|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
30.1.2008 10:46:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

oja punce!
danes je spet prekrasen dan.ti da kr energije,a ne?

tako,jaz imam že skoraj vse oprano in zlikano za našega user posted image .mogoče se vam zdi to še prehitro,ampak jutri imam kontrolo v MB bolnici in če bo MV še kaj krajši,pol mi ziher ne uide dopust  v bolnici.in po moje ne bom šla več domov sama.danes še pripravim torbo za user posted image ,za vsak slučaj,ker drugač se bo user posted image  zgubil med cotkami.pa,preden njemu dopovem kaj naj vzame.....user posted image

čeprav sem se že psihično pripravla,da bom mogoče jutri ostala tam,priznam da me je vedno bolj strah.pa saj bo,samo da bo pikica vredu.mogoče mi pa jutri celo pokaže kaj skriva med nogami.

uživajte,se čujemo,PA-PA

barby, javi se kaj in če ostaneš  jutr v MB,ti želim da bo vse kakor mora bitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
30.1.2008 10:53:16   
katka28
Jaz lahko spim se samo na levem boku, v vseh ostalih polozajih mi je slabo. Obiski wc-ja pa so zdaj se bolj pogosti kot prej mi lezi en verjetno cisto na mehurju pa dosti pijem tako, da se pozna, se dobro, da sem se ze zverzirala in zadevo opravim skoraj mize user posted image .

Sinska hvala za idejo ampak jaz rabim materijala za dve posteljici in previjalko tako, da tri ovcke bi mi bile premala. Za kaj bos pa uporabljala obesalnik? Meni se dopade ampak ne vem kaj naj bi v otrokovi zgodnji starosti sploh obesila na njega. Bom pa mojega nastimala, da mi naredi policko nad previjalno, pa bom tam ovcke dala :). Moje risarske sposobnosti niso kaj prevec razvite tako, da se v to raje nebi spuscala, ker bi na koncu izgledalo kot, da sta otroka to sama narisala :)...Se bo pa cez nekaj casa verjetno na njuni steni znasel kaksen odtisek nogice ali rokice.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
30.1.2008 10:57:41   
lepa posadka
Katka - just go for it.
Ja, vas občudujem vse mamice, ki pričakujete kar dva...se mi zdi, da si lažje predstavjam, da bi sama imela 5 ali 6 otrok, kot pa dva na enkrat...

Pa verjetno raste misel s teboj in ti je vse logično. No, naj bo tudi veselje dvojno :-))))

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
30.1.2008 11:18:57   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Bo pač sedaj več časa posvetit se našemu user posted image ! To pa je več vredno!
user posted image user posted image user posted image tako se govori!!!
Uživajjjjjjjjjjjjjj v dvoje in troje! user posted image

me pa nekaj zanima - tista, ki ima banjico na stojalu: kako je zadovoljna? je to pametna naložba? Ali raje brez stojala? kakšne so izkušnje? user posted image
Ter kje se jo splača nabavit?
Jaz sem sicer kupla banjico za 6 EUR... user posted image imajo pa v BC sam stojalo - bom povprašala za ceno!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
30.1.2008 11:20:34   
katka28
user posted image  ja se pocasi privajam, da vse kar pisete tiste, ki ste ze mamice, da se bo dogajalo dam jaz na kvadrat :). Ampak pravim vse je za nekaj dobro bomo pa ubili dve muhi na en mah pa bo za nekaj casa mir pri hisi ( upam ).
V torek imam pregled in meritve tako, da bomo videli kdaj dobim tudi sama karto za v Rim user posted image   zdaj samo se seznamcek, ki je super zadevica ( HVALA MAMICE ) precekiram in zacnem kupovati in dajati na kup. Mogoce pa ce si torbo spakiras prej ne bo treba predcasno nikamor hoditi user posted image .

Mislim pa, da trenutno ni med nami nobenih razlik al nosimo enojcke ali dvojcke ( pri meni malenkost manj pleseta v trebuhu, ker nimata prostora ), drugace smo pa vse hruskice debeluskice. user posted image

Ej mamice kdaj se vam je zacelo zatekanje in nabiranje vode v telesu ?

