|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.1.2008 10:39:01   
sasy20
Ojla user posted image

samo na hitro se javim...včeraj sem šla popoldan do moje G ker me je na levi strani ful špikalo pa trebuh sem imela non stop trd...tako da vam sporočam, da so se mi sicer začeli popadki user posted image  ampak na srečo je MV še zaprtuser posted image . Mogla sem  v porodnišnico kjer so me še 1x pregledali in  potrdili, da naj ležim počivam, in jem boskupan. Glede tiste ''vode'' so mi merli če je plodovnica pa je prvič rekla da je potem - ko mi je vzela vložek...potem pa me je pregledala še vaginalno in je rekla da imam ful belega toka in da bo naredila še en test za plodovnico ki je bolj zanesljiv user posted image  no ta pa je pokazal da ni plodovnica....
Ja zaenkrat me je malo manj strah čeprav mi grozi prezgodni porod...v petek imam v porodnišnici pregled, kjer bodo tudi ocenili če je potrebno da dobim inekcijo za plučka. Sedaj pa šibam nazaj počivat da s pikcom zdrživa saj še 5 tednov.

Lepo se mejte pa pazite svoje bušije.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
29.1.2008 10:41:43   
Ketrin
Roberta, potem po moje nimaš nobenih zadržkov za it v ITA. Če znaš italijansko in imata GPS, po moje sploh ne bo problema.... Ja tam v Udinski coni jih je kar nekaj, pa Bernardi ima tudi baby stuff, pa v teh ta velikih šoping centrih tudi Citadella pa to...tko da po moje, sploh če si že bila tam, ti je čist isto kot če bi hodila po štacunah v LJ. Vidva sam pejta in uživajta.....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
29.1.2008 10:45:54   
Ketrin
O, Sasy, čuvaj se!!! Madona, me je kr mal zmrazil, popadki pa to.... Ti maš isti PDP kot jaz.... Uf.... Počivaj, ležkaj pa malo naj te user posted image razvaja pa bo.... user posted image user posted image user posted image

Sicer pa mene že par dni tudi nekaj špika, ampak čist čist spodaj na levi strani, v bistvu pri sramni kosti.... Pa sem mislila, da je to od prehlada, k sem kašljala in skoz nos pihala.... No, saj mislim, da je zdaj že bolje....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
29.1.2008 11:00:32   
Isabellabina
Uh sem si zdele pogledala slikce,no pa ravno jaz manjkam ker sem morala prej domov.
Bravo Sinska za albumček.
Krista zdele sem vidla šele kak velik trebuh maš ti,pa sm misla da mam jz največiga pa me ti prekašaš sam te tam za mizo sploh nism vidla dobr.
Bravo za nas aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
29.1.2008 11:09:30   
sinskaT
Hej hoj, ni blema za fotke. Saj bi jih še kaj več gor nalimala, pa so tko slabe kavlitete ratale...sem se odločla, da bo treba nujno fotoaparat zamenjat, še pred prihodom našega sončka user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
29.1.2008 11:21:57   
tinka011
Sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image hvala

katera pa je katera tko na hitro, da si znam predstavljati???

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
29.1.2008 11:41:48   
sky77
No jaz sem pa doma. So me iz vrtca klicali, da Rok nekaj joka, pa da ni pojedel malice. Potem je pa dobil še vročino. Tako da zdaj sva doma. Trenutno spi. Sem mu dala calpol, da mu zbijem vročino. Se mi pa ne sanja kaj mu je, ker je bil še zjutraj čisto ok. Ne smrka niti ne kašlja. Edino če so zobki. Že nekaj časa čakamo trojkice, samo še nikoli ni bil tak zaradi zobkov.

sasy drži se. Upam da bo z vama vse ok in da bo tamalček čimdalj v bušiju

(odgovor članu tinka011)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
29.1.2008 11:50:20   
Isabellabina

Tinka011-kot je že Roberta nekaj omenila ,da se glede skupinske slike nebi povedalo katera je katera se tudi jaz strinjam z njo sicer mene ni na tej sliki.Kaj pa druge pravite,.Naslednje srečanje bo kmalu tukaj in tisto ki zanima katera je katera naj se ga udeleži!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
29.1.2008 11:52:04   
Isabellabina
Majček še tvoje slikice čakamo!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4459
29.1.2008 12:12:38   
tasyo
Joj, punce, kako ste luštne s temi trebuščki! user posted image  Sinska! Se pa kar strinjam z vami, da naj ostane skrivnost, kdo je kdo, saj imamo že datum naslednjega srečanja... Tokrat mene ustavi samo bolnišnica - pa nočem klicat hudiča!!!!

