|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.2.2008 17:09:06   
Soncnica Sandra ***
Živjo punce!

Joj kolk ste pridne za pisat. Komaj preberem, kar napišete, tolk se nabere vsega, pa še križ me boli, če dalj časa sedim, ampak morem mal pogledat o čem debatirate, sem pač firbčne narave.

Ej punce ful hvala za vse lepe in spodbudne besede. Res sem ful vesela, da je moj MV daljši.

Skye: tebi pa želim, da bo vse v najlepšem redu. Te pa so samo zate in za tvoji princeski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom držala pesti, da bo vse OK.

No punce, zdej grem pa mal moj križ razvajat, se bom mal na kavč počla user posted image user posted image

Pozdravček,
Sandra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
1.2.2008 17:11:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Torej Golobček ima mest dovolj? Bi potem kar poklicali in rezervirali? Samo za katero uro? Pa še navodila bi prosila kako do tja z avtom.

Prosim, ne prej kot pred 13. uro user posted image user posted image  Prej res ne morem user posted image

Če greš po AC, greš dol na izvozu Vransko in potem v center tega kraja - picerija je zraven motorističnega muzeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1727
1.2.2008 17:22:51   
Anitka
Oj čveke!

Jaz ne vem, če ne bom pustila kar službe, da bom lahko sproti z vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko pridem jaz gor in kaj napišem ni več skoraj nobene tu in ne morem z vami debatiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora imaš zelo lep buši. In ja tudi meni včasih spomin malce ponagaja tako, da nisi edina v tem zosu.user posted image

Narava tudi jaz že komaj čakam plačo. Dobila jo bom na sam pustni torekuser posted image user posted image Ja saj res, si pisala o zdravljenju glivičnega vnetja z medom. A mi lahko kaj več napišeš o tem? Hvala.

Oj KAHLO, lepo, da si se nam malce oglasila in kar pridi še kaj naokrog.Sem zelo vesela za vas in želim ti srečo prav vse do poroda in seveda še naprej. In seveda a mi smo generacija 2008, ki pa ne bo kar tako a ne?

Buccka kako je bilo na 3D?

Jana81 tudi jaz imam podobne težave zdaj po dozi Canestena. Se mi ne zdi več normalno. Sicer ni nobenega izcedka in nič, le srbi za pop... Aja še za geslo bi te prosila.

Aurea in vse ostale - težave z obuvanjem in oblačenjem nogavičk pa so mi zelo znaneuser posted image Sploh mi delajo težave, ko imam že oblečene hlače. Kaj šele bo tam aprila, maja?

TamaraJ tudi jaz sem zelo vesela, da je s tvojimi očkami v redu. Ja imate pa res smolo. Bogi Timi, se mi je kar zasmilil. Upam, da je zdaj res konec z vašimi poškodbami.

Estrella tudi jaz upam in verjamem, da bo tudi z vama vse o.k.

Skye tudi jaz kar občudujem tvoj buši in kar ne morem verjetni, da se v njem skrivata kar dve princeski.

Kodrana izkušnje z razdražljivostjo pa imam tudi jaz in seveda temu nismo krive me, ampak vse drugo: hormoni, naši partnerji, šefi, luna...

Sončnica.Sandra me veseli in sem zelo vesela, da je z MV veliko bolje. Glede G besed okrog kilc pa se sploh ne sekiraj, saj je logično, da si bolj dovzeten za nabiranje kil, če moraš počivati. Glavno, da se je MV skrajšal. Zdaj pa le še naprej pridno počivaj

Ko ste že tako pridno čevakel o preljubi hrani, bi prosila Pepito in seveda tudi ostale za recepte za zelenjavno lazanjo. Ste me čist zrajcale z njo. Pa zanima me, če testo delate same ali ga kupite gotovega?user posted image

Zdaj pa grem malce nekaj delat, ker me čaka gora perila za zlikat in pa seveda čiščenje. Danes se bom lotila verjetno kar kopalnice.

