dašabina
|
Živjo, punce, naše dete spi, jaz pa hop za računalnik. Danes smo stari 12 dni! Ja Triš, jest pa gruntam, da te še ne bi klicala, ker je še prezgodaj, ti pa že na računalniku, a ste slabo spali? Upam, da so se krčki umirili. Mi imamo tudi v spalnici okrog 22 st. čez dan, čez noč pride nekje na 20, v dnevnem prostoru pa od 22 do 24, kakor je dan. Ampak nimam občutka da mu je prevroče, tudi patronažna je svetovala, da naj bo v dveh majčkah, hlačkah in nogavičkah. Ugotavljam pa, da imajo tud patronažne vsaka svoje mnenje. Npr. glede sveže hrane je moja meni svetovala po treh tednih in naj zančnem z enim krhljem jabolka zjutraj in tako počasi naprej. Drugače pa naš Miha lepo papa (smo že na 4150 g - por. teža 3840g) in zato tudi lepo spi (po tri do štiri ure). Smo se 2x kopali in zelo uživa (samo v miljenju ne). POtem pa je čist blažen in spi kot polhek. Tako da ga bomo kar zvečer kopali... Moram pa še dodat, da sem včeraj urejala zbirko telegramov, sms in ostalih voščil, ki smo jih dobili in najbolj sem bila vesela tistih, ki so se spomnili tudi Ane in Maše - od ene gospe sta dobili celo čestitko na svoje ime za bratca! Se mi zdi, da oni dve rabita sedaj veliko pozornosti, da se ne bi čutili zapostavljeni. Ga pa res obožujeta, tudi starejša, ki je bila ob novici, da bomo imeli dojenčka, tako razočarana in je potem cel čas navijala za sestrico. Ko pa je zagledala Mihca, se je preprosto zaljubila vanj! Mami pa v jok! Uživajte v svojih zakladkih!