|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
29.1.2008 19:11:38   
juniorka
thumbelina- tale slikca je pa zate.. ko sitak umetniški tip- mi je blo všeč in sem se prav nate spomnila, pol pa še berem..., ja, takole pač pride, jaz si sploh ne predstavljam, da bi 2 imela... 
user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.1.2008 19:38:11   
zoom zoom
Živjo,

pri nas moj in tamala že spita, sinko pa kao večerja in to že 20 minut, se mu čist nikamor ne mudi. Je ful slab jedec.

SIcer smo pa dan preživeli zelo lepo in navihano, več ali manj smo bili zunaj, s starejšim sva celo malo kolesarila, se igrala s frizbijem, smo spet šli na sprehod, se lovili,... tamala je v vozičku uživala, na vsake toliko pa sem jo morala vzet ven.

Veternica dobrodošla.

Grem zdej pogeldat, če bo kaj kmalu pojedel, da mi ne bo spet cele jedilnice "nasral"-

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.1.2008 19:42:36   
janca77
Nobena me ne pogrešauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej jaz tud vas ne! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal heca mora bit, je pa res da sem zdaj bolj malo na RR, raje izkoristim zadnji mesec in sem dosti zunaj.Tako, da šele proti večeru najdem čas za RR, pa še takrat nimam volje pisat.

Me pa v četrtek ne bo, ker mož rabi avto- ve pa uživajte in kako slikco v album dajte.

Pri nas vse po starem, zaenkrat smo še zdravi. Je pa sedaj postal tako navezan name da je kar groza. Bognedaj da ga kdo ogovori, on že začne user posted image user posted image  in sili k meni v naročje.Pa tudi pri dedku in babici joka, jih vidi samo 1x na teden.Tudi to obdobje bo minilo, tako da ga zdaj kar večkrat pustim pri mami. Še kdaj ga moram pustit zvečer, da bova z user posted image  lahko šla mal ven - mogoče v kino za začetek.

lonib Zali za 10 mesecev Tilen pošilja 10 rožicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juniorka Nelsonu za 9 mesecev Tilen pošilja 9 pikapolonicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale računalnik tolk počas dela, bom raje kar poslala, da se ne bo zbrisal.
Čao

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
29.1.2008 19:49:37   
hariba
Jaz sem tudi palačinke spekla. Zoji sem dala kar brez vsega, na koncu pa sem ji vusta potisnila še 2 koščka z domačo marmelado in se ej ful oblizovala, sem ji zraven tudi mleko ponudila zapit, ampak je lonček čudežno poletel na tlauser posted image . pri kompotu je pa odpirala pridno usta, niti žlice ni zraven lovila. Nutele ji zaenkrat še nisem dala, se bojim da potem spolh ne bi hotela več večerjat nesladkih reči.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 654
29.1.2008 19:50:43   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Pa hanna1, tudi ti lahk kakšno rečeš, ne grizemouser posted image , samo nobenih obtoževanj se ne gremo, tiste spreobrnemouser posted image , ne, marijaa? Kako izpiti? 

user posted image user posted image user posted image   ste me ujele,zdej se moram pa nekak izvlečt,rada berem tud druge teme in vsako koristno informacijo shranim v predalček v moji glavi--fajn punce ste user posted image user posted image --pa tud zato,ker mam jes junijko in me zanima kaj dajete že za jest,pa kako rastejo,sej veste,tak...user posted image ......

Hojla Hanna1!

A si prišla še k nam malo na obiskuser posted image user posted image user posted image . Naj vam povem, da s Hanno1 in ostalimi debatiram pri mamicah, ki so stare nad 35 let, čeprav jih jest še nimam, se jim pa že približujem.user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 655
29.1.2008 19:56:56   
*piškotek*
Naš user posted image  že spi, jaz grem pa zdejle na kavč k mojemu user posted image  se mal stisnit.

Srečanje: vreme je napovedano najslabše za četrtek, tako da ne vem??? Kaj mislite? Sicer je tam res lokalček, samo parkira se pa ob cesti (kolikor vem je spodaj bolj malo prostora za avte - čisto ob lokalu) in je do lokalčka kar nekaj za prehodit (mislim, če bo dež) Ne vem, no, povejte ve, se bom tudi jaz prilagodila vam.
Ura pa kdaj: ob 10? 10.30?

