tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Jaz lahko spim se samo na levem boku, v vseh ostalih polozajih mi je slabo. to je tud najboljši položaj, saj so pretoki v tem položaju najboljši! Obiski wc-ja pa so zdaj se bolj pogosti kot prej mi lezi en verjetno cisto na mehurju pa dosti pijem tako, da se pozna, se dobro, da sem se ze zverzirala in zadevo opravim skoraj mize . dobro si se sprakticirala... Trenutno se lahk tud jaz pohvalim, da ponoči ne hodim na WC - obisk pred spanjem okoli 23-ih, pa zjutraj okoli 6:30, ko gre v službo. Trenutna situacija, pač... ste-smo pridne klepetuljice, bomo počasi odprle nadaljevanje... simvir - prva na seznamu za CTG. Tud jaz mislim, da bom dobila datum tam nekje... ko bova 33t6d danes smo napolnili 30t Tud jaz se veliko pogovarjam z Drugače pa se pri nas že krči seznam - kaj še potrebujemo... Včeraj sem bila na sprehodu in kapučinu s teto in njeno vnukinjo - pa sem prišla domov z varovalom-oblogo za posteljico Ki sploh ni poceni - kos gobe oblečen v blago... 23 EUR Pa druga teta se je ponudila, dakupi vso kozmetiko od Niveje Čaka nas še jogi, košara za voziček... Ta koš zaplenice se mi zdi kasetni res drag...se pa dobi tak, v katerega daš vrečo in ne kupuješ tistih draih kaset...še razmišljam... Termometer - se mi zdi najboljši za v uho, ker tem mičkenim ne gre drugač merit. Je pa temperatura pod pazduho najbolj mirodajna, v ušesku je od 37,3...v ritki pa še mal več... Jaz ga bom kr v Sanolaborju kupila, ker v BC grem še sam te bone ponucat... Pleničke - za začetek bomo nabavili Pampers Active Fit in Fixise, kasneje pa verjetno kr Mulerjeve Rjuha - sem bila včeraj presenečena, ker sem videla, da imajo v Arielu frotiraste rjuhe za5 EUR, pa še nekaj, v BC po 12 EUR, jaz sem kupila eno v Rutarju za 10 EUR Pa tud bombažne odejice bom še primerjala BC-Ariel; se mi zdi, da bo tud razlika v ceni. Pa posteljnina ima tud tako navite cene...naš bo imel kr iz Ikee, za 9,99 EUR Dobim tri za ceno ene pri nas... Tetra plenice - nekatere hvalite Tosamine, Alajaž - druge pravite, da so tud v Rutarju ok... Sem si že tud ogledala... Sam nikjer nisem zasledila pleničk - zmajčke, tiste, ko potem skupaj zavežeš... Kje se dobijo tiste pleničke??? Saj res, da je prvo slikanje kolkov že v porodnišnici, pa potem še čez 3 tedne...sam jaz bi še kak mesec mal široko povijala..prej koristi, kot škodi. pa še rita je mal večja za prijet... Vložki - Kr nekaj mamic mi je potrdilo, da so ZAKON Tosamine z zeleno rožo - z razliko od vir80 - so čist brez vseh nitk... Pa mrežaste hlačke, se dobijo tud v lekarni in Sanolaborju - če bo res kriza v P, da bi jih zmanjkalo... Drugač pa je v P v Mb kar vsega dovolj - vložkov, hlačk, spalnih srajc... ...se še kaj spomnim...