|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
29.1.2008 15:13:09   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

dober dan aprilčki, a je placa še za eno?

kako ste kaj?user posted image

Seveda je še placa user posted image user posted image
Imaš tudi ti aprilčka/aprilčico? Povej kaj user posted image
Dobrodošla  user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.1.2008 15:20:48   
gaja*
Tejkag: madonca maš ti mlado mamo user posted image user posted image

Taška: dober načrt. Moj user posted image tud noče crknit user posted image user posted image user posted image

Thumbelina
: tud jaz ti želim, da boste lahko čimprej holjadrijadro (al kak si že rekla)user posted image user posted image , sam pazita na vrvice user posted image

Juniorka: z Gajo želiva Nelsonu vse najlepše za njegovih 9 mesecev!!
user posted image

Evo, grem sušilc pogledat. Mislim, da je suho user posted image user posted image Se mi ne daaa...
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
29.1.2008 15:23:06   
1vetrnica
Akcija na kubik, imam dva aprilčka (pa ne dvojčka, če ne bi se mi user posted image ). Tamala je ful pridna, ful je, spančka lepo, kaka kot je treba.

Najrajši preganja starejšega bratca in je najrajši v njegovi sobici, skupaj se noro igrata in super razumeta.

Sicer pa so njeni najljubši hobiji, raziskovanje stavnovanja, lizanje copat, grizenje daljincev in mobitelov, postavljanje na nogice in počasi par samostojnih korakov ob npr. mizi aja, pa 4 zobke imamo.

user posted image user posted image user posted image

p.s. a se aprilčice kej dobivate?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
29.1.2008 15:24:12   
Anonimen
hojla!
sedaj bom pa vse nadoknadila za nazajuser posted image user posted image

smo pa tudi mi bili na sončkuuser posted image user posted image . dopoldan ga ni blo nič. sem tu malo pojamrala, pa smo ga mi tudi dobiliuser posted image

vrtnica1 - user posted image dobrodošla user posted image user posted image user posted image  - čim več nas je, bolj je luštnouser posted image

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
29.1.2008 15:31:17   
*piškotek*
Joj, kako je luštno zunaj! Sva bila sedaj zunaj celo uro in pol! Res sva uživala, super. Sicer čisto čisto malo piha, tako da ni bilo moteče, na sončku je pa res super toplo user posted image user posted image user posted image
Ga je zrak čisto zdelal in je takoj zaspal ko sva prišla nazaj (5 minut nazaj user posted image )
Danes em mu pa za kosilo naredila pire krompir in haše omako iz mletega purana. Pojedel mi je cel globok krožnik, jaz sem bila čisto presenečena. Kaj takega se ni zgodilo že kar lep čas user posted image

Kaštrun: ja prav si zasledila za srečanje v četrtek na Zbiljah, tako da le pridi!!!

Taška30: škoda da te ne bo v četrtek - saj mogoče te pa že mine prehlad. Telefon je pa res luškan. "Ideja" o tem kako prit do novega je pa tudi fenomenalna. Mojga je user posted image  čisto "uničil", saj vem prav mi je, kaj sem mu ga pa dala, ampak če pa poje zraven še kako žličko, potem bo pa tudi GSM prenesel vse to user posted image user posted image user posted image
Glede mirene, pa le poročaj, čakamo user posted image user posted image user posted image

Mojčca: a je Manca kaj boljše? No, vsaj tašča ti je pomagala pri MAticu, imaš pa res super pomoč. Na srečanje pa upam da ti uspe prit, da se bo zdravstveno stanje toliko izboljšalo.

Tejkag: imaš pa res mlado mamico in babico, ste bile pa vse "hitre" user posted image

1vetrnica: seveda je prostor, samo povej kaj o sebi, imaš aprilčka/aprilčico? Kaka "informacija" o tebi bo čisto dobrodošla. user posted image

Gaja*: super za zobke user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam cunje zrihtat, imam en stroj opran in moram dat sušit, pa drugega dat prat.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.1.2008 15:35:08   
*piškotek*
1vetrnica: A kar dva aprilčka imaš? Kdaj pa sta rojena (datum mislim)? Iz katerega konca pa si?

