|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
30.1.2008 19:09:26   
aischa
pozdravljena veternica jaz ti še nisem izrekla dobrodošlice.

jaz ugotavljam da si nekje iz ljubljane ker si se pridružila onim ki se dobijo v zbilju. si prejšnjič napisala da greš vačsih tja. ok pa saj nima veze vse smo iz naše ljube Slovenije ki pa je tak in tak tak mala da še vseh krajev ne poznamo user posted image

vidim da ste danes vse zelo dobre volje.

kaj zdaj štajerke jaz grem drugi teden v torek na izpit v mb a je katera za kavo tam nekje po 14.00

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
30.1.2008 19:12:21   
aischa
joj se moram it učit me jutri še en izpit čaka.

vas medzes še kaj preberem če mi bo dolgčas.

fajn čvekajte

pa jutri ob 12.00 držite pesti ali pa fige saj je vse eno glavno da pride nekšna energija do mene.user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
30.1.2008 19:14:34   
1vetrnica
tudi tebi Mojca B lep pozdravček.user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.1.2008 19:15:48   
zoom zoom
Pri nas je tamala že zaspala, ampak je tako malo večerjala, da ne vem kako bo kaj ponoči. Upam, da ne bo huje kot ponavadi.

Starješi pa kot ponavadi kao je, ampak v bistvu samo nekaj meše po krožniku. Smo imeli danes za večerjo gres, pa ni hotel, je rekel, da bi raje čokolešnik, sem mu ga dala in nič od nič. SE tolažim vsaj s tem, da v vrtcu pa baje je.

Vas preberem še kaj kasneje.

Če se pa ne javim nič več do jutri, se pa jutri načvekajte (ampak na RR ne pozabit), pa potem tudi poročajte za vse nas, ki nas na srečanju ne bo. Lahko se tudi pofotkate.

Lp

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.1.2008 19:25:43   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

nobeden ne zahteva tvojih podatkov, samo iz katerega konca prihajaš -gorenjska, štajerska, dolenjska, primorska.... sej sem prej jasno povedala. Sej mi tukaj ne poznamo pravih imen in priimkov. Po imenu se poznamo samo tiste mamice, ki smo se dobile na srečanju.

S tem nisem nič slabega mislila.

smotka, raj povej, če prideš jutri na srečanje, pa ti "šapnem na uvce"user posted image user posted image user posted image

nekam čudna si, da me kr s smotko primerjaš. Se ne mislim kregat s tabo. Nisem pa nič grdega napisala.

Lep dan še naprej!user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.1.2008 19:34:39   
1vetrnica
nekam čudna si, da me kr s smotko primerjaš. Se ne mislim kregat s tabo. Nisem pa nič grdega napisala.

Lep dan še naprej!

uh oprosti, ni bilo mišljeno nič slabega, ravno nasprotno. Si mi prov simpatična. Si pa ustrajno "drezala" vame in sem to vzela kot joke in enako vrnila.

Nikakor se ne želim prepirat.

čau

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.1.2008 19:37:33   
smotka lonib

Lep dan še naprej!

uh oprosti, ni bilo mišljeno nič slabega, ravno nasprotno. Si mi prov simpatična. Si pa ustrajno "drezala" vame in sem to vzela kot joke in enako vrnila.

Nikakor se ne želim prepirat.

čau

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BOva zapokale bojno sekirouser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pač rojena aprila (ovčka), vztrajna  in trmasta kot hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej itak veš, če imaš doma dva aprilčka.user posted image user posted image user posted image Ne bom več žokala.

Čao!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 807
30.1.2008 19:49:09   
hariba
No vidim, da se imate pa zelo zabavno, večino sem prebrala in se po dolgem času spet enkrat ful nasmejala. Danes dopoldan sem imela servserja,

kak si pa ti s tem serviserjem tu zraven trofila. serviser ja za kaj le

za plinsko peč veš, če pa misliš kaj drugega, te pa moram pa razočarat, je bil vse prej kot moj tip. Vsaj 20 kg preveč, pa letališče na betici.
Zoja je tudi na navadnem mleku, reakcije ni. Danes je ejdla gris s kakavom. Brez ni htela.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.1.2008 19:49:49   
1vetrnica
BOva zapokale bojno sekiro . Sem pač rojena aprila (ovčka), vztrajna in trmasta kot hudič . Sej itak veš, če imaš doma dva aprilčka. Ne bom več žokala.

Čao!

uh, me je orng noga zabolela (k' mi je kamen padu suser posted image ).  Sem vedla, da si iz tapravega testa.

