|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.1.2008 18:00:15   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image najprej čestitke iji in njenima princeskama! user posted image  user posted image  user posted image
Naj pridno rasteta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja punce, mislim, da je čist realno pričakovat, da se bo tud pri nas začelo kaj dogajat... user posted image Je že tako, da eni user posted image prehitevajo, drugi user posted image spet uživajo all inclusiv ponudbo in si podaljšajo bivanje v mama hotelu.. user posted image

Danes sem izkoristila sonce in bila od 10-ih do 15-ih na sončku!¨user posted image user posted image user posted image Kako je pasalo...user posted image

Hvala za odgovore na moja vprašanja - v bistvu se bova mi2 selila k user posted image v njegovo sobo...pa bi potem kr hitro rada nazaj v spalnico user posted image
Glede previjanja sem tud sama milsila tako, da če je v plenički kaj konkretnega... user posted image drugače ne!

sky -
nisem mislila, da je bila ija  med aprilčicami na RR...
Bila je na temi Zanositev-Upajmo skupaj, pa še mene je med IUI-jevkami vzpodbujala in tolažila...
user posted image

...kaj več pa mogoče zvečer...grem mal likalnik sprehajat... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
29.1.2008 18:18:20   
Krista28
Moj namen je sicer, da kupim kar navaden košek, pa pleničke zavijem v male vrečkice za smeti, ve pa mi povejte, če je to pametno
Mi delamo ravno to. Zaenkrat ok, pa koš (ajmar s pokrovom in še eno vrečo notr) imam na balkonu.

Pri veliki banjici moraš tud ful vodo točituser posted image
Pojstlco imamo pa tudi mi tisto, v kateri sem jaz spala, pa niso danes nič drugačne. Dala je ful otrok skoz, pa je še OK. Edino jogi smo pa kupili nov.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
29.1.2008 18:25:50   
Krista28
Ja, ja big mamma, še najhuj je pa to, da mi bo še potem nekaj ostaluser posted image user posted image ...mam že od prej podlago...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
29.1.2008 18:39:42   
tasyo
Hvala vam punce, za odgovore. Verjetno bomo res imeli kar navaden koš - tudi ideja o balkonu ni slaba... Glede posteljice je pa tko - seveda prav pride, če si jo lahko sposodiš oz. ti jo kdo podari in ne dvomim, da zdrži kar nekaj otrok, samo zdaj sem si iz principa ubila v glavo, da hočem svojo (sicer pa se svakinja itak ni ponudila, ampak je to taščina ideja). Pa če se zaradi tega 1 mesec kasneje selim v hišo, bo tudi prav. Saj vem, da sem obupna...user posted image

Tosja, upam da nisi pretiravala z likanjem - ker to bi bil pa greh!user posted image  Da ne omenjam, da vas kar nekaj pri meni vzbuja slabo vest, ker se mi nič ne da. Moram danes nahecat moža, da končno poslika mojega buškota, pa dekoracijo v spalnici v otroškem kotičku, da vam jo pokažem. Ko bo prišlo pa še vse ostalo za našo princesko, pa bo to lepo nadaljevanje... Se moram mal pohvalit, ker ste druge vse tako pridne...

Simvir, super za pregled! Pa ne morem verjet, da maš naslednjič že CTG... To bo pa res hitro. No, saj imaš rok kar nekaj dni pred mano.

Barby, upam da prideš še domov počivat, da ti ne bo treba ležat v porodnišnici, ker je to ful utrujajoče. Ampak če je pa v dobro pikeca, potem pa se tudi potrpi, a ne?

Jaz sem se pa ravno najedla kot da mi nikoli ne bodo več pokazali hrane, zdaj me pa vse tišči in boli in trebuh otrdeva in kaj vem kaj še... Sva imela bolj pozno kosilo - sem pojedla celo hrenavko (to je dve polovici), ogromno porcijo špinače in še pire krompir. Groza!