Lepo bodite in se beremo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
1.2.2008 17:36:25   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP) 

Neposredna povezava do sporočila: 1729
1.2.2008 17:52:48   
jana81
evo sva sestavle vozek, hiter eno slikco dam gor v album, pol pa morem hiter večerjo dokončat, ker user posted image  pride čez 20 minut,pol pa šibava na rd.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: Majčice '08 - 2.del
1.2.2008 18:02:58   
Estrella*
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, DA

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, DA 

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                 

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 3         

Kodrana: NM, NE             

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE

MALI PINGO: LJ, DA, 3

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. JE ŠE KATERA KANDIDATKA??????????

SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob xxh, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko 

Zaenkrat nas je 22. Predlagam 14h. Katera bi želela (gorenjke, LJ, notranjke) bi bilo dobro, da se predhodno dobimo na DOLGEM MOSTU, kjer bi se razporedile po avtomobilih in skupaj krenile proti Golobčku.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
1.2.2008 18:03:29   
barbaw
Anitka še smo tu. Lahko nadaljujemo debato o hrani. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
1.2.2008 18:05:07   
katy82
Hej hej mačkice moje

Pa jst vas več ne dohajam,vsak dan več našklocate k se pa človk končn sprav brat je pa največ govora o hrani.Špelin@ pa kriva pa tko teži s tistim valjarjem-pazi da se ne bo obrnil,da ne bomo vse druge šle tko za tabo k same lušte delaš!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana,jana,skye prosim prosim geslo,hvala

**** kam si se skrila,upam da je s pikico vse v redu?

TamaraJ ful lep buši pa še lepša postelca,je mojmu lubiju ful všeč,čist na izi pa otroško,res ful lepo.Bogi mali lumpek a ga ful boli?No sam da je vse v redu ti pa verjamem da ti je zadišal pir k je blo vse to za tabo.Drgač je pa mali tko luškan,bi ti ga kr vzela.user posted image

Aurora ti maš tud prav lepega velikega bušija,pa tko lepo je vidt k ga prav ponosno kažeš.

Barbaw
sj ne vem al sm kej spregledala ampak a ti na veliko renoviraš?Se mi zdi da ful velik malaš.user posted image

Sončnica Sandra user posted image user posted image
za maternični vrat,ti je odlegl a?Za kile se pa ne sekiraj,če ne gibaš tud pokurt ne moreš,se boš kasnej s tem ukvarjala.

Kodrana drgač se pa zarad lubija ne sekiraj k pr nama je isto,kaj pa če se hoče počutit mal bolj možatega pa mu včasih to crklanje ne odgovarja?Drgač sm pa tud jst tako tečna včasih,da same sebe ne prenašam pa pol krivdo kar nanj zvalimuser posted image pol se pa sam smeje k itak ve da so hormoni v igri.Včas kr prav pride da je razumevajoč.user posted image

Sm pozabla oment da mava v ponedeljek 3D v Domžalah,kumi čakam.
Zdj se pa počas poslavlam,bom še zvečer vas šla pozdravt,pridne bodte pa prosm mal se vzdržte komentarjev o hraniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
1.2.2008 18:08:17   
Estrella*

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP), Katy82 (3D 

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D) 

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
1.2.2008 18:12:53   
Estrella*
Evo, Katy si že na seznamu, da nam slučajo ne uideš!user posted image  Veš ta NSP je zelo nevarna zadeva.

Jana: Lep voziček! Zelo kompakten mi deluje, se lepo vozi?

Za **** sem malo povohunila in ugotovila, da se je nazadnje javila 29.1.user posted image  Od takrat je ni več na forumu. Upam, da nas želi samo malo podražit in nas zato drži v nevednosti.
barbaw: res, nekam veliko malaš. Ja kaj pa si po poklicu? Ja ne pleskaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.2.2008 18:59:34   
barbaw
Mogoče pa **** rihta stvari za pot v Slovenijo. Upam, da je res smao to. Me kar malo skrbi, ker se tako dolgo ni nič oglasila.