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.1.2008 11:22:49   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: barby78

čeprav sem se že psihično pripravla,da bom mogoče jutri ostala tam,priznam da me je vedno bolj strah.pa saj bo,samo da bo pikica vredu.mogoče mi pa jutri celo pokaže kaj skriva med nogami.

Barby - ostani pozitivna... user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image naj ostane še mal na toplem...sicer pa veš, da bodo porihtali, tako kot je treba...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.1.2008 11:27:15   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.01.

- Srčekgirll - UZ

29.01.

- simvir - GP+UZ
- Srčekgirll - GP
- zokica - GP+UZ

30.01.

- NiLe - GP
- Jo@n - GP

31.01.

- u04111976 - UZ
- resnično srečna - biopsija

04.02.

- u04111976 - GP

05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP

14.02.

- violica_23 - UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.1.2008 11:30:47   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP 27.03.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  user posted image   NS user posted image  user posted image   KR

PDP 01.04.

user posted image   Lepa posadka: user posted image user posted image user posted image   NM

user posted image   NJINJA

PDP 02.04. 

user posted image   modrookica (25 let): MF user posted image Luka  LJ

PDP 03.04.

user posted image   majazmaja

user posted image   matejka...

PDP 04.04.

user posted image   pizamca (32 let)

user posted image   Verita

user posted image   violica_23 (24 let): MF user posted image user posted image Jesenice

PDP 05.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image   Izola

user posted image   temistokleja (30 let)

user posted image   Tanja555 (29 let)

PDP 06.04.

user posted image   aisha (23 let): CE

PDP 07.04.

user posted image   Klarisa28

user posted image   jazabel (29 let): user posted image   KR

PDP 08.04.

user posted image   misa79

user posted image   Majček 28 (28 let): MF user posted image user posted image

PDP 09.04.

user posted image   maja24-2 (27 let):  user posted image Lara  MF user posted image Lan  LJ

user posted image   big mamma: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

PDP 10.04.

user posted image   simvir (27 let): user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   tosja: MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14

user posted image   Barb77 (30 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   petty82

PDP 11.04.

user posted image   srečna miška: user posted image

user posted image   malamaja (27 let): user posted image   LJ

PDP 12.04.

user posted image   Katja271 (28 let): MF user posted image user posted image   NM

user posted image   tana13: user posted image

user posted image   nisika  

user posted image  
barby78: user posted image user posted image   NS user posted image user posted image

PDP 13.04.

user posted image   kekec in mojca: user posted image user posted image   SG

user posted image   ppika 

PDP  14.04. 

user posted image   sky77 (30 let):  user posted image Rok  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

user posted image   5erca04: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   Jelcy: MF user posted image  user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let): user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

PDP 15.04.

user posted image   Tejcha (24 let): user posted image Tilen   MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image user posted image

user posted image   resnično srečna (35 let): user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

PDP 16.04.

user posted image   ruki: user posted image

user posted image   tinka011

PDP 17.04.

user posted image   Krista28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   JABOLKO3: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   MF user posted image  user posted image

PDP 18.04.

user posted image   JuR_ChIkA

user posted image   SpelliG (27 let): MF user posted image user posted image

user posted image   mišeka: NS user posted image user posted image

user posted image   darja33: MF user posted image  user posted image   CE

user posted image   Roberta69: MF user posted image user posted image

PDP 19.04.

user posted image   bondi

user posted image   bela vrtnica (29 let): MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela

user posted image   zvončica30

user posted image   Lubici (25 let): MF user posted image user posted image   LJ

PDP 20.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image   MF user posted image user posted image

user posted image   tasyo (29 let): MF user posted image user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PO

user posted image   najč

user posted image   cebelca27 (27 let): Izola

user posted image   Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj

PDP 21.04.

user posted image   malamalinca (33 let):  user posted image user posted image user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let):  user posted image user posted image   MF user posted image user posted image   CE