Evo, za danes naj bo to vse. Lepo preživite večer in se slišimo spet jutri!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
29.1.2008 18:48:24   
resnično srečna
čau ženskice...

no tud najin vikend je bil zelooo lep...malo v troje (s princeso v trebuhu), malo v pet (še s sinom in psom)...ampak ko smo skupaj smo en srečen klopčič in če bi nas folk videl kako ležimo kot mroži na raztegnjenem kavču in se stiskamo drug k drugemu (v družbi s kosmatincem, ki ni majhen), bi gotovo imeli sočne pripombe...

včeraj( ponedeljek) je bil kot vedno kaotičen najprej v službi, potem še doma...z najdražjim sva iskala koleščka z zavoro, merila previjalne površine in računala kako in kaj, saj bi jaz rada uredila vse za našo pupo čim prej, da naju kaj ne preseneti...

he he...prva tura perila se je celo že oprala...mislite da pretiravam?...tudi jaz bi...ampak sem v soboto prejela sms od sodelavke, da je rodila (PDP je imela 15.02. rodila pa je 26.01) in če se to zgodi meni, bo moj dragec res v zosu...

drugače pa sem ugotovila, da res ni kake cortkane velike podloge za previjanje ali pa sem le jaz malo zoprna glede tega...smotka pač...Ketrin si ti kaj pametnega videla čez mejo?...

gledala se malo seznamčke in priznam, da so kar realni...seveda imam jaz vsega 3x preveč he he...(grozna sem a Ketrin)...glede dude pa...mi smo jo tudi prvič vlekli s seboj v porodnišnico...pa ne ene...ampak 3 različne...in mum-ova najmanjša je bila edina prava, ker so bile ostale prevelike...no tudi tokrat jih imam kar nekaj različnih na zalogi...ker drugače boge bradavice, če bo tale naša pupa taka sesačica kot je bil sin...

glede materiala (spalne srajce, vložki) je bila prvič pri meni beda, ker sme rodila na praznik in je vsega zmanjkovalo (pralnice niso delala)...tako da upam, da ne rodim tokrat na veliko noč (naš je 04.04.08 a Ketrin in NiLe???)...

materinska šola jah jo bom pač špricala, če me bo prehitelo...februarja pač naša še nima časa...itaq se prve spomnim bolj po prijetnem afterpartyju z ženskicami kot pa po tem, da bi tam slišala kaj zelo uporabnega...bom skušala marca toliko bolj uživati...itaq grem v službo še slabih 17x...potem pa pasem dolgčas...

Ije pa čestitke za punčkici tudi od mene...majčkeni a vse to bo še zraslo...sicer bi pa moja pupa tudi sedaj mela kako podobno težo, če bi jo vrgli ven iz apartmaja...tako da upam, da 31. ne bo moj doktor na kliniki imel kakšnih prebliskov...

Vprašenje za Joan našo poznavalko zakonov:

koliko prej moram oddati vlogo na CSD za porodniško pred nastopom porodniškega dopusta?

vem da smo govorile o nekih dneh a nisem ravno sigurna...se pa za pametne odgovoro že vnaprej zahvaljujem...

ekola...grem še malo pogledat kako in kaj...potem pa počasi domov...

uživajte dekline...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
29.1.2008 18:53:19   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce!
Moram vam povedat da ste kar aktivne s tem pisanjem, saj bomo kmal pršli do 200 user posted image .

Simvir super za pregled, ampak mi ni jasn da maš naslednjič že CTG sj bos takrat šele v 33 tednu če se ne motim. Kukr pa jest vem pa dajo na CTG šele pol od 38 tedna naprej. Ampak sj ni važn sam da sta ok. Glede teh košev, jaz ne bom mela, no razn če ga kdo prnese za darilo se ga ne bom branlauser posted image . Drgač bomo pa mel mi kar navadn koš k ma pokrov in bo lepo zaprt, saj bo treba tako ali tako vsak dan vn nosit smeti.

Uf sem že pozabila kaj ste vse napisale user posted image user posted image user posted image . Ostalo bom pa pol zvečer pokomentirala.

Aja, dons sem opravla še en izpit, tako da mi ostane še en za drug tedn. Upam pa da ga naredim da pol 11.2. štertam z maturo.