Malar nisem, je pa res, da veliko malam, ker sem narisala novo slikico za princesko v otroški sobi. Bo še ona prišla na svoj račun, ne samo pikec. V spalnici pa je moj lubi odmontiral police s stene in odstranil pislano mizo, da bo prostor za posteljico. Sem morala vse luknje pokitat, pa prebarvat moram, ker je spalnica v bistvu roza barve in se ne da projektorja lepo gledat. user posted image  Sem en del pobarvala bel, pa da ne bo en brezvezen pravokotnik bom morala nekaj improvizirat. Za nagrado pa še nisem dobila čisto istega odtenka v katerem so ostale stene user posted image , bom morala še dve steni prebarvat, da bo nekak zgledal. Mater sem zakomplicirala.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.2.2008 19:05:31   
.muki.
Pozdravljene majčice,

spet se vam malo oglašam, tokrat sem boljše volje. Včeraj sem imela ginekologinjo in se mi je kar oddahn ilo. Sem se kar zelo 'sekirala'' kaj bo rekla , ker nimam več materinske knjige. Pa je bila zeloooo prijazna, izpolnila m i je novo seveda s tistimi podatki ki jih je imela, čisto vsega ni imela zapisanega, tako da podatkov o NS žal nimam več. Mi je pa naredila UZ in meritev vratu (ker imam zadnje čase kar naprej te zoprne krče) pa je še vse lepo zaprto.
In na UZ sem koončno videla kaj detece skriva med nogami!!!!!!
Je G tako lepo rekla, kaj ne vidite kako lepa žemljica se vidi.
user posted image  si je želel zadnje čase tudi tudi  sinko.Ko sem mu včeraj povedala da zdaj pa vem kdo se skriva v trebušču je rekel da dojenček, ko sem ga vprašala kaj pa bo je rekel. Ja mende bo sestrica Maša. Prej sem mu veš čas razlagala da je mamicin trebušček kot kinder jajčka, ker nikoli ne veš kaj se skriva notri.
No dovolj nakladanja, še na kratko en podatek za seznam, naslednji pregled 6.3.2008 popoldne.

Moram priznati da nisem uspela prebrati vseh strani, ker enostavno preveč napišete. Bi pa rada rekla Estrelli, da držim pesti, da je z njeno pikico vse OK. Dobro voljo v roke in čim manj razmišljati o slabih stvareh. Optimizem!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1737
1.2.2008 19:39:18   
Estrella*

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP), Katy82 (3D 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

06.03. 2008: . muki. (GP)

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
1.2.2008 19:41:09   
barbaw
Ko gledam tele preglede, se mi zdi, da se čas rojstev user posted image  s svetlobno hitrostjo približuje. Če samo pomislim, da lahko že drugi mesec začnemo rihtat papirologijo za porodniško, si mislim user posted image . Kako bo luštno.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
1.2.2008 19:45:03   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:112cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +9,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:99cm, +6kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+9kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +4kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:87cm /+17cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +4kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image       

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 13Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 44X user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
1.2.2008 19:51:53   
Estrella*
barbaw: res hitro beži ta čas! Jaz ga merim bolj po tem, da že januarčice zaklučujejo in so le še 3 mesečnice pred nami user posted image Pa oktoberke so že tu.

Po seznamu ponovno vodijo PUNČKE!! Kar je bolj žalostno, sem naštela približno 27 bolj stalnih čvekic od 72user posted image  No, važna je kvaliteta ne kvantiteta!

.muki. hvala. Vesela sem zate, da je s tvojo user posted image  vse OK in se je končno razkrila. Še lepše pa je , da se je tvoj sinko veseli.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
1.2.2008 20:56:28   
Aurea
Jana81, lušten je tale Jane voziček v oranžno-modri kombinaciji user posted image  jaz sem ga že skoraj kupila, pa ga je sprobal še moj user posted image  in kot zanalašč, je razstavni model v trgovini konstantno nekej štekal pri blokiranju in sprostitvi sprednjega kolesa, zato ga je odpisal s seznama user posted image . Drugače pa berem dosti pohval na forumu.

Neposredna povezava do sporočila: 1742
1.2.2008 20:58:14   
Aurea
Sicer pa, Estrella, tudi zdajle je bolj mrtvilo tukajle, morebiti vse gledajo emo user posted image  jaz sem po par uvodnih stavkih obupala, čeprav mi je drugače Poles prav simpatičen.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
1.2.2008 21:26:36   
buccka
Da se vam javim kot sem obljubila. Na 3d je bilo kar super, je prav lepo poslušat, da je vse videti super. Smo dobili filmček in par slikic, res pa da je obrazek stalno skrival/a. Bom probala jutri dat gor kako slikico. Je pa naše dete težko 835g. Smo se pa prav zares namučili, da smo sploh za par sekund videli obrazček. No sedaj pa grem mal počivat, se slišimo jutri