Sasy, počivaj in upam, da se tole čisto pomiri! Mene pa samo ko ležim tako špika - ma se mi zdi, da se poskuša mala počez uležat, pa je premalo prostora, ona bi pa vseeno. In potem to boli!!! Ampak jo malo z roko pritisnem ob trebuh in se premakne in je potem ok. Tako da mislim da ni panike. Mi pa trebuh sedaj skoraj ne otrdeva več. No, če kaj dlje časa delam, potem že malo, ampak ni panike. Se pa držim tega, da ne hodim na dolge sprehode - zame je lovljenje sončnih žarkov kar posedanje na terasi, pa kakšen krog okoli hiše. Ziher je ziher. Sicer pa sva z našo punčko sklenili pogodbo še vsaj za 2 meseca, tako da...user posted image

Zdaj si grem pa malico pripravit - eno pomarančo in veliko skledo solate s krompirjem...Mmmmm, sem kar naenkrat lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 4460
29.1.2008 12:29:30   
katka28
Joj punce merkajte se, da res ne bomo aprilcice prehitele februarcic ali marcevk. Dajmo se zmenit in res aprila vse rodit. Lepo pocivar nic vec prevec okol skakat pa bo. 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
29.1.2008 12:35:06   
Ketrin
Meni je vseeno če se pove ali ne kdo je kdo na slikici....Je pa bolj prijetno, če boste ugibale.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj datum naslednjega srečanja že imamo? Sploh ne vem, zadnjič ko sem pisala, ni nobena nič komentirala....Pa sem mislila da že mal preveč težim in hitim.... user posted image No, kakorkoli že jaz sem za, kadarkoli in kjerkoli..... Kot sem že predlagala pa bi mogoče tiste ki niste iz LJ predlagale kam....

Joj, jaz pa imam celo rušado doma user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sploh ne smem bit doma, pa so rekli v službi naj malo počivam.... Jaz pa sem že 4 ta veliiiiiike vreče cunj spakirala in naredila prostor v omari.... Zdaj pa čakam možeka da bo vreče odnesel v kontejner od Humane.... Kolk je zdaj prostora.... user posted image user posted image user posted image user posted image Še kak dan fitnesa bom rabila.... Ampak drug teden, jutri grem kar v službo, mi je že dolgčas.... user posted image

No, zdaj grem pa k frizerju se mal pobarvat in postrišt, pa potem k mami na sarmo.... user posted image

Najbrž se kar jutri oglasim....

Papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
29.1.2008 12:58:09   
NiLe
Ej, Ketrin, ne bit tolk pridna user posted image user posted image user posted image Mene čakajo omare in sortiranje cunj naslednji teden, ko po vsej verjetnosti dobimo otroško sobo za srednjo user posted image . Jao, nam se te cunje tud kopičijo, da je joj user posted image

Kar se poimenovanja s slike tiče, meni je vseeno, čeprav nikoli ne veš ... se kdo najde, ki mu je malo dolgcajt in potem lahko nastane frka.
Zato je zihr bolj zanimivo za tiste, ki se še ne poznamo, da nas boste spoznale v živo user posted image
Torej, dejmo punce, s predlogi na plano ... kje in kdaj se naslednjič srečamo?

Sasy: kam se pa tvojemu user posted image mudi? Dej, čuvaj se in upam, da zdržiš v enem kosu še vsaj mesec user posted image user posted image user posted image

Sky; upam, da se tvoj mali čim prej pozdravi in da ni nič hujšega.