Zdaj me pa že moj preganja - bova gledala film. Upam da se mi uspe še kaj kasneje javit user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 656
29.1.2008 19:59:03   
katja pv
Pozdravljene!
Mi smo se pa danes potepali. sem bila dopoldan z obema v moji službi in je Matija bombone jedel kot, da jih prvič vidi. Ana pa kot vedno nemirni duh v naročju, se je hotela kar po tleh plazit in je tam tako umazano, da je imela kar črna kolena user posted image .

Dobrodošla 1vetrnica. Kot je zapisala juniorka sporoči ime otroka pa datum rojstva, mere ob rojstvu in zadnje mere, da te vključimo v seznam.

Tudi mi smo uživali na soncu. Matija malo več, ker ga je po kosilu varuška peljala na sprehod, z Ano sva se jima pridružile kasneje. Je bila pa grozno sitna - ni dopoldan nič spala, pa še po kosilu ni in ni hotela zaspati. V vozičku pa je potem mrknila in sem jo kar v pajacku in s kapo čez oči prenesla (uspešno user posted image user posted image ) v posteljico in je spala 2h. Sedaj bo pa počasi čas za novo rundo spanja.

Smo se pa včeraj nasmejali. Smo se vračali od sosedov in vidimo muco, ki je stekla čez cesto domov, pa rečem: Muca se je vrnila s sprehoda.
Matija: Kje pa je bila?
Jaz: Ne vem.
Matija: Zakaj pa ne?
Jaz: Ker tega razen muce nihče ne ve, kje je bila.
Matija: Ja, oni tam vejo (mislil je lastnike).
Jaz: Ne, ne vedo.
Matija: Ja, vejo!
Jaz: Seveda. Muca jim pove, ko pride domov, kje je bila.
Nekaj časa tišina, nato Matija: Neee! Muca mijavka mijav, mijav. Muca ne govori! (op.p. Kaki debili so ti starši, da ne vedo, da muce ne govorijo!)
Sva se z možem samo spogledala in se začela smejati. Bi se skoraj na tla vrgla, pa je bil asvalt user posted image .

Čestitke vsem za obmesečnice. Mi bomo pa 10 mesecev čez 5 dni. Joj kako čas hitro beži. Še dva meseca in bo stara 1. leto.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.1.2008 20:01:40   
zoom zoom
Janca: jaz sem opazila, da te ni bilo "gor", samo ... Sem ti pa poslala eno zs, če slučajno nisi opazila.

WSem pa zdej popokala starejšega spat, pojedel je pomoje ene 2 žliči čokolinota in to je to. Je pa vmes ko sem napisala 2 stavka že 3x prišel iz sobe po kar nekaj. Zdej pa naglas poje.

Še to moram napisat, da sem danes tamali dala na en plastični krožnik malo koščkov krompirja in je sicer takoj prijela en košček, ter ga dala v usta, pa drugi košček je tudi prijela z drugo roko in ga zmečkala, potem pa dala glavo (usta) k krožniku in hotela tako jest, tako ji je potem koržnik tudi padel na tla. Je bila tako hecna. In v takih primeih bi bilo imet fino zraven kamero ali vsaj fotoaparat.

Grem zdej pred Tv

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.1.2008 20:02:40   
janca77
1vetrnica
user posted image
sem prej pozabla napisat

pa vsi tisti ki ste bolni, čimprej se pozdravte

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.1.2008 20:05:44   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Naš user posted image  že spi, jaz grem pa zdejle na kavč k mojemu user posted image  se mal stisnit.

Pazi na nitke, sej veš katere, ker se glih greš k svojemu stisnituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
29.1.2008 20:37:57   
smotka lonib
jest pa zdejle grem lepo pančat. Mirno in lahko noč vam želim.!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 661
29.1.2008 20:44:20   
thumbelina
Ja lonib lahko nočko.

Juniorka HVALA za slikico, prav lepa je....