Sicer sva, kar se tiče let tuki-tuki. Vidiš, da se počasi razgaljam. Izi in počas.user posted image

še zmer nevem, a jutri prideš al ne?

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 809
30.1.2008 19:55:11   
smotka lonib

BOva zapokale bojno sekiro . Sem pač rojena aprila (ovčka), vztrajna in trmasta kot hudič . Sej itak veš, če imaš doma dva aprilčka. Ne bom več žokala.

Čao!

uh, me je orng noga zabolela (k' mi je kamen padu suser posted image ).  Sem vedla, da si iz tapravega testa.

Sicer sva, kar se tiče let tuki-tuki. Vidiš, da se počasi razgaljam. Izi in počas.user posted image

še zmer nevem, a jutri prideš al ne?

Ne, ker sem trenutno brez vozička (nimam penazov, da bi kupila novga, ta starga imam pša doma, pa ni za nikamor drugam ), pa zjutraj letiva v trgovino, pol pa moj spet nekam leti a avtom, pa še za Nejca moram kovček pripravit, ker gre v Šolo v naravi.

Grem ,ker moram spravit ta starejka dva spat, zali pa jest dat.

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 810
30.1.2008 20:15:36   
*piškotek*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res ste face punce! Kaolk sem se vam nasmejala.

Naše dete že spi, jaz sem vas že spet komaj uspela prebrat, vas še dohajam ne več user posted image user posted image user posted image

Mleko: naš tudi zaenkrat uredu prenaša mleko, je tudi imel za večerjo gres, pa je tudi bolj tako-tako jedel.

Mojčca: seveda velja da gremo en večer same ven!!! Samo očitno morava zdej Lonib počakat da pride do denarja user posted image  Drugače pa seveda, veš da (pa oprosti, vem da si že zadnjič spraševala, pa sem čisto pozabila odgovorit)
Držim pesti da bo z Manco čimprej bolje in da boš imela spet kamlu Matica doma (da ti ne bo dolgčas user posted image )
Škoda da te ne bo jutri, te bom kar pogrešala veš.

Lonib: tudi zate mi je žal da te ne bo, saj veš stara "ekipa", čeprav pa se veselim tudi ostalih, da ne bi katera narobe zastopila in veselim se tudi novih ki naj bi prišle. Komaj čakam na čvek!

Mirena: jaz sem se tudi tisti dan ko mi jo je vstavil in potem še naslednjega počutila tako čudno, utrujeno brezvoljno, kar nekaj no. Zdej je pa že OK. Izcedke sem imela ene 2-3 dni zdej se je pa malo umirilo, upam da ne pridejo nazaj user posted image user posted image user posted image

Zdej pa tema o user posted image :
Jaz imam žabarja in je res super!!! Moram priznat, da z njim pa res uživam vsak trenutek - točno ve kaj in kako user posted image user posted image user posted image  (prejšnji partner je bil gorenjc, pa mojemu zdejšnjemu žabarju še do gležnjev ne seže)
Kondomi - midva sva jih uporabljala, ker na tisto tehniko "pazi" pri nas ne "pali", so semenke preživahne user posted image user posted image user posted image  pa ne bi preveč se jaz igrala s to metodo user posted image

Srečanje: no, kje se zdaj dobimo, a pri 4mačkah v Medvodah, ob 10.30 ?????

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 811
30.1.2008 20:16:08   
zalbi
torej - a pol ostane ZBILJE?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 812
30.1.2008 20:17:24   
zalbi
piškotek - to je blo istčasno

srečanje - ok tkole rečmo - 4mačke ob 10. 30!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.1.2008 20:21:30   
zalbi
user posted image sem se tut tolk nasmejala k sem vas brala - hudo ja.

Drgač pa je moj bolj ali ne žabar - no skoz že živi v ljubljani  in ga ne bi zamenjala - je zakon.  Kondomi - ja men so tut kr neki - kot je taška napisala - zame pa je sreča, sem na tabletkahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.1.2008 20:26:17   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Zdej pa tema o user posted image :

Kondomi - midva sva jih uporabljala, ker na tisto tehniko "pazi" pri nas ne "pali", so semenke preživahne user posted image user posted image user posted image  pa ne bi preveč se jaz igrala s to metodo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.1.2008 20:28:19   
smotka lonib
piškotek!
Upam, da boš kej pofotkala mamice.user posted image Se pa mi z Mojčco in še katero res dobimo zvečer brez user posted image .

Čao!

Neposredna povezava do sporočila: 816
30.1.2008 20:38:42   
sabri
Oj, pol mačke jutri, ok, nimam pojma kje je to, ampak bom najdla, če ne pa katero pokličem. Grem pod tuš, tamala spi. Se vidimo jutri, če ne bom več pisala danes. Mirno noč.