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.1.2008 15:38:40   
Anonimen
joj, moji dve pa sta prav grozni skupaj. čeprav bi si človek mislil, da je eva stara že 6 let, in bo kao bolj "pametna" - jok brateuser posted image .... dopoldan ko sva s tamalo sami, se tako lepo razumeva. ko pa pride eva s šole, pa je seveda eva zakon. samo kaj, ko pa bi se ona rada nekaj igrala, potem pa ji tamala gleda pod prste in bi rada imela tisto kar ima pač eva,.... eh saj veste kak to gre,. in potem ji  eva  ne pusti, in potem se tamala seveda cmeri, in cmeri in cemri. jaz pa se potem cel popoldan samo derem in kregam ta veliko seveda...
najlepše je, ko se spokamo na sprehod...
ja, eva pa je tudi en falotek. si je vzela prej ročno baterijo, da je nekaj svetila za kavč in ko pridem v dnevno, je lari svetila na 2 cm v oči. mala je imela seveda ful rdeče očke, pa tak čudno je gledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
29.1.2008 15:44:17   
zalbi
midve sva bili tut ful zunaj danes - zdej spi - jst kuham, pol popoldne pa šibam v trgovin, moram it za mašakare neki nabavit - greva z mojim user posted image (če se ne bo preveč zmrdoval) na pustovanje zvečer v sobot. Pol zvečer danes pa grem še na tuperwere predstavitev posode... tko da bom mogla kr pohitet zdele s kosilo, da vse čim prej prštimam...

vetrnica1 - user posted image dobrodošla med nami.

srečanje - a potrebujemo rezervno lokacijo - sej tm se kr blizu parkira, pa lokalček je tam - kaj mislite?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.1.2008 16:10:39   
1vetrnica

a to se ta četrtek (čez dva dni) dobite na Zbilju? smem vprašat kdaj (ura) oz. a se lohk pridružim? user posted image
Drugač je pa Zbilje super lokacija, sem na vsake tok tam.user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.1.2008 16:51:21   
thumbelina
Dobrodošla vrtnica user posted image .

Sicer pa sem bila zdajle še s hčerko zunaj eno urco, pri nas je bil čudovit sončen brezvetrni dan. Zdajle smo pojedli porovo juho s kroglicami, zvečer pa palačinke....

Ne vem če ne bom skidnila kam za pol urce, ker sem tok zmatrana že zdle od vseg adretja celo dopoldne. Tamali je tok siten, da je za znoret. Mi pričakujemo vsak čas enojkico spodaj. Do tazgornjih pridemo glih čez dva meseca, glede na statistiko....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
29.1.2008 16:55:27   
thumbelina
Aja upsi sem šele zdajle dobro prebrala vetrnica - no zdaj si bom zihr zapomnila user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.1.2008 16:57:54   
hariba
Dobrodošla vetrnica1!
Sva bili z Zojo na sprehodu, je zaspala, spi že skoraj 2 uri. Neverjetno! Sem kar voziček gor prinesla in je zdaj v dnevni sobi v njem.

Neposredna povezava do sporočila: 637
29.1.2008 17:14:22   
lilka
No pa sem le utegnila, halo punce...sej pomoje sploh niste opazile, da danes še nisem čvekalauser posted image

Dopoldne je babika pazila Tinko sem šla s sestrično po nakupih za njenega novorojenčka, se že malo pripravlja, me je prosila če grem zraven, da malo svetujem.

"Lonib: ne, " t i č " se ni obesil za mirenine nitke, ni bilo nobene panike z odvečnimi vrvicami user posted image user posted image user posted image ", joj sem se smejala....user posted image user posted image user posted image

Zdej Tinko pazi tašča, je prišla malo na obisk, sem rekla, da morem it aprilčice pozdravit.

Vetrnica:dobrodošla, med aprilskimi čvekami.....

user posted image sva kar danes zjutraj pred moževo službo, ko je babi Tinko hranilauser posted image

Knjigice: naša ima eno veliko slikanico in že zna pokazati kužka.....za spanje dopoldne pa zdej bereva Tinka in žverca, je zelo kratka in zelo hudomušna....

Juliji in Nelsonu s Tinko pošuljava te balončke
user posted image za obmesečnice...

Zdej pa še enga v miru pokadim, potem pa babi gre, potem pa mneda ne bo jokanje do spanja, kot je blo včeraj, ker popoldne noče nič spat in potem je takooooo sitna dokler ni ura za spanje, hoče da jo skos nosim, upam, da danes ne bo.....

Thumbelina: te čisto razumem, tudi jaz imam včasih dosti, da bi lahko kar znorela...............

Tšaka30: joj je pa res sexi telefon, jaz imam pa tako staro kišto, ga bom mogla zgleda povozituser posted image

Mojčca: joj boga tvoja mami, držim pesti, da se bo čim prej boljše počutila

Lep večer želim in mirno noč!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 638
29.1.2008 17:41:33   
smotka lonib
user posted image user posted image user posted image A na mojo Zalo ste pa čist pozabile, da ima dons 10 mesecev?