Hariba - jaz tudi Nutele ne dajem, niti palačink ne. Pa saj že najbrž iz mojih jamrarij vse veste, da je tamali akleh glede hrane. Matr včasih se mi zdi da je že sam od lufta ves flekastuser posted image user posted image user posted image

Nč se poslavljam, ker ima možek eno nujno delo za šiht, jaz pa pod tuš in pred tv potem unga dohtarja gledat...

Neposredna povezava do sporočila: 662
29.1.2008 21:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Aja upsi sem šele zdajle dobro prebrala vetrnica - no zdaj si bom zihr zapomnila user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

joj, jaz sploh ne bi porajtala.... sem tudi mislila vrtnicauser posted image

Zoji za 10 mesecev, Nelsonu za 9 mesecev in Juliji za 9 mesecev+1dan (z zamudouser posted image  ):
user posted image
bom kar poslala, da mi ne zablokira

Neposredna povezava do sporočila: 663
29.1.2008 21:00:38   
1vetrnica
čao  bejbike, evo moja "mala banda spi" moj user posted image  in jaz pa tipk, tipk.

Za četrtek je striček povedal, da bo dopoldne dežek ponehal, narisan je bil oblaček s sončkom, džjem in snegom, kaj pa to realno pomeni pa nevemuser posted image  

Kok vas pa ponavadi pride na kafetek, ker dol ob jezerčku ni neki ful placa za parkirat, sicer ni daleč do dol, sam če bo pa deževalo, pa ne bo ravno fajn. Sicer kakšnega hudega naliva po moje ne bo.

A imate rezervno varijatno? trenutno se nič pametnega ne spomnim.

bdw, hvala lepa za lep sprejem, kar se pa tiče podatkov, slikc, privat informacij,  pa ne maram glih po netu razglašat, rajši na user posted image .

jav'te se še kej.

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 664
29.1.2008 21:01:28   
sabri
Zala Nelson in Julija:user posted image user posted image user posted image vse najboljše.
Vetrnica: dobrodošla med nami
Bom bolj kratka danes, saj veste-možek renči, no moj koruznik renčiuser posted image .
Včeraj je bil ful dobr dan, sva dopoldan smiučala, potem pa sva pikico peljala plavat in je ful uživala v bazenu. Če je katera za se lahk skupaj zmenimo v LJ pa gremo v bazen, sem bila jaz tud navdušena, ko sem tamalo gledala, kak uživa.
Srečanje: če bo dež bo Zbilje bolj kriza, drugače če katera pozna kako drugo varjanto za rezervo pa ni nujno, da je notri no razen če bo še mraz zdraven.
vrtec: sem dala prošnjo pa kar nekak nisem računala, da bi jo takoj dala, ker itak ne dobim vrtca, je prepoln. Pa sem dans omenila mami za čuvat, pa tak ne bi vsak dan, ker imava oba tak šiht, da ne delava vsak dan. Ko se že tak rineta zdraven pa silita, da smo doma, sem mislila, da jo bosta z veseljem, pa ni bilo pozitivnega odziva, sem presenečena in razočarana. Sem mislila, da dediji in babice radi čuvajo, pa zgleda da ne. Sta pa oba v penciji in zdrava, brez obveznosti, tak da ne vem al je to kazen, ker bi radi šli na svoje al kaj. Brezveze.đGrem k mojemu, lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 665
29.1.2008 21:02:32   
taška30
Joj, našo Julijo nekaj matra, pa ne vem kaj. Svetlobna leta je daleč od tistega dojenčka o katerem sem pisala pred nedavnim, da ga daš na tla in se 1 uro zabava sam. No, danes se je drla kar naprej, edino na rokah je bil mir, pa še to ne skos, pa cel dan si je očke mela ko da je zaspana, pa kr neki, vročine 37,4, zobkov ni na vidiku...zdajle zvečer je imela vročine 38,3.user posted image  Ne vem kaj bo iz tega.
Torej se nisva nič potepali, le po Manco sva šli v vrtec in naredili še en krog. Tudi moje zdravje ni ravno briljantno.

