lilka
|
No pa sem le utegnila, halo punce...sej pomoje sploh niste opazile, da danes še nisem čvekala Dopoldne je babika pazila Tinko sem šla s sestrično po nakupih za njenega novorojenčka, se že malo pripravlja, me je prosila če grem zraven, da malo svetujem. "Lonib: ne, " t i č " se ni obesil za mirenine nitke, ni bilo nobene panike z odvečnimi vrvicami ", joj sem se smejala.... Zdej Tinko pazi tašča, je prišla malo na obisk, sem rekla, da morem it aprilčice pozdravit. Vetrnica:dobrodošla, med aprilskimi čvekami..... sva kar danes zjutraj pred moževo službo, ko je babi Tinko hranila Knjigice: naša ima eno veliko slikanico in že zna pokazati kužka.....za spanje dopoldne pa zdej bereva Tinka in žverca, je zelo kratka in zelo hudomušna.... Juliji in Nelsonu s Tinko pošuljava te balončke za obmesečnice... Zdej pa še enga v miru pokadim, potem pa babi gre, potem pa mneda ne bo jokanje do spanja, kot je blo včeraj, ker popoldne noče nič spat in potem je takooooo sitna dokler ni ura za spanje, hoče da jo skos nosim, upam, da danes ne bo..... Thumbelina: te čisto razumem, tudi jaz imam včasih dosti, da bi lahko kar znorela............... Tšaka30: joj je pa res sexi telefon, jaz imam pa tako staro kišto, ga bom mogla zgleda povozit Mojčca: joj boga tvoja mami, držim pesti, da se bo čim prej boljše počutila Lep večer želim in mirno noč!