|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
31.1.2008 15:36:51   
karmyka
MALA PIKICA da ti pomagam glede dodatka kako vedeti recimo jaz tudi nevem ko ju dam na prsi pet minut jesta pol pa eno uro spita,to se mi najrajše zgodi ponoči ko se mi neda obroka pripravljat.
Se pa pol vidi kako sem zbitauser posted image ,zato najraje jaz osebno parkticiram brizganje si zbrizgam svoje mleko pripravim v flašo recmo 80ml se najesta pa mi spita tri ure.
Če pa pripravim dodatek naredim isto pripravim recimo spet 80ml ali več  in imam spet tri ure mir.Vidiš pa tako narediš pač obrok recimo 100ml pol pa če poje in potem nič ne polije in zbruha je uredu mu ni  preveč za njegovega bušija.
Drugače pa jaz tudi tako naredim če ju imam na zizi se najprej tam najesta pol mam še  kr prštimano flaško ponavadi dam še pol 70ml in to je to,tvoj bo verjetno več pojedu daš pa vidiš več kot politi ne more če pa to pač naredi drugič  manj če pa še hoče pripraviš še več če pa se zbudi v manj kot v treh urah  pa veš da je
treba naslednji obrok narediti večji.
Za ponoči pa jaz pripravim kr malo več recimo 120ml pa se pol malo utrudita pa spita včasih tudi do 5 ur.

Mi smo se tega že navadili spimo fino razen sveda če imata krče vetrove ali kakšno napenjanje,no vsaj pri nas tako poteka,bistvo vsega tega pa je da se lahko malo več spim.
Upam da ti bo kaj pomagalo.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
31.1.2008 15:38:07   
martinca
nana - user posted image user posted image user posted image za tako lepo pridobljeno težo. Klemen je pa res pravi požerušček če se je tak velik poredil. pa zrasel je tudi fejst. zdaj me pa res zanima kolk se je te kaj Patrik zredil in zrastel? bom v torek zvedla. 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 702
31.1.2008 16:00:43   
martinca
še tukaj čestitke alfabeta za Ajdouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.1.2008 16:08:35   
Lunca1
Punce jaz imam pa občutek, da bo meni v desni dojki kmalu zmanjkalo mleka. To je tista, kjer me zelo boli, pa sploh ni nikoli ne vem kako polna. Sem včeraj zvečer okrog 21h nazadnje dojila, potem sem si pa zjutraj načrpala 50 ml, potem pa sem si čez ene 5 ur spet črpala in je bilo samo slabih 20 ml.user posted image  Je izgleda res nekaj narobe na tej strani. No ja bo že.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 16:40:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
31.1.2008 16:54:16   
Lunca1
Jaz sem pa zdajle fejst žalostna. me je pravkar klicala mami, da je našga user posted image  povozil avto. user posted image user posted image user posted image  Je ušel sestri z dvorišča, ko je prišla iz službe.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
31.1.2008 16:54:54   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Lunca, črpanje ni merilo, jaz sem imela obe nabito polni, pa sem pri vsakem črpanju načrpala samo po 10ml, dojke pa kot baloni.

Ja samo moja je pa daleč od balonov.user posted image Je čisto mehka.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 31.1.2008 16:56:04 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 707
31.1.2008 17:28:23   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz sem pa zdajle fejst žalostna. me je pravkar klicala mami, da je našga user posted image  povozil avto. user posted image user posted image user posted image  Je ušel sestri z dvorišča, ko je prišla iz službe.

Joj lunca, groza user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
31.1.2008 17:39:23   
katee
Alfabeta user posted image user posted image  za punčko!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 709
31.1.2008 17:41:47   
nana35
mala pikica,če jaz dam dodatek mojemu Klemenu,potem mu dam po dojenje.Naredim mu malo,okrog 50 ml,potem pa če poje ali pa ne.Saj boš videla,če bo zadovoljen ali še lačen.Pa še to;naši sončki bodo vedno več budni in vedno manj bomo lahko naredile zraven njih.Je moj dragi rekel,da je mislil,da bom imela vedno več časa kaj postorit,haz pa že opažam,da je vedno manj narejenega pri hiši.user posted image

ursulina,tudi Klemen zraven dojenja zaspi (pa jaz tudi kdajuser posted image )in nekaj menca, pa sitnari,če ne zadene na ziziko,skratka vedno je nekaj kar mu ne paše.Ali pa ga črviči...jaz se bom v glavnem potrudila z dojenjem,pa če bo treba vsako uro,le tako se mleko bolje tvori,če otroček sesa.Se bom potrudila,.

alfabeta,čestitke za Ajdo!!user posted image user posted image

martinca,tebi pa veliko sreče v torek!!Upam,da je Patrik pridobil dovolj na teži in zrasel kot je treba!! 

lunca1,tudi moja leva dojka je bolj polna vedno kot desna,ampak se še kar proizvaja mleko!Klemen jo pridno masira.
Joj,žal mi je za vašega user posted image ,take stvari me potrejo.Se spomnim,kaj če bi se našemu kaj zgodilo...