No punce moje lep dan še naprej grem na en dolg večernih sprehod pa se pol še kaj oglasim.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
29.1.2008 18:56:39   
NaTaŠa*
Resnično srečna 60 dni pred rokom dobiš od G potrdilo. Drgač pa nastopiš porodniško 28 dni PDP.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
29.1.2008 20:37:27   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

dajo na CTG šele pol od 38 tedna naprej.

V Mb od 34-35t naprej.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
29.1.2008 20:55:36   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Danes ste bile pa res pridne s pisanjem, sem vas sedaj bolj na hitro prebrala, tako da ne bom kaj dosti komentirala.
Tasyo - tudi jaz popenim, ko vidim, da tašča naredi vse in še več za svakinjo in njene otroke, glede nas pa ni tako vse samo po sebi umevno. Sicer pa tudi jaz z velikim veseljem naredim kaj za svojo mamo, za taščo pa ne - je pač tako. Nič se ne jezi, ti le kupi posteljico, ki ti je všeč, boš pa kje drugje prihranila zanjo (npr. pri darilu za taščin rojstni danuser posted image ).

Palček zavijalček - jaz ga imam že od začetka (sem ga dobila), je res praktična zadeva, ne smrdi iz njega, so pa dodaten strošek vrečke zanj - tako da odločitev ja pač odvisna od vsake posameznice, definitivno pa to ni nujen kos opreme.

Lepa posadka - sama si nisem upala napisati, ko si pa že ti omenila, pa bom še jaz - pri nas že kar nekaj časa termometrov ne uporabljamo kaj dosti - položim notranji del zapestja na otrokovo čelo in povem na pol stopinje natančno, kolikšna je temperatura - mi mož v začetku ni verjel in je preverjal s termometrom, pa se je hitro vdal.

Srečanje - ko gledam slike, vam res kar malo zavidam, ker nisem mogla zraven, upam, da mi bo naslednjič uspelo.
No, danes sem imela pregled in UZ - placenta se je končno dvignila user posted image , kri se je zelo popravila user posted image , je pa otroček zelo velik -1800g pri 28 tednih in pol, tako da so me poslali na cuker-test in to kar na 100-gramskega, bljak, upam, da ne bodo sedaj pa ugotovili še diabetesa. Pa sestra pri dohtarci me je napotila v materinsko šolo poslušat 'vsaj' predavanja o porodu, češ, da se je od takrat, ko sem nazadnje rodila (4 leta) fuuul spremenilo - halo, a sedaj kje drugje pridejo ven, ali kaj?

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
29.1.2008 21:26:29   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Vprašenje za Joan našo poznavalko zakonov:

koliko prej moram oddati vlogo na CSD za porodniško pred nastopom porodniškega dopusta?

Madona si zakomplicirala vprašanje... A lahko poenostavim odgovor? 30 dni pred PDP nastopiš porodniško, vlogo oddač cca 60 dni pred PDP na CSD. Tako da je odgovor (na nagradno vprašanje) 30 dni pred nastopom porodniške. Mislim pa, da ni treba, da si točno na datum tam, ampak lahko malo potegneš, če še čakaš kakšno plačilno listo ipd... Če prej rodiš, pa itak nastopiš porodniško z dnem poroda. Pa da me ne bi sedaj katera ubogala in rodila pred porodniško, recimo da je bila Ija dovolj prezgodnja za vse aprilčice skupaj.

SinskaT, čestitke za cukr test, pojej kako tortico še namesto mene user posted image , če je že jaz ne smem. Hvala za slikce!

Palček zavijalček, tista ki trdi, da so vrečkice zanemarljiv strošek... s sodelavcem sva računala, da ob dnevni porabi 5 plenic/ vrečkic na dan, samo za vrečke za te smrdljive pleničke zmečeš cca 300 EUR... Meni se ne zdi tako malo... sploh če jih vržeš direkt v smeti user posted image  Pri nas sva z user posted image sklenila, da bomo plenicam namenili kar malo večji koš za odpadke na stopalko, ki se v redu zapre, in ne ropota preveč... Pleničko pa bova vseeno zavijala v male šumeče vrečkice (od sadja in zelenjave), ki jih pridno zbirava zadnje mesece ob nakupih, pa tudi če jih kupiš pri proizvajalcu, je cena nizka (2,1 EUR za 250 vrečk). Sicer nisva gorenjca, ampak vseeno...