Moj 15-minutni odmor se je razvlekele na 35-minutnega user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
29.1.2008 13:00:16   
Majček28
ojla dekleta,
no tudi moje slikce so pripravljene, ampak imam pod vsako napisano kdo je na sliki!! Zdaj pa mi tiste, ki ste bile na srečanju povejte kaj bi blo za vas bolj sprejemljivo: da jih dam v privat album in mi pišete za geslo, da jih preimenujem al da jih kar na javni album prlimam!!user posted image  Res ne bi rada brez vašega mnenja jih objavla- men je načeloma vseen, dela imam enako!

Sasy, januar je šele, počaki še kak mesec no. Zdej pa hitr v horizontalo user posted image

Ketrin, se strinjam s predlogom, da tokrat prepustimo izbor lokacije še tistim ki zadnič niso uspele pridet, to se mi zdi fer. Datuma, ki si jih napisala- men sta oba OK, lahko pridem tud 2x user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
29.1.2008 13:14:39   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

ojla dekleta,
no tudi moje slikce so pripravljene, ampak imam pod vsako napisano kdo je na sliki!! Zdaj pa mi tiste, ki ste bile na srečanju povejte kaj bi blo za vas bolj sprejemljivo: da jih dam v privat album in mi pišete za geslo, da jih preimenujem al da jih kar na javni album prlimam!!user posted image  Res ne bi rada brez vašega mnenja jih objavla- men je načeloma vseen, dela imam enako!

Bravo Majček user posted image user posted image user posted image
Moj predlog: naredi privat album in ti pišemo ZS za geslo. Mislim, da je najbolj simpl in da bomo samo aprilčice imele vpogled v album. Kaj pravite?

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
29.1.2008 13:42:27   
Majček28
joj, punce, slikce bodo jutri, a prov?user posted image
Pa sej ne vem, če nej vam povem zakaj!!!!????
No, kriva je nosečnost, jaz nimam nč pr tem, da se razumemo, a ne?!user posted image
CD je ostal v lap topu doma, imam pa s sabo prazen ovitek od CD-ja....ta mi pa nč ne pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri, oblubim user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
29.1.2008 13:59:41   
Isabellabina
Ja ja Majček ti kar pod geslo naštimaj pa bo.En dan bomo že še potrpele!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
29.1.2008 14:30:13   
muki1
Punce, oprostite da se vmešavam v vašo temo. Ampak sem gledala albume, pa sem opazila vaše slike z srečanja. Moram povedati, da ste vse ful lepe..... user posted image . Tudi jaz imam aprilko, sicer bo že 4 leta stara, ampak so mi ob gledanju vaših slik čisto navreli spomini.

Srečno, pa uživajte z trebuški, jih boste kar pogrešale, čeprav se vam mogoče zdi zdaj to malo verjetno user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 4468
29.1.2008 16:00:31   
simvir
Ojla!

Sem rabila kar precej časa, da sem prebrala in bom sigurno pozabila kaj komentirati.

Najprej poročilo s pregleda. Urin, kg ok, S/F = 29 cm. Dobila sem potrdilo o PDP za na CSD. Z user posted image je tudi vse ok, je g sicer mislil najprej da je premajhen in je nato še nekaj časa meril in na koncu povedal da je velik primerno svoji starosti. Tehta 1515 g. Spol je potrjen , imeli bomo torej še enega user posted image .
Glede mokrih hlačk (Sasy, Ketrin) mi je rekel naj spet naredim eno kuro z Gyno-Daktarinom. Da je normalno, da je nožnica bolj vlažna, da pa je potrebno preprečiti, da bi se zaradi tega razvile kake glivice... Mi pa ni nič delal GP.

Delala bom pa še ta teden, potem bom izkoristila 16 dni dopusta, nato pa bom šla nazaj do g ali pa samo do svoje dr za 10 dni bolniške.

Še za seznamček (Tosja hvala): naslednji pregled 26.2., takrat bom imela že tudi prvi CTG. Zdaj pa res vidim, da se  user posted image  bliža koncuuser posted image .

Glede seznama ste že veliko napisale, tako da jaz bom le malo pokomentirala.