PDP 22.04.

user posted image   tipriga (29 let): user posted image user posted image

user posted image   leni5 (28 let):  user posted image user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let)

user posted image   Katka28: user posted image user posted image   MF user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Jo@n (31 let): MF user posted image user posted image   LJ

PDP 24.04.

user posted image   T*i*A*r*A*

user posted image   zolika: MF user posted image user posted image   MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): MF user posted image  user posted image   KR

PDP 25.04.

user posted image   moon: user posted image   user posted image

user posted image   Srčekgirll (24 let): PO

user posted image   sinskaT (26 let): PO

user posted image   aprill

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): MF user posted image user posted image

PDP 26.04.

user posted image   zokica (23 let): MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image

user posted image   Sandrin (25 let):  user posted image user posted image user posted image   LJ 

PDP 28.04.

user posted image   Leiah

PDP 29.04.

user posted image   malecka24: MF user posted image user posted image   PO

user posted image   pikica030407: MF user posted image  user posted image

???  PDP  ???

user posted image   nikica18

user posted image   eminak

user posted image   avak

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
87 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 4
13.04. 2
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 3
25.04. 5
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20.,22. in  25. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
               ...gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
30.1.2008 11:32:50   
Ketrin
Hej mačke!!!

Mater ste pa zaštartale s temle pisanjem.... Sej sploh več ne vem kaj sem prebrala.... Vse je neki v megli!? user posted image

Srečka, čez mejo nisem prav preveč gledala za podlogami, ampak nekaj jih je bilo...Ni mi pa nobena prav v uč padla, da bi bila prav huda... Večinoma pastelno roza in modre z raznimi ovčkami, račkami, kaj jaz vem čem še.... Skratka kar malo pocukrano je vse skupaj.... user posted image

Glede tega koška za planice, k se tolk govori.... Sem prav čakala eno da bo povedala (kot Krista), da je navaden koš na balkonu čist ok. Jaz na kaj drugega nisem niti pomislila, pa se kar nisem upala napista, ko je pa taka huda debata ratala.... Pa kasete, pa zavijalčki, pa ne vem kaj še vse.... Kar se tiče mene je to zgolj potrata denarja....Sploh ko sem prebrala nekaj o tistih 300 EUR za kaseteuser posted image

Moram pa povedat, da sem se zdele k sem vas brala kar malo zasikerala.... Vse ste že čist pripravljene za rodit...Super pridne ste no. Jaz pa čist neodgovorna, sploh še nč nimam...Kje je šele sobicauser posted image user posted image user posted image . No, saj če me prehiti, bodo že spedenali v parih dneh....saj trgovine so itak skoz odprte, malček pa res ne rabi ne vem kakega komforta za začetek.... Mah, bomo že...

Me pa samo zanima, včeraj sem dobila domov izvid od cukr testa pa piše glukoza 7,1. A to je ok? Tam mi je sestra rekla, da je normalno in da mi ni treba na un ta drug test...Pa da se samo prepričam, še vas vprašam....user posted image

Nimam pojma kaj še komentirat, skratka bodite pridne, ne še rojevat, da se še kaj vidimo v enem kosu....user posted image

A ja Joan, se mi zdi, da sem predlagala 28.2. ali 6.3. Sam nobena nič ne komentira, sploh tam štajerska...tko da ne vem....user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
30.1.2008 11:37:07   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image , midva z user posted image  sva že s pregleda...

Hg se mi je popravil, seveda pa sem kljub temu odšla domov z dvema novima škatlicama retaferja.... Voda je prav tako BP (se mi zdi, da sem non stop na relaciji steklenica-wc), pa tudi sestro sem že naučila pravilnega merjenja pritiska (ja, je treba počakat da pridem do sape, ne pa da mi ovija tisto čudo okol roke, ko se še obuvam po tehtanju). Potem se pa čudijo, če ga imam 140???