Me pa nekaj drugega zanima, prosim tiste, ki imate še starejše otroke stare cca.3 leta plus minus par mesecev. Koliko ur/dan+noč vam spijo taveliki? Jaz ne vem kaj je z našo Manco, ampak po začetnem šoku, da ne bo čez dan več spala, sem zdaj v bistvu ugotovila, da je to prav fajn, ker potem ob 20-ih zaspi v 5 minutah ali še prej. Pade dol po domače.
No, evo, zdajle spet 2 dni v vrtcu spi (od12-ih do 14-ih ali manj) in zvečer dela cirkus do skoraj 22-ih.user posted image  Kao ne more zaspat, ni zaspana. Torej spi skupaj cca. 11ur (včasih le ponoči, včasih v dveh delih, seštevek pač). A ni to malo za še ne 3 letnico?user posted image
Sicer mi čez vikend to zelo paše, ker gremo lahko na izlet sredi dneva ko je sonček, pa s kosilom se ni treba prilagajat, pa še vem, da bo ob 20-ih najkasneje mir v bajti. Ampak vseeno, no.

dr.House bo.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 666
29.1.2008 21:06:13   
aischa
ojla čvekice

komaj sem se privlekla do vas

sem danes opravila en izpit tako da ima spet enega manj
kak super očitno bom počasi nekam prilezla

kak kaj vaši otročički. jaz sem mojo pupo že kar pogrešala ker je bila cele dneve v varstvu pri babici da sem se učila

malo mi je prehlajena, kašlja ponoči.
kdaj je kašelj tak da bi morala k zdravniku z njo.
vročine nima pa tudi hropi ji ne v pljučkah. upam da ni nič hujšega.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.1.2008 21:07:51   
taška30
He, he, Sabri, no evo kako te presenetijo tastari. Mogoče je pa res le malo otročje užaljenosti?user posted image

HVALA, HVALA vsem za čestitke za Julijo. Jaz sem tudi grozna glede tega, se opravičujem že vnaprej.
Danes čestitam Nelsonu in Zali, pa a ni Zoja tudi enkrat konec meseca rojena (marca sicer)? Čestitke.user posted image user posted image user posted image

1vetrnica, welcome, tudi jaz imam dve aprilčici. 2 leti narazen.

Zdej pa res House, danes bo neki od enga dojenčka.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 668
29.1.2008 21:09:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

dr.House bo.user posted image  

dobro da si napisala, sedaj bi pa jaz pozabilauser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
29.1.2008 21:11:50   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Zdej pa res House, danes bo neki od enga dojenčka.

Ja, jebelacesta, od dojenčka ja, ampak me je že prva minuta čist iztirla, ker se je mali (skor) utopil v bani, revček mali.user posted image  Po reklamah pa zares.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.1.2008 21:14:33   
Anonimen
aischa - danes sem že mislila na tebe, kak je kaj s tvojimi izpiti.... sem te mislila že vprašatuser posted image

taška30 - hitro, ker je reklamauser posted image . moja eva je nehala podnevi spati tam nekje takoj po 1 letu. in to zato, ker če je imela svoj opoldanski spanec, potem ni bilo miru vse tja do 22 ali celo 23 zvečer - jaz pa tako pozno nisem mogla spat, saj sem zjutraj vstajala ob 5.40 za v službo. no, in smo jo hitro navadili, da se podnevi več ne spi- res je, da je bila popoldan ena kriza, da bi ona spala, ampak smo jo zanimirali, in je zdržala do večerega, potem pa je tudi, tako kot ti praviš, dolp padla ob 20 zvečer.
torežj, če hočeš zvečer ob 20 mir v bajti, je ne dajaj več podnevi spatuser posted image

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
29.1.2008 21:15:28   
zoom zoom
Taška: naš spi ponoči okoli 12 ur (+/- 1 ura), če je doma čez dan ne spi nič, v vrtcu pa zadnje čase celo spi tam okoli 1 uro.

Grem zdej dr. housa gledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
29.1.2008 21:23:59   
gaja*
Lonib: z Gajo želiva Zali vse najlepše za njenih 10 mesecev!!

user posted image

user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
29.1.2008 21:25:01   
gaja*
Zdaj pa res House  user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.1.2008 21:44:30   
gaja*
user posted image user posted image user posted image Dans pa ni fajni House user posted image user posted image user posted image
Brezveze user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?