Ali lahko napišete predviden datum naslednjega srečanja, da se ne zgubim na prejšnjih straneh?

Danes sva z mojim malo pasla firbec po trgovinah in s ogledovala ležišča, verjetno bova vzela kar klasično vzmetnico v takšni ali drugačni varianti, pena naju ni povsem prepričala. Imate kakšen nasvet?

Seveda, domov sva privlekla še Chiccotov ležalnik z igralom, 0+, ki je še novoletno darilo vd tašče...

Toliko za danes od mene, šibam prečekirat TV program, če so se slučajno zmotili in je kaj zanimivega (kot že tolikokrat doslej user posted image ), jutri pa k G na pregled, upam da ugledam še našega user posted image  na UZ.

Bodite pridneuser posted image in pobožajte bušije,
lp Joan

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
29.1.2008 21:31:53   
lepa posadka
Jabolko, si me nasmejala s tole materinsko šolo.
Midva sva bila samo prvič res na vseh predavanjih, potem pa sva pri vseh nadaljnih šla samo na prvo srečanje, ki je bolj uvodno...pa potem se gre še v porodno... Pri drugi sva šla na prvo srečanje...točno čez 14 dni - ravno ob uri srečanja MŠ pa sem prisopihala v porodnišnico s popadki in so vse mamice (praviloma v 7. mesecu) začudeno me gledale tam na hodniku in je njih bilo bolj strah kot mene... me je imelo, ko sem rodila, da bi kar moža poslala dol na srečanje povedat, da je že...je bilo pa res hitro.
Tokrat imava tudi namen it...le na prvo srečanje...tako, da vidim, če je slučajno kaj novega v porodnih itd... pa možu postane še bolj jasno takrat, da je dogodek že pred vrati...:-)))) Je pa tako pri nas, da našo MŠ vodi ena babica že vrsto let in ima tak dober spomin za razne štorije, kot tudi za obraze. Mene je potem v drugo in tretje takoj kar ''nadrla''...ja, kaj pa vidva tuki spet delata...saj vidva že vse znata :-))))...je zelo simpatična. Si že predstavljam kakšne bo tokrat pokala, ko naju vidi :-))))

Ja, ste pa že vse čisto sredi priprav...jaz ta teden zaključim s službo...potem bo februar za lenarjenje, lenarjenje, lenarjenje...pa upam, da če že snega ne bo, da bo vsaj tako vreme, kot je bilo danes...smo z otroki prekolovratili ves gozd in bližnje travnike...res je bilo lepo...marca pa bom začela brskati po škatlah in vlečt stvari iz vrečk...pa še voziček moram nekaj pošit...pa... bo še dosti dela...pa pomlad bo...uh, me že razganja samo od misli.

Sicer pa se moram že pohvalit s prvimi zvončki na vrtu...kar ne morem verjet. Narcise so že tudi v kupčkih zunaj...

Sedaj me pa možek vabi na toplo kopel...le kdo bi se uprl :-)))
Pa lahko noč.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
30.1.2008 6:38:49   
zolika
Dobro jutro dekleta...kako ste kaj?

Jaz sem danes ZADNJIČ na delovnem mestu ( kot veste z 1.februarjem zaklepamo) user posted image
Kaj hočemo...jaz pravim, da je vsaka stavr za nekaj dobra, kaj ne? Bo pač sedaj več časa posvetit se našemu user posted image ! To pa je več vredno!

Sem se v ponedeljek prijavila v MŠ tukaj pri nas - pa bomo videli kako bo...z kolegico, ki je mesec dni pred mano bova skupaj šli, da nama ne bo dolgčas user posted image

Sicer pa vidim, da kr pridno nabavljate za dojenčke stvari - prav je tako! Jaz sem včeraj kupila še dve navadni bombažni kapici, termometer za vodo in škarjice z zaobljeno konico! Se mi zdi bolje vsakokrat nekaj - ko pa 1x vse. Je manši šok za denarnico! user posted image

me pa nekaj zanima - tista, ki ima banjico na stojalu: kako je zadovoljna? je to pametna naložba? Ali raje brez stojala? kakšne so izkušnje? user posted image
Ter kje se jo splača nabavit?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
30.1.2008 8:56:54   
barby78
oja punce!
danes je spet prekrasen dan.ti da kr energije,a ne?