Termometer imamo digitalni , nazadnje smo kupili takega, ki temperaturo izmeri v 10 s.
Banjica - kupili smo malo večjo (da je vsaj za nekaj časa), mizar pa nam je po meri naredil desko za na taveliko banjo in še eno škatlo z robom za na desko, tako da banjico postavimo na to in user posted image  kopamo brez da bi se bilo potrebno sklanjati. Ko je začel špricati z vodo smo pa banjico postavili v banjo.
Za bradavice je super Lanonim od Multi-Mam, v tej kolekciji pa so tudi obliži za na res uničene bradavice (meni so zelo pomagali ko sem imela težave - so pa precej dragi).
Vložke Vir 80, tetra plenice, tetra krpice, zložence, krpice za umivanje za enkratno uporabo (za na začetku), mrežaste hlačke, vato (nekaj mesecev sem ritko umivala z vato)... sem nabalila v Tosami. Se mi zdi da sem kar ceneje prišla čez, ker sem nabavljala v večjih količinah. tam sem kupila tudi nekaj žabic, bodijev, super dekico...
Mislim da bom šla tja tudi sedaj. Morda še ta teden, ko bom v službi.
Vem pa da sem tam kar vprašala kaj ponavadi kupujejo user posted image , potem sem se pa odločila ali kupim ali ne.
Vprašala bom tudi za velike zložence (ne vem kako se pravilno imenujejo, jih je omenjala že NiLe, jaz pa sem jim v porodnišnici rekla kar pleniceuser posted image ). Uporabljajo jih v porodnih sobah, meni pa so jih spakirali še v vrečko in jo skrili pod rjuho ko so me peljali v sobo. Dobila sem jih pa zato ker sem bila res ful šivana (rezana in raztrgana do riti, bila zato tudi dva dni več v porodnišnici) in so mi res pomagali ker so zelooo mehki in brez nitk, ki jih imajo npr. Vir 80. Sicer naj jih nebi dajali ven iz porodne. Vem da je šel mož ko sem bila že doma v lekarno in jih hotel tam kupiti, pa so jih morali naročiti. Ko pa mi je povedal koliko stanejo, sem mu pa potem rekla naj sploh ne gre po njih. no upam da jih imajo v Tosami in da so kaj cenejši.
To kar pišem ne pišem zato, da bi jih morale sedaj kupovati, to je bila pač moja izkušnja in morda se bo kateri prila prav če bo imela take težave. Takrat bo lahko svojega dragega poslala npr. po te velike vložke, če jih drugače ne bo dobila.

Sinska user posted image  za slikice, Majček ti pa morda res kar zakleni album, da bomo lahko le me videle slike, drugače pa je meni vseeno.

Zdaj pa le še čestitke prvi aprilčici in njenima user posted image user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
29.1.2008 16:10:09   
tinka011
Joj, nisem mislila slabonamerno,da ne bo katera mislila! Najbolje da se albumi zaklenejo in ne bo noben drug ne bo mogel gledati! Ste pa vse zelo lepe, nekatere imate pa že res ogromen trebuščekuser posted image user posted image user posted image
sasy-drži seuser posted image ,držimo pesti, da bosta še dolgo zdržala v enem kosu!

Seznamček je pa res lepuser posted image user posted image user posted image ,bravo tosja!

Grem na kosilo sedaj, napišem še zvečer kaj! By, by

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
29.1.2008 16:13:11   
barby78
0jla aprilčice!user posted image
Najprej,da pohvalim slikice s srečanja.Vse ste res krasne srečke-nosečke user posted image user posted image user posted image
Mi je kar hudo,da se vam nisem mogla pridružit.

Sasy20,ti pa čimveč počivaj.a so ti dali kakšne tablete proti odpiranju?jaz jih že drugi mesec jemljem in še za en mesec jih imam.upam,da me ne bojo pol preveč zaprle!a Mg dosti piješ? čimveč počivaj!

