2.2008 13:27:01   
kodrana

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Sem se prav nasmejala...za mene in mojega user posted image  so povedali sledeče:
Na prvi pogled bo skoraj neverjetno, da bi lahko zveza med čustveno enico in materialistično petico, vendar se čudeži vedno dogajajo. Očitno bo tu strast tako močna, da bo podrla prav vse prepreke.

Pa še kako prav imajo user posted image user posted image user posted image  

kje sem jaz tole spregledala? prosim link,da še jaz pofirbcam...

sanje so se uresničile..

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.2.2008 13:27:31   
aurora28
Mater sem se nadelala, da sem kr dol padla. user posted image Zdaj se še najem in grem par kitic odrecitirat. user posted image user posted image

Naty meni je tudi slabo ko gledam Emo, pa to je katastrofa, pa zdaj že lahko vsak, ki vsaj malo čivka nastopa user posted image . Brezveze mečemo denar stran, ker itak nimamo nič od tega, nikoli ne pridemo v trojico. user posted image

Jana kaj gresta kupovat v Ikeo? Midva bova šla prihodnji mesec v Ikeo po previjalno in kinderpet, se mi zelo dopadeta user posted image user posted image user posted image .

Estrella* nič hudga jaz si tudi vedno vsako idejo, ki jo souser posted image napišete gor kopiram in eksperimentiram. user posted image

Pepita ja sem opazila, da imava obe isto obliko trebuščka user posted image user posted image user posted image .

Kodrana midva z user posted image si že nekaj dni skačeva po glavi, oba sva napeta, ampak to zaradi renoviranja in denarja, pa potem ne gre vse tako kot mora, pa sem jaz neučakana, pa sitna.....user posted image user posted image Ampak se kar hitro pobotava in smejiva najinim neumnostim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.2.2008 13:32:32   
kodrana
aha, sem našla..

evo, rezultat:

Posrečena kombinacija tako v ljubezni kot v poslu. Petica-jaz je bolj inicativna in se rada spušča v tvegane podvige, šestica-on pa celotno situacijo nadzoruje in posreduje vedno v pravem trenutku. Tandem, ki mu je že v naprej zagotovljen uspeh.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.2.2008 14:02:10   
aurora28
Evo še najin numerološki izračun user posted image

Vajina zveza je harmonična in polna medsebojnega spoštovanja. Temelji na zelo dobri komunikaciji, tako ljubezenski, kot povsem vsakdanji. Navzven sicer delujeta kot dva popolnoma različna človeka, v biti pa sta si zelo podobna.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.2.2008 15:02:38   
jana81
ola...
pa smo ostali doma, ker je tak turoben dan, se nama ne da it v Ikeo.
aurora hotla sva it po postlco za malega, pa omaro za koplanico, pa omaro za predsobo, pa še bi se kej našl.

no tale izračun za naju v prvi polovici drži, v drugi pa sploh ne, ker se ne bova ženla.
Oba imata rada lepe stvari in se rada družita s prijatelji. Kadar sta žalostna, sta drug drugemu v velika moralno oporo. Že kmalu po začetku zaveze začneta načrtovati poroko, saj vama je takoj jasno, da sta ustvarjena drug za drugega.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.2.2008 15:12:41   
barbaw
Kje pa jaz živim, da nisem vedela, da je bila Ema? user posted image  Itak je ne gledam, tako da nisem nič zamudila. Res že vsak poje, ki nima niti kančka posluha.

Valentina, vse so suhice ja, razen mene. user posted image  Me bo raztrgalo. user posted image  Sem gledala v staro materinsko knjigo, pa me kar malo skrbi. Že takrat sem bila kit na suhem, kaj pa zdaj. Nič ni večjega od kita, mogoče dinozaver. user posted image  Moram lubija prosti, da me pofotka, da dam še jaz mojo protiutež gor. user posted image

Jaz bi tudi šla v ikeo počasi firbcat. Nimam daleč. user posted image

Edinaos, če boš tako izbirčna kot jaz, boš težko našla roza voziček. Jaz sem se odločila za temno modro kombinacijo z roza. Moram pa voziček naročit preko interneta. Bom ga pofotkala, ko ga dobim.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.2.2008 16:08:35   
aurora28
Jana: nikoli ne reci nikoli. Poznam pare, ki so striktno vstrajali, da se ne bodo ženili in so potem ko so dobili otroka se želeli poročiti že zaradi otroka. user posted image A vidva nista nasploh za poroko?
Midva sva pa bila mnenja, da se želiva najprej poročiti in si potem ustvariti družino. user posted image

