|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.2.2008 13:06:17   
TamaraJ
Skye... ja, ni slaba. Jaz nisem sicer pristaš tako močnih barv in se mi dopadejo bolj leseni, zemeljski odtenki. Je pa lepa kuhinja. Moj brat ima popolnoma novo od Dan Kuchen.. svetla, kombinirana s sivo, ploščice pa divje svetlo zelene. Zelo mi je všeč pri njemu. Prostor mi super deluje. Sama pa se zanjo nebi odločila. Poskušam iskati nekaj, kjer bi se rada zadrževala in dobro počutila. Mene izredno vleče les. Npr. v spalnici, hodniku in kopalnici imava lesen strop. Tako toplo mi deluje. zato sem počena bolj na masiven les zgolj v odtenkih lesa.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
1.2.2008 13:08:58   
TamaraJ
Ja, kuhinje, hrana in hrana in hrana in še ostale sladkarije zraven.

Grem še jaz na numerološki izračun.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
1.2.2008 13:09:56   
kodrana
še dobro,da smo si različni. mene pa barva lesa ne vleče.
mi je všeč una kuhna Skye. ta kombinacija mi je zlo všeč, sam sva zbrala že prej tole rdeče-belo. sem jo videla in se takoj zaljubila. je pa res,da bo v živo še malo bolj drugače.. itak. pa še cenovno je veliko bolj ugodna.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
1.2.2008 13:10:28   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Naty, a ti buscopan pomaga proti bolečinam? Jaz sem jih dobila v prvi nosečnosti proti krčem v maternici, G mi je takrat rekla, da so za otročka varne tablete... a mi vseeno kaj pretirano niso pomagale. 

Po pravici povedano ne vem, če mi pomaga. Ponoči me je sicer spet mal bolelo pa ne tolk, da bi se mi zdelo vredno vzet tableto. Sej kokr sm gledala v navodilu je buscopan proti krčem sečil, rodil in prebavil, tko da upam, da bo pomagal za moj želodec user posted image . Joj res upam, da bo pomagalo, ker se mi ga ne da skoz klicat.

Tamara pozabla sem včeri napisat...kolk lepo si postlco poslikala user posted image , prou srčkana je. No dons se pa vidmo aneuser posted image ...

narava a ti še maš slikce gor? Si me spregledala zadnjič...js bi tud geslo mela plisssssuser posted image ...

kodrana lepa kombinacija elementov user posted image .

Midva mava pa kombinacijo češnja - vanilija...ste me tolk zr user posted image  s temi slikami, da bom še js prpopala kej gor user posted image . Sicer je stara že skor 4 mesce pa vendar...

Sončnica Sandra*** super, da je MV daljši user posted image , zdej pa le še naprej počivaj, da bo šlo do maja vse tko kot je treba.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.2.2008 13:10:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

No ko smo že pri kuhinjah...men je všeč takšen stil;

http://www.gorenje-no.si/creativ?id=14568&p=2

NO tole sva midva najprej hotla met, sam kombinacija rdeča-siva.ampak naju je cena zaustavla...6000 eur ne dam za kuhinjo, jih nimama niti kje vzet.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
1.2.2008 13:12:35   
aurora28
Sem se odločila, da vam polepšam petkovo popoldne user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Pri meni mislim, da bi že zdavnaj zmanjkalo pasu user posted image user posted image

user posted image

Tale je pa kruta user posted image
user posted image

user posted image

Kak kjute user posted image

user posted image

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
1.2.2008 13:16:07   
kodrana
aurora tele slikce sm glih dons po mailu dobila.. tele jenčite. joj, so kjutuser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.2.2008 13:18:37   
suzy85
kodrana kuhinja bo zelo lepa. Dobra barvna kombinacija! Mi je všeč!
No, sm tud jst poslikala kuhinjo in jo dala v album. Je bolj mala, a zaenkrat še dovolj velika za naju.

Sončnica Sandra user posted image za MV. Meni je G na zadnjem pregledu izmerila 4,8cm in rekla, da do konca nosečnosti ne bo več merila MV. Me je pa tudi melo strah, kaj če se mi skrajša! Pa bo že! Do poroda ni več tako daleč! user posted image

Skye lahko prosim za geslo?

TamaraJ bogi timi! Upam, da se rana hitro zaceli!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.2.2008 13:22:47   
jana81
SUZY zakaj ne vidim tega tvojga (ne vem kok se reče),ko maš pri imenu, da se vidi kolk si noseča
?

