Naty*
|
Jutro! Evo sm že rekla, da me je aurora s kavo prehitela, pa ni!!! Tko da danes js kuham...postrežte si ! Danes se kr bolš počutim. Če druzga ne vsaj fizično. katy82 ja je mal smotan, ker zelo nerada zdej jemljem tablete, ampak glede na druge rešitve, je ta kr dobra . Ampak ti pa maš prigode, že včeri je bla una s porodom v živo dobra, pol sm pa še dons si predstavljala, kako mora bit v elegantnih cunjah telovadit . Slik od poroda pa mojmu rajš ne pokažem, tud posnetka ne, ker pol ne vem, če ga bom spravila zraven. jana81 ful huda kuhinja! Všeč mi je barvna kombinacija, ker je taka živahna. Joj ko se spomnim, ko sva midva lani kuhinjo novo dobila...še 14 dni sem sedela noter pa jo sam gledala po 10 minut . Estrella* z najinim predavanjem pa danes nič a? Aja sm šla včeri gledat odgovor od Pušenjaka. Ti se kar pomiri, sploh še zaradi tega, kar je špelin@ napisala. Sem pa prepričana, da se Merlo v meritvah ni zmotil. Ker ma zelo dobro mašino, pa še to je taka stvar, da je ne bi kr površno delal. Js sm prepričana, da bo vse vredu in se bo uredilo. Boš pa sigurno še bolj pomirjena po naslednjem UZ . aurora tvoj buši je že tud prav lep . Razmišljam, kaka je razlika od takrat, ko smo začele slikce dajat v albume. Se nam je zdelo, a mamo ful trebuhe, pa ni blo nič proti zdaj ! Aja punce eno stvar za tiste, ki urejate kuhinjo al pa če poznate koga, ki jo trenutno menja. Midva sva lani septembra kupila Sveino kuhinjo in zraven naročila ful lepe poličke, ki se svetijo (za pod element). Žal jih zaradi napačnega izračuna (sva v mansardi) nisva mogla uporabit , tko da so še originalno zapakirane. Če poznate koga, ki kupuje kuhinjo, se priporočam, ker jih prodava po polovični ceni, čeprav so dejansko nove. Pašejo pa v skoraj katerokoli kuhinjo. Mali oglasi!!!