tako,jaz imam že skoraj vse oprano in zlikano za našega user posted image .mogoče se vam zdi to še prehitro,ampak jutri imam kontrolo v MB bolnici in če bo MV še kaj krajši,pol mi ziher ne uide dopust  v bolnici.in po moje ne bom šla več domov sama.danes še pripravim torbo za user posted image ,za vsak slučaj,ker drugač se bo user posted image  zgubil med cotkami.pa,preden njemu dopovem kaj naj vzame.....user posted image

čeprav sem se že psihično pripravla,da bom mogoče jutri ostala tam,priznam da me je vedno bolj strah.pa saj bo,samo da bo pikica vredu.mogoče mi pa jutri celo pokaže kaj skriva med nogami.

uživajte,se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
30.1.2008 8:57:57   
katka28
Dobro jutro..

Zolika ne se prevec sekirat bos zdaj vse v miru postimala. Hitro k zdravnici na bolnisko in na zavod, da ti bo delovna doba normalno tekla celo nosecnost.
Lepa posadka: tudi jaz se nisem zacela s pripravami. Najprej se moramo znebiti kuzkov, ker jih imava v spalnici tam kjer bodo potem otroske posteljice potem bomo pa zaceli barvati, sestavljati, prati, likati... user posted image Upam samo, da naju otroci ne bodo prehiteli, ker takrat bo pa moja mami prala, likala; moj pa pleskal, sestavljal in uredil vse potrebno, se dobro da mi zaupam in vem da lahko po prihodu domov vse prestavimo po mojih zeljah, ce slucajno ne bo kaj na mestu user posted image .
Sem pa vceraj na netu cekirala dekoracije sten za otrosko sobico ampak se nisem nic konkretnega pogruntala. Dopadejo se mi ovcke, ki jih ima ena med nami ( se opravicujem, ker ne vem vec katera user posted image ) ampak sem gledala na strani od BC pa so vpakirane samo po tri to mi je pa nekam malo za ceno, ki jo ponujajo. Bom verjetno kr prijateljici rekla naj se spravi risat user posted image . Kako se pa ve spopadate s tem ste vse kupile od decota nalepke? Ali imajo to v Ikei po kaksni bolj normalni ceni?

Tudi jaz sem se danes prijavila v solo za starse zacnem pa 12.2.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
30.1.2008 8:59:08   
katka28
Barby: drzim pesti, da bos se lahko prisla domov v enem kosu.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
30.1.2008 9:01:41   
tasyo
Dobro jutro!

Uf, je bilo kar pametno, da sem včeraj še večkrat malo poškilila, kaj se dogaja tu pri nas, pa sem bila danes potem bolj hitro fertik...

Jabolko - hvala user posted image za tolažbo in imeniten nasvet za varčevanjeuser posted image ; Saj sem se že malo ohladila. Ampak mi zna pa res živce napet! Mogoče je to tudi eden izmed razlogov, da mi od včeraj še vedno otrdeva trebuh. Ene parkrat prav boleče. Danes bom počivala, pila Magnesol in papcala Buscopančke - če pa se ne umiri, pol pa jutri na pregled. Joj, pa tako sem se hvalila, da sem ok. Našo pupiko skos opozarjam, da je treba še vsaj 2 meseca v trebuščku počakat. Upam da imam kaj besede pri tem. Nič, zdaj se bom malo bolj redko javljala, da prebrodim tole krizico, potem pa spet orto čvek.

Lepo se imejte, uživajte v sončku in naj vas pesti čim manj težav!!!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
30.1.2008 9:10:17   
barby78
katka 28,hvala,ker misliš name.js tud močno upam da se je stanje kaj popravlo,glede na to,da jemljem tablete in pijem Mg.bomo videli kaj bodo rekli.

LP,Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
30.1.2008 9:11:13   
lepa posadka
Zolika, ker si ravno spraševala...