Kilce so še vedno iste user posted image (vsaka stvar je za nekaj dobra, tudi moj diabetes). Naredila mi je UZ, mali se je (spet) obrnil in je trenutno v medenični vstavi (saj se mi je zdelo), brcike zadnje dni so prav čudne, povsem spodaj in zadaj, kot bi me nekdo od zadaj v rit brcal... Hehe... Ni pa še nič narobe, če je v medenični, menda ima še čas, da se obrne, itak je na vsakem UZ do sedaj drugače obrnjen... Še vedno je user posted image , lulček ni odpadel in kot kaže tudi ne bo user posted image . Prav na vseh pregledih do sedaj (od NS) ni prav nič sramežljive sorte in pokaže svoje malo bogastvo...

Kljub popravljenem PDPju mali spet prehiteva za 1 teden!!! in ima že 1420 gramov... Lahko zaradi tega, ker je user posted image , malo je po očku, kakšen vpliv pa ima verjetno tudi diabetes. Bomo videli, kaj mi bodo povedali prihodnji teden, ali jo odnesem zgolj z dieto, ali pa bo treba na inzulin user posted image . Konec koncev bom tudi tisto špikanje prenesla, samo da bo z bebico vse v redu.

Toliko od mene, grem počasi pripravljat kosilo, pa mogoče še malo mag. pisat... če bo vreme pravo, pa luna, pa če bo cajt in volja, pa če....

Aja, za kosilo bo pa pečen brancin in blitva s krompirjem. Njami....

Pozdravček,
Joan

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
30.1.2008 11:39:52   
katka28
Joj tosja, ko vidim tale seznamcek mi kr srcek zaigra, se malo pa bom spet videla svoja soncka user posted image .

Zdajle sem ravno oddala povprasevanje za cene Aljaž posteljnin pa me zanima koliko € bomo prihranili, ce ne bomo kupili v trgovini.

Drugace pa tista, ki je sprasevala za majcke s trakci v njihovem katalogu sem videla, da imajo tudi te. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
30.1.2008 11:41:19   
maja24-2

ojla
Naj se vam spet mal javim
, pri nas je kar pestro, prejšno soboto so se mi začeli kar redni popadki na 30 min in ker so se v nedeljo še vedno nadaljevali sem šla v porodnišnico tam so mi jih hvala bogu ustavili, no vidla sem našega fantička ki je že obrnen na glavo, tako imam sedaj v porodnišnici vseke 14 dni UZ in CTG Hvala bogu je MV še visoko 4,2 cm in tud zaprta sem. Mislim pa da bomo prej rodili no tud Lari je bla 3 tedne prej, tako da so mi bli zadni tedni pršparani.
Zanima pa me če boste tiste ki imate doma že enegauser posted image  še enkrat hodila v MŠ baje za naše user posted image   velja še prvo potrdilo.
Bo katera hodila v MŠ Domžale in kdaj

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
30.1.2008 11:44:08   
Jo@n
Ketrin, hvala za datume za srečanje, jaz sem za, predlagam lokacijo od Lj do Ce, da se bojo še tiste preko Trojan lažje udeležile, pa da ne bomo čisto centralistične... Samo če se štajerke ne oglasijo, bomo pa kar v Lj naredile.

Tvoj rezultat za cukr je ok, meni je pri merjenju rekla na diabetoločki, da je meja 7.8. Tako da se nič ne sekiraj. Moj je bil 10.5user posted image .

Lp
Joan

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
30.1.2008 11:46:59   
Jo@n
Katka28, sporoči na forum cene posteljnin, naju je včeraj v Bc skoraj na rit vrglo, je en kompletek (pa ne najdražji) cca 130 EUR...

Lp Joan

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
30.1.2008 11:47:04   
katka28
Glede glukoze pri cuker testu: meja glukoze naj bi bila od 4 pa do 6  ( to je se vse normalno ), cudno, da ti je sestra rekla, da je vse O.K. mene so zaradi rezultata nad 6  ( 6,5 )dali na dieto. Vcasih sploh ne ves vec kaj je prav vsak zdravnik pove nakaj po svoje. Sploh se ne sekiraj in uzivaj kdaj ob kaksni tortici user posted image .
Nasi zdravnici kaj pa vedve mislita.
Darja33 ze dolgo ni nicesar napisala a katera ve, ce je vse v redu ???