Neposredna povezava do sporočila: 817
30.1.2008 20:43:36   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Oj, pol mačke jutri, ok, nimam pojma kje je to, ampak bom najdla, če ne pa katero pokličem. 

Sabri: a rabiš mojo pomoč??? user posted image user posted image user posted image  Ti samo povej, pa se zmeniva nekje pa ni problem, te počakam kje! Lahko na ZS pišeš, če želiš.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.1.2008 20:49:48   
1vetrnica
Oj, pol mačke jutri, ok, nimam pojma kje je to, ampak bom najdla, če ne pa katero pokličem.

oj, a lohk prosim za krajša navodila, kje to točno je?

hvala

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 819
30.1.2008 20:51:41   
mojčca
Lonib, jaz pa mislim, da je vetrnica iz bližine Ljubljane, ker če bi bila npr. iz Lendave močno dvomim, da bi jutri prišla na srečanje. Mogoče pa je med nami še ena Gorenjka?????????????????'

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.1.2008 20:51:47   
*piškotek*

oj, a lohk prosim za krajša navodila, kje to točno je?

hvala

Odvisno s katere stani boš prišla v Medvode? In ali kaj poznaš Medvode ali čisto nič?

Neposredna povezava do sporočila: 821
30.1.2008 20:53:16   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Lonib, jaz pa mislim, da je vetrnica iz bližine Ljubljane, ker če bi bila npr. iz Lendave močno dvomim, da bi jutri prišla na srečanje. Mogoče pa je med nami še ena Gorenjka?????????????????'

To sem tudi že jaz mislila napisat Lonib! user posted image user posted image user posted image  Pa sem potem pozabila! user posted image

Mater, sem pa res jaz čisto sklerozna!!! Upam da ne bom pozabila jutri it na srečanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.1.2008 20:54:41   
thumbelina
Punce jaz sem takoj za , če me vzamete na tisti večer brez user posted image . Jaz mam take probleme z logistiko. Pa mi jutri mogoče še zneslo, če ne bi imela še Jerce doma. Oba s smrkavimi nosovi, pa nemorem okrog vlačit, ker bi bla na koncu oba sitna za znoret...

MOjčca  naš je še daleč od puzanja, sva pa malo miceno napredovala pri sedenju. Zdaj sedi malo bolj zravnano, tud ulovit se zna, sam ko je zmatran se še vedno meče nazaj, tako da rabim bit skoz zraven... Puzanja pa krnoče usvojit, še na vse štrii se mi ne postavi sam od sebe. če ga jaz postavim, se obdrži samo par sekund potem pa telebna na tla... Edino kar je postal korajžen je, da se spravi za oddaljeno igračo, tako da se upre na eno rokice in z drugo nekak pleza.....Na desni rokici ima palček še vedno zakrčen in stisnjen. Ko želi nekaj pincetno pobrat, ima palček stisnjen v pestki, in s kazalčom nekak zahakla stvar.. z drugo rokico pincetno ni problem...
Prevali se mi zdaj že na obe strani, samo ena še vedno prevladuje. Iz trebuščka na hrbet se spravi samo na eno stran, druga stran je še vedno ZF....
Jutri ob 8.00 imava razvojno (ga bo še pediatrinja kao pregledala, da dobiva priporočilo za podaljšanje), naslednji teden pa še v torek alergološko testiranje... Upam da podaljšajo...

Neposredna povezava do sporočila: 823
30.1.2008 20:57:06   
gaja*
OMG babe, kake mate  user posted image
Zdaj sem mogla prebrat 3 strani za nazaj, moj user posted image je mislu, da se mi je  user posted image , solze so mi tekle od smeha  user posted image   user posted image
Sploh ne vem, če naj kaj komentiram, ker nimam tolk časa, bi se lahk pri vsakemu postu ustavila user posted image user posted image

Mi smo pa prišli ob pol osmih domov, smo šli v avstrijo k stricu po avtosedež (na njegov naslov smo ga kupili). Nazaj grede je bila Gaja že taglavna, je kr uživala, ko je lahko končno gledala naprej  user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 824
30.1.2008 20:59:23   
mojčca
Lonib, smotka, smotka user posted image user posted image user posted image . Pa tvoj izgovor za večerno pijačo je tud čisto mimo. Če imaš ti prazno denarnico, jaz častim (bom čez par dni itak imela izgovor, da dam za kakšnega user posted image user posted image ). Zakaj pa misliš, da me jutri ne bo na pijačo, ker sem Gorenjka user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?