Kuhinja je pa lepa, čeprav je majhna.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.2.2008 13:24:15   
narava
naty, slikc zal nimam vec gor. bom pa spet kej gor pripopala.

meni so tudi bolj vsec naravni odtenki. imam rada prostor, kjer je dovolj lesa in svetlobe. super kombinacija.

dojencki so pa lusni. una taprva slika bi loh predstavljala tut mene in mojo sestro: k sva ble male, sem jaz imela ful lepe in dolge laske, tam cez pol hrbta. in je gospa starejsa sestra rekla, da dons se greva pa frizerja, vzela ta prave skarje in rezala. user posted image  ja, me je prav ostrigla. sem imela pol glave lase do pol hrbta, pol pa tam nekje pri usesih in se krajse. user posted image  user posted image  ampak, to se ni vse: pol je pa gospa frizerka lepo pobrala lase in jih pod tepih skrila, ker je vedela, da ce jih vrze v smeti, bo mami vidla! aja, moje glave pa nau opazla al kaj?! user posted image  user posted image  v glavnem, moja sestra je carica user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.2.2008 13:29:01   
TamaraJ
kodrana... tiste slikice so že načrt za vajino postavitev? Ja, kuhinja bo zelo lepa, moja prijateljica jo ima v teh barvah. Saj sem rekla, pri drugih mi je to zelo všeč, sama pa sanjam o masivi... Je pa nesramno drago, zato jo še nimam in bo zaenkrat še v ''sanjskem'' planu. Je pa tudi res, da se nama nikamor  ne mudi, saj najini, praktično novi kuhinji nič na manjka in mi je najljubši prostor v hiši. Novo bova delala kasneje, ker jo bova preselila v drug prostor. Ampak ne še... naj malčki demolirajo kar se da (zdaj se res ne obremenjujem dosti, ker ni bilo drago), potem pa dobi mami svoje. Ko bodo dovolj zrastli in jih bo minilo oblikovanje kuhinjskih front in hladilnika s kakšnim luuuštkanim, malim kladivcemuser posted image .

Aurora... sem se nasmejala! Hvalauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

No dons se pa vidmo aneuser posted image ...

Japuser posted image

jana... cene so pa diiivje. Moj brat je dobil npr. Dan Kucken (te so res drage ampak super kuhinje) ceneje, ko npr. pri Poblesu v Podsrajniku. Kuhinje so lepe, samo ceeene...ajajajaj...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.2.2008 13:30:08   
Skye
Aurora s temi slikcami si mi pa res polepšala dan...prav cute souser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

No ko smo že pri kuhinjah...men je všeč takšen stil;

http://www.gorenje-no.si/creativ?id=14568&p=2

NO tole sva midva najprej hotla met, sam kombinacija rdeča-siva.ampak naju je cena zaustavla...6000 eur ne dam za kuhinjo, jih nimama niti kje vzet.

Saj zato pa je jaz še nimam.....bo treba mal šparati začet user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.2.2008 13:32:22   
Pepita
Pozdravljene, narava zdaj se pa na glas smejim. Se spomnim, kako pa se je moja sestra sama postrigla, je imela popolnoma ravne lase in si je na čelu takšne kvadratke izstrigla in to čisto pri lasišču, je bila tako smešna ...

Jaz bom pa danes zelenjavno lazanjo, poglejte v moj album kako mi je prejšnjič uspela, ko sem jo prvič delala upam, da mi bo danes tudi.

Potem pa še slikice mojega trebuha prilepim (ne morem napisati trebuščka user posted image ), da boste enga baročnega angel(čk)a vidle user posted image . Neverjetno kako hitro mi raste, v 14 dnevih mi je nenormalno veliko user posted image user posted image

Toliko se še pišemo.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.2.2008 13:35:00   
TamaraJ
Pepita lumpa!!! Dobesedno slina se mi je nabrala v ustih in bi kar slikco požrlauser posted image . Slastno izgleda in ..... ja, hvala za idejo user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.2.2008 13:35:42   
jana81
mi2 ko sva šla v rutar gledat kuhinje,ko so meli kao akcijo 30%, sva se vpiknala v same take ki so ble od 10.000 eur dalje, mislim ful neka akcija pa to.

aurora res luškane fotke, sem se nasmejala.

a se še kateri kdaj zgodi da user posted image  dopoldne sploh ne čuti, al pa res ful ful narahlo?? jst ne vem kaj mu je danes.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.2.2008 13:38:37   
Pepita
Jana moj user posted image ima zelo rad gibanje (no, ko se jaz gibljem), tako, da ga večino dneva ne čutim, razen, kadar počivam in sedim za računalnikom. Zvečer ima pa dirke, bo bolj večerni tip, kot mamica ...