Jaz sem imela nekaj podobnega stojalce in čisto navadno banjico zraven. Sem kupila pred 7 leti in v njej se je kopalo do svojega pol leta že več kot 5 otrok. Tudi tokrat jo bom uporabljala. Pa fino je, ker po kopanju lahko vse lepo pospraviš. Pa, ko kopaš imaš otroka na pravi višini...
No, jaz sem bila zadovoljna.

Srečno.

user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
30.1.2008 9:17:14   
zolika
Babry78: Zagotovo so se stvari popravle  - glede na to kako si bila pridna s pitjem in počivanjem - držim pesti!!! Saj še ima čas priti na svet!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepa posadka - hvala za namig glede banjice - tudi meni se zdi ok, da se ne rabiš ravno sklanjat in trpi hrbtenica! Še kako bo trpela - če pa si lahko stvar olajšamo - zakaj ne?user posted image

Katka28: Hvala za nasvet! user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
30.1.2008 9:22:04   
pikica030407
Dobro jutro, danes ko je tako lepi dan user posted image

Upam, da ste vse ok.
Moja pikica ima danes pravo zabavo v trebuhu user posted image .
Jaz tud ze zelo nestrpno cakam, da me bo poklicala G in rekla kdaj mam pregled.
Lepo bodite, uzivajte
papa
tina

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
30.1.2008 9:22:28   
zolika
Katka28: Koliko je meni znano in koliko sem IKEO pregledala nisem zasledila teh nalepkic... user posted image  vsaj ne z otroškimi motivi! Kaj pa o borduri sta razmišljala? Midva sva dala na steno borduro in sva zelo zadovoljna! Res...naša bordura ima kužeke, race, metulje,...taka otroška je. Kupila sem jo v Bauhausu! 10m za 12e! Mislim...nisem prepričana, ker je že kr nekaj časa kar sem jo kupila...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
30.1.2008 9:27:32   
lepa posadka
Živjo Katka!

Ovčke imam nas teni jaz...sem v PIkapolonici zadnje odštela cca 13 EUR, je pa notri cca 30 nalepk - 8 velikih ovčk in veliko malih rožic in zvezdic. Je bilo dovolj, da sem dala 3 ovčke z rožicami nad previjalko, pa 4 ovčke in zvezdice in lunico nad posteljico in še celo eno ovčko pa par rožic na samo previjalko...

Tole je pa link od BC
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162433

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4497
30.1.2008 9:45:24   
katka28
Hvala

Tocno te ovcke sem gledala samo gumjaste, ki se mi zdijo malo predrage. Upam, da ne bo nic narobe, ce bova obe imeli ovcke na stenah. Nasa stena je rumena tako, da bo vsaj tu razlika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4498
30.1.2008 10:38:48   
sinskaT
Še ena z ovčkami user posted image mini nasvet:
Jaz sem kupila tiste tri penaste in borduro (aja pa obešalnik ovčko sem dobila za darilo user posted image ) in se mi zdi čist dovolj z a na steno. Sej  bom slikco nalimala, ko poslikam... Pač daš gor ovčke, potlej sem se pa malo sama izživljala in narisaa sonce, pa oblačke in zvezdice..Pa je čist dost načičkano user posted image . No, samo kot ideja....

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
30.1.2008 10:40:10   
sky77
Ojla

Jaz sem pa danes kar doma. Mi je Rok včeraj cel dan kuhal, pa ušesek je bil avč tako da se greva čez dobro uro pokazat k pediatrinji. Poleg tega pa nam spet teče iz noska. Imam občutek, da nam antibiotik ne uide. Je pa drugače čisto ok razpoložen. Zdajle po sobi podi mačka in se mu zdi blazno zabavno.

Drugače pa tamalček-ica razgraja po trebuhu. Mi je pa tako fajn, da mi ponoči ni več treba hodit na wc. Če se že zbudim, se samo obrnem na drugi bok in spim dalje. Opažam pa, da mi vedno manj paše ležanje in spanje na hrbtu. Pa trebuščkarju tudi. Mi vedno ponori ko se uležem tako.

Zdaj pa moram nehat. Me mali vleče dol

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?