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
30.1.2008 11:56:24   
katka28
Glede cen posteljnin je najbolje, da se kar obrnete direktno na njih, ker imajo naceloma samo veleprodajo. Jaz sem kolicinsko narocila kar nekaj stvari. Ker ne vem ali lahko dam gor internet naslov mi raje pisite na zs, ce pa bo naslov odobren vam ga dam pa lahko po njihovem katalogu preverite kaj vse imajo.

Samo za primerjavo:
posteljnina, ki vas v BC pride 130€ je direktno od njih po 88.63€ 120x60

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
30.1.2008 12:01:22   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Jaz lahko spim se samo na levem boku, v vseh ostalih polozajih mi je slabo.

user posted image to je tud najboljši položaj, saj so pretoki v tem položaju najboljši! user posted image

Obiski wc-ja pa so zdaj se bolj pogosti kot prej mi lezi en verjetno cisto na mehurju pa dosti pijem tako, da se pozna, se dobro, da sem se ze zverzirala in zadevo opravim skoraj mize user posted image .

user posted image dobro si se sprakticirala...user posted image Trenutno se lahk tud jaz pohvalim, da ponoči ne hodim na WC - obisk pred spanjem okoli 23-ih, pa zjutraj okoli 6:30, ko gre user posted image v službo. Trenutna situacija, pač... user posted image

user posted image user posted image user posted image ste-smo pridne klepetuljice, bomo počasi odprle nadaljevanje... user posted image user posted image user posted image

simvir - user posted image prva na seznamu za CTG. user posted image Tud jaz mislim, da bom dobila datum tam nekje... ko bova user posted image 33t6d user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image danes smo napolnili 30t user posted image user posted image user posted image Tud jaz se veliko pogovarjam z user posted image

Drugače pa se pri nas že krči seznam - kaj še potrebujemo... user posted image
Včeraj sem bila na sprehodu in kapučinu s user posted image teto in njeno vnukinjo - pa sem prišla domov z varovalom-oblogo za posteljico  user posted image user posted image user posted image Ki sploh ni poceni - kos gobe oblečen v blago... 23 EUR

Pa druga teta se je ponudila, dakupi vso kozmetiko od Niveje user posted image user posted image user posted image

Čaka nas še jogi, košara za voziček...

Ta koš zaplenice se mi zdi kasetni res drag...se pa dobi tak, v katerega daš vrečo in ne kupuješ tistih draih kaset...še razmišljam... user posted image

Termometer - se mi zdi najboljši za v uho, ker tem mičkenim user posted image ne gre drugač merit. Je pa temperatura pod pazduho najbolj mirodajna, v ušesku je od 37,3...v ritki pa še mal več...
Jaz ga bom kr v Sanolaborju kupila, ker v BC grem še sam te bone ponucat... user posted image

Pleničke - za začetek bomo nabavili Pampers Active Fit in Fixise, kasneje pa verjetno kr Mulerjeve

Rjuha
- sem bila včeraj presenečena, ker sem videla, da imajo v Arielu frotiraste rjuhe  za5 EUR, pa še nekaj, v BC po 12 EUR, jaz sem kupila eno v Rutarju za 10 EUR user posted image
Pa tud bombažne odejice bom še primerjala BC-Ariel; se mi zdi, da bo tud razlika v ceni.
Pa posteljnina ima tud tako navite cene...naš user posted image bo imel kr iz Ikee, za 9,99 EUR user posted image Dobim tri za ceno ene pri nas... user posted image