Glede palčka zavijalčka,bi pa še jaz nekaj dodala.Sama ga sicer nisem uporabljala in ga verjetno tudi zdaj ne bom,čeprav se mi zdi fajn zadeva.jaz sem pri prvem imela en košek za smeti kar ob previjalni.in sem v DM-u kupovala dišeče vrečke za pleničke.jih je blo kr neki notri in so bl etud poceni.pa prav lepo so dišale.pokakane pa smo bolj kot ne tud sproti v kanto nosili. no,je pa res ker smo v hiši imamo kanto za smeti,tako rekoč pred nosom.zdaj pa ne vem ,če se še sploh dobijo te vrečke.mogoče v Avstriji?

jaz pa komaj čakam na pregled v četrtek,čeprav me je kr malce strah,da bom tam ostala.bomo videli kako in kaj
vam javim,če bom prišla domov.

uživajte
se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
29.1.2008 16:18:38   
barby78
sem pozabila čestitat prvi aprilčici!

Bravo Ijauser posted image user posted image user posted image ! Samo ,da boš ti in tvoji dve pikici vredu.Pa da se boste čimprej cartale doma.user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
29.1.2008 16:23:15   
tinka011
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

sem pozabila čestitat prvi aprilčici!

Bravo Ijauser posted image user posted image user posted image ! Samo ,da boš ti in tvoji dve pikici vredu.Pa da se boste čimprej cartale doma.user posted image user posted image user posted image

jaz tudi-čestitke za princeskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še eno malo vprašanje imam-tista ki ima tako lepe dolge lase, v roza puloverju, mi lahko prosim na ZS(če želi,ali tukaj na forum) napiše, kako si jih neguje, ker so res prekrasni! Kakšen poseben šampon, balzam? Joj, res so čudoviti! Tudi sama imam dolge, pa se mi tako cepijouser posted image sedaj med user posted image je malo bolje drugače pa toliko energije vložim vanje, pa so bolj takouser posted image user posted image Res lepi lasjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
29.1.2008 17:25:46   
Roberta69
Za MŠ me zanima, če gre katera dopoldne? Gremo pol še na kavo?
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
Mi2 greva dopoldan, ampak moj user posted image sigurno ne bo hotel na user posted image , jaz pa, če bom imela čas in če bova vsak s svojim avtom, komot.

Koš za plenice: meni se zdijo pri teh palčkih zavijačkih ful strošek tiste kasete, čeprav uporabnice pravijo, da konec koncev ne nanese ne vem kaj. Jaz bom kupila tistega v katerega daš katero koli vrečko in potem ima tak mehanizem , da ročaj potegneš navzgor in vržeš noter, potem se pa zapre z eno kuglo user posted image (če je kateri zdaj kej jasno user posted image , najbrž ne - ne znam ga glih opisat..., imajo ga pa npr. v Pikapolonici). Je sicer en velik kos bele plastike (bljak), ampak kuker sem ga jaz naštudirala, naj iz njega ne bi smrdelo (razen, ko ga odpreš). Moj voh je kar preveč izostren, tko da če to ne bo laufalo, bom pa jaz vsakič iz 4. nadstopja user posted image user posted image user posted image .

Majček28, izgleda, da sem glih jaz vse zakomplicirala (mi takrat to sploh ni prišlo na misel, drugače se sploh ne bi slikala - ampak pol bi bila pa user posted image , ker ne bi bilo slikce s tolikimi user posted image ) - to ni bil moj namen. Meni osebno bi bolj odgovarjalo, če jih daš v album pod geslo (samo imaš potem ti ful dela) oz. da nič ne piše spodaj (ker na netu smo zdaj že tako in tako), oz. mene izbrišeš. V glavnem, gre samo za to, da je forum navsezadnje le neosebna stvar, čeprav se jaz tukaj med vami počutim prav domače user posted image . Naredi tako, da bo za večino prav.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
29.1.2008 17:49:01   
Majček28
Roberta, nič nisi zakomplicirala in tud na ZS odgovarjat mi ni problem, konc koncev pa tud zbrisat imena pod slikami ni nobena znanost. Odločla sem se, da zbrišem imena pod slikami, ker so slike že itak na netu in so nas že videl- a bo to OK?
Če katera ni za, naj napiše pa jih dam pod geslo in se mi bi fullllllll fajn zdel, ko bom imela toooolk velllliiiik ZS-jev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?