Barbaw ja me res zanima kakšen kit si user posted image user posted image , to vsaka reče, potem ko pa da fotko gor je pa taka suhica, da dol padeš. user posted image

Danes sem tak delala, da sem fasala dva žulja na podplatu. user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.2.2008 17:42:07   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
vse so suhice ja, razen mene. user posted image ................
....................

barbaw: Ne drži, tud jest pašem v tvojo skupino (po moje sem bol kitu podobna kot ti). Tko kot je napisala aurora28.....Kar se pa fotke tiče, nimam j....., da bi jo dala gor...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
2.2.2008 18:05:42   
Anitka
Ojla čvek!

Ja kaj je zdaj z recepti za mojo zelenjavno lazanjo?user posted image A mi ga nobena noče dati, jaz bi si jo pa tako rada pripravilauser posted image

Jaz sem bila danes malce v Avstriji (Kika, XXXLutz...) pa se mi zdi, da bomo mi voziček kar pri nas kupili, pa Maxi cosijovo lupinico tudi, ker je cenejša. Vozički pa so mi pri nas nekak bolj všeč oz. imajo večjo izbiro. Kot sem že rekla bo to verjetno kar Maxi cosi Mura 3user posted image user posted image Je obema tako všeč in upam, da bo tudi našemu zakladku.
Sicer sem pa kupila en paket navadnih tetra plenic, ki ne bodo odveč, pa enga pajaca za spanje, pa kapico z napisom the boss, pa seveda še nekaj za mami - skodelice za espresso in capucinouser posted image Pa gledala sem malce modele posteljic, previjalnih miz, omar... Sem pa še zmeraj v dilemi za banjicouser posted image user posted image user posted image V kopalnici je jacuzzi in tuš kabina in nimam pojma kam in kakšno banjico za otročka nabavit. Sem se sama sebi smejala, ko sem prišla do nore ideje, da se vsedem v jacuzzi, banjico not pa jeuser posted image user posted image user posted image A ima katera kakšen predlog? Oziroma kako boste ve kopanje prakticirale?

Sem gledala tudi posteljico ali kako se pač temu reče (polovička ovalne), ki si jo daš k svoji postelji, da imaš otročka čisto blizu. Joj ne vem, če si predstavljate kako zgledauser posted image , jo imam v mislih pa je ne znam opisati. Sem mislila, da bi imela to mora v spalnici, ker imava zelo nizko posteljo 5cm + jogi. Kaj pa vem. Košaro imam še iz mojega časa, v otroški pa bi potem imeli konkretno posteljico.

Vidim, da ste bile danes že vse zelo pridne, jaz pa nisem storila še ničuser posted image user posted image Bom pa zdajle na brzino tisto najnujnejšeuser posted image

Lepo bodite in se beremo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
2.2.2008 18:18:44   
valentina2006
Anitka: Končno ena na RR....

Zelenjavno lazanjo zdejle kuhajo na TV SLO 1....tko, da hitr pred TV.  

Banjica se pa men zdi taka full uredu, sem jo mela že pri 1 user posted image ....

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.2.2008 18:31:39   
valentina2006

Anitka: Upam, da si ujela....če nis je tle recept....

ZELENJAVNA LAZANJA
1/2 kg mešane sveže zelenjave (brokoli, korenček, koromač, jajčevci, bučke)
250 g testenin za lazanjo

BEŠAMEL
150 g masla
4 jedilne žice moke
1 l mleka
ščep muškatnega oreščka
sol
poper    

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 2.2.2008 18:45:18 >

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.2.2008 18:32:40   
Anitka
O Valentina, zdaj sem pa zamudila delanje lazanje na TVuser posted image

In hvala za idejo o banjici. Moram gledat na to, da jo bom res lahko vedno pospravila, ker žal v kopalnici ni prostora, da bi stala ves čas.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.2.2008 18:48:21   
valentina2006
Anitka: Sej banjica se dol vzame, stojalo zloži....men je bla full praktična....

Maš jo v unmu paketu za novorojenčka......

..... TUKI si poglej.....

Ta lazanja po TV je full dobr zgledala....pr nam neb šla v promet, smo bol mesni tip.....

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.2.2008 18:57:12   
Anitka
Valentina hvalauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.