Čau...

:))

Neposredna povezava do sporočila: 710
31.1.2008 17:49:07   
nana35
mala pikica,zdaj vem kaj si mislila...user posted image !!Res si hecna...

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 711
31.1.2008 17:51:06   
katee
lunca: probaj večkrat nastavljat na dojko. Večja kot je ponudba, več produkta je.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 18:17:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 18:17:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 714
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 18:19:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 715
31.1.2008 18:20:43   
mala pikica
nana jaz tudi opažam, da imam vedno manj časa. Gašper je danes šele pooldan ob štirih pvič zaspal, do takrat pa bi se samo po rokah nosil, pa 5x jedel vmes user posted image Ravno takrat sem šla vodo prekuhavat, da bi mu naredila dodatek, pa je zaspal in spal do zdaj. Zdaj pa bo tako ali tako zizo papal user posted image
Zakaj pa sem hecna user posted image pa reči če niso več kot zlati?

lunca žal mi je za vašega user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 716
31.1.2008 19:24:34   
majra
alfabeta čestitke za Ajdo

lunca zal mi je za kužota. vem kako je hudo, smo se prejšnji teden poslovili od našega, pa pred pol leta še od enega mojega ljubljenčka

sem preletela čez večino strani, prebrala kar veliko dobrih nasvetov- moram jutri probat tisto z donatomk ker že dva dni nismo kakali, pa nas ful napenja.
se pa moram pohvalit, da smo včeraj ponoči spali od 8 zvečer do 9 zjutraj z dvema hranjenjima vmes. upam, da bo tudi danes tako.
smo pa skor cel dan budni, razen ko spimo pr mami v naročju, kot sedaj user posted image

zanima me,kako imate toplo v vaših stanovanjih? mi smo v bloku in imamo vse radiatore zaprte, a mi vseeno ne uspe ohladit na manj kot 24 stopinj in sploh ne vem kako naj malo pikico oblečem, da ne bo zakuhala

Neposredna povezava do sporočila: 717
31.1.2008 20:09:12   
sani1
Čer...
Toliko, da se javim...
Bili smo pri pediatrinji. Super ženska, res. Sem bila zadovoljna. Nas je pohvalila in bila zelo navdušena nad našo Manjo. Se morem pohvalit. Je rekla, da že dolgo ni videla tako lepega dojenčka...user posted image    Pa, da se bo moral očka dobro pripravit da se bo otepal fantov...user posted image user posted image user posted image
Jaz pa tako panična in živčna cel dan... Tudi za težo nas je pohvalila in ima 3320g in 49,3cm. Samo, da je blo vse ok in da je za  nami....

klepetka- zdej pa jaz tebe pogrešam...

alfabeta čestitke za pupo Ajdo!!!user posted image user posted image user posted image

lunca- user posted image zate. Mi je hudo za tvojga kosmatinca...

No jutri pa praznujem...  Dobim obiske... Tako, da se javim proti večeru, če ne bom preveč pijana...user posted image user posted image user posted image  

Lep večer in lepe sanje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 718
31.1.2008 20:36:14   
klaja
Alfabeta čestitke za Ajdo!!!

Jaz pa sem se danes lotla misije nemogoče. Z obema sem šla ven, tamalo sem dala v voziček, Julijo pa sem en čas imela na rokah, dokler Hana ni zaspala. Samo kaj, ko je cel čas nekaj mrckala, Juliji pa je bilo tečno. To sem naredila danes, pa hitro ne več.

Drugače pa se je danes pokazalo ljubosumje, sem se včeraj preveč hvalila, da ni ljubosumna. Nas je ati malo pustil same in je šel ven nekaj delat, pa saj nisem več vedela, katero naj prvo rihtam in s katero se naj ukvarja. Tako da sta se potem vsaka v svoji sobici jokali, ena zato, ker bi mogla it spat, druga pa ker bi se cartala. Mene pa je tako na wc tiščalo, da sem  pustla obe in sem šla v kopalnico. V tistem pa je moj prišel v hišo in ni vedel kaj naj naredi in katero naj najprej pomiri.user posted image

Oh, to še bo pestro. Očitno bom morala zjutraj zelo zgodaj vstat, da bom vsaj kosilo skuhala. Mislim, da bom hitro izgubila teh nekaj odvečnih kilogramov.

Lunca1 mi je hudo za kužka!!! Ubogi!

Majra jaz kar naprej zračim, tako da nimamo ne vem kako toplo in obema paše.