Evo mene oz. moj (velik) del v albumu. Geslo je sismis, pa ne okol govort ...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.2.2008 13:42:27   
Anonimen
Jana81: tudi mene firbec matra tvoja kuhinja, geslo še zame plis. No naj se pohvalim tudi jaz imam novo kuhinjo, no še par stvari manjka ampak to naj bi bilo to. Moja je tudi kombinacija rdeče-bela. Meni je ful všeč, bom dala popldan slikce gor, da se še jaz malo pohvalim user posted image user posted image .Moja tudi ni bila 6000 EURuser posted image , od kje leuser posted image .  No spalnica je tudi pobeljena (nežno roza) ta vikend samo še omaro čakava, da nama jo mojster pride zmontirat. Sva naročila ogromno omaro dolgo 4,6m čez celo steno z drsnimi vrati, in me malo skrbi če bom zadovoljnauser posted image . Itak pa je narejena po mojem naročila, ampak to vseeno ne pomeni, da bom brez pripomb.

Si katera intimne dele umiva z ŽAJBLJEM? Meni je moja G priporočila, zaradi izcedka, pravi pa da so izcedki itak nekaj čisto normalnega v nosečnosti. Spet je bila tečkauser posted image .
Do zdaj sem imela gel intima in mi očitno ne ustreza več.

No lep petkov popoldan vam želim.

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.2.2008 13:43:00   
TamaraJ
Naty... geslouser posted image

Ja, moj brca že v ustaljenih terminih in lahko določam, kdaj spi, kdaj telovadi, kdaj samo malo razmišlja (čutim rahle dregljaje, po moje z rokicami), kdaj kolca (skoči cel trebuh v luftuser posted image ). Prav smešno. Zbudi se nekaj čez sedmo, ko sem že v službi. pa fuuul ga moti, če sedim za računalnikom in sem nagnjena naprej. Takrat me zbrca kao: pa dej mami k nimam placa nooo. No, ali pa ona... še ne vemuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.2.2008 13:44:54   
kodrana
TamaraJ ja, načrt je. sva se sama spomnla. k vsi so nama narisal klasično kuhno v L, na sredi pa miza. mi2 pa tega nisva hotla. sva hotla mal drugač ter ločeno kuhno in jedilnico. sva se potem enga večera vse spomnla (pol nisme nč spala zarad tega, k sm bla full navdušenauser posted image ). meni je sicer full všeč, samo me malo motitale del, k je pečica in je ves ta del bel.. samo drugače zgleda da ne gre.
ima ktera kako zamisel? kaj spremenit?
saj drugače meni tudi nisi napačne te masivne kuhne. malo abročne se mi zdijouser posted image . lepo mi je, če imaš vse ta stil. mi2 sva se odločila za modernega.
ja, za timijovo ranicouser posted image user posted image .

kar se tiče striženja las.. jaz sme se akr sama strigla spredaj. sem našla mamino frizersko knjigo in se poskusila postrišt spredaj. a kar ni in ni šlo na ravnost.. tako da sme imela čisto kratke potem.. zadaj pa sme imela vedno dolge lase. v osnovni šoli vedno do sredine hrbta. pa tud rodila sem se z dolgimi laski. pravi mami, da so mi jih speli s špangico že takojuser posted image .

suzy
luštna kuhinjca. ne vem zakaj bi rabila večjo. večja je, več korakov moraš naredit in še več imaš za pospravituser posted image .

pa še za Sandro user posted image , da je z MV ok.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.2.2008 13:47:54   
Anonimen
Tudi  moj fantek opssss  no nisem še čisto dojela (saj me vse modre cunjice, ki sem ji že kupila za najinega fantka) moja punčka user posted image user posted image , se večino šele proti večeru oglaša z brcikami. Po dnevi, pa kot da ne bi bila sploh nosečauser posted image .
Tako, da komaj čakam večer, da vem da je vse OK.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.2.2008 13:48:46   
TamaraJ
Pepita... lep in velik trebušček imaš. ja, sem videla, da si že v 27 tednu. Moj je prav majhen...ampak sem skoraj 4 tedne za vami, kar se zdaj kar hitro pozna.

edinaos... super, da sta na koncu. jaz tudi nameravam dati drsna vrata čez celo steno v spalnici. Ampak to potem, ko izselim Timija v svojo sobo in s tem tudi vse omare, posteljo... Da bo sploh kaj placauser posted image . Moja dva v Logatcu jih imata in sta zelo zadovoljna. Upam, da boš tudi ti.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.2.2008 13:52:11   
TamaraJ
kodrana... bom malo premislila in če mi pade kaj pametnega, ti sporočim. So pa mani načeloma tudi cute majcene kuhinje. Po drugi strani pa se navdušujem nad otokom na sredi... No, jaz imam ša čas razmišljat

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.2.2008 13:55:20   
TamaraJ
Aja, kodrana... a mi lahko na mail pošlješ slikico kuhinje, ker se jo ne da dol snet. Rada bi si sprintala in potem z barvicami kaj namislila... To res rada počnemuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.2.2008 13:58:47   
aurora28
Pepita geslo prosim. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.2.2008 14:03:07   
TamaraJ
aurora... v enem od zgornjih postov ga je napisala

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.