Tetra plenice
- nekatere hvalite Tosamine, Alajaž -  druge pravite, da so tud v Rutarju ok...
Sem si že tud ogledala... user posted image Sam nikjer nisem zasledila pleničk - zmajčke, tiste, ko potem skupaj zavežeš... user posted image
Kje se dobijo tiste pleničke???
Saj res, da je prvo slikanje kolkov že v porodnišnici, pa potem še čez 3 tedne...sam jaz bi še kak mesec mal široko povijala..prej koristi, kot škodi. pa še rita je mal večja za prijet... user posted image user posted image user posted image

Vložki
- Kr nekaj mamic mi je potrdilo, da so ZAKON Tosamine z zeleno rožo - z razliko od vir80 - so čist brez vseh nitk...
Pa mrežaste hlačke, se dobijo tud v lekarni in Sanolaborju - če bo res kriza v P, da bi jih zmanjkalo... user posted image
Drugač pa je v P v Mb kar vsega dovolj - vložkov, hlačk, spalnih srajc...

...se še kaj spomnim... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
30.1.2008 12:01:51   
zokica
No, tako, včeraj sem imela pregled, obljubljenega UZ ni bilouser posted image , ker sem bila na vrsti tik pred malico in so me na hitro odpravili, ker sem še dobila injekcijo za Rh-.
Naslednji pregled imam 19.2. v torek, rekla je, da mi bo takrat vse povedala, ker imam 2 morfološki uz, tako da še tri tedneuser posted image .
Slikice so zelo lepeuser posted image , fejst ste luštkane s temi trebuščki.
V petek pa naju z srčkom čaka 2. predavanje v MŠuser posted image
Vse se že tako pridno pripravljate na porod, jaz pa še niti oblekic nimamuser posted image , nekaj mi je kolegica obljubila, nekaj pa še bom nekje shandlala, ker se kupovati res ne splača, no bova vidla kak bo, če ne pa bova skočla na kakšen kratek izlet do Madžarske.
Sicer pa uživajte in pazite nase, da res ne bomo imeli prezgodnjih porodovuser posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
30.1.2008 12:05:31   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Katka28, sporoči na forum cene posteljnin, naju je včeraj v Bc skoraj na rit vrglo, je en kompletek (pa ne najdražji) cca 130 EUR...

user posted image saj pravim, da niso normalni!!! user posted image user posted image user posted image
Pol pa ti eno pobruha-preoblečeš, pa še kakšna nesreča...user posted image
Pa saj ne, da bi se to dogajalo non-stop, sam 3 kompletki - po njihovi ceni!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
30.1.2008 12:15:22   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Moram pa povedat, da sem se zdele k sem vas brala kar malo zasikerala.... Vse ste že čist pripravljene za rodit...Super pridne ste no. Jaz pa čist neodgovorna, sploh še nč nimam...Kje je šele sobicauser posted image user posted image user posted image . No, saj če me prehiti, bodo že spedenali v parih dneh....saj trgovine so itak skoz odprte, malček pa res ne rabi ne vem kakega komforta za začetek.... Mah, bomo že...
user posted image kaj se sekiraš???  Sekiranje strogo prepovedano!!! user posted image
Saj še imaš čas - res je, da so štacune odprte na petek i svetek... user posted image user posted image Pa zase tud vem, da če bi hodila v službo, bi bile na istem... user posted image Pa sobica nas še tudi čaka...pa še kaj... user posted image
Za začetek pa rabiš posteljico - pa če je sila bi spali skupaj... user posted image pa kakšna dva bodija, paket pleničk, dvojne žabe, jopico, kapico... user posted image Pa še spotoma iz P lahk nabaviš... user posted image user posted image user posted image

Sicer pa svojemu user posted image povej, da ga pričakuješ aprila... user posted image
Jaz mu to velikokrat povem - ko smo videli štorkljo (da nosi sedaj user posted image   - februarčke in marčke... user posted image Pa da bo letos zajček prinesel darilo zanj...srečala pa se ne bosta, ker bo letos še mami pridno jedla potičko, pa šunko.... user posted image user posted image user posted image
Saj vem, da sem vsekana... user posted image user posted image user posted image