Hana tudi zaspančka pri dojenju, na začetku se ful zažene, potem pa je naenkrat zmanjka in jo kar naprej budim. Sem opazla, da sem jo že parkrat prehitro odstavla in je bila še potem lačna, tako da moram malo dalj časa vztrajat.

Lepo cartajte svoje zakladke!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 719
31.1.2008 21:31:38   
mala pikica
sani super, da Manja tako lepo pridobiva na teži user posted image

majra mi imamo proti večeru že čez 23 stopnij, zjutraj pa je nekaj manj, ker kurimo samo s kaminom in se čez noč ohladi. Kaj pa če bi poskusila z zračenjem? Ko nisi recimo v dnevni, jo fajn prezrači, pa se bo sigurno malo ohladilo.

Jaz sem zdaj naredila flaško za Gašperjo, vmes pa je zaspal. In jaz še vedno paničarim, da imam premalo mleka user posted image Popoldan se mi je enako zgodilo, potem pa je tri ure in pol spal. Ah....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 720
31.1.2008 22:03:58   
Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lunca, črpanje ni merilo, jaz sem imela obe nabito polni, pa sem pri vsakem črpanju načrpala samo po 10ml, dojke pa kot baloni.

Ja samo moja je pa daleč od balonov.user posted image Je čisto mehka.

Ko si malo stisneš po podoju, ali se prikaže kakšna kapljica mleka?

Nalin bolj ne kot ja.

Mi imamo temperaturo nastavljeno čez dan na 21,8.

No Pino občasno tudi malo vrže ljubosumje, sploh zdaj ko je bila bolana. se gre dojenčka in hoče spet piti mleko po cucu. Pa zadnja dva dneva je bila precej jokava. Samo se na srečo še ne spravlja na Luka.

Neposredna povezava do sporočila: 721
1.2.2008 5:18:00   
TRIŠ
karmyka tvoje pupe so res že prave damice
mml iskrene čestitke ,sončku Maticu pa veliko zdravja in srečeuser posted image user posted image user posted image
ljubljana kako ste lepi sem šla malo pofirbcat v tvoj albumuser posted image Mi prosim poveš kako narediš te okvirčke za slikice
alfabeta ČESTITAMOOOOOOOOOOOOOOOOO
lunca vem kako ti je, ker ga je meni pred leti in smo tulili v eno,pošiljam ti en velikuser posted image
majra mi imamo v dnevni tudi okoli 24 v sobi pa okrog 22,čeprav vem da je to preveč mi je patronažna rekla da prevelike razlike med spalnico in dnevno ne sme biti.oblečenega pa imam body mal debelejši in žabice al pa tanek body spodaj pa tetra majčko in žabice

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
1.2.2008 8:45:31   
mala pikica
Lana, naša mala zvezdnica, vse najboljše za prvi mesec user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 723
1.2.2008 9:00:16   
dašabina
Živjo, punce, naše dete spi, jaz pa hop za računalnik. Danes smo stari 12 dni!
Ja Triš, jest pa gruntam, da te še ne bi klicala, ker je še prezgodaj, ti pa že na računalniku, a ste slabo spali? Upam, da so se krčki umirili.
Mi imamo tudi v spalnici okrog 22 st. čez dan, čez noč pride nekje na 20, v dnevnem prostoru pa od 22 do 24, kakor je dan. Ampak nimam občutka da mu je prevroče, tudi patronažna je svetovala, da naj bo v dveh majčkah, hlačkah in nogavičkah. Ugotavljam pa, da imajo tud patronažne vsaka svoje mnenje.
Npr. glede sveže hrane je moja meni svetovala po treh tednih in naj zančnem z enim krhljem  jabolka zjutraj in tako počasi naprej.
Drugače pa naš Miha lepo papa (smo že na 4150 g - por. teža 3840g) in zato tudi lepo spi (po tri do štiri ure). Smo se 2x kopali in zelo uživa (samo v miljenju ne). POtem pa je čist blažen in spi kot polhek. Tako da ga bomo kar zvečer kopali...
Moram pa še dodat, da sem včeraj urejala zbirko telegramov, sms in ostalih voščil, ki smo jih dobili in najbolj sem bila vesela tistih, ki so se spomnili tudi Ane in Maše - od ene gospe sta dobili celo čestitko na svoje ime za bratca! Se mi zdi, da oni dve rabita sedaj veliko pozornosti, da se ne bi čutili zapostavljeni. Ga pa res obožujeta, tudi starejša, ki je bila ob novici, da bomo imeli dojenčka,  tako razočarana in je potem cel čas navijala za sestrico. Ko pa je zagledala Mihca, se je preprosto zaljubila vanj! Mami pa v jok!
Uživajte v svojih zakladkih!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 724
1.2.2008 9:02:40   
sani1
Lana tudi z moje strani vse najboljše!

katee-
hvala za sms in lepe želje.

Imate kje sonček pri nas v Lj je čist turobno vreme...

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......