Moram nehat, ker smo glih iz Lj prišli.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.1.2008 17:46:23   
zoom zoom
Lonib: vse najboljše Zali za 10 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.1.2008 17:48:06   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

user posted image user posted image user posted image A na mojo Zalo ste pa čist pozabile, da ima dons 10 mesecev!

Nismo! Samo še nič nisem tle viselauser posted image !

Vse naj naj Zali za 10 mesecev! Nelson ji pošilja nasmešek- slikca sledi!

Neposredna povezava do sporočila: 641
29.1.2008 17:49:51   
1vetrnica
Lonib: vse najboljše Zali za 10 mesecev.

se pridružujem čestitkam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.1.2008 17:51:27   
1vetrnica
Aja upsi sem šele zdajle dobro prebrala vetrnica - no zdaj si bom zihr zapomnila

haha, hvala rožica mi je pa vseeno zelo všeč.user posted image user posted image user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 643
29.1.2008 18:02:38   
JAPE
Dobrodošla vetrnica! Tudi jaz sem se pridružila med zadnjimi...!
user posted image ...eno račkico za Zaliko!

kako kaže s srečanjem, koliko vas pride. kaj bo z vremenom?

Neposredna povezava do sporočila: 644
29.1.2008 18:12:22   
juniorka
Evo, za Zalo od danes
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.1.2008 18:25:02   
juniorka
1vetrnica- dobrodošla! Povej datum rojstva, ime lumpa in zadnje mere, da te damo na seznam!
Ta shrani.si pa dans tako počasi dela, sploh če pomanjšaš...sem kar veliko pustilauser posted image

Danes sva bila z Nelsonom z Alesso in Anelom na kavi( no, ona pije samo vodouser posted image ). Sta v redu, Anel je bil malo prehlajen, nič večjega..Alessa se pa odvaja rr.jauser posted image  hkrati s shujševalno- in ji je že uspelo na predporodno težo! Čestitke!user posted image
Potem sva bila še zunaj, zvončke nabirala..je bil fajn dan, samo od doma se je treba mal spravit!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.1.2008 18:39:32   
juniorka
Pa hanna1, tudi ti lahk kakšno rečeš, ne grizemouser posted image , samo nobenih obtoževanj se ne gremo, tiste spreobrnemouser posted image , ne, marijaa? Kako izpiti? 

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.1.2008 18:40:31   
smotka lonib
je bila Zala mal užaljena, pol mi je pa na uho povedala, da vas bo vse po vrsti ugriznila kadar pride na srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nelson in Julija!
vse naj naj
user posted image

Vetrnica!
dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . od kod pa si?

Mi smo bili pa dons v Ljubljani. Je imela Vanja ob 13.30 slikanje glave. Kakšni bodo pa izvidi, pa šele v ponedeljek zvem, ko imava predleg na Infekcijski kliniki.

Glede Mirene, jest je ziher ne bom dala, ker pri meni bi se ziher kakšna neprijetna nezgoda zgodila, ker pri nas zadnje čase zelo pogostouser posted image .user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram it, ker moram Zalo umit.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.1.2008 18:46:30   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Pa hanna1, tudi ti lahk kakšno rečeš, ne grizemouser posted image , samo nobenih obtoževanj se ne gremo, tiste spreobrnemouser posted image , ne, marijaa? Kako izpiti? 

user posted image user posted image user posted image   ste me ujele,zdej se moram pa nekak izvlečt,rada berem tud druge teme in vsako koristno informacijo shranim v predalček v moji glavi--fajn punce ste user posted image user posted image --pa tud zato,ker mam jes junijko in me zanima kaj dajete že za jest,pa kako rastejo,sej veste,tak...user posted image ......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.1.2008 18:48:11   
thumbelina
Hej čveke.

Najprej se globoko oproščam user posted image , ker vedno pozabim na obmesečnike in obmesečnice. In na tem mestu javno razglašam da bom po vsej verjetnosti tudi vnaprej pozabljala user posted image   user posted image   user posted image , ker sem totalen trot za te stvari. Še za Matevža nimam glih k mirki, kdaj je kolk mesecev star. Me folk sprašuje kolk je star, pa moram kr mal premislit.... Jaz si ob koncu leta kupim en tak konkreten namizni koledar za v kuhinjo in si iz lanskega leta prepišem vse obletnice, rojstne dneve, godove, sicer vs epozabim... Še tisto kar imam napisano, gre ponavadi mimo mene. Pa nikoli nisem bila taka, vse je blo v glavi. Odkar imamotroke, sem pa čist razštelana. Zadnjič sem pozabila prit na sistematski pregled, takod a so me iz ZD klicali, kaj je zdej al prideva al ne...

Zdajle smo se mastili spalačinkami in nutello. Kok je blo dobr...

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?