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
1.2.2008 21:31:40   
špelin@
Aurea, nč bat, ene ne gledamo eme user posted image  Samo šele zdajle sem končno spravila spat malo piko, pomila posodo, preoblekla posteljnino, velika pika pa še nekaj bere user posted image  Prej me je velika pika pripravila do tega, da sem z njo vadila swing, ki se ga učijo pri plesnih - ne vprašat, kako me zdaj boli sramna kost in vse vezi okrog trebuha user posted image  Sem se potem za par minut ulegla in sem komaj vstala user posted image

Anitka, ja, že dva dni se na naši temi vse vrti samo okrog - hrane user posted image
jana81, zelo lep voziček user posted image

Estrella*, ob 14h je zame idealna ura, kar se srečanja tiče user posted image

katy82, kam pa greš na 3D UZ v Domžale? K dr. Šelihovi ali dr. Strahovi?
barbaw, ti si faca user posted image user posted image

.muki., same lepe novice user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
1.2.2008 21:33:02   
špelin@
buccka: user posted image  user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
1.2.2008 23:57:34   
katy82
Čau mačke

Sm mal bol pozna vidm,da že pančkate.

No sm na hitr Špelin@ jst sm pozabla kako se dr. piše,mislm pa da je to tam k majo privat,neki na k se reče,ah moja pozabljivost,je pa 60 evrčkov za plačat pa od 1.2. je cd za doplačat,sam sm pozabla vprašat kolk stane.Mislm da gremo pa k isti

Lepo pančkite pa se beremo zjutri

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
2.2.2008 7:33:41   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Za dober začetek dneva user posted image . No končno sva z mojim včeraj dokončala stanovanje, moj je odnesel vse kante barv v klet, ker so me že pošteno user posted image sredi dnevne. Danes pa pride mami k meni in bova pucali okna, prali zavese, in dekoracije so na vrsti. Prav vesela sem in resnično zadovoljna kako zgleda nova slika stanovanja. user posted image Sem se odločila, da zdaj bom pa dala mir in ne bom več težila kaj moramo še postoriti doma user posted image user posted image .

Ženske a se ve zavedate, da smo že februar? Še tri mesece in bomo fotkale naše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem šla gledat za nazaj, ampak nisem zasledila gesla od Pepite. user posted image Mi ga lahko katera posreduje, mogoče ti Špelin@, please, jaz bi tudi pogledala bušija in lazanjo.
user posted image

Jana sem šla pogledati voziček in je zelo lep, tak živahen. user posted image user posted image

Včeraj sem zopet imela borbe z bolečinami v trebuhu, me je bolelo na odtip. Sploh nevem kaj bi bilo, ampak si lahko mislim, da vse povzroča pritisk otročka na notranje organe, ker mi tudi občasno kislino vrže gor, včasih me peče.... Mah saj bo. Aja ena je enkrat spraševala, če katero bolijo sramne kosti. Ja mene, ko se vstanem iz postelje jih kar konkretno čutim. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
2.2.2008 8:00:22   
Estrella*
Evo mene oz. moj (velik) del v albumu. Geslo je sismis, pa ne okol govort ...

Aurora: Jutro!
Tudi jaz sem ga včeraj težko našla user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
2.2.2008 8:23:11   
Estrella*
Aurora, hvala za kavo. Sem se spomnila na vaše zajtrke in sem si šla takoj pripravit eno veliko skledo lešnik čokolinauser posted image  Odličen je bil! Drugače pa sva z sinkom in kužiko ponovno sami doma.

Za kosilo si bomo naštimali:
- cvetačino juhico
- carbonara široke rezance
- stročji fižol v salati
- lešnikovi navihančki

Jojojo....že zjutraj razmišljam o hrani.

Drugače pa imam tudi jaz precejšne probleme s kislino. Malo katera hrana mi je ne dela. Npr. čokolino.
Bebica že pošteno odriva naotranje organe, ker se pozna v rahlih bolečinah in oteškočenem dihanju. Ko se premakne gor dihat ne morem, ko se spusti, sem pa skoz na WC-juuser posted image  Skratka, nikoli zadovoljna!

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.