Me pa samo zanima, včeraj sem dobila domov izvid od cukr testa pa piše glukoza 7,1. A to je ok? Tam mi je sestra rekla, da je normalno in da mi ni treba na un ta drug test...Pa da se samo prepričam, še vas vprašam....user posted image

user posted image user posted image user posted image Saj so rekli, da je ok!!! user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.1.2008 12:16:37   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Tudi jaz še nimam ničesar razen tistih nekaj cunjic, sam kot sem že enkrat rekla, je vsega skupaj, kar zares rabimo za user posted image ,tok malo, da če ne kompliciraš, imaš v enem popoldnevu vse pripravljeno. Je pa res, da je pedenanje, ki se vrti okrog user posted image uživancija in ne breme (vsaj zame), čeprav jaz dalj od razlaganja user posted image en dan o posteljici, drug dan o košku itd. (user posted image me ima včasih že žez glavo, pa tut jaz sama sebe in si takrat rečem, da bom kupila kar ta prvo stvar, ki jo vidim - ja valda, mogoče v user posted image ) še nisem prišla. Sej če bi bili "stalno" naseljeni in prostor za otr. sobico, bi bilo mogoče drugače, tko pa bo titsih nekaj prostih kvadratov zapolnila posteljica ali košek in previjalna. V dilemi sem zato, ker sem najprej hotela dat delat previjalno, ampak se ne morem odločit, kakšno sobo bo imel user posted image , ko se preselimo, tko da bomo kupili kar eno previjalno in jo bom potem najbrž dala k mami.

Mrežaste hlačke, kakšne so to? A v Tosami se jih dobi? Kje pa je v Lj. ali okolici kakšna Tosamina trgovina?

In kaj je bilo govora o nekih posebnih vložkih podobnih Vir80 ampak ne plastičnih? Katera znamka? Kje se dobijo?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.1.2008 12:17:43   
tosja

26.01.

- Srčekgirll - UZ

29.01.

- simvir - GP+UZ
- Srčekgirll - GP
- zokica - GP+UZ

30.01.

- NiLe - GP
- Jo@n - GP

31.01.

- u04111976 - UZ
- resnično srečna - biopsija

04.02.

- u04111976 - GP

05.02.

- Tanja555 - GP
- Katka28 - GP
- Jo@n - 3D UZ

06.02.

- sasy20 - GP
- Ketrin - GP+UZ

07.02.

- Lepa posadka - GP+UZ
- Majček28 - GP+UZ
- tosja - GP

11.02.

- bela vrtnica - GP
- scorpiogirl - GP

12.02.

- sinskaT - UZ
- sky77 - GP

14.02.

- violica_23 - UZ

18.02.

- tasyo - GP+UZ

19.02.

- zokica - GP+UZ

21.02.

- Calena GP+UZ

26.02.

- simvir GP+CTG

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.1.2008 12:22:15   
Jo@n
Roberta69, Tosamina trgovina je na Viru pri Domžalah, poleg tovarne, ob glavni (stari) cesti proti Štajerski.

Lp Joan

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
30.1.2008 12:22:37   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Mrežaste hlačke, kakšne so to? A v Tosami se jih dobi? Kje pa je v Lj. ali okolici kakšna Tosamina trgovina?

Mislim, da sigurno! To so v bistvu kot hlačke, sam je vse iz ene mreže, fino raztegljivo...lepo držijo vložek in nikjer ne tišči. Pa še slečeš - vržeš v koš...in je!!! user posted image

In kaj je bilo govora o nekih posebnih vložkih podobnih Vir80 ampak ne plastičnih? Katera znamka? Kje se dobijo?

Res ne vem kako se imenujejo...se mi mal svita, da gor piše Natur - so Tosamini...jih imajo v DM-U, pa v BC sem videla, pa v lekarni...
Cena je nekaj čez 1 EUR - 10 kom. Pa tu ni čist nobene plastike - sam bombaž! user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
30.1.2008 12:22:50   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Aja, za kosilo bo pa pečen brancin in blitva s krompirjem. Njami....

Pozdravček,
Joan

Pridem user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?