JABOLKO3
|
Pozdravljene! Danes ste bile pa res pridne s pisanjem, sem vas sedaj bolj na hitro prebrala, tako da ne bom kaj dosti komentirala. Tasyo - tudi jaz popenim, ko vidim, da tašča naredi vse in še več za svakinjo in njene otroke, glede nas pa ni tako vse samo po sebi umevno. Sicer pa tudi jaz z velikim veseljem naredim kaj za svojo mamo, za taščo pa ne - je pač tako. Nič se ne jezi, ti le kupi posteljico, ki ti je všeč, boš pa kje drugje prihranila zanjo (npr. pri darilu za taščin rojstni dan ). Palček zavijalček - jaz ga imam že od začetka (sem ga dobila), je res praktična zadeva, ne smrdi iz njega, so pa dodaten strošek vrečke zanj - tako da odločitev ja pač odvisna od vsake posameznice, definitivno pa to ni nujen kos opreme. Lepa posadka - sama si nisem upala napisati, ko si pa že ti omenila, pa bom še jaz - pri nas že kar nekaj časa termometrov ne uporabljamo kaj dosti - položim notranji del zapestja na otrokovo čelo in povem na pol stopinje natančno, kolikšna je temperatura - mi mož v začetku ni verjel in je preverjal s termometrom, pa se je hitro vdal. Srečanje - ko gledam slike, vam res kar malo zavidam, ker nisem mogla zraven, upam, da mi bo naslednjič uspelo. No, danes sem imela pregled in UZ - placenta se je končno dvignila , kri se je zelo popravila , je pa otroček zelo velik -1800g pri 28 tednih in pol, tako da so me poslali na cuker-test in to kar na 100-gramskega, bljak, upam, da ne bodo sedaj pa ugotovili še diabetesa. Pa sestra pri dohtarci me je napotila v materinsko šolo poslušat 'vsaj' predavanja o porodu, češ, da se je od takrat, ko sem nazadnje rodila (4 leta) fuuul spremenilo - halo, a sedaj kje drugje pridejo ven, ali kaj? Lahko noč vsem!
|