simvir
|
Ojla! Sem rabila kar precej časa, da sem prebrala in bom sigurno pozabila kaj komentirati. Najprej poročilo s pregleda. Urin, kg ok, S/F = 29 cm. Dobila sem potrdilo o PDP za na CSD. Z je tudi vse ok, je g sicer mislil najprej da je premajhen in je nato še nekaj časa meril in na koncu povedal da je velik primerno svoji starosti. Tehta 1515 g. Spol je potrjen , imeli bomo torej še enega . Glede mokrih hlačk (Sasy, Ketrin) mi je rekel naj spet naredim eno kuro z Gyno-Daktarinom. Da je normalno, da je nožnica bolj vlažna, da pa je potrebno preprečiti, da bi se zaradi tega razvile kake glivice... Mi pa ni nič delal GP. Delala bom pa še ta teden, potem bom izkoristila 16 dni dopusta, nato pa bom šla nazaj do g ali pa samo do svoje dr za 10 dni bolniške. Še za seznamček (Tosja hvala): naslednji pregled 26.2., takrat bom imela že tudi prvi CTG. Zdaj pa res vidim, da se bliža koncu . Glede seznama ste že veliko napisale, tako da jaz bom le malo pokomentirala. Termometer imamo digitalni , nazadnje smo kupili takega, ki temperaturo izmeri v 10 s. Banjica - kupili smo malo večjo (da je vsaj za nekaj časa), mizar pa nam je po meri naredil desko za na taveliko banjo in še eno škatlo z robom za na desko, tako da banjico postavimo na to in kopamo brez da bi se bilo potrebno sklanjati. Ko je začel špricati z vodo smo pa banjico postavili v banjo. Za bradavice je super Lanonim od Multi-Mam, v tej kolekciji pa so tudi obliži za na res uničene bradavice (meni so zelo pomagali ko sem imela težave - so pa precej dragi). Vložke Vir 80, tetra plenice, tetra krpice, zložence, krpice za umivanje za enkratno uporabo (za na začetku), mrežaste hlačke, vato (nekaj mesecev sem ritko umivala z vato)... sem nabalila v Tosami. Se mi zdi da sem kar ceneje prišla čez, ker sem nabavljala v večjih količinah. tam sem kupila tudi nekaj žabic, bodijev, super dekico... Mislim da bom šla tja tudi sedaj. Morda še ta teden, ko bom v službi. Vem pa da sem tam kar vprašala kaj ponavadi kupujejo , potem sem se pa odločila ali kupim ali ne. Vprašala bom tudi za velike zložence (ne vem kako se pravilno imenujejo, jih je omenjala že NiLe, jaz pa sem jim v porodnišnici rekla kar plenice ). Uporabljajo jih v porodnih sobah, meni pa so jih spakirali še v vrečko in jo skrili pod rjuho ko so me peljali v sobo. Dobila sem jih pa zato ker sem bila res ful šivana (rezana in raztrgana do riti, bila zato tudi dva dni več v porodnišnici) in so mi res pomagali ker so zelooo mehki in brez nitk, ki jih imajo npr. Vir 80. Sicer naj jih nebi dajali ven iz porodne. Vem da je šel mož ko sem bila že doma v lekarno in jih hotel tam kupiti, pa so jih morali naročiti. Ko pa mi je povedal koliko stanejo, sem mu pa potem rekla naj sploh ne gre po njih. no upam da jih imajo v Tosami in da so kaj cenejši. To kar pišem ne pišem zato, da bi jih morale sedaj kupovati, to je bila pač moja izkušnja in morda se bo kateri prila prav če bo imela take težave. Takrat bo lahko svojega dragega poslala npr. po te velike vložke, če jih drugače ne bo dobila. Sinska za slikice, Majček ti pa morda res kar zakleni album, da bomo lahko le me videle slike, drugače pa je meni vseeno. Zdaj pa le še čestitke prvi aprilčici in njenima .
|